آکادمیا کافه
اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا (/Thread-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7)

صفحات 1 2

RE: اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا - ماویس - 04-03-2015

برای من اقامت بعد از تحصیل خیلی مهمه. اگر مقطع ارشد رو دریکی از گرایش های مدیریت در یک کشور اروپایی گذرونده باشیم آیا شغل مناسب پیدا میکنیم؟ چون شنیدم که چند ماه فرصت میدن و اگه شغل پیدا بشه میشه موند و بعد از مدتی اقامت گرفت... برای ما به عنوان یک خارجی مشکلی در پیدا شدن شغل وجود داره؟

RE: اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا - saaaaam - 04-03-2015

(04-03-2015, 08:03 PM)'ماویس' نوشته: برای من اقامت بعد از تحصیل خیلی مهمه. اگر مقطع ارشد رو دریکی از گرایش های مدیریت در یک کشور اروپایی گذرونده باشیم آیا شغل مناسب پیدا میکنیم؟ چون شنیدم که چند ماه فرصت میدن و اگه شغل پیدا بشه میشه موند و بعد از مدتی اقامت گرفت... برای ما به عنوان یک خارجی مشکلی در پیدا شدن شغل وجود داره؟

سلام
دوست عزیز گرفتن اقامت در اروپا با پیدا کردن کار مناسب دو بحث جدا از هم هستند
من در فنلاند دیدم خیلی ها با کار نظافتی پس از تحصیلاتشون اقامت گرفتند بعد از فراگیری زبان محلی توانستند کار متوسطی پیدا کنند ولی در مورد رشته های فنی کار تخصصی پیدا کردن خیلی راحتتر هست

RE: اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا - ماویس - 05-03-2015

در پیدا کردن کار به خارجی ها سخت نمیگیرن؟ ممکنه کسی بعد از اتمام درس و تحمل مشکلات نتونه کار مرتبط با رشتش پیدا کنه؟ با تشکر

RE: اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا - saaaaam - 05-03-2015

(05-03-2015, 01:27 AM)'ماویس' نوشته: در پیدا کردن کار به خارجی ها سخت نمیگیرن؟ ممکنه کسی بعد از اتمام درس و تحمل مشکلات نتونه کار مرتبط با رشتش پیدا کنه؟ با تشکر

سلام والا اگه منظور شما فنلاند یا کشورهای اسکاندیناوی هست که طبعا همیشه اولویت با فنلاندی ها بعد اروپایی ها و در نهایت اسیایی هاست
بله امکان بسیاری دارد خصوصا اگر رشته شما فنی و مهندسی نباشد

RE: اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا - M.heyatzadeh - 18-12-2017

با عرض سلام و خسته نباشید. من تقریبا 29 سالمه. لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه قم دارم با معدل 18.60 و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه تهران دارم با معدل 18. متاسفانه فعلا مقاله ندارم. زبانم عالی هست و میتونم راحت آیالتس بگیرم. بنده هدفم اینه که بعد از تحصیل تو اروپا اقامت دایم بگیرم. میدونم که شانسم بدون داشتن مقاله پایینه برای همین الان دارم روش کار میکنم. میخوام بدونم کودوم یک از کشورهای اروپایی غیر از آلمان بعد از تحصیل فرصت گرفتن اقامت دایم میدن. به نظر شما کودوم کشور اروپایی برای رشته مدیریت مالی مناسبتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر

RE: اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا - automotive - 18-12-2017

(18-12-2017, 12:01 AM)M.heyatzadeh نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید. من تقریبا 29 سالمه. لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه قم دارم با معدل 18.60 و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه تهران دارم با معدل 18. متاسفانه فعلا مقاله ندارم. زبانم عالی هست و میتونم راحت آیالتس بگیرم. بنده هدفم اینه که بعد از تحصیل تو اروپا اقامت دایم بگیرم. میدونم که شانسم بدون داشتن مقاله پایینه برای همین الان دارم روش کار میکنم. میخوام بدونم کودوم یک از کشورهای اروپایی غیر از آلمان بعد از تحصیل فرصت گرفتن اقامت دایم میدن. به نظر شما کودوم کشور اروپایی برای رشته مدیریت مالی مناسبتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر

سلام
تفاوتی زیادی ندارد، قانون بیشتر کشورها 5 سال حضور در خاک و طی کردن مراحل اداری به علاوه یافتن شغل مناسب با حداقل حقوق اعلام شده است.
از هر کشوری که پذیرش با فاند دریافت کردید به همان کشور سفر کنید. آشنایی با زبان کشور مقصد از الزامات است.

RE: اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا - M.heyatzadeh - 18-12-2017

(18-12-2017, 02:20 PM)automotive نوشته: سلام
تفاوتی زیادی ندارد، قانون بیشتر کشورها 5 سال حضور در خاک و طی کردن مراحل اداری به علاوه یافتن شغل مناسب با حداقل حقوق اعلام شده است.
از هر کشوری که پذیرش با فاند دریافت کردید به همان کشور سفر کنید. آشنایی با زبان کشور مقصد از الزامات است.

ممنونم از راهنماییتون. خب یه مساله ای هست اونم همین یادگیری زبان کشور مقصده. من یه چند وقتیه زبان آلمانی رو شروع کرده بودم به یادگرفتن چون هدفم اخذ پذیرش برای آلمان بود (به خاطر رایگان بودن مقطع دکترا) اما خب هنوز یه جورایی مرددم که کار درستیه یا نه. چون روند نوشتن مقاله زمان بر هست و نمیدونم آیا میتونم اصلا از آلمان پذیرش بگیرم. به نظر شما کار درستی هست از الان رو زبان کشور مقصد برنامه ریزی کنم؟ یعنی هیچ فرقی بین کشورهای اروپایی (اقامت بعد از 5 سال) تو این رمینه وجود نداره؟ محدودیت سنی نمیذارن؟ من شنیدم آلمانیها نسبت به زبانشون خیلی متعصبن. برای همین یکم سردرگم هستم. از کجا میتونم اطلاعات کاملتری به دست بیارم؟

RE: اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا - Torkan - 18-12-2017

(18-12-2017, 02:41 PM)M.heyatzadeh نوشته: ممنونم از راهنماییتون. خب یه مساله ای هست اونم همین یادگیری زبان کشور مقصده. من یه چند وقتیه زبان آلمانی رو شروع کرده بودم به یادگرفتن چون هدفم اخذ پذیرش برای آلمان بود (به خاطر رایگان بودن مقطع دکترا) اما خب هنوز یه جورایی مرددم که کار درستیه یا نه. چون روند نوشتن مقاله زمان بر هست و نمیدونم آیا میتونم اصلا از آلمان پذیرش بگیرم. به نظر شما کار درستی هست از الان رو زبان کشور مقصد برنامه ریزی کنم؟ یعنی هیچ فرقی بین کشورهای اروپایی (اقامت بعد از 5 سال) تو این رمینه وجود نداره؟ محدودیت سنی نمیذارن؟ من شنیدم آلمانیها نسبت به زبانشون خیلی متعصبن. برای همین یکم سردرگم هستم. از کجا میتونم اطلاعات کاملتری به دست بیارم؟

درود

دوست عزیز بدون هیچ گونه توضیح اضافی اگر اقامت براتون خیلی مهمه قید کشورهای اروپایی رو بزنین و هر طور شده بزنین کانادا.  اگر میخواین زحمت بکشین و چند سال وقت بزارین برا یاد گرفتن یکی از سخت ترین زبان ها به نظرم تمرکزتون رو بزارین روی مقاله و زبان انگلیسی با هدف تافل حداقل 105 و یا ایلتس 7.5 حداقل
ببینید رایگان درس خوندن یه هدفه اقامت یه هدفه
باید ببینید کدوم رو فدای کدوم میکنید. البته هم خدا هم خرما هم میشه منتهی زمان میبره.
سن برا المان هم مساله هست و یه جورایی مهمه. رشته شما که در واقع زیر شاخه مدیریت و بیزنس هست باید 5 برابر یک فرد دیگر مثل مهندس زبان اون کشور رو بلد باشید چون رشتتون درگیری زیادی با مردم داره.
اگر یه سرچی هم بزنین میبینین تعداد ا یرانی هایی که کار پیدا میکنن تازه در رشته هایی که کار میشه پیدا کرد در المان نسبت به کانادا زیاد نیست.
البته من کانادا رو تبلیغ نمیکنم یا قصد خاصی ندارم منتهی میگم چون زیاد روی اقامت تاکید دارین گفتم
البته این رو بگم شما میتونین با تموم کردن درستون در دانشگاه خوبی در المان مثل مانهیم در رشته شما (میتونین دکتری حتی فاند پیدا کنین منتهی مسلما سخته در رشته شما) و داشتن حداقل حداقل زبان B2 و کمی شانس کار پیدا کرده و با قانون 5 سال (بلوکارت رو سرچ کنید 3 سال هم میشد انگار تحت شرایطی) کار رو یکسره کنید!
موفق باشی

RE: اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا - kosar13 - 27-06-2018

سلام وقت بخیر.
آیا کشور فرانسه هم بعد از پایان تحصیلات فرصت پیداکردن کار رو میده؟و این فرصت الزاما برای پیدا کردن کار مرتبط با رشته اس؟
و ازاونجایی که مقطع ارشد دو ساله اس این مدت موندن توی فرانسه فرصت تمدید ویزا رو میده یا باید حتما دکتری باشیم؟

RE: اقامت پس از اتمام تحصیلات در اروپا - automotive - 02-07-2018

(27-06-2018, 12:36 PM)kosar13 نوشته: سلام وقت بخیر.
آیا کشور فرانسه هم بعد از پایان تحصیلات فرصت پیداکردن کار رو میده؟و این فرصت الزاما برای پیدا کردن کار مرتبط با رشته اس؟
و ازاونجایی که مقطع ارشد دو ساله اس این مدت موندن توی فرانسه فرصت تمدید ویزا رو میده یا باید حتما دکتری باشیم؟

سلام
بله شما فرصت یافتن شغل دارید، خیر حتما نباید مرتبط باشد.
ویزا با دلایل مشخصی قابل دریافت است، همانند پذیرش، ازدواج کار و غیره.