آکادمیا کافه
Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+---- انجمن: مشاوره‌های گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87)
+---- موضوع: Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه (/Thread-Saeid-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%88-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%8C-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%87)

صفحات 1 2 3

RE: Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه - Saeid - 18-04-2012

سلام اکبر عزیز. پست شماره 2 اسم منابع رو به صورت دقیق آورده. در ضمن کتاب فروشی ها کاملا آشنا هستن و کافیه همین اسم کتابهارو که نوشتین بگین تا بهتون بدن. دقت کنید که برای ibt باشه که رو جلد مینویسن (البته اگر ibt میخای امتحان بدی؟). لطفا سوالات مرتبط با زبان رو در قسمت مشاوره دوست عزیزم پژمان مطرح کنید. امیدوارم که نمره خوبی در امتحان کسب کنی. موفق باشی

RE: Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه - hamid_1 - 22-04-2012

سلام سعید جان،

من یک سوال داشتم و هر چقدر هم شمارهٔ وزارت علوم رو میگیرم جواب نمیدن (من خودم ایران نیستم).

من معافیت تحصیلی‌ گرفتم برای دکترا یک کشور دیگه، و الان بعد از ۳ ترم می‌خوام برم یک دانشگاه در آمریکا. آیا وزارت علوم با تغییر دانشگاه و کشور بعد از ۳ ترم موافقت می‌کنه؟ من چون تصمیم دارم قبل از رفتن به آمریکا، بیام ایران آیا می‌تونم مجوز خروج بگیرم؟

اگه بدونم که وزارت علوم موافقت نمی‌کنه، با استادم توی آمریکا صحبت می‌کنم که یک نامه بده که من یکی‌ دو ترم زودتر شروع کردم که مشکلی‌ پیش نیاد.

در AA یکی‌ از دوستان گفتن که تا ۴ ترم هم می‌شه دانشگاه و کشور رو عوض کرد، ولی‌ در یک پستِ دیگه گفته شده بود تا ۲ ترم می‌شه تغییر داد.

RE: Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه - بهمن - 27-05-2012

درود بر سعید نازنین.من لیسانس جامدات از دانشگاه آزاد بامعدل 12.81 و دانشچوی ترم آخر ارشد طراحی کاربردی دانشگاه آزاد با معدل حدود 15 هستم.معدل پایین کارشناسی برای گرفتن پذیرش دکترا در آمریکا مشکل ساز نمیشه؟در حال کار روی پایان نامم هستم و احتمالا مقاله هم ازش استخراج میشه.زبان پایه بدی ندارم و بعد از چند ماه دوره فشرده میتونم به سطح خوبی برسم.آیا سابقه کار مرتبط با رشته هم در گرفتن پذیرش تاثیر داره؟.اولین پستی هست که میفرستم.با سپاس از توجه شما.شاد باشید.

RE: Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه - Saeid - 27-05-2012

(27-05-2012, 02:55 PM)بهمن نوشته: درود بر سعید نازنین.من لیسانس جامدات از دانشگاه آزاد بامعدل 12.81 و دانشچوی ترم آخر ارشد طراحی کاربردی دانشگاه آزاد با معدل حدود 15 هستم.معدل پایین کارشناسی برای گرفتن پذیرش دکترا در آمریکا مشکل ساز نمیشه؟در حال کار روی پایان نامم هستم و احتمالا مقاله هم ازش استخراج میشه.زبان پایه بدی ندارم و بعد از چند ماه دوره فشرده میتونم به سطح خوبی برسم.آیا سابقه کار مرتبط با رشته هم در گرفتن پذیرش تاثیر داره؟.اولین پستی هست که میفرستم.با سپاس از توجه شما.شاد باشید.
سلام بر بهمن عزیز. به فروم آکادمیا کافه خوش آمدی.
خیلی از دوستان بودن که معدل پایینی داشتن و تونستن پذیرش بگیرن. بالاخره هر کسی در رزومش نقاط ضعف و قوتی وجود داره که نقاط ضعفش رو باید تقویت کنه.
معدل از پارامترای بسیار مهمه. حتما سعی کن که با نمره GRE و TOEFL رزومتو رو تقویت کنی. الان که ترم آخره برا معدلت نمیشه کاری کرد پس باید به فکر موارد دیگه که تا GRE و TOEFL و مقالات باید باشی. بین همه اینها GRE از همه مهمتره. سابقه کار هم بهمن جان معمولا کمکی نمیکنه. مگر مرتبط با موضوع تحقیقات باشه که خیلی بعیده.
امیدوارم موفق و موید باشی. بازم سوالی داشتی حتما بپرس.

RE: Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه - بهمن - 28-05-2012

(27-05-2012, 03:15 PM)Saeid نوشته: سلام بر بهمن عزیز. به فروم آکادمیا کافه خوش آمدی.
خیلی از دوستان بودن که معدل پایینی داشتن و تونستن پذیرش بگیرن. بالاخره هر کسی در رزومش نقاط ضعف و قوتی وجود داره که نقاط ضعفش رو باید تقویت کنه.
معدل از پارامترای بسیار مهمه. حتما سعی کن که با نمره GRE و TOEFL رزومتو رو تقویت کنی. الان که ترم آخره برا معدلت نمیشه کاری کرد پس باید به فکر موارد دیگه که تا GRE و TOEFL و مقالات باید باشی. بین همه اینها GRE از همه مهمتره. سابقه کار هم بهمن جان معمولا کمکی نمیکنه. مگر مرتبط با موضوع تحقیقات باشه که خیلی بعیده.
امیدوارم موفق و موید باشی. بازم سوالی داشتی حتما بپرس.

ممنونم برادر.جی آر ای و آیلتس کافیه یا تافل هم نیازه؟با آگاهی هایی که من از پست های بچه ها پیدا کردم جی آر ای و بعد آیلتس حتی از مقاله هم مهمتره.میشه گفت به عنوان نمونه در بین دو نفر با بقیه شرایط یکسان اونی که مثلا جی آر ای بالاتری داره شانس بیشتری از اونی که مقاله بیشتری داره برای پذیرش داره؟دارم فیلسوف میشما با این جمله بندیام!با سپاس از لطف شما.

RE: Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه - Saeid - 28-05-2012

(28-05-2012, 11:14 AM)بهمن نوشته: ممنونم برادر.جی آر ای و آیلتس کافیه یا تافل هم نیازه؟با آگاهی هایی که من از پست های بچه ها پیدا کردم جی آر ای و بعد آیلتس حتی از مقاله هم مهمتره.میشه گفت به عنوان نمونه در بین دو نفر با بقیه شرایط یکسان اونی که مثلا جی آر ای بالاتری داره شانس بیشتری از اونی که مقاله بیشتری داره برای پذیرش داره؟دارم فیلسوف میشما با این جمله بندیام!با سپاس از لطف شما.
دوست عزیز 2 آزمون متداول برا زبان داریم. تافل و آیلتس. برا تافل این قسمت و آیلتس این قسمت رو مطالعه کنید. یکی از 2 آزمون زبان کافیه. برای انتخاب بین این 2 آزمون این قسمت رو مطالعه کنید. برای بحث در مورد پارامترهای اپلای که کدوم موثرتره و کدوم موثر نیست هم به این تاپیک مراجعه کنید. اطلاعات خوبی میتونید کسب کنید تو تاپیکایی که معرفی کردم.
موفق باشی عزیز.

RE: Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه - بهمن - 01-06-2012

درود سعید جان.آقا پست هایی رو که معرفی کردی خوندم.پرسشم اینه که میشه در عرض یکسال آیلتس و جی آر ای رو با هم خوند و به نتیجه مطلوب رسید؟شاید بگی به سطح زبانت بستگی داره شما سطح منو معمولی در نظر بگیر.تا روزی 15 ساعت هم وقت میتونم بذارم برای مطالعه.با سپاس فراوان از توجهت

RE: Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه - Saeid - 01-06-2012

بله. در عرض 1 سال راحت میشه اینا رو خوند و به نمره خیلی خوبی هم رسید. حتی اگر سطح زبانت ضعیف هم باشه میشه به حد خیلی خوبی رسید.

RE: Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه - mimchem86 - 13-10-2012

سلام،آقا من تازه کارشناسیمو تموم کردم.رشتم مهندسی شیمیه،معدلم هم 13.65 هستش. برا امریه باید چکار کنم؟ میشه امریه گرفت؟ از کدوم کانالا باید اقدام کنم؟متشکرم.

RE: Saeid: مجرب در رشته مهندسی ساخت و تولید، رزومه، امور سربازی و گرفتن امریه - MaMi - 16-10-2012

(13-10-2012, 01:21 AM)mimchem86 نوشته:
سلام،آقا من تازه کارشناسیمو تموم کردم.رشتم مهندسی شیمیه،معدلم هم 13.65 هستش. برا امریه باید چکار کنم؟ میشه امریه گرفت؟ از کدوم کانالا باید اقدام کنم؟متشکرم.
با اجازه سعید جان Wink
ضمن خوشامد به جهت پیوستن به فروم، دوست من مراحل دریافت امریه و سایر سوالات مرتبط با اون رو میتونید در این تاپیک دنبال کنید.