آکادمیا کافه
تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: امور سربازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+---- موضوع: تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید (/Thread-%D8%AA%D8%B9%D9%88%DB%8C%D8%B6-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید - Karim - 03-02-2012

(02-02-2012, 12:34 AM)amirhossein.gh نوشته: ببین کریم جان
منم سوال کردم که چند روزه میدن : اونا گفتن فعلا داریم جمع میکنیم و برنامه ای برای تحویل نداریم . در ازای کارت به شما رسیدی میدن ک کارای کارتو میکنه
والا نمیدونم فردا چی بگن اینا ! ولی همه چیز قابل انتظاره !
راستی یکی از دوستام میگفت که دوستش سری قبل بوده و کارتشو ماه پیش داده ولی هنوز خبری از کارتای جدید نیست !
چی بگم والا !
برو بانک ، پول فرم بده ، هر مدرکو دو سری کپی بگیر و کلی زحمت بعدش بگن برو هر وقت خودمون خاستیم میدیم !
بنظر من فعلا کارتتون تحویل ندید خود من هم تحویل ندادم هنوز تا آخرین مهلت بهتره صبر کنیم. کارتی ک با هزار مصیبت گرفتیم حالا دو دستی تقدیم کنیم در عوضش یک رسید بگیریم!! رسیدی که معلوم نیست کی با کارت جدید عوض بشه!

بهتره صبر کنیم ببینیم بقیه که تحویل دادن به چه سرنوشتی دچار میشن!! اینطور م نیست که اگه سر موعد تحویل ندیم کارتا بی اعتبار بشه من از هرکسی که پرسیدم از این قانون بی خبر بود.
اگه پاسبورت ندارید فورا بگیرید چون ممکنه رسید قبول نکنن و اصل کارت بخوان

RE: تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید - soilman - 03-02-2012

منظورت کریم جان از جمله ی اخر چی بود؟!
(03-02-2012, 12:08 AM)Karim نوشته: بنظر من فعلا کارتتون تحویل ندید خود من هم تحویل ندادم هنوز تا آخرین مهلت بهتره صبر کنیم. کارتی ک با هزار مصیبت گرفتیم حالا دو دستی تقدیم کنیم در عوضش یک رسید بگیریم!! رسیدی که معلوم نیست کی با کارت جدید عوض بشه!

بهتره صبر کنیم ببینیم بقیه که تحویل دادن به چه سرنوشتی دچار میشن!! اینطور م نیست که اگه سر موعد تحویل ندیم کارتا بی اعتبار بشه من از هرکسی که پرسیدم از این قانون بی خبر بود.
اگه پاسبورت ندارید فورا بگیرید چون ممکنه رسید قبول نکنن و اصل کارت بخوان

RE: تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید - amirhossein.gh - 03-02-2012

بچه ها امروز زنگ زدم گفتن حضور شخص به این دلیل الزامیه که باید اثر انگشت بزنه
یارو اطلاع نداشت بچه های خارج چی کار باید بکنن !
حالا بازم چیزی فهمیدم میگم!

RE: تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید - amirhossein.gh - 09-02-2012

بچه ها سلام
من امروز رفتم کارتو تحویل دادم بهشون
کلا یه 8200 و یه 6000 تومان هزینه داشت که اولی رو باید بانک بریزی دومی رو باید دستی بدی
بعدشم اینکه رو رسید نوشتن که کارت جدید در کمتر از یک ماه باید برسه دستتون ولی خوب میدونید دیگه اینجا ایرانه Smile
سوال پرسیدم دوستانی که خارجن چی کار کنن ، گفتن پدر یا مادرشون اگه وکالت داشته باشن مشکلی نیست و میتونن اونا به جای آقا پسر بیان
به هر حال خبری شد میگم!
Smile

RE: تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید - meis - 18-02-2012

امیر حسین جان ممنون از پستهای مفیدت
تاریخایی رو که اعلام کردن زیاد جدی نگیرین.
یکی از دوستای من از پلیس+10 پرسید که گفتن هر وقت اومدی کارتو راه میندازن

RE: تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید - ahmadpashaei - 18-02-2012

اینها خجالت نمیکشن اینجوری دزدی می کنن؟ 14200 + اینهمه کپی و رفت و آمد من به شهرستان و .... بالای 50 هزینه برمی داره که!!! نه که خیلی هم دلار دولتی میدن به ما دلمون خوش باشه؟ مگه گرفتن یک کارت اکترونیکی چقدر هزینه داره؟ بانکها با 2000 تومان میدن که Angry من پاسپورتم تا 21 فروردین 1392 مهلت داره و اگر بتونم پذیرش بگیرم باید تابستان 1392 برم که مهلتش تمام میشه و باید تمدید بشه،شما می گین چکار کنم؟

RE: تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید - ahmadpashaei - 18-02-2012

من رفتم در سایت www.police.ir در قسمت پیشنهادات و انتقادات هرچی از دهنم در اومد گفتم.خواهش می کنم همه شما برید و انتقاد کنید.من نوشتم ما یکبار پول کارت رو دادریم دیگه .شما میخواین کارت مردم رو عوض کنید ما باید پولش رو بدیم؟ اگر میخواین این کارو بکنید با یک قیمتی عوض کنید که بگنجه نه با این قیمت کذایی!! کارت های الکترونیکی با یکی دو هزار تومان صادر میشن ولی شما دارید به شعور مردم توهین می کنید با این قیمت 8200+6000 تومانی.
خواهشمندم تجدید نظر کنید در این قیمت کذایی!!!! Big Grin
با تشکر

RE: تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید - amirhossein.gh - 19-02-2012

دوستان امروز حوالی ظهر یه sms برام اومد به این مضمون:
"درخواست شما مبنی بر تعویض کارت معافیت به سازمان وظیفه عمومی واصل شد"
!!!
بعد نزدیک سه هفته تازه درخواستم واصل شده !! فک نکنم حالا حالا ها رنگ کارت جدید رو ببینم
Smile

RE: تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید - aliilab - 22-02-2012

سلام
من الان نزدیک 5 روزه مدارک رو دادم، ولی رسید به من ندادن. طرف گفت تا 3 روز دیگه زنگ می زنیم بیا رسید رو بگیر.
می خواستم ببینم بره دوستان هم همینطوری بوده؟ کلا من هیچ جایی ندیدم اینجوری رفتار کنن.

مدارک مورد نیاز برای تعویض کارت‌های معافیت قدیمی با هوشمند - MaMi - 23-03-2012

مدارک مورد نیاز برای تعویض کارت‌های معافیت قدیمی با هوشمند - هزینه تعویض کارت‌ ۱۴۲ هزار ریال است
بر اساس اعلام سازمان وظیفه عمومی ناجا در فاز نخست اجرای طرح تعویض کارت‌های معافیت و پایان خدمت قدیمی با کارت هوشمند، دارندگان کارت‌های معافیت کاغذی که پس از سال ۶۰ نسبت به دریافت کارت خود اقدام کرده‌اند باید اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه، اصل و کپی کارت ملی، سه قطعه عکس ۳*۴ سیاه و سفید با زمینه سفید، اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی خود به همراه اصل کارت معافیت را به همراه داشته باشند.
ادمه خبر