آکادمیا کافه
کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: ترجمه مدارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+---- موضوع: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ (/Thread-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - Shihan - 08-02-2012

دروود بر دوستان.

به هرحال دارالترجمه خوب از پس خیلی از کارهای سخت بر میان و اکثر دوستانی که مدارکشون رو تحویل می دهند پس از بررسی مدارک ترجمه شده پی به خوب یا بد بودن اون دارالترجمه می برند. بنده هم به اتفاق 3 دوستم که مدارکمون رو برای اروپا ترجمه کردیم به مشکلی بر نخوردیم و کارشون ، ارتباطشون هم خیلی مناسب بود. اسمش: دارالترجمه آبان - خیابان وزرا - نبش کوچه اول - برج ستاره

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - spt - 09-02-2012

دوستان لطفا راجع به هزینه ی مدارکی که ترجمه میکنید هم بگید.... توی این اوضاع پولی خیلی اهمیت داره این موضوع برای انتخاب دارالترجمه!

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - PAR!SA - 09-02-2012

من کل مدارکم رو دارالترجمه سفیر، میدون انقلاب واسه ترجمه دادم
هیچ کدوم از مدارکم با توجه به اینکه سرشون خیلی شلوغ بود، بیشتر از 72 ساعت طول نکشید، اونم به خاطر مهر دادگستری و امورخارجه بود
و یک بار که خیلی عجله داشتم و میخواستم مدرکم رو یه روزه ترجمه شدش رو داشته باشم، هزینه 20هزار تومان بیشتر پرداخت کردم و مدرکم رو فرداش با مهر وزارت دادگستری و امورخارجه گرفتم!!
البته یه بار دیگه هم که این مشکل پیش اومد، که مدرکم رو سریع میخواستم، گفتند دیگه کمتر از دو روز نمیشه ، نمیدونم باز کدوم قوانین تغییر کرده بود که شدنی نبود
ولی در کل من از این دارالترجمه راضی بودم

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - اسکن - 19-02-2012

دوستان اگه هر سوالی در مورد ترجمه رسمی و مسائل مربوط به آن دارین مانند نرخ ترجمه و یا تاییدات من در خدمت شما هستم. من در مورد اطلاعات به روز را در حد امکان در اختیار شما خواهد گذاشت. در ضمن برای ترجمه مدارک به هر دارالترجمه ای نرید. چون خیلی از این دارالترجمه ها واسطه ها هستند که در اینصورت هم هزینه ترجمه هاتون بیشتر میشه و هم اینکه معلوم نیست چه بلایی سر مدارک تون بیاد. در هر صورت من در خدمت شما هستم

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - Saeid - 19-02-2012

(19-02-2012, 06:39 PM)اسکن نوشته: دوستان اگه هر سوالی در مورد ترجمه رسمی و مسائل مربوط به آن دارین مانند نرخ ترجمه و یا تاییدات من در خدمت شما هستم. من در مورد اطلاعات به روز را در حد امکان در اختیار شما خواهد گذاشت. در ضمن برای ترجمه مدارک به هر دارالترجمه ای نرید. چون خیلی از این دارالترجمه ها واسطه ها هستند که در اینصورت هم هزینه ترجمه هاتون بیشتر میشه و هم اینکه معلوم نیست چه بلایی سر مدارک تون بیاد. در هر صورت من در خدمت شما هستم
دوست عزیز لطف بفرمایید اگر لیست قیمت منصفانه ای سراغ دارید همین جا مطرح کنید تا دوستان استفاده کنن.

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - ahmadpashaei - 19-02-2012

(19-02-2012, 06:39 PM)اسکن نوشته: دوستان اگه هر سوالی در مورد ترجمه رسمی و مسائل مربوط به آن دارین مانند نرخ ترجمه و یا تاییدات من در خدمت شما هستم. من در مورد اطلاعات به روز را در حد امکان در اختیار شما خواهد گذاشت. در ضمن برای ترجمه مدارک به هر دارالترجمه ای نرید. چون خیلی از این دارالترجمه ها واسطه ها هستند که در اینصورت هم هزینه ترجمه هاتون بیشتر میشه و هم اینکه معلوم نیست چه بلایی سر مدارک تون بیاد. در هر صورت من در خدمت شما هستم
سلام دوست عزیز
اگر زحمتی نیست لیستی از چند دارالترجمه خوب تهران که دقیقا میشناسید و نیز تعرفه هاشون به صورت فیلی PDF اینجا قرار بدین و اگر تعداد کمه که چه بهتر میتونید همینجا هم تایپ کنید. ما منتظریم.
خیلی ممنون

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - اسکن - 20-02-2012

سلام دوستان. کلا اگه کار ترجمه ای دارین چه رسمی و چه غیر رسمی جایی جز میدان انقلاب نرید. نه اینکه بقیه دارالترجمه های تهران بد هستند. نه منظورم این نیست. ولی نرخ ها در میدان انقلاب تا حدود زیادی معقولانه و براساس تعرفه های دادگستری هستند. هر دارالترجمه ای در هر جای تهران برین برای تایید و تمبر دادگستری و وزارت امور خارجه حداکثر هشت هزار تومن را باید پرداخت نمایید. من چند سال پیش که ترجمه داده بودم این هزینه دو هزار تومن بیشتر نبود اما این اواخر که مدارک میدم شده هشت هزار تومن. تا جاییکه من پرسیدم این هشت هزار تومن تا آخر سال نود تغییر نمی کنه. بقیه قیمت ها هم خیلی متفاوته ولی عرفش اینه: ریزنمرات هر ترم دو هزار تومن و دانشنامه پنج هزار تومن. یعنی اگه ریزنمره تان هشت ترم باشه به همراه ترجمه دانشنامه و تمبر و تاییدات میشه بیست و نه هزار تومن برای یک نسخه. برای هر نسخه اضافی هم قیمت کم میشه. من مدارکم رو دادم دارالترجمه رسمی سعدیان تو میدان انقلاب. فکر کنم روبروی سینما بهمن بود. خیلی منصف و خوش برخورد بودن. کارشون هم دقیقه. قبل از اینکه کارم رو بفرستن برای تاییدات چک پرینت ترجمه رو برام ایمیل زدن و من چک کردم. کارشون سرسری نیست. برای نسخه دوم بهم هفتاد و پنج درصد تخفیف دادن. البته پول تمبر و تاییدات رو گرفتن کامل (همون هشت تومن). ترجمه نسخه دوم دانشنامه ام شد دو هزار تومن. مفته. دارالترجمه واسطه و دلال تو میدان انقلاب خیلی زیاده. این دارالترجمه سعدیان که رفتم رو بهتون پیشنهاد می کنم. آدم های خوش برخوردی هستن و ترجمه رو شسته و رفته بهت تحویل میدن. با دارالترجمه های دیگه کار نکردم ولی یه بار با دارالترجمه دانشجو کار کردم عیبشون اینه که منشی هاشون کمی برخورد خوبی ندارن و بعضی وقتها هم ترجمه هاشون غلط زیاده داره. خوبی دارالترجمه دانشجو اینه که وقتی وارد میشی واقعا حس دارالترجمه رو داره مثل مترجم حضوری و میز و صندلی و کامپیوتر و کارمند و منشی و اینجور چیزها. دارالترجمه سعدیان هم همینطوریه. ولی بیشتر دارالترجمه های انقلاب چون واسطه هستن چیزی بجز یه میز و یه صندلی و یه منشی بی ادب و آرایش کرده ندارن. بهر حال اگه هر سوالی دیگه داشتین در خدمت تون هستم.

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - اسکن - 20-02-2012

ببخشین من دوباره اومدم. از دوستان پرسیدن لیستی از دارالترجمه های خوب تهران رو بذارید. من بار دیگه توصیه می کنم برای ترجمه حداقل الامکان برید میدان انقلاب. چون مرکز دارالترجمه های ایران همون میدون انقلابه. تعرفه ها رو باید موردی بگین تا من اگه باهاشون کار کرده باشم بهتون بگم. قیمت مدارک تحصیلی رو گفتم:

ریزنمره هر ترم دو هزار تومن - دانشنامه پنج هزار تومن - ترجمه این مدارک هر کدوم پنج هزار تومنه: کارت ملی - شناسنامه - کارت پایان خدمت - دانشنامه - دیپلم

تمبر و تایید دادگستری و وزارت امور خارحه: هشت هزار تومن

در ضمن مدارک دانشگاههای دولتی را قبل از ترجمه باید ببرید وزارت علوم تو شهرک غرب و ببرید طبقه چهارم پیش خانم محمدی تا مهر و امضا بکنن بعد ببرین برای ترجمه. مدارک دانشگاه آزاد رو باید ببرین ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد تو پاسداران. البته مثل اینکه حتما باید صاحب مدارک ببره چون از کس دیگه ای قبول نمی کنن. پدر و مادر و خواهر و برادر با ارائه شناسنامه قبول می کنن.

گواهی های اشتغال به کار قیمت متفاوتی دارن و برحسب حجم گواهی قیمت میدن ولی در هر حال از شش هزار تومن کمتر نیست.

حضور ذهن ندارم اگه هر مدرک دیگه ای دارین بگین تا راهنمایی تون کنم

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - Pejman - 20-02-2012

دوستان لطفاً در این تاپیک فقط و فقط در مورد دارالترجمه ها و تجربیات شما از دارالترجمه های خوب یا بد صحبت کنید. یه سری بحث ها که مرتبط با تاپیک نبود به این و این تاپیک منتقل شدند.

RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟ - fluid-mech - 25-03-2012

(05-02-2012, 12:51 AM)rulany نوشته: منم فعلا مدارکم رو به دارالترجمه سعدیان میدم.انقلابه. فعلا هم خوبه.هم از نظر قیمت و هم از نظر دقت.سرعتشم که خوبه.2بار که مدارکم رو دادم یه بار 3 روزه اماده کرد و بار دوم هم 4 روزه!البته این اخری یه روزش جمعه بود!کلا راضیم

هزینش چقدر بود؟