![]() |
ژورنال های مرتبط با رشته صنایع - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: صنایع (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9) +--- موضوع: ژورنال های مرتبط با رشته صنایع (/Thread-%DA%98%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9) صفحات
1
2
|
RE: ژورنال های مرتبط با رشته صنایع - mehdi adeli - 25-07-2012 سلام دوست خوبم متسفانه من دیگه فارغ التحصیل شدم و دیگه دسترسی به دانشگاه و اساتید ندارم . دلیلی که موضوعات مقاله خدمتتان فرستادم ، این بود که گفتم شاید شما هم رشته ای های گلم ، مقاله رایگان و با IF مناسب ، پذیرش راحت تر ، را بهم معرفی کنید . منتظر پیشنهاد شما دوستان بودم. با پوزش فراوان ، به خاطر سوالات آماتورم . RE: ژورنال های مرتبط با رشته صنایع - m.ost - 25-07-2012 (25-07-2012, 10:25 AM)mehdi adeli نوشته: سلام دوست خوبمسلام منظورتون ژورنالی هست که مقالات رو رایگان چاپ کنه؟ ژورنالهای معتبر رایگان هستند و پولی نمیگیرین. مگر اینکه مثلا شکل رنگی داشته باشین در مقاله، در اینصورت حتما قید میکنن که مثلا برای اشکال رنگی اینقدر پول میگیریم. اما در مورد IF واقعا بستگی به مقاله داره. معمولا هرچقدر بالاتر باشه ژورنال در چاپ مقالات سخت گیری بیشتری داره. برای شما اگر تنها نوشتین و خیلی در مورد اینکه مقاله چقدر خوب هست مطمئن نیستین بهتون پیشنهاد میدم دنبال ژورنالی با IF حدودا 1 باشه. ما هم اینجا هستیم اگر بتونیم کمک کنیم ![]() برای پیدا کردن ژرونال هم علاوه بر ژورنالهایی که معرفی کردم اینجا میتونین عبارتی نزدیک به موضوع مقاله رو سرچ کنین مثلا Journals related to human factors علاوه بر این اگر از مقالاتی در مقاله خودتون به عنوان رفرنس استفاده کردین ببنین که اونها در چه ژورنالی چاپ شده بودن و به سایت اون ژورنال هم مراجعه کنید. [برش] کنفرانس های مربوط به رشته صنایع - Shihan - 07-08-2012 9th International Industrial Engineering Conference conference area: Engineering Economics and Financial Engineering Optimization and Mathematical Planning , System Simulation Manufacturing and Service System Design ,Supply Chain ,Lean Manufacturing ,Operation Management, Planning and Sequencing , Project Management ,Quality Control, Engineering, and Management , System Reliability , Maintenance Engineering and Management , Human Factors Engineering Manufacturing and Production Engineering , Risk Management , Transportation Engineering , Decision Analysis and Methods Probability Models and Queuing Systems , Systems, Fuzzy Models and Soft Computing Information Systems , Data Mining , Artificial Intelligence and Expert Systems , Applied Research Articles on: Oil and Gas ,Power , Automotive Industry ,Steel Urban Management, IT and Communication Environment ,Health Deadline: Deadline of Full Paper Submission 2012-10-21 Notification of Paper Acceptance 2012-11-20 Deadline of Early Registration 2012-12-05 more information RE: ژورنال های مرتبط با رشته صنایع - amin shah - 15-02-2013 سلام دوستان. من دنبال یک ژورنال با IF پایین هستم که سریع جواب بده. موضوع مقاله مربوط به روش های MADM هست. اگه کسی یه ژورنال با این ویژگی ها میشناسه ممنون میشم معرفی کنید. RE: ژورنال های مرتبط با رشته صنایع - IE-Master - 01-05-2013 (15-02-2013, 04:50 AM)'amin shah' نوشته: سلام دوستان. من دنبال یک ژورنال با IF پایین هستم که سریع جواب بده. کاربرد روش madm تو کدو م حوزه هست مقاله جنابعالی؟ اگه حوزه ای که کار کردید رو بگید شاید بتونم کمکتون کنم.
RE: ژورنال های مرتبط با رشته صنایع - IE-Master - 01-05-2013 (04-02-2012, 03:00 PM)'m.ost' نوشته: با تشکر از لیستی که تهیه کردید. ]چند ژورنال دیگه به نظر من میتونن تو این لیست قرار بگیرن. اگه زورنال های دیگه ای به ذهنم رسید بهتون خواهم کفت که این لیست تکمیل بشه.
international journal of computer integrated manufacturing computer & industrial engineering |