آکادمیا کافه
گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-EB-1)

صفحات 1 2 3

RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - مهمان - 17-06-2015

سلام
من جشنواره خوارزمی میام اول کشور را دارم و تا کنون 7 استاندارد ملی ایران را تدوین کردم و کد ملی استاندار را از سازمان ملی استاندارد گرفتم
می خواستم بدونم میشه ویزای نخبگان آمریکا را گرفت

RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - Babak - 19-06-2015

(17-06-2015, 12:30 AM)'مهمان' نوشته: سلام
من جشنواره خوارزمی میام اول کشور را دارم و تا کنون 7 استاندارد ملی ایران را تدوین کردم و کد ملی استاندار را از سازمان ملی استاندارد گرفتم
می خواستم بدونم میشه ویزای نخبگان آمریکا را گرفت

به نظر من احتمالش کمه، چون تمام کارهایی که شما انجام دادید کارهایی هست که فقط در داخل ایران قابل ارزیابیه، نه در سطح بین‌المللی، اما باز بد نیست با وکلا صحبت کنید، شاید من اشتباه می‌کنم.

RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - مهمان - 30-11-2015

سلام و ادب.مهدی عاملی هستم مهندس نرم‌افزار. اختراع من در زمینه برق می باشد با این شرح که بدون هیچ واسطی و بدون هیچ هزینه ای برق تولید کرد.لطفا راهنمایی کنید کدام کشور برای ثبت اختراع بهتر است. ممنون

RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - Babak - 01-12-2015

(30-11-2015, 11:32 AM)مهمان نوشته: سلام و ادب.مهدی عاملی  هستم مهندس نرم‌افزار. اختراع من در زمینه برق می باشد با این شرح که بدون هیچ واسطی و بدون هیچ هزینه ای برق تولید کرد.لطفا راهنمایی کنید کدام  کشور برای ثبت اختراع بهتر است. ممنون

این که گفتید بدون «هیچ هزینه‌ای» می‌شه برق تولید کرد، شک برانگیزه. به هر حال، شما قطعا نیاز به وسیله‌ای دارید که انرژی یا ماده دیگری رو تبدیل به انرژی الکتریکی بکنید و ساخت اون وسیله قاعدتا نیاز به هزینه داره.
به هر حال، از اونجا که سوال‌تون رو در موضوع گرین کارت امریکا پرسیده‌اید، حدس من اینه که به دنبال ثبت اختراع در امریکا هستید. می‌تونید این کار رو انجام بدید، اما معمولا در امریکا نوشتن متن ثبت اختراع به طوری که بعدا جلوی سواستفاده یا کپی کردن و تغییر جزئی اختراع شما گرفته بشه، نیاز به صرف هزینه نسبتا زیاد برای وکلای ثبت اختراع داره.
لطفا سوال‌های خودتون در این موضوع رو محدود به گرفتن گرین کارت برای نخبگان کنید.

RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - akrami.amin - 24-05-2016

سلام، بنده کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم، اخیرا تونستم دو تا مقاله تو مجله Nature-Scientific Report  بنظرتون شانسی دارم واسه این ویزا؟

RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - Babak - 26-05-2016

(24-05-2016, 12:03 PM)akrami.amin نوشته: سلام، بنده کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم، اخیرا تونستم دو تا مقاله تو مجله Nature-Scientific Report  بنظرتون شانسی دارم واسه این ویزا؟

طبق وب‌سایت اداره مهاجرت امریکا شما اگر از طریق Outstanding professors and researchers بخواهید اقدام کنید، باید حداقل دو شرط از شش شرط گفته شده رو دارا باشید و از یک شرکت امریکایی پیشنهاد کار دریافت کرده باشید. چاپ کردن مقاله در ژورنال‌های معتبر یکی از شرایط هست و به تنهایی کفایت نمی‌کنه. اگر مقالات شما مورد ارجاع زیادی قرار بگیره، اون وقت دو شرط رو به دست خواهید آورد و اگر بتونید از یک شرکت امریکایی پیشنهاد کار دریافت کنید، می‌تونید درخواست گرین کارت کنید.

RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - akrami.amin - 03-06-2016

(26-05-2016, 08:13 AM)Babak نوشته: طبق وب‌سایت اداره مهاجرت امریکا شما اگر از طریق Outstanding professors and researchers بخواهید اقدام کنید، باید حداقل دو شرط از شش شرط گفته شده رو دارا باشید و از یک شرکت امریکایی پیشنهاد کار دریافت کرده باشید. چاپ کردن مقاله در ژورنال‌های معتبر یکی از شرایط هست و به تنهایی کفایت نمی‌کنه. اگر مقالات شما مورد ارجاع زیادی قرار بگیره، اون وقت دو شرط رو به دست خواهید آورد و اگر بتونید از یک شرکت امریکایی پیشنهاد کار دریافت کنید، می‌تونید درخواست گرین کارت کنید.

به نظرتون نزدیک ترین راه واسه دریافت کار از یه شرکت آمریکایی چی میتونه باشه، چون من در حال حاضر ایران هستم.

RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - M1KE - 03-06-2016

شانس پیدا کردن کار به این شکل بسیار پایینه مگر اینکه تخصص خاصی داشته باشین که مشابه اون به راحتی در آمریکا پیدا نشه یا هم که مسوولان شرکتی که به شما پیشنهاد شغلی میدن با شما آشنایی خانوادگی چیزی داشته باشن. در حالت عادی، راحت ترین کار اینه که از روش های دیگه مثل ویزای دانشجویی وارد آمریکا بشین و بعد از تحصیلات دنبال کار بگردین.

(03-06-2016, 12:43 AM)akrami.amin نوشته: به نظرتون نزدیک ترین راه واسه دریافت کار از یه شرکت آمریکایی چی میتونه باشه، چون من در حال حاضر ایران هستم.

RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - alireza.a999 - 23-09-2016

سلام 

من یک اپلیکیشن فوق العاده قوی طراحی کردم که میتونه در سطح ملی آمریکا مطرح بشه و جهانی بشه ولی دسترسی به شرکتهای هدف رو تو آمریکا ندارم که تایید اونا رو بگیرم ،به نظر  شما چطور میتونم این قضیه رو اثبات کنم  برای گرفتن ویزا . در ضمن قصد من سفر به آمریکا برای معرفی این محصول هستش با این توضیح که همسر و بچم تو ایران میمونن . ممنونم

RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - Babak - 24-09-2016

(23-09-2016, 12:38 PM)alireza.a999 نوشته: سلام 

من یک اپلیکیشن فوق العاده قوی طراحی کردم که میتونه در سطح ملی آمریکا مطرح بشه و جهانی بشه ولی دسترسی به شرکتهای هدف رو تو آمریکا ندارم که تایید اونا رو بگیرم ،به نظر  شما چطور میتونم این قضیه رو اثبات کنم  برای گرفتن ویزا . در ضمن قصد من سفر به آمریکا برای معرفی این محصول هستش با این توضیح که همسر و بچم تو ایران میمونن . ممنونم

راستش خیلی سخته که بتونید بدون نتایج قابل ارزیابی، سفارت رو قانع کنید که اپلیکیشن شما قابل طرح در سطح جهانه و افرادی که در سفارت کار می‌کنند تخصص لازم برای این موضوع رو ندارند. البته به نظرم اگر به امریکا هم بیایید باز خیلی نمی‌تونید به شرکت‌ها به راحتی دسترسی پیدا کنید. من نمی‌دونم چه راهی مناسبه، ولی شاید بتونید با شرکتی مکاتبه کنید و از اونا بخواهید که براتون دعوت‌نامه بفرستند.