عوامل مهم در رد شدن درخواست ويزای تحصيلی كانادا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: روادید کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: روادید دانشجویی کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- موضوع: عوامل مهم در رد شدن درخواست ويزای تحصيلی كانادا (/Thread-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D9%8A%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%D9%8A%D9%84%DB%8C-%D9%83%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) |
[برش] رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - pouriatiz - 14-11-2015 ممنونم. این مشکلات برای ویزای کانادا هم هست؟ چون علاقه دارم در زمینه انرژی کار کنم که دیگه اصلا امریکا نمیشه. RE: عوامل مهم در رد شدن درخواست ويزای تحصيلی كانادا - jakeli1390 - 25-11-2015 با سلام خدمت دوستان من از یک دانشگاه واسه دکتری مهندسی مکانیک پذیرش دارم. اما یکسری مشکلات هست که نیاز به راهنمایی دارم. ویزای آمریکام با 501 رد شد چون یک چند تا مقاله در زمینه نفت و گاز داشتم.در ضمن چند سالی هم شرکت نفت کار کرده ام که به خیال خودم زرنگی کرده بودم و توی رزومه ای که به سفارت آمریکا دادم نیاوردمش اما مقاله هام کاملا نشون می ده که من کل کارم و تحصیلم در زمینه انرژی و صنعت نفت و گاز بوده. پذیرشی که از کانادا دارم واسه دکتری مهندسی مکانیکه اما کارم در زمینه مدل سازی و طراحی سیستم های کنترلی سیکل تولید انرژی پاک خواهد بود. حالا چند تا سوال از شما دارم. اول اینکه رزومه ای که به سفارت کانادا می دم هم باید خلاصه شده باشه؟ مقاله هام ممکنه مشکل ساز بشه؟ یکسری از دوستان می گن همون رزومه ای رو که به سفارت آمریکا دادی اینجا هم ارائه کن! درمورد سابقه کارم تو شرکت نفت بگم یا نه؟ ( با توجه به اینکه نصف مقاله هام که تو اینترنت به راحتی قابل دسترسی هست از شرکت نفت بوده! می خوام بگم که یک مدت فقط با یکی از مهندس های اونجا واسه نوشتن مقاله همکاری کردم...) سوال دوم در مورد پروژه دکتری ام تو این دانشگاه هست. آیا این پروژه هم ممکنه دردساز بشه؟ لازمه اصلا یک استادی پلن دیگه بدم سفارت؟ ویزای دانشجویی - amirfriendship - 06-01-2016 من مستر دارم و برای یک کورس 1 ساله پذیرش گرفتم.کورس با مسترم بی ربط و با بچلر مرتبط. خواهرم هم کاناداست.حالا اگر آفیسر ببینه من مستر دارم و برای یک کورس 1ساله دارم میرم ممکنه قبول نکنه؟ اینکه خواهرم اونجاست چطور؟ چطور پرونده را چطور تشکیل بدم تا آفیسر قانع بشه ویزا بده؟ RE: ویزای دانشجویی - Matinking - 06-01-2016 (06-01-2016, 12:44 PM)amirfriendship نوشته: من مستر دارم و برای یک کورس 1 ساله پذیرش گرفتم.کورس با مسترم بی ربط و با بچلر مرتبط. سلام تمام موارد کوتاه بودن دوره، بی ربط بودن به background قبلی و البته حضور خواهرتون می تونه در کنار هم برای officer شائبه ایجاد کنه... باید تا جایی که ممکنه به کمک social tie و job offer تلاش کنید تا برگشتنتون رو به officer منطقی و قریب الوقوع جلوه بدید... براتون آرزوی موفقیت دارم [برش] مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - lkkk - 19-05-2016 سلام من از ubc پذیرش مستر گرفتم. با اینکه الان توی ایران دانشجوی ارشدم (دارم انصراف می دم) ولی نه توی فرم های دانشگاه و نه توی ویزا نمی خوام این مطلبو بنویسم. به نظرتون احتمال داره برای ویزا بتونن بفهمن که ارشد میخوندم ؟؟ گپ تحصلیم در حدود 2 ساله (1 سال و 9 ماه) و در ضمن مقاله ای هم با اسم دانشگاه ارشد ندادم و طی این مدت هم مقاله با اسم دانشگاه کارشناسی دارم که فکر کنم بتونه این گپو بپوشونه. بسیار ممنون از راهنماییتون RE: [برش] مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - lkkk - 23-05-2016 (19-05-2016, 08:42 AM)lkkk نوشته: سلام کسی از دوستان جواب سوال من رو نمیدونست؟ بخوام موضوع گپ تحصیلی رو تو استادی پلن توضیح بدم فقط بنویسم طی این مدت 2 سال زبان می خوندمو ریسرچ می کردم کافیه ؟ یا سابقه کار هم نیازه ؟؟ RE: [برش] مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - iman7 - 24-05-2016 (19-05-2016, 08:42 AM)lkkk نوشته: سلام اگه آقا هستید از بحث سربازی می تونن بفهمن که ارشد می خوندین. RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - F.g - 19-08-2016 سلام دوستان من برای از طریق یک سازمان اعزام دانشجو میخوام اقدام کنم برای مستر در کانادا، ولی بهم گفتن اگه همسرت بخواد همراهت بیاد شانس گرفتن ویزات کم میشه و حتی ممکنه ریجکت بشی! میشه در این مورد راهنمایی کنین چطور میشه در فاصله کم زمانی ایشون به من ملحق بشه؟ من هزینه برای دونفر رو هم فراهم کرده ام ولی این پاسخ گویا ارتباطی به پول نداشت RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Matinking - 19-08-2016 (19-08-2016, 12:49 PM)F.g نوشته: سلام دوستان سلام اگر دوره تون دکترا بود بردن همسر بیشتر منطقی بود تا مستر که کوتاه تره... به هر حال ریسک ویزا در این حالت بالاتر میره... ولی کم نبوده ان افرادی که با داشتن social tie ها قوی فردی و خانوادگی تونستن با همسرشون کلیر بشن... راه سریعی وجود نداره... و صد البته حتی اگر بعد از شما ویزای توریستی هم بگیرن ناچارن بعد از مدت کوتاهی برگردن.. منطقی ترین کار همین معرفی به عنوان همراه هست در حالت اقدام با همسر ارائه توان مالی خیلی بالا اثر عکس داره... چون بیشتر به افیسر این حس رو القا می کنه که طرف همه چیزش رو نقد کرده و داره با همسرش هم بیاد که بمونه... براتون آرزوی موفقیت دارم ویزا برای کالج - amirfriendship - 07-09-2016 برخی از کالجهای کانادایی گزینه مناسبی برای تحصیل هستند. مخصوصا که سریع تموم میشن و فرصت کار فراهم میشه. می خواستم بپرسم شرایط گرفتن ویزای کالج سخته؟ این درسته که راحت به کالج ویزا نمی دن؟ من با 32 سال سن برای رشته مدیریت ساخت پذیرش یک دوره 1 ساله گرفتم. پیش نیازش مهندسی عمران بود که دارم. حالا سوالم اینجاست که آیا ممکنه سفارت بهم ویزا نده؟ بعد از فارغ التحصیلی هم کار مرتبط داشتم و به قولی گپ بین فارغ التحصیلی تا این پذیرش و کار مرتبط کردم. حالا چطور آفیسر و قانع کنم که بر می گردم؟ |