آکادمیا کافه
هزینه زندگی در هلند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- انجمن: زندگی در هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- موضوع: هزینه زندگی در هلند (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4

RE: هزینه زندگی در هلند - corona - 14-02-2015

(14-02-2015, 02:57 PM)'mehran28' نوشته:
سلام
بله درمقطع دکتری تحصیل در هلند هزینه شهریه نداره،می دونید در واقع درمقطع دکتری در هلند شما 4سال روی پروژه ای کارمیکنید که مربوط به شرکتهایی هست که با دانشگاه در ارتباط هستند(در واقع 4سال کار میکنید برای اون شرکت!). و کم پیش میاد درس یا واحدی روپاس کنید مگر اینکه استاد ازتون بخواد که درسی رو پاس کنید.
 فاکتور های زیادی دخیل هستند،اینکه تو هر دانشگاه قرار با چه استادی روی چه موضوعی کار کنم، موضوعات رو چه شرکتهایی ساپورت مالی می کنند(احتمال اینکه بعد فارغ التحصیل شدن تو همون شرکت بتونید کار پیدا کنید به نسبت شرکتهای دیگه بالاتره) و اینکه دانشگاه و دانشکده رنکینگش به چه صورت هست، و شهری که دانشگاها توشن به چه صورته و حتی مردم و آب و هوای اون کشور تو انتخاب می تونند دخیل باشند.اگر همه چیز تقریبا برابر باشند آلمان رو ترجیح میدم.

ممنونم از راهنماییت.
از اینکه آلمان از نظر تحصیلاتو سطح زندگی بالاتر از هلند قرار داره شکی نیست. ولی بحث من سر مقدار فاند هست. با جستجوهایی که من کردم و پوزیشنهای دو کشور رو بررسی کردم، متوجه شدم هلند مقدار فاند بیشتری میده. کار گرفتن بعداز فارغ التحصیلی توی آلمان هم سخته. خب اگه توی هلند پروژه تعریف شده از یک شرکت باشه مسلماً راحتتر میشه بعد از فارغ التحصیلی مشغول شد نسبت به آلمان. اینطوری نیست؟
با فاندی که میدن، آخر ماه نسبت به آلمان پس انداز بیشتری نمیمونه؟

RE: هزینه زندگی در هلند - Mehran28 - 14-02-2015

(14-02-2015, 03:09 PM)'corona' نوشته:
ممنونم از راهنماییت.
از اینکه آلمان از نظر تحصیلاتو سطح زندگی بالاتر از هلند قرار داره شکی نیست. ولی بحث من سر مقدار فاند هست. با جستجوهایی که من کردم و پوزیشنهای دو کشور رو بررسی کردم، متوجه شدم هلند مقدار فاند بیشتری میده. کار گرفتن بعداز فارغ التحصیلی توی آلمان هم سخته. خب اگه توی هلند پروژه تعریف شده از یک شرکت باشه مسلماً راحتتر میشه بعد از فارغ التحصیلی مشغول شد نسبت به آلمان. اینطوری نیست؟
با فاندی که میدن، آخر ماه نسبت به آلمان پس انداز بیشتری نمیمونه؟

ببینید دانشگاهای اروپایی و امریکایی و کلا دانشگاهای کشورهای جهان دومی و اولی اکثرا از طرف شرکت های خصوصی ساپورت مالی میشند وگرنه دانشگاه منبع درآمدی نداره که بتونه هزینه فاند دانشجوهاشو بده! شرکت ها پروژه و بودجه ای رو برای پیش برد اهدافشون در نظر می گیرند و به دانشگاها واگذار می کنند دانشگاه هم استاد انتخاب میکنه که روی پروژهاکار کنند و استادها هم دانشجو(در مقطع دکتری بیشتر استاد تاثیرداره تو انتخاب دانشجو) یا به این صورت هست یا خود دانشگاه پروژه هایی رو داره که بعد از اتمام بازم در اقتصاد اون کشور استفاده میشه! دانشگاه با شرکتها و اقتصاد کشور در ارتباط هست همیشه.حالا هزینه برای فاند و اینکه پس انداز میمونه یا نه شما در نظر داشته باشید اول هزینه های کلی زندگی در هر کشور و دوم اینکه کدوم شهر هستید مثلا شما اگه تو امستردام باشی باید چیزی بین 650-900 یورو هزینه اجاره خونه بدید و اگه تو شهر دلفت باشی این هزینه به 350-500 میرسه واسه دانشجو. 
به شخصه نظرم اینه که کیفیت رو فدای کمیت نکنید! 

RE: هزینه زندگی در هلند - ForeverBlue - 14-02-2015

درباره این که بهتر است در ایران ارشد بخوانید و دکتری برای هلند اقدام کنید، قبلا یک بحث جالب در خصوص گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکتری در فروم مطرح شد که پیشنهاد میکنم آن را نیز ببینید. بویژه این پست 

RE: هزینه زندگی در هلند - Atlantis - 10-06-2016

سلام

من از آلمان پذیرش مستر دارم و اکسپت هم کردم و وقت سفارت گرفتم برای دو هفته دیگه. از طرفی چند روز پیش از دانشگاه Twente هلند (شهر Enschede) بورسیه به مبلغ 17 هزار یورو در سال بهم پیشنهاد شد که البته شهریه دانشگاه 14 هزارتا هست. دانشگاه آلمان (شهر Erlangen) اما مجانی هست و شهریه نداره (و بورس هم نمیده). دارم هزینه های تموم شده در دو مورد بالا رو برآورد میکنم. میخواستم ببینم اینکه گفته میشه هزینه زندگی در هلند گرون تر از آلمان هست حدودا چقدر بیشتر هست؟ مثلا سه هزار تا در سال بیشتره؟

در ضمن آیا به نظرتون از الان برم دنبال کارهای سفارت هلند میرسم ویزا بگیرم که تا سپتامبر اونجا باشم؟

@ForeverBlue
@Shihan
متشکرم

RE: هزینه زندگی در هلند - ForeverBlue - 10-06-2016

(10-06-2016, 01:52 AM)Atlantis نوشته: سلام

من از آلمان پذیرش مستر دارم و اکسپت هم کردم و وقت سفارت گرفتم برای دو هفته دیگه. از طرفی چند روز پیش از دانشگاه Twente هلند (شهر Enschede) بورسیه به مبلغ 17 هزار یورو در سال بهم پیشنهاد شد که البته شهریه دانشگاه 14 هزارتا هست. دانشگاه آلمان (شهر Erlangen) اما مجانی هست و شهریه نداره (و بورس هم نمیده). دارم هزینه های تموم شده در دو مورد بالا رو برآورد میکنم. میخواستم ببینم اینکه گفته میشه هزینه زندگی در هلند گرون تر از آلمان هست حدودا چقدر بیشتر هست؟ مثلا سه هزار تا در سال بیشتره؟

در ضمن آیا به نظرتون از الان برم دنبال کارهای سفارت هلند میرسم ویزا بگیرم که تا سپتامبر اونجا باشم؟

@ForeverBlue
@Shihan
متشکرم

درود
گران بودن هزینه ها ارتباط مستقیمی با شهر محل سکونت داره. هر دوی این شهرها کوچک و نسبتا ارزان هستند در مقایسه با سایر شهرها که شما باید اجاره و هزینه رفت و آمد بالاتری بدهید. هزینه اصلی در هلند مسکن است که نسبت به آلمان گران تر است.

خود شما باید تصمیم بگیرید اما به فرض یکسان بودن سطح و رتبه دانشگاه ها و مسائل آکادمیک، خود من اگر بودم آلمان را انتخاب میکردم از این جهت که برای اقامت بعد از تحصیل مناسب تر است (زبان آلمانی پرکاربردتر از هلندی است، اقتصاد قوی تر و بازتری دارد، فرصت های شغلی بهتر و ...)

برای گرفتن ویزای هلند هم به نظرم زمان کافی دارید.

RE: هزینه زندگی در هلند - Sohrab.gh - 07-04-2017

با سلام لطفا راهنمایی کنید برای سفر تفریحی همراه با خرید چه مقدار پول لازم است همراه داشته باشیم برای ۱۰ روز؟

RE: هزینه زندگی در هلند - fatima204 - 20-09-2017

دوستان میشه در مورد پیدا کردن اتاق در هلند
اینکه چطور میتونیم فاصله و نحوه رفت و امد بین دو نقطه رو پیدا کنیم مثلا با مترو یا اتوبوس یا غیررو توضیح بدین مرسی

RE: هزینه زندگی در هلند - automotive - 22-09-2017

(20-09-2017, 10:10 PM)fatima204 نوشته: دوستان میشه در مورد پیدا کردن اتاق در هلند
اینکه چطور میتونیم فاصله و نحوه رفت و امد بین دو نقطه رو پیدا کنیم مثلا با مترو یا اتوبوس یا غیررو توضیح بدین مرسی

وب‌سایت‌های یافتن خانه
  2، 3، 4، 5، 6، و Accommodation & Cost of Living in the Netherlands و Public transport in the Netherlands
Transport cards, trains, metro and bus
، البته به طور کلی لینک

حتما این ارسالرا مطالعه کنید.

RE: هزینه زندگی در هلند - Torkan - 22-09-2017

(20-09-2017, 10:10 PM)fatima204 نوشته: دوستان میشه در مورد پیدا کردن اتاق در هلند

دوست عزیز
علاوه بر راهنمابی دوستان اگر بتونید گروه تلگرام پیدا کنید و یا از دانشجویان خود هلند از طریق لینکدین واقعیات رو کسب کنید بهتر جواب میرسید. نگاه کردن به سایتهای خانه یابی و ... دیر بسیار کلی میده بهتون ولی به هیچ وجه اون واقعیات رو منعکس نمیکنه

RE: هزینه زندگی در هلند - automotive - 22-09-2017

@fatima

من ارسال را ویرایش کرده‌ام، قبل از ویرایش اعلام کرده بودم که تمام این اطلاعات گوگل شده است و هیچ وب‌لاگ ایرانی در این ارتباط یافت نشد.

اگر شما یا هر فردی به هر کشوری به قصد تحصیل قدم می‌گذارید، باید اعلام کنم که خود دانشگاه به صورت مستقیم و غیر مستقیم در ارتباط با یافتن خانه، سفر درون شهری، بیمه و سایر مسائل دانشجویان را راهنمایی می‌کند و اگر چنین تاپیکی وجود دارد صرفا برای افرادی است که قصد دارند به محض ورود یک خانه مستقل کرابه کنند و در خوابگاه زندگی نکنند.

پی نوشت: متاسفانه دیگر وب‌لاگ نویسی آنچنان که باید و شاید مرسوم نیست و ایرانی‌های خارج نشین دیگر تجربیات ارزشمند خود را بلاگ نمی‌کنند و شاید از این مهم چشم پوشیده‌اند که آنچه برای آن‌ها روزمره است، ممکن است برای دیگران سوال بزرگی باشد، مخصوصا کشورهای اروپایی.