![]() |
اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس (/Thread-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%84%D9%88%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%B3) |
RE: اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس - Nasim67 - 22-04-2013 ممنون از سایمون جان و بابک جان. یه سوال دیگه اینکه آیا درسته که بهتره در رزومه ای که برای سفارت می بریم قسمت رفرنسس رو حذف کنیم تا دوران کلیرنس طولانی نشه؟ یا مثلا در SOP اسم اساتیدی که ذکر کردیم رو برداریم؟ یعنی احتمال اینکه بخوان بک گراند اون افراد رو هم چک کنن هست؟ مرسی RE: اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس - Babak - 23-04-2013 رفرنس رو که به نظرم حذف کنید. برای سفارت رفرنس مهم نیست، اما متوجه نشدم که برداشتن اسم استادها در SoP چه اهمیتی داره. مگه سفارت از شما SoP هم خواسته؟ به هر حال، اگر شما پذیرش دکترا از امریکا گرفته باشید، به احتمال زیاد استاد مشخصی هم دارید و اگر نیازی به چک کردن سابقه کسی باشه، میتونند سابقه اون استاد رو چک کنند، اما بعید میدونم که FBI سابقه استادها رو چک کنه. RE: اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس - Nasim67 - 23-04-2013 (23-04-2013, 10:03 AM)'Babak' نوشته: رفرنس رو که به نظرم حذف کنید. برای سفارت رفرنس مهم نیست، اما متوجه نشدم که برداشتن اسم استادها در SoP چه اهمیتی داره. مگه سفارت از شما SoP هم خواسته؟ خیلی ممنون بابک جان.
بله SOP هم جزء مدارکی ست که باید تحویل بدیم. پس من رفرنس رو حذف می کنم. البته اسم اساتید در SOP م هم چند جا بیشتر اشاره نشده و چندان مهم هم نبوده و حذفش به چشم نمیاد. اما خوب حرف شما هم از طرفی منطقیه کاملا. RE: اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس - Leopold - 01-10-2013 سلام، در یکی از درس های کنترلی که در مقطع ارشد داشتم سه تا پروژه درسی انجام داده بودم که یکیش در مورد طراحی کنترلر برای یک سیستم زیردریایی و یکیش هم طراحی کنترلر واسه سیستم های unmanned بود و این ها تحت عنوان پروژه های درسی در روزمه آورده بودم و حواسم نبود که وقتی واسه دانشگاه اپلای میکنم از بین تقریبا 10 پروژه این دو تا رو حذف کنم چون اسماشون حساس هست. حالا که میخوام برم سفارت، به نظرتون اسم این دو تا پروژه رو از رزومم حذف کنم؟ ممکنه سفارت به رزومه ای به دانشگاه فرستاده شده دسترسی داشته باشه و این دو تا رو مقایسه کنه؟ یک سوال دیگه: میتونیم اسم استاتیدی که به عنوان References در رزومه آوردیم حذف کنیم تا کلیرنس شاید کوتاه تر بشه؟ مرسی RE: اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس - M1KE - 01-10-2013 اینکه سفارت به رزومه ای که شما به دانشگاه دادید دسترسی داره یا خیر را کسی نمی تونه با قطعیت تایید یا رد کنه. البته اینطور هم نیست که دسترسی به اون برای سفارت امکان ناپذیر باشه و قاعدتا اگر یک ایمیل ساده به دانشگاه یا استاد شما در آمریکا بزنند و در مورد زمینه پژوهشی شما یا دیگر موارد بپرسند اطلاعات شما را به آنها خواهند داد. در هر حال، حذف کردن بخشی از سابقه کار یا پروژه ها یا مقاله ها مشکلی از نظر قانونی یا اخلاقی ندارد. آن چیزی که مشکل دارد آوردن مواردی است که غیر واقعی یا ساحتگی باشند. به نظرم لزومی ندارد استادهایتان را در رزومه بگذارید. البته از روی مقاله های مشترکی که داده اید مشخص می شود با چه کسانی کار کرده اید. رشته مهندسی مکانیک جزو مواردی است که روی آن کمی حساسیت دارند و فکر کنم حتی اگر چیز خاصی هم در رزومه نیاورید باز هم خودشان کلی بررسی کنند. در کل نظر شخصی من این هست که گذاشتن یا نگذاشتن این موارد خیلی تاثیر خاصی ندارد. مثلا می شود اینطوری هم به قضیه نگاه کرد که فردی که هیچ اطلاعاتی نداده به نوعی قصد پنهان کاری داشته پس افسر ممکن است تیک تمام موارد را برایش بزند! اگر با این خلاصه کردن ها و اشاره نکردن ها قرار بود کلیرنس کوتاه شود و رابطه مستقیمی وجود داشت الان همه یک رزومه دو خطی می فرستادند. افرادی بوده اند که پذیرش تاریخ و فلسفه و نقاشی داشته اند و مدت زیادی در کلیرنس بوده اند (احتمالا به دلیل های دیگری که ما از آنها بی اطلاعیم) و افرادی هم بوده اند که در رشته های خیلی حساسی بوده اند و به آنها هم در رزومه شان اشاره کرده بوده اند ولی خیلی زود کلیر شده اند. شخصا فکر می کنم شکل ظاهر شدن در مصاحبه هم تاثیرگذار هست (اینکه خیلی عادی با قضیه برخورد کنید و اینطور برداشت نشود که قصد پنهان کاری دارید). در نهایت هم بیشتر به شانس شما بستگی دارد که چه اتفاقی بیافتد. RE: اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس - Simon2007 - 04-10-2013 (01-10-2013, 09:02 PM)'Leopold' نوشته: سلام، در یکی از درس های کنترلی که در مقطع ارشد داشتم سه تا پروژه درسی انجام داده بودم که یکیش در مورد طراحی کنترلر برای یک سیستم زیردریایی و یکیش هم طراحی کنترلر واسه سیستم های unmanned بود و این ها تحت عنوان پروژه های درسی در روزمه آورده بودم و حواسم نبود که وقتی واسه دانشگاه اپلای میکنم از بین تقریبا 10 پروژه این دو تا رو حذف کنم چون اسماشون حساس هست. حالا که میخوام برم سفارت، به نظرتون اسم این دو تا پروژه رو از رزومم حذف کنم؟ ممکنه سفارت به رزومه ای به دانشگاه فرستاده شده دسترسی داشته باشه و این دو تا رو مقایسه کنه؟
در مورد اسم اساتيد مشكلي نداره.
در مورد پروژه ها همونطور كه دوستان گفتند با خودتونه. ممكنه حذف كنيد هرگز كسي نفهمه ممكنه شانس شما بزنه و مثلا از دانشگاه هيچوقت پرسيده نميشده و براي شما بپرسند. براي همين پروسه ي كلير شدن خيلي مرموز و غير قابل پيشبينيه. اگر اتفاق دوم براي شما بيوفته شكل خوشايندي نخواهد داشت. اما حتي در اين موردم با قطعيت نميشه گفت چون بودند كساني كه پنهان كاريشون رو شده ولي نهايتا ويزا رو هم گرفتند. خودتون نتيجتا بايد تصميم نهايي رو بگيريد كه نتيجش هم گردن خودتون باشه. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس - Leopold - 19-10-2013 در بخش مدارک لازم برای سفارت دوبی حرفی از CV و SoP نزده. بنابراین چرا باید CV و SoP که تحویل سفارت میدیم مشابه داکیومنتی باشه که به دانشگاه دادیم؟ شما لینکی سراغ دارید که قید کرده باشه که این دو تا باید مشابه همونی باشه که واسه دانشگاه فرستاده شده؟ RE: اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس - M1KE - 21-10-2013 بهتر بود اینطور می پرسیدید که آیا این دو می توانند "متناقض" همدیگر باشند که پاسخ خیر هست. یعنی نباید دو اطلاعات متناقض در CV یا SOPهایی که به دانشگاه و سفارت میدهید وجود داشته باشد. ولی دلیلی هم ندارد که این دو واو به واو "مشابه" یکدیگر باشند. نظر شخصی من این است که رزومه یا SOP ای که یه سفارت میدهید قدری خلاصه تر و غیر علمی تر از رزومه یا SOP ای باشد که به دانشگاه داده اید. RE: اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس - Torkan - 21-10-2013 (21-10-2013, 08:41 AM)'M1KE' نوشته: بهتر بود اینطور می پرسیدید که آیا این دو می توانند "متناقض" همدیگر باشند که پاسخ خیر هست. یعنی نباید دو اطلاعات متناقض در CV یا SOPهایی که به دانشگاه و سفارت میدهید وجود داشته باشد. ولی دلیلی هم ندارد که این دو واو به واو "مشابه" یکدیگر باشند. نظر شخصی من این است که رزومه یا SOP ای که یه سفارت میدهید قدری خلاصه تر و غیر علمی تر از رزومه یا SOP ای باشد که به دانشگاه داده اید. دوست عزیز راجع به توصیه نامه چطور؟ اطلاع دارین؟
مثلا آخه من که waive کردم که توصیه نامه استاد رو ببینم یا در اختیارم قرار بده چطوری برم توصیه نامه بگیرم؟ یه سوال دیگه؟ اگه توصیه نامه ها تو کاغذ باشه فقط امضای استاد و سربرگ دانشگاه کافیه دیگه تو پاکت نذاریم که... البته خواستن اینجور چیزا به نظرم زیاد منطقی نیس چون دانشگاه تا زمانی که یه کوچولو مدرک ناقص باشه بررسی نمیکنه نمیدونم چرا cv و sop و lor رو دوستان میگن ببرین؟ ممنون RE: اصلاح رزومه قبل از ارائه به سفارت برای جلوگیری از طولانی شدن کلیرنس - M1KE - 21-10-2013 اینکه شما waive کردید یک حالت خاص هست و در بیشتر موارد دانشجویان به LOR ها دسترسی ندارند و به همین دلیل شما به سادگی می تونید اشاره کنید که شما اصلا این نامه ها رو ندیدید و در اختیار ندارید. در مورد CV به هر حال بهتر هست یک رزومه ای وجود داشته باشه ولی لزوما نیاز نیست خیلی جزئی باشه. SOP بیشتر مخصوص دانشگاه هست و در اون بیشتر به اهداف تحصیلی پرداخته میشه اون چیزی که سفارت دنبالش هست بیشتر POT یا همون Purpose of Travel هست که البته خیلی ها اینها رو به جای هم در نظر می گیرند چون در SOP هم به هر حال به شکلی به هدف سفر اشاره میشه ولی منظور این هست که خیلی اون قسمت های ریز علمی رو نیاز نیست در هدف از سفر آورد. این مواردی که در متن زیر به رنگ قرمز در آوردم اصلی ترین چیزهایی است که سفارت آنکارا به اونها نیاز خواهد داشت بقیه موارد تا حد زیادی اختیاری هستند و نداشتن اونها خیلی مهم نیست. در مورد بقیه سفارت ها اطلاع زیادی ندارم اگر مدرک خاصی بخواهند ولی بعید می دانم هیچ کدام LOR بخواهند چون همونطور که در بالا هم گفتم در حالت عادی دانشجویان به این نامه ها دسترسی ندارند و در موارد زیادی هم اینها آنلاین پر شده اند. به عبارتی فقط مواردی را که در حالت عادی به اونها دسترسی وجود داره و تهیه اونها زحمت زیادی نمی برد رو با خودتون ببرید. List of Documents Original national ID cards called "Shenasname." Form I-20 (A-B) (completed, signed by appropriate school official, and applicant) issued by the SEVIS system. Proof of payment of the required SEVIS fee. For details please check www.ice.gov/sevis/index.htm. General Application Documents This e-mail will help you prepare for your visa interview. Paying careful attention to this e-mail will help you avoid delays, reduce the time you spend waiting for your visa and significantly reduce the chance of losing your appointment because of incorrect or incomplete documentation. Please go through the detailed list of documentation you will need to submit on the day of your interview: Important Note: Each applicant must submit the following required documents (including minors). Applicants applying for a specific trip purpose (e.g. student, temporary worker) must bring the additional document required for the visa type. Original documents must be submitted. Photocopies will not be accepted.
|