آکادمیا کافه
بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ (/Thread-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-B1-%D8%A8%D9%87-F1-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F)

صفحات 1 2 3

RE: بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ - Babak - 12-05-2012

قانونی وجود نداره که بگه با پذیرش از community college شما نمی‌تونید درخواست ویزای F-1 کنید و شما با پذیرش از این کالج‌ها می‌تونید درخواست ویزا F-1 کنید، ولی این که درخواست شما قبول بشه یا خیر بحث دیگریست و احتمال داره که مورد قبول واقع نشه و غیر از اون ظاهرا حداقل ۳-۴ ماه هم زمان می‌بره.

RE: بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ - z.mehra - 13-05-2012

یعنی در خلال این مدت که مهلت اقامت من تموم میشه من مجبورم برگردم ایران ؟
ممنون از پاسختون

RE: بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ - Babak - 14-05-2012

تا اونجا که من اطلاع دارم اگر شما قبل از تموم شدن مدت اقامت‌تون روی ویزای B-1 درخواست تغییر ویزا به F-1 رو فرستاده باشید و هنوز جوابی نگرفته باشید و به اصطلاح در حالت pending application باشید، می‌تونید در امریکا بمونید، اما در صورتی که درخواست‌تون برای تغییر ویزا رد بشه، باید بلافاصله خاک امریکا رو ترک کنید، و گرنه غیرقانونی حساب خواهید شد و این مساله در آینده می‌تونه برای گرفتن ویزای امریکا مشکل ایجاد کنه.

به طور کلی، به نظر من تغییر ویزا از B-1 به F-1 ریسک نسبتا زیادی داره و اگر فکر می‌کنید که در صورتی که الان خاک امریکا رو الان ترک کنید، می‌تونید بعدها خودتون پذیرش بگیرید و با ویزا F-1 وارد امریکا بشید، به دنبال تغییر ویزا نرید.

RE: بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ - z.mehra - 14-05-2012

ممنون از راهنمایی خوبتون . ولی یک سوال دیگه این مساله تنها راجع به تغییر از b1 به F1 صدق می کنه یا اگه بخوام ویزای B1 ام را بر اساس اینکه یک کنفراس دیگه دعوت شده ام تمیدید کنم هم همین وضعیت را خواهد داشت ؟

RE: بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ - Babak - 14-05-2012

به طور کلی وقتی که شما درخواست تغییر ویزا می‌دید، اگر درخواست‌تون رو قبل از انقضا مهلت ویزا داده باشید مجاز هستید که تا زمانی که جواب نگرفتید در خاک امریکا بمونید، اما در صورت رد درخواست ویزاتون باید فورا خاک امریکا رو ترک کنید.

RE: بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ - z.mehra - 20-05-2012

من در سایت دولت آمریکا دیدم که میگه حداقل 45 روز قبل از اتمام مهلت ویزا درخواستتون رو بدین . حالا اگه من مثلا دو هفته مونده به اتمام مهلت ویزام درخواست بدم باز می تونم تا زمانی که به درخواستم جواب ندادن اینجا بمونم ؟

RE: بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ - z.mehra - 20-05-2012

یه سوال دیگه اینکه برای تمدید ویزایB1 معمولا برای چه مدتی تمدید می کنن ؟ منظورم اینه که باز 6 ماه رو میدن یا نه معلوم نیست ؟

RE: بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ - Babak - 20-05-2012

(20-05-2012, 03:09 AM)z.mehra نوشته: من در سایت دولت آمریکا دیدم که میگه حداقل 45 روز قبل از اتمام مهلت ویزا درخواستتون رو بدین . حالا اگه من مثلا دو هفته مونده به اتمام مهلت ویزام درخواست بدم باز می تونم تا زمانی که به درخواستم جواب ندادن اینجا بمونم ؟
اگر به سایت دولت امریکا مراجعه کنید، می‌بینید که نوشته که شما باید قبل از اتمام مدت اقامت‌تون درخواست تمدید اقامت کنید، ولی توصیه می‌شه که حداقل ۴۵ روز قبل اقدام کنید. در نتیجه تا اونجا که من می‌دونم از نظر قانونی شما مشکلی نخواهید داشت که دو هفته قبل اقدام کنید، ولی همون طور که قبلا گفتم، اشکالش اینه که وقتی نتیجه به دست شما می‌رسه، به احتمال خیلی زیاد این دو هفته سپری شده و ویزای قبلی‌تون معتبر نیست. به همین دلیل اگر با درخواست‌تون موافقت نشه، باید بلافاصله خاک امریکا رو ترک کنید. در صورتی که اگر موقعی که اگر موقع دریافت نتیجه رد تقاضا ویزای قبلی‌تون معتبر می‌بود، مجبور نبودید بلافاصله خاک امریکا رو ترک کنید و تا زمان انقضا ویزا مهلت داشتید.

(20-05-2012, 03:23 AM)z.mehra نوشته: یه سوال دیگه اینکه برای تمدید ویزایB1 معمولا برای چه مدتی تمدید می کنن ؟ منظورم اینه که باز 6 ماه رو میدن یا نه معلوم نیست ؟
مشخص نیست و بستگی به نظر اداره مهاجرت (USCIS) داره.

RE: بهترین حالت تغییر ویزای B1 به F1 کدام است؟ - saman - 09-07-2012

دوستان گفتم بیام نتیجه وضعیت شخصی که سه ماه پیش اینجا درباره‌ش سوال کرده بودم رو بگم شاید به درد کسی بخوره.
برخلاف اکثر توصیه‌ها بعد از کنفرانس بلافاصله از دو تا دانشگاه خوب پذیرش گرفت که یکیش فول فاند بود یکیش نیم فاند ولی اونی که نیم فاند بود رو انتخاب کرد چون رنکش بهتر بود (تو هنر تقریباً جزو تاپ 10). البته پذیرشش مشروط به تافل بود چون تو فرصت کمی که داشت نمره تافلش خوب نشده بود. ولی اینو فقط تو ادمیشن لتر نوشته بودن تو I20 ذکر نشده بود.
و بعدش هم کمتر از دو ماه بعد برگشت ایران. و امروز از سفارت دوبی درجا مولتیپل گرفت بدون کلیرنس. تقریباً هیچی ازش نپرسیدن موقع مصاحبه بیشتر گپ زدن و تنها سوالی که واقعاً پرسیده شده این بوده که چرا این دانشگاه رو انتخاب کردی. بعد آفیسر گفته فردا بیا ویزات رو بگیر.
موقع مصاحبه نه بانک استیتمنت خواستن نه ریزنمرات نه هیچی. واقعاً هیچ مدرکی به جز همون‌هایی که دم در می‌گیرن منگنه می‌کنن نخواسته. همون‌ها رو هم تقریباً نگاه نکرده و فقط و فقط CV رو یه ورقی زده و درباره عکسی که اون تو بوده گپ زدن.
هنوز هم لیسانسش رو نگرفته و برای هفته دیگه وقت دفاع داره. تافل هم هفته بعدش می‌خواد امتحان بده.
برداشت من اینه که کسی که یه بار توریستی یا برای کنفرانس بره آمریکا و برگرده بعد دوباره اقدام کنه شرایطش برای ویزا خیلی خوبه چون عملاً ثابت کرده قصد نداره تو آمریکا به هر وسیله‌ای که شده بمونه و تایش اثبات شده‌س. اگر از یه دانشگاه خوب هم پذیرش گرفته باشه دیگه 99 درصد کارش حله و اگه نقص پرونده نداشته باشه ویزا گرفتنش قطعیه.

RE: پرداخت شهریه دانشگاه در امریکا - آفی - 05-10-2015

سلام دوستان
من با ویزای توریستی عازم امریکا/کالیفرنیا هستم. میخواستم ببینم ارزونترین دانشگاهای اونجا کدوماست. خودم رشته م معماریه ولی راستش رشتش برام خیلی مهم نیست. تنها هدفم گرفتن ویزای دانشجویی و وقت خریدن تو امریکاست. کورس زبان یا هرچیزی فرق نمیکنه فقط بشه باهاش ویزا گرفت و هزینه ش پایین باشه. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید