آکادمیا کافه
تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA)

صفحات 1 2

RE: تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست - MaMi - 13-11-2014

(12-11-2014, 11:40 PM)'Madridista' نوشته: دوستان نمیشه ما با پذیرش یک داتشگاه که مورد تایید هست از کشور خارج بشیم بعدهمونجا دانشگاهمون رو تغییر بدیم بریم دانشگاه دلخواهمون؟

از این بابت مطمئن نیستم ولی فکر میکنم، شما برای مسائل مرتبط با نظام وظیفه نیاز داری که اشتغال به تحصیل رو هر ترم در سامانه نشا آپلود کنید. بنظرم برای اطمینان از این موضوع میتونید با دفتر امور دانشجویان خارج وزارت علوم تماس بگیرید. تلفن؛ 1-82233100 یا اگر تهران هستید، حضوری مراجعه کنید. تا جایی که من اطلاع دارم، افراد مذکر در صورتی که مشمول باشند، تنها میتونند برای تحصیلات تکمیلی (ارشد/دکتری) از کشور خارج بشن.

RE: تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست - مهمان - 12-11-2018

اگر دانشگاهی که در خارج از کشور تحصیل میکنیم مورد تایید نباشه بعد از برگشت به ایران معادل سازی میشه ،؟؟ ممکنه دوباره چند واحد تو ایران گذروند و مدرک معتبر بشه ؟

RE: تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست - saaaaam - 12-11-2018

(12-11-2018, 10:45 AM) نوشته: اگر دانشگاهی که در خارج از کشور تحصیل میکنیم مورد تایید نباشه بعد از برگشت به ایران معادل سازی میشه ،؟؟ ممکنه دوباره چند واحد تو ایران گذروند و مدرک معتبر بشه ؟

خیلی خیلی بعید هست و اصلا توصیه نمی شود

RE: تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست - مهمان - 13-11-2018

سلام بنده سال ۹۵ از روزانه لیسانس در ترم دو انصراف داده و میخواهم بهمن امسال در پیام نور کاردانی شرکت کنم و در صورت قبولی در کنکور امسال,از پیام نور انصراف بدم و پزشکی روزانه/پردیس برم. با توجه به قانون یکبار انصراف در هر مقطع,مشکلی ندارم برای دریافت معافیت تحصیلی؟ چون مقاطع لیسانس-کاردانی-دکترا خواهند بود.
یعنی سه بار معافیت تحصیلی میدهند؟

RE: تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست - مهمان - 10-06-2019

سلام..من کارشناسی دانشگاه پردیس بین المللی توسعه علوم و فنون فارابی اتحادیه اروپا رو دارم .ایا میشه بااین مدرک کارشناسی ارشدفراگیر پیام نور رو ادامه دادیانه؟؟اخه ثبت نام کردم ولی تو سایت زده که این دانشگاه مورد تایید وزارت علوم نیست..ممنون میشم

RE: تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست - مهمان - 11-09-2019

وقتی که حضوری رفتیم و وزارت علوم پاشو کرده توی یک کفش و میگه الا و بلا دانشگاه شما مورد تأیید ما نیست، چه باید کرد؟ آیا وکیل تحصیلی در ایران داریم؟ در ثانی ما که در خارج از کشور تحصیل کردیم خبر از دانشگاههای مورد تأیید اینجا نداشتیم و اکنون که فهمیدیم که دیگه نمیتوان کاری کرد زیرا که ما مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد را گرفتیم. وزارت علوم میتونه جریمه کنه میتونه بگه چند واحد بگذران ویا هر چیزی دیگر ولی باید مدارک ما را تأییدکند زیرا که ما بسیار زحمت کشیدیم و وقت گذاشتیم و همه اینها بسیار هزینه بر و گران تمام شده، معنی نداره که اینقدر در کشورمان برای تأییدیه مدارکمان مصیبت بکشیم!

RE: تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست - Torkan - 11-09-2019

(11-09-2019, 02:09 PM) نوشته: وقتی که حضوری رفتیم و وزارت علوم پاشو کرده توی یک کفش و میگه الا و بلا دانشگاه شما مورد تأیید ما نیست، چه باید کرد؟ آیا وکیل تحصیلی در ایران داریم؟ در ثانی ما که در خارج از کشور تحصیل کردیم خبر از دانشگاههای مورد تأیید اینجا نداشتیم و اکنون که فهمیدیم که دیگه نمیتوان کاری کرد زیرا که ما مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد را گرفتیم. وزارت علوم میتونه جریمه کنه میتونه بگه چند واحد بگذران ویا هر چیزی دیگر ولی باید مدارک ما را تأییدکند زیرا که ما بسیار زحمت کشیدیم و وقت گذاشتیم و همه اینها بسیار هزینه بر و گران تمام شده، معنی نداره که اینقدر در کشورمان برای تأییدیه مدارکمان مصیبت بکشیم!

البته که شاید میخوان باج بگیرن. البته اون هزینه ای که ممکنه بخوان شاید به اندازه همونی باشه که شما ارشد رو خارج ادامه بدید!
صمیمانه بگم شما این همه هزینه کردید همون خارج از ایران زورتون رو بزنید کار رو یکسره کنید. 
ایران چرا؟!

RE: تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست - مهمان - 14-09-2019

باشه باج میخواهند، بگویند که چقدر میخواهند! شما که این را میدانید لطفاٌ راهنمایی کنید که چه باید بکنم؟ منظورتون از زور خودتون را در خارج میزدید، یعنی چه؟!

RE: تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست - Torkan - 14-09-2019

(14-09-2019, 09:08 AM) نوشته: باشه باج میخواهند، بگویند که چقدر میخواهند! شما که این را میدانید لطفاٌ راهنمایی کنید که چه باید بکنم؟ منظورتون از زور خودتون را در خارج میزدید، یعنی چه؟!

اون رو که اونا میدونن من که نمیدونم. اگه میدونستم که الان پشت میز یکی از اونا بودم !منظورم ساده بود. همون خارج از ایران ادامه بدید

RE: تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست - مهمان - 12-01-2020

سلام دوستان
من توی ترکیه تحصیل میکنم سال اول کارشناسی هستم ولی دانشگاهم مورد قبول ایران نیست
حالا سوال من این هست که اگه ارشد رو برم دانشگاهی که مورد قبول ایران باشه
اگه برگردم ایران میتونم اجازه کار داشته باشم یا نه
اگه نه کلا چجوری میشه حل کرد