آکادمیا کافه
معافیت کفالت والدین و غیره - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت کفالت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA)
+---- موضوع: معافیت کفالت والدین و غیره (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - ar.ardakani198 - 14-03-2011

کل مراحل رو از اول می نویسم که دیگه برای بچه ها سوالی نباشه
1. شما ابتدا می رید بهزیستی شهری که در اون سکونت دارید بهتون می گن که یک سری مدارک رو ببرید و بعد که رفتید مدارک رو بهشون دادید همونجا یک سری فرم بهتون می دن که باید اون ها رو تکمیل کنید!
2. بعد یک تاریخ بهتون می دن که تو اون تاریخ به همراه معلول می رید اونجا بعد که معاینه کرد درصد معلولیت رو تشخیص می ده اگر که مورد پذیرش نباشه یا به بررسی بیش تری نیاز باشه به شورای عالی ارجاع داده میشید و اگر هم که درجه ی معلولیت شدید باشه همون موقع بهتون میگن که برید پیش مسئول نظام وظیفه بهزیستی!
3. بعد که رفتید پیش مسئول نظام وظیفه یک سری مدارک شامل عکس و فتوکپی های شناسنامه و کارت ملی تمام اعضای خانواده رو می خواد و کارت پایان خدمت برادراتون به همراه کپی همشون! و استعلان ثبت و احوال که پدر مادر هر جا متولد شده باشن باید برین ثبت و احوال اون شهر تا براتون گواهی صادر کنن مثلا برای پدر من قزوین بود و برای مادرم تهران که مجبور شدم 1 روز براش بیام تهران! و برای این استعلام خود بهزیستی نامه میده!
4. وقتی همه ی مدارکی که گفتن کامل شد که وقت بهتون میده برای کمیسیون نظام وظیفه توی خود بهزیستی! اگه تو کمیسون اولی که داشید پذیرش گرفته باشید چون یک پزشک معاینه کرده بود اینجا 10 تا پزشکن ولی اگه تو کمیسیون عالی مورد پذیرش قرار گرفته باشید از این 10 تا پزشک 7تاشون همون قبلیان!پس کار یکم راحت تر میشه!
5. در نهایت اگر مورد پذیرش قرار گرفتید بهتون میگن 10 روز دیگه برید بهزیستی نامتون رو ازشون بگیرید که معرفیتون می کنن به نظام وظیفه
6. از اینجا به بعد شما میرید یا خود دفتر پلیش +10 یا دفاتر پستی دفتر چه راهنمای خدمت وظیفه عمومی رو می خرید بعد از اون طبق مدارکی که گفته شده که اگر از خودشون هم بپرسین تو دفاتر پلیش +10 باید مدارک خواشته شده رو تهیه کنید که بعد از تهیه همه و واریز 3100 تومان به حسابی که شمارش رو از پلیس +10 گفته مدرکتون کامل میشه و خودشون می فرستن برای نظام وظیفه می گن اگه 7 تا 10 روز دیگه نامه براتون نیومد بیاین اینجا! برای من تا 7 روز نیومد رفتم پلیس +10 گفت برو نظام وظیفه رفتم پیششون یک تاریخ دادن برای کمیسیون

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - arash_mohebi - 15-03-2011

ممنون ar.ardakani198 جان.
امسال که تمومه ... ایشاالله از سال بعد میفتم دنبالش .. ببینم چی میشه!
فقط یه نکته مبهم برام تو حرفات بود ..
اونجا که گفتی "کارت پایان خدمت برادراتون به همراه کپی همشون"

من برادرم دانشجوست 22 ساله و خودم 20ساله ... 4 نفریه خانواده مون .. شامل حال من میشه ؟؟؟
اونجوری من باید کفالت مادر رو بگیرم .. اما من که برادر دارم .. چجوری کفالت میدن به من!!؟

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - ar.ardakani198 - 15-03-2011

(15-03-2011, 01:24 AM)arash_mohebi نوشته: ممنون ar.ardakani198 جان.
امسال که تمومه ... ایشاالله از سال بعد میفتم دنبالش .. ببینم چی میشه!
فقط یه نکته مبهم برام تو حرفات بود ..
اونجا که گفتی "کارت پایان خدمت برادراتون به همراه کپی همشون"

من برادرم دانشجوست 22 ساله و خودم 20ساله ... 4 نفریه خانواده مون .. شامل حال من میشه ؟؟؟
اونجوری من باید کفالت مادر رو بگیرم .. اما من که برادر دارم .. چجوری کفالت میدن به من!!؟

ببین دوست عزیز با این سوالت برای من هم شک به وجود آمد ولی این بندی هستش که تو دفترچه ی راهنمای خدمت وظیفه عمومی اومده!
نوشته یکی از فرزندان اولیای که هر دو یا یکی از آن ها معلول باشد از خدمت دوره وظیفه ی عمومی معاف می گردد
ولی با این وجود شما اول برو نظام وظیفه قبلش هم دفترچه راهنمای خدمت وظیف عمومی رو بخر 1300 تومان هستش صفحه 9و صفحه ی 11 قانون حمایت از معلولان رو نوشته! بپرس ازشون بند شماره 12 قانون حمایت از معلولان هستش! ولی به نظر من که میشه ولی برادرت باید رضایت بده که تو معافیت رو بگیری
بازم تاکید می کنم یک سر یه نظام وظیفه بزن اگه تهران باشی که کارت راحت هستش ولی اگر شهرستان هستی لازم هستش یک مقداری سمج بازی درآری تا جوابت رو بدن بعد بری از بهزیستی شروع کنی!!
من خودم دیروز معاف شدم امروز هم مدارک رو بردم گفتن برو بعد از عید کارتت می یاد!!
من 2 تا برادر داشتم یکی خریده بود یکی هم معافیت پزشکی داشت هر 2 نفر هم ازدواج کرده بودن! شما الان برادر بزرگت سرباز هستش؟ اگه آره که اقدام کن اگر هم معافیت تحصیلی داشته باشه که دقیق نم دونم ولی وقتی اون بند اول رو گفتن یعنی اینکه یکی از فرزندان می تونه دیگه!!!

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - ar.ardakani198 - 14-04-2011

xxxx نوشته: سلام دوست عزیز.. تبریک میگنم بابت کارت معافیت !
منمامروز اقدام کردم.. رفتم شهر ری اول برام معلولیت شدید زدن. پرونده رو بردم پیچ شمرون .. مدیریت بهزیستی شهرستان تهران.. گفتن شنبه با یسری مدارک برم برای تعیین وقت کمیسون. تا الان درست ؟
ولی اونجا کسانی بودن که میگفتن ما 5-6 ماه الاف هستیم.. شما چه مدت طول کشید کل کارت ؟
توصیه ای حرفی چیزی اگر نیازه در طول این پروسه ممنون میشم...
یکی دیگه اینکه میترسم توی اون کمیسون توی بهزیستی برای معافیت و نظام وظیفه یهو قبول نکنن.. استرس دارم!!!(پدرم سکته مغزیه و فلج یه دست(100%) و پا(70%))
هیچ وقت فراموش نمیکنم این لطف شما رو که بهم گفتین همچین راهی هست.. واقعا ممنونم ازت .. خیلی آقایی.
سلام XXXX جان! خواهش می کنم عزیز کاری نکردم که من! خوب با سلامتی گام اول رو برداشتی! حالا باید بهت اگر اشتباه نکنم گفتن کارت های سربازی برادرات و شناسنامه های همه پدرو مادر و برادر و کارت ملی و این ها رو ببری براشون و به همراه کپی هاشون و به همراه استعلام از ثبت و احوال که باید شناسنامه پدر مادر رو مال هر جا که هستن یعنی جایی که متولد شدن ببری اون شهر!اگر طبق روالی که ما رفتیم باشه این کار ها رو باید انجام بدن
ولی دقیق الان گفتن به شما که یکسری مدارک بیار برای اینکه کمیسون نظام وظیفه رو تو بهزیستی شرکت کنی؟ درست فهمیدم یا نه؟
نه عزیز اصلا بحث 5و 6 ماه نیست! بستگی داره خودت چقدر دنبال کار بدوی! و طرفت تو بهزیستی آدم کار راه اندازی باشه یا نه!
من کمیسیون اولم تاریخ20.8.89 بودش که ارجاع دادن من رو به کمیسیون عالی!در تاریخ 20.10.89 کمیسیون عالی تشکیل شد معلولیت پدر من رو زدن شدید جسمی حرکتی!در تاریخ 11.11.89 کمیسیون نظام وظیفه بهزیستی نیز این رای رو تایید کرد! و در تارخ 25.12.89 من معاف شدم در کمیسیون نظام وظیفه! البته من کارم به خاطر اون کمیسیون اولی3 ماه عقب افتادش! و لی کارم برای کمیسیون نظام وظیفه بهزیستی 15 روزه انجام شد!
اگر خیلی دوندگی کنی از امروز می تونم بگم حداکثر 3 ماه در صورتی که کارات خوب پیش بره!!!و حتی مممکنه سریع تر!البته بستگی داره نظام وظیفه تهرانم کی بهت وقت بده ایشالا بعد از کمیسیون نظام وظیفه بهزیستی!!!
راستش این که می گی از کمیسیون بعدی می ترسی من بهت حق می دم ولی این رو باید بدونی که به نظر من و من با توجه به اون چیز هایی که دیدم بیش تر قضیه الان به وضعیت پدرت بستگی داره!
و اما چون شما برادر خودت هنوز دانشجو هستش شما باید زمانی که می خواهی اقدام کنی از برادر دیگرت هم رضایت بگیری!!

یک راه گرفتن معافیت کفالت - Bahram - 29-06-2011

یک راه گرفتن معافیت کفالت

ایسنا: معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی گفت: معافیت کفالت در صورت مفقودیت پدر و برادر اجرا می‌شود.

سرهنگ محمدرضا اکبرحلوایی گفت: چنانچه مشمول، حکم قضایی مبنی بر مفقودیت پدر یا برادر خود را ارایه کند و درصورت داشتن سایر شرایط معافیت می‌تواند از این نوع معافیت بهره‌مند شود.

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - سیروان - 20-11-2011

با سلام خدمت بهرام عزیز
پدر من 68 سال سن داره و علاوه بر عمل قلب باز که 2 سال پیش کرد، بیماری دیابت هم داره. میخواستم بدونم این معافیت شامل من هم میشه؟ من دو برادر خدمت رفته دارم. همچنین مادر من نیز پوکی استخوان شدید داره و حتی قادر به انجام کارهای شخصی خود نیست. میخواستم ببینم آیا امیدی هست که برای معافیت کفالت اقدام کنم؟ با سپاس

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - Bahram - 21-11-2011

(20-11-2011, 10:24 PM)سیروان نوشته: با سلام خدمت بهرام عزیز
پدر من 68 سال سن داره و علاوه بر عمل قلب باز که 2 سال پیش کرد، بیماری دیابت هم داره. میخواستم بدونم این معافیت شامل من هم میشه؟ من دو برادر خدمت رفته دارم. همچنین مادر من نیز پوکی استخوان شدید داره و حتی قادر به انجام کارهای شخصی خود نیست. میخواستم ببینم آیا امیدی هست که برای معافیت کفالت اقدام کنم؟ با سپاس
درود بر شما دوست عزیز،

تاجایی که من میدونم و تجربه تقریباً مشابه دارم حتی اگر هم وضعیت سلامتی والدین وخیم نیز باشد، تاوقتی برادران شما از نظر جسمی سالم باشند، معافیت بشما تعلق نخواهد گرفت. زیرا بنا به قوانین نظام وظیفه، برادران میتوانند از والدین هنگامی که شما در حین انجام خدمت هستید، مراقبت کنند. (ولی شما صرفاً به حرف من اکتفا نکنید و بازهم پرس و جو کنید.)
واقعاً متاسفم و امیدوارم شرایط تغییر کنه.

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - Bahram - 22-11-2011

متاسفم که به اطلاع دوستان برسانم 3 نوع معافیت کفالت مهم از لیست معافیت سربازی خارج شدند:

1. -تک‌فرزند ذکور پدر بالای 60 سال (به استثنای پدرانی که قادر به انجام امور خود نباشند و نیازمند به مراقبت تشخیص داده شوند)
  2. -معافیت فرزند ذکور مادر فاقد همسر (به استثنای مادرانی که 30 ماه از تاریخ طلاق آنان گذشته باشد)
  3. -معافیت افرادی که با دختران معلول ازدواج می‌کنند (از این به بعد هر کسی که بعد از ازدواج، همسرش معلول شود در شمول این قانون قرار می‌گیرد!)

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - bzz - 10-01-2012

سلام
من امروز رفتم پلیس +10
گفت هنوز قانون معافیت کفالت برداشته نشده
و به من گفت با توجه به سن ام 91.1.1
میتونم تشکیل پرونده بدم ب

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - kefalat59 - 27-02-2012

http://kefalat.blogfa.com/

این وبلاگ اختصاصا به معافیت کفالت می پردازد