تاثیر نمرات زبان در گرفتن پذیرش - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: تاثیر نمرات زبان در گرفتن پذیرش (/Thread-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) صفحات
1
2
|
RE: انتخاب بین iBT و PBT - reza_1st - 02-10-2013 این تاپیک که بحثش iBT , PBT بوده و سوال خیلی تو زمینه این موضوع نیست، و راستش من اطلاعات دقیق ندارم که بخوام CAE , CPE رو با TOEFL یا IELTS مقایسه کنم، ولی حواستون به دانشگاهی که می خواین برین باشه، هرچند هستن جاهایی که دیدم CPE یا ACE رو قبول دارن، ولی خیلی از دانشگاه ها امتحان های دیگه رو جز این TOEFL یا IELTS قبول نمی کنن، و با اینکه الان اوضاع خیلی بهتر شده، هنوز هستن دانشگاه های که حتی هر 2 این 2 تا امتحان بسیار رایج رو قبول ندارن و فقط TOEFL می خوان یا فقط IELTS. برای همین، اگه مطمئن نیستین که چه دانشگاهی می خواین برین، بهتره یکی از TOEFL یا IELTS رو انتخاب کنین که احتمال به مشکل خوردن با دانشگاه خیلی کمتر از زمانیه که امتحان های دیگه رو دادین. RE: تاثیر نمرات زبان در گرفتن پذیرش - Cougar - 02-02-2014 با عرض سلام خدمت دوستان بسیار عزیز میخواستم بدونم برا من که فوق لیسانسم رو تو دانشگاه Eastern Mediterranean University خوندم، آیا برا اپلای در مقطع دکتری به دانشگاههای اروپای از من که ۲ سال درسم رو به انگلیسی خوندم ( اما در کشور ترک زبان)، دوباره مدرک زبان میخوان؟ تاثیر نمرات زبان در گرفتن پذیرش - Cougar - 06-02-2014 دوباره سلام ممنون میشدم اگه دوستان لطف کنن نظرشون رو در مورد سوال من که بالا عرض کردم بدن، و اگه بخوام سؤالم رو دقیق تر بپرسم باید عرض کنم Ph.D رو تو کشورهای اسپانیا، ایتالیا و پرتغال به خاطره هزینه نسبتا کمتر و احتمال پذیرش راحت تر میخواستم اقدام کنم. RE: تاثیر نمرات زبان در گرفتن پذیرش - blur - 06-02-2014 (02-02-2014, 10:18 PM)'Cougar' نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان بسیار عزیز اقلا تو وبسایت دانشگاه های کانادا و امریکا چیزی که اغلب من دیدم این بوده که از کشورهایی که تحصیل تو اونا باعث waive شدن شرط زبان میشه نام بردن. و/یا اینکه میگن مثلا در یک دانشگاه که زبان تدریسشون زبان انگلیسی بوده 4 یا 2 سال تحصیل کرده باشن. شما می تونید خیلی راحت با مراجعه به وبسایتشون این موضوع رو متوجه شین. چون معمولا نمیشه یک قاعده کلی داد. RE: تاثیر نمرات زبان در گرفتن پذیرش - KMP - 02-06-2014 سلام دوستان... لطفا یه راهنمایی بهم کنید... من برای رشتهٔ کامپیوتر و مستر میخوام اقدام کنم... برای دانشگاههای آمریکا.. نمرهٔ جیآرای که دارم ... وربال ۱۴۱ و کوانت ۱۵۵... میخواستم دوباره امتحان بدم اما شرایط آماده شدن واسه امتحان با توجه به وقتی که دارم خیلی واسم مشکله.. میدونم که واسه پذبرش شرایط مختلف دخیله... مثل نمرهٔ تافل، رزومه، SOP و .... اما در کل میخوام بدونم کلا با شرایط متوسط رزومه میتونم با همین نمره جیآرای اقدام به پذیرش کنم.. یا کار بیفایده ایه. و بهتره به فکر امتحان باشم... ممنون میشم نظراتتون رو بگید RE: تاثیر نمرات زبان در گرفتن پذیرش - m.ost - 02-06-2014 سلام دوست عزیز همانطور که گفتی، پذیرش به عوامل مختلفی بستگی داره، من رشتم با شما فرق داره ولی یه بار از استادم شنیدم که سوپ و معدل خیلی براشون مهم. نکته دیگه اینکه شما باید مینیمم نمره جیآرای دانشگاهها رو هم در نظر بگیرین. بعضی دانشگاهها به طور واضح میگن که باید از مینیمم هایی که گذاشتن نمره شما بیشتر باشه. البته استاد هم نقش داره تا حدی. ممکن استاد بگه مشکلی نيست اپلاي کن اگه واقعا نفوذ داشته باشه. ولی مواردی هم بوده که استاد گفت رزومت خوبه ولی جیآرای پایینه و دوباره امتحان بده. اینه که تضمين صد در صد وجود نداره. شما اول 1 سری دانشگاهی که خیلی مینیمم جیآرای بالایی ندارن پیدا کنین بد ببینین استاد میتونین پیدا کنین. من الان از شرایط امتحان در ایران خبر ندارم ولی 2 3 سال قبل اگه اول تابستون يكي شروع به خوندن میکرد پاییز میتونست امتحان بده و اپلی کنه. `KMP` pid=`60269` dateline=`1401695353` نوشته: سلام دوستان... لطفا یه راهنمایی بهم کنید... من برای رشتهٔ کامپیوتر و مستر میخوام اقدام کنم... برای دانشگاههای آمریکا.. نمرهٔ جیآرای که دارم ... وربال ۱۴۱ و کوانت ۱۵۵... میخواستم دوباره امتحان بدم اما شرایط آماده شدن واسه امتحان با توجه به وقتی که دارم خیلی واسم مشکله.. میدونم که واسه پذبرش شرایط مختلف دخیله... مثل نمرهٔ تافل، رزومه، سوپ و .... اما در کل میخوام بدونم کلا با شرایط متوسط رزومه میتونم با همین نمره جیآرای اقدام به پذیرش کنم.. یا کار بیفایده ایه. و بهتره به فکر امتحان باشم... |