آکادمیا کافه
آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+---- موضوع: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس (/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - pari pari - 09-06-2013

سلام
من تازه عضو شدم و صحبتای شما رو در مورد مرکز آموزشهای آزاد دانشکده زبانهای خارجی دانشگاه تهران دیدم.می‌خوام ظرف حد اکثر ۸ ماه آیلتس بگیرم.سطح زبانم هم اینترمدیت هست. اولا به نظرتون در ۸ ماه می‌تونم بگیرم؟و اینکه آیا این مرکزو هنوز پیشنهاد می‌کنید؟
چون تاریخه پستتون مال پارساله خواستم بدونم جای دیگه هم میشناسید که بهتر از این مرکز باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

دلیل ویرایش: تبدیل از پنگلیش به فارسی

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - roshanak25 - 21-09-2013

سلام دوستان. در تاپیک معرفی آموزشگاه برای تافل، از "مرکز آموزشهای آزاد دانشکده زبانهای خارجی دانشگاه تهران" خیلی تعریف کردین. کسی در مورد کیفیت کلاسهای آیلتسش اطلاع داره؟

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - Andre - 23-09-2013

دوستان عزیز من قبلاً  اونجا شرکت کردم. همه چیز به خودتون بستگی داره، ولی اگر به دنبال نمره ی بالای 7.5 هستید اول خوب مطالعه کنید بعد ثبت نام کنید. اساتید خیلی جونی داره، اما دانش لازم رو دارن. فکر می کنم هنوز آموزشگاهی باشن که مدت طولانی تری رو کار کنند، اکثراً 20 جلسه فشرده رو در نظر می گیرن که این تا حدودی باعث میشه بعضی ها با سرعت کلاس پیش نرن. واسه همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم.

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - الاهه - 03-04-2014

دوستان من میخام انگلیسی رو تو یهسال فشرده بخونم واسه آزمون ایلتس. کسی میتونه یه آموزشگاه خوب معرفی کنه؟؟ تو تهران
البته کانون نه چون زیاد طول میکشه...بجز اون

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - roshanak25 - 05-04-2014

دوستان کسی میدونه غیر از خانه آیلتس آفرینش، چه مراکزی آزمون آزمایشی آیلتس برگزار میکنن؟

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - atefeh_J - 05-04-2014

(05-04-2014, 12:07 AM)'roshanak25' نوشته: دوستان کسی میدونه غیر از خانه آیلتس آفرینش، چه مراکزی آزمون آزمایشی آیلتس برگزار میکنن؟

من آموزشگاه ایرانمهر امتحان آزمایشی دادم برای اینکه رنج نمره ات دستت بیاد خوبه ولی بهترین مرکز همان آفرینش است که خیلی از دوستان میگن نمره ای که میگیری با نمره اصلی چندان فرقی نمی کنه Smile

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - roshanak25 - 05-04-2014

(05-04-2014, 01:12 AM)'atefeh_J' نوشته:
من آموزشگاه ایرانمهر امتحان آزمایشی دادم برای اینکه رنج نمره ات دستت بیاد خوبه ولی بهترین مرکز همان آفرینش است که خیلی از دوستان میگن نمره ای که میگیری با نمره اصلی چندان فرقی نمی کنه Smile
ممنون از پاسختون دوست من Smile
آفرینش فکر کنم فقط تهرانه درسته؟ ایرانمهر در شهرستانها هست؟
دیگه چه مراکزی میشناسید دوستان؟بخصوص در تبریز؟

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - atefeh_J - 05-04-2014

(05-04-2014, 01:21 AM)'roshanak25' نوشته:
ممنون از پاسختون دوست من Smile
آفرینش فکر کنم فقط تهرانه درسته؟ ایرانمهر در شهرستانها هست؟
دیگه چه مراکزی میشناسید دوستان؟بخصوص در تبریز؟

بله آفرینش تهران است، ایرانمهر را میدانم چند تا شهر شعبه داره ولی از تبریز اطلاعی ندارم Smile

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - shaparak_p66 - 26-05-2014

سلام. لطفا دوستان از تجارب جدیدشون برای آموزشگاه ها یا معلم های آیلتس بیان بگن. نظرات این تاپیک خیلی قدیمیه و زیاد هم نیست.
من دنبال جایی هستم که هماهنگ با سطح زبانم جلو بیاد و تدریس کنه نه اینکه یه چیزای از قبل تعیین شده رو تدریس کنه. میدونم با این شرایط باید برم خصوصی! ولی به نظرتون کلاس خصوصی گروهی(که ارزونتر دربیاد) با مدرس خوب پیدا میشه؟ اگه پیدا میشه از کجا؟
ممنونم

[برش] منابع مفید برای کلیه بخشهای آزمون IELTS - tiger - 02-07-2014

سلام خدمت همه دوستان گرامی
دوستام من یک اموزشگاه خوب که هم خودم از خرید جزواتش راضی هستم و  هم همسرم رو به شما معرفی می کنم چ.ن فکر می کنم که واقعا صادقانه نهایت مطالب لازم رو در اختیار ما قرار دادند . ان سایت سرزمین زبان هستش. من واقعا راضی بودم و هیچگونه منافع مالی هم ندارم اما واقعا بدونید خصوصی رفتن و از اینطور چیزها لازو نیست و فقط باید منابع خوب مطالعاتی رو بشناسید.
راستی کتابی شش جلدی بنام 4000 essential english words را نیز به همه دوستان پیشنهاد می کنم این کتاب در هر چهار سطح مفیده همچنین در بحش گرامر و لغت نیز بسیار کارآمد هست.
فقط با خواندن چند درس اولش ناامید نشید و ادامه بدبد و بعد ببینید در بحش های مختلف ازمون ایلتس چقدر سطح تان را ارتقا می دهد.
امیدوارم همگی مون موفق بشیم به نمره ای که دلخواه مان است هر چه زودتر برسیم.