آکادمیا کافه
Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+---- انجمن: مشاوره‌های گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87)
+---- موضوع: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع (/Thread-Mike-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C%E2%80%8C-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9)

صفحات 1 2 3 4

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - Mike - 30-05-2012

(30-05-2012, 01:10 PM)yaghoub نوشته: سلام
یک سوال درباره توصیه نامه هایی که باید از استادامون بگیریم.
من ترم دیگه ارشدم تموم میشه و احتمالا بعدش دیگه استادامو نبینم.اگه توصیه نامه هامو بگیرم و مثلا دو سال دیگه بخوام برای دکترا اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟یعنی توصیه نامه ها از نظر زمانی اعتبار محدودی دارن؟و سوال دیگه اینکه باید قبل از گرفتن توصیه نامه دانشگاهی که قصد دارم برم مشخص باشه؟
مثلا برای ارشد که میخواستم بیام ترکیه بعد از اینکه نامه پذیرشم به دستم رسید رفتم پیش دوتا از استادای کارشناسیم و ازشون توصیه نامه گرفتم و اونا هم بالای برگه نام دانشگاه و انستیتویی رو که میخواستم برم نوشتن.مثلا به دانشگاه .... انستیتوی ... سوالم اینه که برای دکترا هم باید اول دانشگاه مقصد معلوم باشه بعد توصیه نامه ها رو بگیریم یا اینکه میشه متنش رو جوری تنضیم کرد که چه چیز عمومی باشه و بشه به هر دانشگاهی ارائه کرد.
شاید سوالم مشکل داشته باشه ولی چون اطلاعی ندارم میپرسم.
سلامبرای آمریکا موقعی که من اپلی‌ می‌کردم توی قسمت اپلیکیشن ۱ جا بودش که باید اسم استادو و آدرس ایمیلشو میذاشتی بعدش اونم برا استاد ۱ لینک می‌فرستد که اون توش هر کاری می‌خواست میکرد! من ۱ کی‌ از استادم ۱ چیزی شده بود در حد معاونت وزیر لذا حالو حوصله این کارارو نداشت کاری که میکرد این بود که اون لینکو برا من فوروارد میکرد منم برا خودم هرچی‌ دوست دشتم مینوشتم و بعدشم خالص. تعداد خیلی‌ کمی‌ از دانشگاها کاغذی کار میکنند دیگه! لذا این موضوعی که میگی‌ آسان معنی‌ نداره.بعدشم شما باید حتما با استادت رابطه خوبی‌ بر قرار کنی‌ و خوب ایشون هم که ایمیل داره حتما میدون چی‌ کار کنه.

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - Mike - 30-05-2012

(30-05-2012, 02:05 PM)Mahmoudb نوشته:
سلام مایک
به خاطر مصیبتی که سر تافل برام ایجاد شد از دو دانشگاه امریکا که اپلای کردم ریجکت شدم (یکیشون اصلا اپلیکیشنم نرفت دپارتمان). نمره زبانم 530 بود و مینیمم 550. الان دارم برای iBT میخونم احتمالا سپتامبر امتحان بدم. با این اوصاف یه پوزیشن تو اروپا برام تقریبا اوکی شده. یکی هم تو استرالیا احتمالش زیاده. ولی هدف اول و اخر من اومدن به امریکا هست. سه تا کار میتونم بکنم: 1- کلا بیخیال غیر امریکا بشم و بعد تافل اسپرینگ و فال 2013 اپلای کنم امریکا
2- برم اروپا بعد یک یا دو ترم یا ترنسفر کنم یا پذیرش امریکا از اونجا بگیرم بیام امریکا
3- برم اروپا دکترامو تبدیل کنم به مستر مجدد (اگه بشه!) و با یه مستر دیگه مجدد اپلای کنم امریکا (فک کنم احمقانه ترین کار ممکن این راه باشه!!)

و اما سوالاتی که برام پیش اومده:
دکترای اروپا رو ول کنم برم سفارت امریکا سر ویزا گیر میدن؟ ایا تو امریکا همچین کیس هایی دیدید؟ (کیس های ایرانی)
من ایران دارم مستر میخونم. اگه مستر مجدد امریکا پذیرش بگیرم نظام وظیفه رو نمیشه درستش کرد؟ (من سربازی معاف نیستم)

ممنون از وقتی که میزاری

من که نفهمیدم چی‌ شد اما این نظر من:۱- هیچ جای دنیا آمریکا نمی‌شه!۲- تافل رو دوباره امتحان بده مشکلت چیه؟ الان اگه سپتامبر امتحان بعدی میتونی‌ واسه ۲۰۱۳ اپلی‌ کنی‌۳- همینجوری که نمیونی پاشی بری سفارت ویزا بگیری ! پذیرش می‌خواد دنگو فنگ داره!۴- اینجا ۱ کی‌ هستش که ایرانیه و ۲ تام مستر داره مدلشم ۴ هستش اما هیچ جا بهش پذیرش واسه دکترا ندادند دلیلش هم اینه که هیچی‌ مقاله نداره و نمره زبانش خوب نیست! ۷ ترم اینجا داره مستر میخونه! پس مستر دوم زیاد برات مزیت نیستش فقط عمر به فنا میده!۵- دانشگاه‌های اینجا خیلی‌ رو ترانسفر گیر هستند! بعید می‌دونم به سادگی‌ بتونی‌ از ۱ دانشگاه غیر آمریکایی‌ با ۱ سیستم آموزشی متفاوت این کارو بکنی‌!۶- سفارت ممکن به هرچی‌ دوست داشته باشه گیر بده! ۱ کی‌ از ایرانیا داشت مالزی درس میخوند اینجا دوست پسرش با ۱ کی‌ از استادای دانشگاه که تصادفا هم ایرانیه رابطه خوبی‌ داشت! ۱ تا براش جور کرد که مثلند فاند داشته باشه بید اینجا مسترشو ادامه بده! دلم خنک شد ۱ بار تو مالزی ۱ بارم تو دبی رجکت شد.

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - sara88m - 30-05-2012

سلام مایک عزیز
ممنونم که جواب دادی
من ترم اول ارشد هستم خیلی مونده تا تموم شه و چون از سیلابسای ارشد صنایع توی آمریکا خبر ندارم می ترسم هرچی اینجا بخونم بی فایده باشه و بیام اونجا واسه دکتری، با بقیه از نظر علمی خیلی فاصله داشته باشم این بیشتر از همه نگرانم کرده
با کسی مشورت کردم پیشنهاد کرد مستر رو برم بلاروس و بعد برای فاند آمریکا اقدام کنم
پارسال و امسال خیلی اینور و اونور دیدم که تونستن از این دوره های 5ساله (مستر و دکتری) آمریکا فاند بگیرن البته بچه های شریف بودن ممکنه بخاطر دانشگاهشون باشه؟

(30-05-2012, 10:35 PM)sara88m نوشته:
سلام مایک عزیز
ممنونم که جواب دادی
من ترم اول ارشد هستم خیلی مونده تا تموم شه و چون از سیلابسای ارشد صنایع توی آمریکا خبر ندارم می ترسم هرچی اینجا بخونم بی فایده باشه و بیام اونجا واسه دکتری، با بقیه از نظر علمی خیلی فاصله داشته باشم این بیشتر از همه نگرانم کرده
با کسی مشورت کردم پیشنهاد کرد مستر رو برم بلاروس و بعد برای فاند آمریکا اقدام کنم
پارسال و امسال خیلی اینور و اونور دیدم که تونستن از این دوره های 5ساله (مستر و دکتری) آمریکا فاند بگیرن البته بچه های شریف بودن ممکنه بخاطر دانشگاهشون باشه؟

چاکریمخوب پس اینرو اضافه کن:۱- من تو لیسانس ایران کلی‌ واحد اضافه بر سازمان که اختیاری بود و همشونم به درد بخور پس کردم. اینجام اومدم کلی‌ درس خندم. اینقدر که اینجا درس خندم تو طول لیسانس نخونده بودم! بازم استاد میاد سوال میده همشو نمیتونم حل کنم! یعنی‌ هیچکی نمیتونه‌کنه! امتحان جامع هم همینه. لذا هرچی‌ بیشتر بخونی‌ اونجا راحت تر هستی‌!۲- سیلاب ایران با اینجا ۱‌ای هستش! فقط تو ایران اراجیف ترشه شده از استادای دره پیت ایرانی‌ رو میخونید که فک میکنند ورداشتن ترجمه کردن کتاب بازارا خیلی‌ کار خفنی هستش اما اینجا استاد میاد ۲ ساعت درس میده بعدش ۱ تمرین میده کل هفته میگردو تو کتبا یا تو مقاله‌ها تا اونو حل کنی‌! اینجا استاد پستش کنده شده تا شده استاد اما اونجا چون ۱۰۰ ساله پیش دلار بود ۷ تومن و همه دنبال گرفتن دیپلم بودند و ۱ سری اومدند آمریکا درس خواندند برگشتند ایران بهشون میگن استاد!۳- اینجا هیچ فرقی‌ بین شریف و . . . نیست! آسان هیچ فرقی‌ بین من و امریکیی نیست! این بوتی که از ۱ دانشگاه در ایران سخته شده اینجا حتا واسعش تره هم خورد نمیکنند! ۱ کتابو بهت میدند با ۱ درس آخر ترم میگن بفرما این امتحان جامع! حالا شما می‌خوای از کره ماه فارغو تحصیل شو یا از هر جا دیگه! اگه اون امتحانو قبول شدی که هیچ! نشدی ایشالا ترم بعد! البته فاندتم قطع می‌شه تا اوضاع بیاد دستت!۴- من احساس می‌کنم شما میتونی‌ و این قبلیت در شما هست. چیزیو از دست نمیدی اگه امتحان کنی‌. وقتم که داری تازه حالا ساله اولی‌!

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - sara88m - 31-05-2012

ممنونم ازت
خیلی لطف کردی و از راهنماییهات خیلی استفاده کردم
به قولی به خودم امیدوار شدم!

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - mehdi adeli - 03-06-2012

با سلام خدمت دوست عزیز ، با تشکر از پاسخگویی مثبتت به بقیه بچه ها . سوالی از خدمتت داشتم .

من هم رشته مهندسی صنایع _ ایمنی صنعتی هستم و متقاضی تحصیل در آمریکا ، متسفانه نمی دانم با این رزومم آیا شانس فاند یا پذیرش از دانشگاه های آمریکا را دارم یا خیر ، البته لیسانسمو همین تابستان تمام میکنم ، و سربازیم قراره از بنیاد نخبگان پروژه بگیرم ، یعنی حدودا 1 سال فراغت از تحصیلو وقت دارم.

رزومم را در پایین می گذارم ، بفرمایید من برای کدام رنکینگا دانشگاه در آمریکا واسه اساتید میل بزنم و بعد اپلای کنم ، اصلا من شانسی دارم چون حتما باید فاند بگیرم به خاطر شرایط مالی .

3 اختراع ثبت داخل.

2 اختراع دیگه هم در دست ثبت دارم.

معدل لیسانسم تقریبا 16 هست.

1 سال سابقه کار با بیمه دارم.

رو 2 مقاله دارم کار میکنم ، فقط فکر کنم بتونم سابمیتش کنم .

IELTS شروع کردم ، GRE هم شروع میکنم هر جفتشو آبان میگیرم.

1 تقدیرنامه هم از جشنواره معتبر و پژوهشکده دارم .

البته دارم تلاش می کنم رزومم را بهتر کنم .

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - Mike - 04-06-2012

(03-06-2012, 11:07 AM)mehdi adeli نوشته:
با سلام خدمت دوست عزیز ، با تشکر از پاسخگویی مثبتت به بقیه بچه ها . سوالی از خدمتت داشتم .

من هم رشته مهندسی صنایع _ ایمنی صنعتی هستم و متقاضی تحصیل در آمریکا ، متسفانه نمی دانم با این رزومم آیا شانس فاند یا پذیرش از دانشگاه های آمریکا را دارم یا خیر ، البته لیسانسمو همین تابستان تمام میکنم ، و سربازیم قراره از بنیاد نخبگان پروژه بگیرم ، یعنی حدودا 1 سال فراغت از تحصیلو وقت دارم.

رزومم را در پایین می گذارم ، بفرمایید من برای کدام رنکینگا دانشگاه در آمریکا واسه اساتید میل بزنم و بعد اپلای کنم ، اصلا من شانسی دارم چون حتما باید فاند بگیرم به خاطر شرایط مالی .

3 اختراع ثبت داخل.

2 اختراع دیگه هم در دست ثبت دارم.

معدل لیسانسم تقریبا 16 هست.

1 سال سابقه کار با بیمه دارم.

رو 2 مقاله دارم کار میکنم ، فقط فکر کنم بتونم سابمیتش کنم .

IELTS شروع کردم ، GRE هم شروع میکنم هر جفتشو آبان میگیرم.

1 تقدیرنامه هم از جشنواره معتبر و پژوهشکده دارم .

البته دارم تلاش می کنم رزومم را بهتر کنم .

سلام به شما هم رشته‌ای خوبم،خوب سوالی‌ که پرسیدین جواب دادنش سخته برای من چون گرایش شما خیلی‌ گرایش نادری هستش. من توی آمریکا جز ۳-۴ دانشگاه خیلی‌ تاپ گرایشیو ندیدم و تو دانشکده ما هم همه با این موضوع
بیگانه . اما من به رزومه شما نظر میدم.
اینکه شما اختراع و تقدیر نامه دارید خوبه اما حالا باید ببینی‌ که کی‌ رو در کدوم دانشگاه میتونید پیدا بکنید که از این کار شما خوشش بی
ا د و شمارو ورداره. این موضوع یا همون پیدا کردن استاد سخت هستش. من از اختراع شما خبر ندارم. می‌تونه ۱ نوع نانو پودر باشه یا حتا ۱ دستگاه. باید ببینید که کی‌ رو می‌شه پیدا کرد که شبیه این موضوع رو کار کرده باشه. اگه نانو پودر هستش تو دانشکده‌های شیمی‌ و . . .معدل لیسانس شما خوبه و در آمریکا هیچیز با اندازه اون مهم نیست. بعد از اون هم نمره زبان که شما فعلا هیچ کدوم رو ندارید.اما بحث مقاله ۱ چیز دیگست. استادای دپارتمان ما و خیلی‌ از جاهای آمریکا همه OR کار میکنند. حالا مقاله شما نمیدونم در چه زمینه‌ای هستش اما بازم باید پیدا کنید! یعنی‌ باید بازم بگردید تا استادی رو پیدا کنید که کارش به این مقاله شما بخور. بعدش اگر جالب بود براش ورتون میدار. اما در لیسانس کسی‌ انتظار مقاله از شما نداره! لذا زیاد نگران اون نباشید. کلا جهش از لیسانس به مقطع بالاتر ۱ مقداری سخته. اما از فوق به دکترا ساده تر هستش. دلیلشم اینه ک سوابق تحقیقاتی‌ شما تو فوق بیشتر خودشو نشون میده و می‌شه مانور بیشتری داد. در کّل اپلی‌ برا آمریکا فرآیندی هست بی‌ حساب کتاب. بودند کسایی‌ که با رزومه‌های خوب رفتند خدمت و کسایی‌ هم بودند که با رزومه‌های متوسط الان دارند اینجا درس میخوانند.شما ۱ سال هم وقت داری و به نظر من این رویا می‌تونه به حقیقت بپیونده.

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - mehdi adeli - 04-06-2012

سلام ، بسیار ممنونم برای پاسخگویی پویای شما و قوت قلب دادن به دوستانت .

میدانم سرت فوقالعاده شلوغه ولی با همه این مشکلاتت ، بازم زحمت میکشی ، ودیگرانو امیدوار میکنی ، این کاره بسیار بزرگی است .

در ارتباط با رشتم ، من اگر فرصت برایم جهت تحصیل فراهم شود ، در انتخاب یک شاخه دیگری از مهندسی صنایع کاملا انعطاف پذیرم ، یعنی اگر شاخه دیگری شد مشکلی ندارم ، چون می دانم خیلی از بچه ها مثلا از ایمنی الان دارن تولید میخونن .

دیگری در ارتباط با رشته خودم من خیلی سرچ کردم ولی رشته خودم را با این گرایش نیافتم ، اگر ایرادی نداره اون چند تا دانشگاه رشته ایمنی صنعتی برایم بگذارید تا یه سری بزنم .

اختراعاتمو موضوعش را می گذارم تا ببنید و نظرتونو بفرمایید Sadدر پایین گذاشتم 1 و 2و3 ) و دو اختراع دیگه هم دارم کار میکنم .

موضوع 2 مقالمو هم برات میذارم ولی هنوز کار داره تا کامل بشه به این دلیل من اینو تو رزومم in progress گذاشتمش .( در پایین گذاشتم 4 و 5)

ولی هر چی سرچ میکنم استادای مرتبطو پیدا نمیکنم .

به نطرت من حدودا واسه چه رنک های آمریکا میل بزنم موفق میشوم ؟ : Inventions

1-Power plant Fin tube machine (with frequency welding) in the field of power plants and oil and gas industries -

2-High-pressure Expander machine CNC in the field of condenser and operator -

3-Quadrangular Fin machine Rotor and Stator -

Scientific Contributions :

4- utilizing a fluid which could make the friction against corrosion zero.(in progress)-
5-the loss prevention of boilers and pressured reservoirs during their manufacture and transportation . (in progress)

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - Mike - 04-06-2012

(04-06-2012, 01:31 PM)mehdi adeli نوشته: سلام ، بسیار ممنونم برای پاسخگویی پویای شما و قوت قلب دادن به دوستانت .

میدانم سرت فوقالعاده شلوغه ولی با همه این مشکلاتت ، بازم زحمت میکشی ، ودیگرانو امیدوار میکنی ، این کاره بسیار بزرگی است .

در ارتباط با رشتم ، من اگر فرصت برایم جهت تحصیل فراهم شود ، در انتخاب یک شاخه دیگری از مهندسی صنایع کاملا انعطاف پذیرم ، یعنی اگر شاخه دیگری شد مشکلی ندارم ، چون می دانم خیلی از بچه ها مثلا از ایمنی الان دارن تولید میخونن .

دیگری در ارتباط با رشته خودم من خیلی سرچ کردم ولی رشته خودم را با این گرایش نیافتم ، اگر ایرادی نداره اون چند تا دانشگاه رشته ایمنی صنعتی برایم بگذارید تا یه سری بزنم .

اختراعاتمو موضوعش را می گذارم تا ببنید و نظرتونو بفرمایید Sadدر پایین گذاشتم 1 و 2و3 ) و دو اختراع دیگه هم دارم کار میکنم .

موضوع 2 مقالمو هم برات میذارم ولی هنوز کار داره تا کامل بشه به این دلیل من اینو تو رزومم in progress گذاشتمش .( در پایین گذاشتم 4 و 5)

ولی هر چی سرچ میکنم استادای مرتبطو پیدا نمیکنم .

به نطرت من حدودا واسه چه رنک های آمریکا میل بزنم موفق میشوم ؟ : Inventions

1-Power plant Fin tube machine (with frequency welding) in the field of power plants and oil and gas industries -

2-High-pressure Expander machine CNC in the field of condenser and operator -

3-Quadrangular Fin machine Rotor and Stator -

Scientific Contributions :

4- utilizing a fluid which could make the friction against corrosion zero.(in progress)-
5-the loss prevention of boilers and pressured reservoirs during their manufacture and transportation . (in progress)

دانشگاه UIUC.
این دانشگا رنک ۴ یا ۵ هستش و بسیار خوب.
شما خیلی‌ به گرایش تولید نزدیکید. تو خیلی‌ از دانشگاها گرایش تولید پیدا می‌شه. مثل اینها:
U of Texas at Hu
NCSU
WPI
SUNY-Binghampton
SUNY-Buffalo
,,,,,,,,
اینکه حدوداً چه رنکی رو من نمیتونم بگم اما من خودم با رزومه خیلی‌ خیلی‌ بهتر از شما از جاهایی مس Lehigh و خفن تر رجکت شدم برای فاند. البته نمی‌شه این موضوع رو تعمیم داد اما خوب بالاخره.
بله استاد پیدا کردن هم خودش مکافاتی هستش. اما شما فعلا وقت داری پس ادامه بده.

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - ahmadpashaei - 07-06-2012

با سلام مایک عزیز
من احتمال زیاد امسالم اپلای کنم (درسم آخر بهمن تمام میشه)و میخوام بدونم الان که هنوز استادامو پیدا نکردم و حتی دانشگاه های مقصدم رو،از برنامه عقبم؟آخه تو ترمم و خیلی خیلی فشار میارن بهمون + کلاس زبان دیگه وقتی نمیذاره برام و تا مرداد نمیتونم اینکار بکنم. نظرت چیه؟البته برای مکاتبه با استادا که باید از اواسط شهریور شروع کرد دیگه؟