آکادمیا کافه
لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL)
+----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT)
+----- موضوع: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها (/Thread-%D9%84%D8%BA%D9%88-%DB%8C%D8%A7-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - Leopold - 08-07-2014

سلام، در صورتی که کنسل کنید نصف مبلغ پرداختی به دلار به شما بازگردانده میشه. شما تا 3 روز قبل از امتحانتون فرصت دارید که کنسل کنید و قبل از این سه روز فرقی نمیکنه کی کنسل کنید. این شرکت ها معمولا برای بازگرداندن half refund هم درصدی کم میکنن. قبل از کنسلی با این شرکت تماس بگیرید تا مطمئن بشید که کارت های این شرکت امکان دریافت ریفاند را داشته باشند.
(08-07-2014, 12:27 PM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان من برای 14 سپتامبر2014 تافل ای بی تی ثبت نام کردم حالا میخوام کنسلش کنم.من از طریق یه شرکت ثبت نام کردم. میخوام بدونم در صورت کنسل کردن چقد از پولی که پرداخت کردم برگردونده میشه و ایا این مبلغ ربطی به تاریخ کنسل کردن داره یا نه؟مثلا الان اگه بخوام کنسل کنم با یک ماه دیگه فرقی میکنه؟
سپاس

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - siahsefid - 12-07-2014

سلام دوستان برای به عقب انداختن تاریخ آزمون تافل چیکار باید کرد؟به کدوم قسمت از سایت ets باید مراجعه کرد؟راهی وجود داره که بدون از دست دادن نصف payment بشه آزمون تافل رو کنسل کرد؟
سپاس

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - Leopold - 12-07-2014

My TOEFL iBT account=>View Orders=> Order No:xxx=>Modify=>Continue...خیر، دو سال پیش میشد با ترفندهایی مشخصات اپلیکنت عوض کرد تا یک نفر دیگه امتحان بده که در حال حاضر دیگه این امکان وجود نداره. هزینه تغییر مکان یا زمان امتحان هم قبلا 60 دلار بود که فکر میکنم چند دلاری طی 20 روز گذشته گرون شده باشه.
(12-07-2014, 02:01 PM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان برای به عقب انداختن تاریخ آزمون تافل چیکار باید کرد؟به کدوم قسمت از سایت ets باید مراجعه کرد؟راهی وجود داره که بدون از دست دادن نصف payment بشه آزمون تافل رو کنسل کرد؟
سپاس

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - eliroz - 12-07-2014

(12-07-2014, 02:01 PM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان برای به عقب انداختن تاریخ آزمون تافل چیکار باید کرد؟به کدوم قسمت از سایت ets باید مراجعه کرد؟راهی وجود داره که بدون از دست دادن نصف payment بشه آزمون تافل رو کنسل کرد؟
سپاس

سلام 
دوست عزیر، هیچ راهی وجود نداره مگر اینکه شما تاریخ امتحان رو تغییر بدین با هزینه 60 دلار، که فقط اینجوری 60 دلار ضرر میکنین. در حالیکه اگه امتحان رو کنسل کنین نصف مبلغ یعنی 95 دلار فقط به حساب شما برمیگرده و 95 دلار متضرر میشید 
که به نظر بنده، تغییر دادن تاریخ بهترین گزینه است. 
ولی اگه اصلا نخواسته باشین امتحان بدین، مجبورین که 95 دلار از دست بدین. 
برای تغییر تاریخ باید مراحل زیر رو برید . 
برای کنسل کردن هم ، همه مراحل رو باید انجام بدید ولی در قسمت 6 باید گزینه Cancel رو انتخاب کنید.
موفق باشی
1-http://www.ets.org/toefl/
2- My TOEFL iBT ACCount
3-
User: xxx
Pass: xxx
4- click on view orders
5-click on  Order No: xxx
6- Test Registration : click on modify/ cancel
7- Modification Warning===> continue
8-  Choose a location to take the test=>Iran
9- Region===> X
9- Start test date===>XXXXXXXXX
10- End test date===>XXXXXXXXX
11- choose a date  and continue 
12- 
Select Credit Card and so on

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - siahsefid - 12-07-2014

(12-07-2014, 02:50 PM)'eliroz' نوشته:
سلام 
دوست عزیر، هیچ راهی وجود نداره مگر اینکه شما تاریخ امتحان رو تغییر بدین با هزینه 60 دلار، که فقط اینجوری 60 دلار ضرر میکنین. در حالیکه اگه امتحان رو کنسل کنین نصف مبلغ یعنی 95 دلار فقط به حساب شما برمیگرده و 95 دلار متضرر میشید 
که به نظر بنده، تغییر دادن تاریخ بهترین گزینه است. 
ولی اگه اصلا نخواسته باشین امتحان بدین، مجبورین که 95 دلار از دست بدین. 
برای تغییر تاریخ باید مراحل زیر رو برید . 
برای کنسل کردن هم ، همه مراحل رو باید انجام بدید ولی در قسمت 6 باید گزینه Cancel رو انتخاب کنید.
موفق باشی
1-http://www.ets.org/toefl/
2- My TOEFL iBT ACCount
3-
User: xxx
Pass: xxx
4- click on view orders
5-click on  Order No: xxx
6- Test Registration : click on modify/ cancel
7- Modification Warning===> continue
8-  Choose a location to take the test=>Iran
9- Region===> X
9- Start test date===>XXXXXXXXX
10- End test date===>XXXXXXXXX
11- choose a date  and continue 
12- 
Select Credit Card and so on

ممنون دوست عزیز،این ,warning که برای مودیفای داده شده،نمیفهمم! خب موقع تغییر زمان امتحان ما زمانیو انتخاب میکنیم که مسلما پوزیشن خالی داشته باشه،نمیدونم چرا این وارنینگو داده.نکته ای هست که من متوجهش نمیشم؟؟؟؟!!!!

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - eliroz - 13-07-2014

(12-07-2014, 09:49 PM)'siahsefid' نوشته:
ممنون دوست عزیز،این ,warning که برای مودیفای داده شده،نمیفهمم! خب موقع تغییر زمان امتحان ما زمانیو انتخاب میکنیم که مسلما پوزیشن خالی داشته باشه،نمیدونم چرا این وارنینگو داده.نکته ای هست که من متوجهش نمیشم؟؟؟؟!!!!

نه دوست عزیز
warning به این خاطر بود که ازتون می پرسه که مطمن هستید از تغییر تاریخ، که شما continue  رو می زنید.  

موفق باشین 

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - javad90 - 03-09-2014

سلام
امتحان من 26 اکتبر تو مرکز آمل بود که دیروز یه ایمیل از prometric با متن زیر دریافت کردم!
نقل قول:
Dear Candidate,
We apologize for any inconvenience caused.
 You have a TOEFL iBT exam scheduled between AUGUST 30[sup]th[/sup] 2014 to NOVEMBER 29[sup]TH[/sup] 2014 in  :-
Shomal University
Imamzadeh Abdullah Junction 
Haraz Road
AMOL  Mazanderan  731
Iran (Islamic Republic Of)

Unfortunately, we have just received a notification that due to scheduling error therefore  the site is unable to deliver the exam.
At this moment, there are no other testing centers providing the TOEFL iBT exam inAMOL ,MAZANDERAN .  
In addition , we already have issued a voucher that you can use to schedule the appointment instead of payment. This voucher is valid for one year.  You can log on to your profile on www.ets.org/toefl to find the details of the voucher.
Trusting to have informed you sufficiently,
Thank you for your understanding,

اولش فکر کردم اسپمی چیزیه ولی الان که با تست سنتر تماس گرفتم میگه  معتبره و به خاطر گزارش ناظر به مشکل خوردیم و ... به ما 5 روز فرصت دادن ما هم دلایل رو نوشتیم ولی بدون اینکه به ما بگن امتحان رو کنسل کردن. 
تمام تست سنترها هم تا دوماه بعد از اون تاریخ پر هستن. الان به نظرتون من چیکار کنم!؟
راستی تو پنلم سایت ets که چک میکنم مشخصات امتحان هیچ تغییری نکرده

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - blur - 03-09-2014

(03-09-2014, 10:37 AM)'javad90' نوشته: سلام
امتحان من 26 اکتبر تو مرکز آمل بود که دیروز یه ایمیل از prometric با متن زیر دریافت کردم!
اولش فکر کردم اسپمی چیزیه ولی الان که با تست سنتر تماس گرفتم میگه  معتبره و به خاطر گزارش ناظر به مشکل خوردیم و ... به ما 5 روز فرصت دادن ما هم دلایل رو نوشتیم ولی بدون اینکه به ما بگن امتحان رو کنسل کردن. 
تمام تست سنترها هم تا دوماه بعد از اون تاریخ پر هستن. الان به نظرتون من چیکار کنم!؟

من هم یک بار چنین کنسلی رو داشتم. هیچ کاریش نمیشه کرد. معمولا یه عده هستن که قبل امتحان کنسلش می کنن...باید مداوم چک کنید که وقتی خالی شد سریع رجیستر کنید. چون ووچر دارین سریع می تونید ثبت نام کنید.

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - فرید - 03-09-2014

سلام
​احتمال زیاد امتحان اضافه باز خواهند کرد و می توانید مراکز دیگه ثبت نام کنید. پارسال تعداد امتحان ها خیلی زیادی بود تو نوامبر و دسامبر. البته نسبت به پارسال چون مراکز امتحان جی ار ای هم برگزار می کنند تاریخ های کمتری خالی مونده که امکان اضافه کردن امتحان است و بخاطر همین اگر اضافه کنند خیلی سریع پر خواهد شد.

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - Glee - 03-09-2014

سلام
هیچ نگرانی ای نداره...
-من هم متاسفانه دیر ثبت نام کردم و مرکز آزمونی که میخواستم پر بود، من به موسسه پرداخت بین المللی که ثبت نام رو برام انجام داده بود، سپردم و گفتم من میخوام امتحانم تو فلان تاریخ ها و تو فلان مرکز باشه (چندتا تاریخ نزدیک به هم)، و اونها هم که کلا کارشون چک کردن تاریخها هست، ظرف بیست و چهار ساعت و بلافاصله که یکی انصراف داد، ثبت نامم کردن.
- شما هم همینکار رو بکنید، و به موسسه ای که براتون ثبت نام کرده، بسپرید که براتون چند تا تاریخ نزدیک به تاریخ امتحانتون، و یا همون تاریخ تو یه مرکز دیگه رو چک کنن (البته اگه خودتون ثبت نام نکرده باشید، ولی به نظرم بهتره به اهلش بسپرید و شما برای تافلتون مطالعه کنید) و به محض خالی شدن ظرفیت، براتون ثبت نام کنن... فقط ممکن هست که ETS شما رو به خاطر rescheduling، یه 60$ دیگه شارژ کنه (شایدم هم نخواد این مقدار رو، چون بالاخره خودشون کنسل کردن).