آکادمیا کافه
تمدید و تعویض گذرنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: گذرنامه و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- موضوع: تمدید و تعویض گذرنامه (/Thread-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%AA%D8%B9%D9%88%DB%8C%D8%B6-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

RE: تعویض گذرنامه - MaMi - 30-05-2012

(30-05-2012, 10:12 PM)لیدی نوشته: ...درخواست تعویض پاسپورت بدم با اینکه هنوز بیشتر از 4 سال اعتبار داره!! کسی میتونه کمکم کنه که آیا پاسم تعویض میشه و اگر بله حدودا چقدر این پروسه طول میکشه تا پاس جدید بگیرم و اینکه هرگونه راهنمایی در این خصوص واقعا برام یه دنیا ارزش داره...
دوست من ضمن خوشامد به مناسبت پیوستن شما به فروم Smile
من در مورد تعویض گذرنامه (در زمانی که اعتبار داره، مثل مورد شما که آژانس پیشنهاد داده) یک تجربه دارم؛
برای تعویض پاسپورت شخصا به اداره کل گذرنامه (خ شهرآرا) مراجعه کردم، شما در صورتی که گذرنامه تون اعتبار داشته باشه، یکم سخت می گیرند برای تعویضش. من خودم (به پیشنهاد یکی از افسران حاضر در اداره گذرنامه) دلیل درخواست تعویض گذرنامه ام رو تغییر چهره ظاهری ام نوشتم (چون یک درخواست باید بنویسید و بدهید به سرهنگی که محل استقرارش پشت کانترهای پذیرش در ساختمان 2 است) البته بماند که سرهنگ اول قبول نکرد و با کلی خواهش و بهانه (اینکه دانشجو هستم و...) دستور تعویض گذرنامه رو برای من صادر کرد. بعد شما دستور رو که گرفتی، گذرنامه ات رو با اون دستور میبری به همون کانترهای پذیرش (به همراه مدارک لازم برای تعویض). الان اگر اشتباه نکنم حدود 15-10 روز طول میکشه تا گذرنامه به دستتون برسه.
موفق باشی

RE: تعویض گذرنامه - bzz - 31-05-2012

البته من در کامل کردن صحبت های mami عزیز بگم که من پاسپورت امو تازه عوض کردم
و اینکه 7 روز نشده پاسپورت ام آمد -- البته چون داشت باطل میشد عوض کردم شاید به خاطر اینکه زود کارم انجام شد.و اینکه درمورد آدرس اگه بخوام کامل کنم میشه خیابان شهرارا هم در محدوده ستارخان است.درواقع خیابان مواری با خیابان پاتریس.جنب کلیسا

RE: تعویض گذرنامه - لیدی - 31-05-2012

منونم mami و bzz دوستان عزیز که راهنمایی کردین پس شدنیه ولی حالا نمیدونم چه بهانه ای جور کنم ؟ و اینکه حالا برام عوضش کنن یا نه؟ اگه کلا بگم پاسم گم شده چی؟ چقدر طول میکشه پاس المثنی بگیرم؟ دردسرش کمتر نیست؟ ممنون از لطفتون

RE: تعویض گذرنامه - Mike - 31-05-2012

(31-05-2012, 02:17 AM)لیدی نوشته: منونم mami و bzz دوستان عزیز که راهنمایی کردین پس شدنیه ولی حالا نمیدونم چه بهانه ای جور کنم ؟ و اینکه حالا برام عوضش کنن یا نه؟ اگه کلا بگم پاسم گم شده چی؟ چقدر طول میکشه پاس المثنی بگیرم؟ دردسرش کمتر نیست؟ ممنون از لطفتون
اگر بگید که گم شده اول میفرستنتون برید کلانتری اونجا گواهی از چند نفر تو محلتون که خوش حساب هستند بگیرید که گم شده و شما راست میگید. اگه بگید دزدیدند هم باز باید برید کلانتری و شکایت تنظیم کنید و داستان داره!
اصلا من ۱ سوال دارم: حالا ۱ آژانسی این وسط گفت براتون مشکل ساز می‌شه! چه مشکلی‌؟ ترک نشین قبرس که ویزا نمیخواد (اگر اشتباه نکنم)! اروپاشم باید شنگن بگیرید (اگر اشتباه نکنم)! این وسط چه اتفاقی‌ می‌خواد بیفته؟ اصلا به سفارت قبرس چه ارتباطی‌ داره که سفارت دیگی‌ چیکار کرده؟ شما حتا اگر عوض هم بکنید فک کردی سیستم شنگن به این مسائل فک نکرده؟ پس برا چی‌ وقتی‌ اپپلیکتینش رو پر می‌کنید اونجا ازتون میپرسه که ظرف ۵ ساله گذشته درخواست دادین یا نه! اون پایین پاسپورتتون ۱ شماره هستش که مال اینترپل هستش! کل کشور‌ها باید از اون پیروی کنند! اگه خوب نگاهش کنید تو اون شماره که شبیه کد نوشته شده هم اسم کامل شما هم تولدتون نوشته شده. تو پاس بعدیتون هم همون میاد هر بارم که شما وارد محدوده شنگن بشید ۳ سوت می‌شه تشخیص داد.
پس تعویض این پاسپورت چیو می‌خواد عوض کنه؟
در ضمن من که شنگن گرفتم تو سفارت لهستان اون خانوم به من گفت این پاسپورت چندمته؟ اگه پاس قبلی‌ داری اونم میخوایم! که من گفتم نه! البته من ۱ ویزای کویت داشتم که خیلی‌ کمک کرد برا این ویزا!

RE: تعویض گذرنامه - MaMi - 31-05-2012

(31-05-2012, 02:17 AM)لیدی نوشته: ...پس شدنیه ولی حالا نمیدونم چه بهانه ای جور کنم؟
میتونید همون بهانه تغییر چهره ظاهری رو بیان کنید که قبول شدنش بستگی به سرهنگ داره...

نقل قول:و اینکه حالا برام عوضش کنن یا نه؟
متاسفانه در مورد این سوالتون، با توجه به چیزی که در ارسال قبلی تون گفتید، اطلاعی ندارم Sad

نقل قول:اگه کلا بگم پاسم گم شده چی؟چقدر طول میکشه پاس المثنی بگیرم؟ دردسرش کمتر نیست؟
اگر شما اعلام مفقودی کنید، معمولا فرجه ای رو در نظر میگیرند برای پیدا شدن گذرنامه قبل از اینکه امکان صدور مجدد گذرنامه برای شما فراهم بشه (که در مورد گذرنامه حدود شش ماه است، به عنوان مثال این فرجه برای کارت ملی، حدود 6 ماه است!) که مسلما زمان بیشتری از شما گرفته خواهد شد ولی دیگه به سرهنگ نباید چیزی رو توضیح بدهید یا دلیلی بیاورید!

(31-05-2012, 02:32 AM)Mike نوشته: اگر بگید که گم شده اول میفرستنتون برید کلانتری اونجا گواهی از چند نفر تو محلتون که خوش حساب هستند بگیرید که گم شده و شما راست میگید. اگه بگید دزدیدند هم باز باید برید کلانتری و شکایت تنظیم کنید و داستان داره!
اصلا من ۱ سوال دارم: حالا ۱ آژانسی این وسط گفت براتون مشکل ساز می‌شه! چه مشکلی‌؟ ترک نشین قبرس که ویزا نمیخواد (اگر اشتباه نکنم)! اروپاشم باید شنگن بگیرید (اگر اشتباه نکنم)! این وسط چه اتفاقی‌ می‌خواد بیفته؟ اصلا به سفارت قبرس چه ارتباطی‌ داره که سفارت دیگی‌ چیکار کرده؟ شما حتا اگر عوض هم بکنید فک کردی سیستم شنگن به این مسائل فک نکرده؟ پس برا چی‌ وقتی‌ اپپلیکتینش رو پر می‌کنید اونجا ازتون میپرسه که ظرف ۵ ساله گذشته درخواست دادین یا نه! اون پایین پاسپورتتون ۱ شماره هستش که مال اینترپل هستش! کل کشور‌ها باید از اون پیروی کنند! اگه خوب نگاهش کنید تو اون شماره که شبیه کد نوشته شده هم اسم کامل شما هم تولدتون نوشته شده. تو پاس بعدیتون هم همون میاد هر بارم که شما وارد محدوده شنگن بشید ۳ سوت می‌شه تشخیص داد.
پس تعویض این پاسپورت چیو می‌خواد عوض کنه؟
در ضمن من که شنگن گرفتم تو سفارت لهستان اون خانوم به من گفت این پاسپورت چندمته؟ اگه پاس قبلی‌ داری اونم میخوایم! که من گفتم نه! البته من ۱ ویزای کویت داشتم که خیلی‌ کمک کرد برا این ویزا!
ممنون از پاسختون دوست عزیز ، شاید من اشتباه میکنم ولی تا جایی که میدونم انگلیس شینگن محسوب نمیشه و من قبلا برای ویزای انگلیس ریجکت شدم منظورم از قبرس بخش یونانی هستش ، قسمت شمالی که میشه مثل آب خوردن رفت از ترکیه . حالا با همه این اوصاف گمون میکنید اگه پاسم عوض شه میفهمن قبلا برای انگلیس درخواستم رد شده و اصلا چقدر میتونه این مهر واقعا تاثیر داشته باشه؟

(31-05-2012, 02:32 AM)MaMi نوشته:
میتونید همون بهانه تغییر چهره ظاهری رو بیان کنید که قبول شدنش بستگی به سرهنگ داره...

متاسفانه در مورد این سوالتون، با توجه به چیزی که در ارسال قبلی تون گفتید، اطلاعی ندارم Sad

اگر شما اعلام مفقودی کنید، معمولا فرجه ای رو در نظر میگیرند برای پیدا شدن گذرنامه قبل از اینکه امکان صدور مجدد گذرنامه برای شما فراهم بشه (که اگر اشتباه نکنم در مورد گذرنامه حدود یک ماه است، به عنوان مثال این فرجه برای کارت ملی، حدود 6 ماه است!) که مسلما زمان بیشتری از شما گرفته خواهد شد ولی دیگه به سرهنگ نباید چیزی رو توضیح بدهید یا دلیلی بیاورید!
ممنون بد بختی اینه که من پاسم تقریبا نو هستش یعنی 5- 6 ماه قبل گرفتم گمون نکنم بهانه تغییر ظاهری رو قبول کنن Sad تقریبا هیچ امیدی ندارم چون حتی بلد نیستم بهانه جور کنم Confused

RE: تعویض گذرنامه - Pink Floyd - 31-05-2012

درود
چون پاس تون تازه صادر شده احتمال اینکه تعویض ش کنن خیلی کمه، مگر اینکه غلط املایی توش باشه. تنها راه اینه که افسر مسئول پاس آشنا باشه.

ممنون از راهنماییهاتون دوستان و یه سوال دیگه اگه پاسپورت آسیب ببینه مثلا جوهر بریزه رو صفحه ش و مخدوش بشه عوضش میکنن؟ اگه آره مراحلش چیه؟ دردسر داره یا نه؟ چقدر طول میکشه تا پاس نو بهم بدن؟

RE: تعویض گذرنامه - Pink Floyd - 31-05-2012

درود
دردسر واسه خودت درست میکنی Smile یه موقع می بینی عوض نمی کنن دستت تو حنا می مونه. البته قبل از اینکه دست به جوهر شی برو بپرس من جوهر ریخته رو صفحه سوم پاس م چه بکنم؟ اینجوری بهتره.