آکادمیا کافه
University of Toronto - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: دانشگاه‌‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: University of Toronto (/Thread-University-of-Toronto)

صفحات 1 2 3 4

RE: University of Toronto - Pejman - 01-09-2012

(01-09-2012, 11:11 AM)Paradise4 نوشته: ببخشید یک سوال داشتم. در این دانشگاه گفته که مدارک رو از دانشگاه در یک original envelope میگذارید و با امضا دانشگاه روی اون و sealed شده خودتون میتونید بفرستید. یعنی همون ترجمه مدارک دانشگاه رو ببرم و بدم که دانشگاه مهر و موم کنه ؟! دیگه اینکه نمیشه ببرم دارالترجمه و اونا مهر بزنن و بعد بفرستم ؟! چون در دارالترجمه به من گفتن که ما هم این کار رو میکنیم.
یک سوال دیگه اینکه گفته مدارک ترجمه شده با اصلشون رو باید بفرستید ؟! یعنی اگر پذیرش نشم، اصلشو برمیگردونن !؟
ممنون از راهنماییتون.
اگر دانشگاه تون ریزنمره انگلیسی می ده، اون رو داخل پاکت دانشگاه می ذارن براتون، روی پاکت رو مهر و امضا می کنند و چسب می زنند. بعد شما می فرستید. اگر هم دانشگاه ریزنمره فارسی می ده، که می برید دارالترجمه و بعد از اینکه ترجمه شد، می برید دانشگاه و اونها می ذارن تو پاکت و همون روند تکرار می شه.

من اولین بار هست می شنوم جایی اصل مدرک رو برای پذیرش بخواد. فکر کنم منظورشون رو طور دیگه ای برداشت کردید.

RE: University of Toronto - Paradise4 - 01-09-2012

جملشو اینجا نوشتم:

All non-English language documents must be officially translated into English and submitted to the University of Toronto together with the originals. If you are unable to submit official documents, please contact the graduate unit directly.

RE: University of Toronto - Pejman - 01-09-2012

(01-09-2012, 11:40 AM)Paradise4 نوشته: جملشو اینجا نوشتم:

All non-English language documents must be officially translated into English and submitted to the University of Toronto together with the originals. If you are unable to submit official documents, please contact the graduate unit directly.
واقعیتش من بعید می دونم در مرحله application نیازی به پست اصل مدارک باشه. به احتمال زیاد همون بخش دوم نوشته شون که گفته با ما تماس بگیرید، برای همین هست، و بهتون گفته خواهد شد نیازی به پست اصل مدرک نیست. باز دوستانی که تجربه در این خصوص دارند بهتر می تونند نظر بدند.

RE: University of Toronto - m.ost - 01-09-2012

من زمانی که برای این دانشگاه مدارکم رو میفرستادم هنوز اصل مدرک رو نداشتم. فقط ریز نمرات رسمی رو بردم دارالترجمه و ترجمه رسمی با مهر وزرات امور خارجه و دادگستری رو بردم دانشگاه و اونها هم مهر زدن و گذاشتن توی پاکت روی پاکت رو هم مهر زدن و همون رو فرستادم.
اصولا هیچ دانشگاهی از شما اصل مدرک رو نمیخواد مگر در زمان ثبت نام. منظورش از original هم احتمالا همین کاری هست که دارالترجمه میکنه. یعنی نسخه انگلیسی به نسخه فارسی پانچ شده و شما هردوش رو میفرستین.
باز هم برای اینکه مطمئن شین میتونین مکاتبه کنین ولی در هرصورت هیچ جایی من نشنیدم که بگه خود مدرک رو بفرست. چون مشکلات بسیاری مثل گم شدن ممکنه پیش بیاد که اون وقت تهیه دوباره مدرک میدونین که چقدر دردسر داره.

RE: University of Toronto - Babak - 04-09-2012

کاملا با نظر m.ost موافقم. اصولا به هیچ وجه اصل مدارک‌تون رو موقع اپلای کردن برای دانشگاه نفرستید. در صورتی که این کار رو بکنید، می‌شه گفت به طور قطع مدارک‌تون رو از دست خواهید داد!
وقتی در جایی گفته می‌شه ترجمه رو همراه با اصل بفرستید، معمولا منظور این هست که مدرک رو به زبان اصلی هم ارسال کنید و فقط ترجمه رو نفرستید. دارالترجمه‌ها معمولا کپی مدرک فارسی شما رو هم ضمیمه ترجمه می‌کنند. فرستادن اصل ترجمه و همین کپی ضمیمه شده کافی هست.

RE: University of Toronto - Paradise4 - 05-09-2012

مرسی از دوستان برای راهنمایی های خوبتون.

یک سوال دیگرم اینه که اسکن مدارک رو بصورت رنگی یا سیاه و سفید در فایل PDF بگذارم؟ اینو از این جهت پرسیدم چون کپی فارسی که دارالترجمه ضمیمه کرده سیاه و سفید هست، برای هماهنگی من هم سیاه و سفید بفرستم؟ اگر رنگی باشه بعدا گیر ندن که مدارکی که با پست فرستادم و سیاه و سفید است با اسکن هماهنگ نیست !! ممنون

RE: University of Toronto - m.ost - 05-09-2012

من اگر مدارکی که میفرستادم رنگی بودن و به اسکنش هم نیاز بوده رنگی اسکن میکردم و اگر سیاه و سفید بوده هم به همین ترتیب. ریز نمرات هم اکثرا سیاه و سفید هستن (به جز مهرایی که میخوره) و نیاز به اسکن رنگی نیست.

درسته این دانشگاه کلا پروسه پذیرشش خیلی دردسر داره ولی در این حد هم سخت نمیگرین دوست عزیز.

RE: University of Toronto - Paradise4 - 10-10-2012

یک سوال در مورد financial aid داشتم. می خواستم apply کنم ولی با توجه به اینکه این دانشگاه گفته در دوره graduate حدودا 17 هزار کمک میکنه این مبلغ کامل برای پرداخت tuition میره و کلی هزینه های دیگه هست برای زندگی در سال و اگر هم یک استاد منو به عنوان RA نپذیره که خیلی هزینه بالاست. کسی هست که بدونه آیا منبع کمک مالی دیگری در دانشگاه تورونتو هست یا نه ؟! میشه دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند. ممنون

RE: University of Toronto - Pejman - 11-10-2012

(10-10-2012, 11:37 AM)Paradise4 نوشته: یک سوال در مورد financial aid داشتم. می خواستم apply کنم ولی با توجه به اینکه این دانشگاه گفته در دوره graduate حدودا 17 هزار کمک میکنه این مبلغ کامل برای پرداخت tuition میره و کلی هزینه های دیگه هست برای زندگی در سال و اگر هم یک استاد منو به عنوان RA نپذیره که خیلی هزینه بالاست. کسی هست که بدونه آیا منبع کمک مالی دیگری در دانشگاه تورونتو هست یا نه ؟! میشه دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند. ممنون
من خیلی اطلاع دقیق ندارم، ولی فکر می کنم این هزینه همراه با waive شدن شهریه باشه. معمولاً دانشگاه ها فاند رو به این صورت می دند و دانشگاهی مثل Toronto هم بعیده فاندی که می ده کامل نباشه. حالا باز دوستان باتجربه تر بهتر می تونن نظر بدند. البته اگر لینکش رو هم بذارین شاید بهتر بشه نظر داد.

RE: University of Toronto - Paradise4 - 14-10-2012

ببخشید یک سوال داشتم. من در دانشگاه تورنتو موقع ثبت نام دیدم که نوشته Personal Statement لازم دارند ولی در فایل ثبت نام برای load مدارک نوشته، letter of intent . این دو چه فرقی باهم دارند ؟! من اگر PS رو بفرستم درسته ؟!؟! میشه راهنمایی کنید ؟! ممنون