آکادمیا کافه
University of British Columbia - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: دانشگاه‌‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: University of British Columbia (/Thread-University-of-British-Columbia)

صفحات 1 2 3

RE: تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA - nasim1234 - 02-09-2015

(02-09-2015, 12:40 AM)faeze23 نوشته: سلام بر دوستان عزیز
یک سوال فوری دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر نظر یک استاد رو بتونیم جلب کنیم برای همکاری و مدرک زبان پایینتر از حداقل دانشگاه باشه امکان دریافت پذیرش هست یا اصلا ریسک به انجام همچین کاری نکنم؟؟
نمره ایلتسم 6.5 هست و حداقل دانشگاه بریتیش کلمبیا 7.5! استادی پیدا کردم که فوق العاده زمینه کاریش به من نزدیکه بنظرتون بهش میل بزنم؟؟ جون یک پروژه نصفه نیمه دارم میخام با کمک اون اگر قبول کنه کامل کنم بعد بهش بگم میخام اپلای کنم میشه ایا ؟؟
ممنون از راهنمایی هاتون پیشاپیش

معدلتون چنده؟ UBC خیلی درگیر معدله! البته رو مینیمم ها هم به شدت حساس. شما ایمیل رو بزن اگه موفق به شروع همکاری شدی و نظر استاد جلب شد خب یه بار دیگه زبان رو امتحان میدی. کلا اگه میخوای UBC اپلای کنی باید یه بار دیگه زبان بدی مگر اینکه استاد واضحا بگه لازم نیست , اینا که بعید میدونم چون خود اساتید هم رو مینیمم ها حساس هستند شما هم فاصلت زیاده اگر ۷ بود باز بهتر بود.
ولی ایمیل رو بزن ضرر نداره که Smile

RE: تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA - Andre - 02-09-2015

(02-09-2015, 12:40 AM)faeze23 نوشته: سلام بر دوستان عزیز
یک سوال فوری دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر نظر یک استاد رو بتونیم جلب کنیم برای همکاری و مدرک زبان پایینتر از حداقل دانشگاه باشه امکان دریافت پذیرش هست یا اصلا ریسک به انجام همچین کاری نکنم؟؟
نمره ایلتسم 6.5 هست و حداقل دانشگاه بریتیش کلمبیا 7.5! استادی پیدا کردم که فوق العاده زمینه کاریش به من نزدیکه بنظرتون بهش میل بزنم؟؟ جون یک پروژه نصفه نیمه دارم میخام با کمک اون اگر قبول کنه کامل کنم بعد بهش بگم میخام اپلای کنم میشه ایا ؟؟
ممنون از راهنمایی هاتون پیشاپیش

درود،

به نظر من که اگر اینقدر زمینه کاری ایشون نزدیکه ایمیل بزنید. مگر اینکه مینیمم های دانشگاه رو ندارید. طبق این لینک نمره TOEFL رو میتونید ببینید. اینطور که من میبینم جز در رشته هایی که به مهارت بالایی از زبان انگلیسی نیاز دارند، مابقی حداکثر 100 هستند (معادل 7 درIELTS). در همان صفحه البته به اجباری بودن GRE هم دقت کنید. معدل دو مقطع هم باید حداقل 16 باشه.

اگر تنها نمره زبان مسأله شماست. بهتره که با استاد توافق کنید و بعد اپلای کنید. نهایتاً به شما پذیرش Conditional داده میشه که به صورت عادی و بدون هیچ گونه تبصره ای تا پاییز سال بعد می تونید نمره مناسب رو فراهم کنید. نامه پذیرش شما هم مشروط نخواهد بود که برای ویزا دچار مشکل شوید.

RE: University of British Columbia - faeze23 - 02-09-2015

ممنون از راهنماییهای دوستان.
تنها مشکل من مدرک زبانه، چون تفاوت زیاده حدود یک نمره ولی نمره زبان روی صفحه graduate study 6.5 هست. من دپارتمان 
[b]School of Community and Regional Planning[/b] دیدم که 7.5 زده. الان یک سوال اگر به فرض پذیرش مشروط بدن باید اونجا کلاس زبان برم و دوره ببینم یا آزمون رو شرکت کنم و 7.5 بگیرم؟
و یک سوال دیگه حالا من ایمیل میزنم تیری در تاریکی! به استاد بگم میخام اپلای کنم و ایمیل با محتوای اپلای بزنم یا پروژه ام رو مطرح کنم و بگم میخام استاد راهنمام بشه بعدش  تو مکاتبات بعدی اپلای مطرح کنم؟ منظظورم اینه که اولین ایمیل رو با چه مضمونی بزنم بهش که احتمال جواب دادن رو بیشتر کنه؟؟
سپاس فراوان

RE: University of British Columbia - Andre - 02-09-2015

(02-09-2015, 11:45 AM)faeze23 نوشته: ممنون از راهنماییهای دوستان.
تنها مشکل من مدرک زبانه، چون تفاوت زیاده حدود یک نمره ولی نمره زبان روی صفحه graduate study 6.5 هست. من دپارتمان 
[b]School of Community and Regional Planning[/b] دیدم که 7.5 زده. الان یک سوال اگر به فرض پذیرش مشروط بدن باید اونجا کلاس زبان برم و دوره ببینم یا آزمون رو شرکت کنم و 7.5 بگیرم؟
و یک سوال دیگه حالا من ایمیل میزنم تیری در تاریکی! به استاد بگم میخام اپلای کنم و ایمیل با محتوای اپلای بزنم یا پروژه ام رو مطرح کنم و بگم میخام استاد راهنمام بشه بعدش  تو مکاتبات بعدی اپلای مطرح کنم؟ منظظورم اینه که اولین ایمیل رو با چه مضمونی بزنم بهش که احتمال جواب دادن رو بیشتر کنه؟؟
سپاس فراوان

من اگر بودم با این دید که "تیر در تاریکی" پیش نمیرفتم. باید برنامه ریزی کنید و سپس اقدام کنید. توجه کنید که نهایت حمایتی که میتونه استاد از شما انجام بده اینه که بتونه شما رو به صورت مشروط بپذیره. این که بخواید بعد از شروع تحصیل وضعیت پذیرش خودتون رو از «مشروط» به «قطعی» تغییر بدید کاملاً به سیاست دانشکده شما برمیگرده. در نامه پذیرشی که شما دریافت میکنید نوشته شده که مبلغ فلان قدر به مدت یکسال گارنتی خواهد شد ولی این نامه به شرط پذیرش قطعی برای شما صادر شده و پذیرش قطعی زمانی صورت میگره که در روزهای پایانی آگوست (برای ترم پاییز) بتونید تمامی مدارک تحصیلی و نمرات زبان و GRE (در صورت نیاز) به دانشکده تحویل بدین. راجع به ارتباط با اساتید هم از این انجمن استفاده کنید.

پ.ن: توجه کنید که این کلاس ها هزینه بالایی داره. من اگر باشم 6 بار امتحان IELTS در کشور خودمان با قیمت فعلی امتحان میدم و بعد به صورت «پذیرش قطعی» به دانشگاه میرم.

RE: University of British Columbia - faeze23 - 02-09-2015

(02-09-2015, 12:00 PM)Andre نوشته:
من اگر بودم با این دید که "تیر در تاریکی" پیش نمیرفتم. باید برنامه ریزی کنید و سپس اقدام کنید. توجه کنید که نهایت حمایتی که میتونه استاد از شما انجام بده اینه که بتونه شما رو به صورت مشروط بپذیره. این که بخواید بعد از شروع تحصیل وضعیت پذیرش خودتون رو از «مشروط» به «قطعی» تغییر بدید کاملاً به سیاست دانشکده شما برمیگرده. در نامه پذیرشی که شما دریافت میکنید نوشته شده که مبلغ فلان قدر به مدت یکسال گارنتی خواهد شد ولی این نامه به شرط پذیرش قطعی برای شما صادر شده و پذیرش قطعی زمانی صورت میگره که در روزهای پایانی آگوست (برای ترم پاییز) بتونید تمامی مدارک تحصیلی و نمرات زبان و GRE (در صورت نیاز) به دانشکده تحویل بدین. راجع به ارتباط با اساتید هم از این انجمن استفاده کنید.

پ.ن: توجه کنید که این کلاس ها هزینه بالایی داره. من اگر باشم 6 بار امتحان IELTS در کشور خودمان با قیمت فعلی امتحان میدم و بعد به صورت «پذیرش قطعی» به دانشگاه میرم.

از راهنمایی تون خیلی خیلی ممنونم.
چون از پذیرش مشروط هیچ اطلاعی نداشتم خاستم بدونم که ماجرا چطوره بعد پذیرش. اگر شرایط به اینصورت باشه که برای جای دیگه ای اقدام میکنم گفتم شاید استاد این امکان رو داشته باشه که مدرک زبان رو نادیده بگیره.
بینهایت سپاسگزارم

RE: University of British Columbia - lkkk - 01-04-2016

سلام
کسی میدونه این دانشگاه معمولا نتایجش را کی اعلام می کنه؟ من امسال این دانشگاه را اپلای کردم ولی با اینکه استادم گفته اپلیکیشن من رو تایید کرده (حدود 20روز پیش)، هنوز هیچ نامه رسمی از دانشگاه نگرفته ام. نرماله که پروسش این قدر طول بکشه؟
با سپاس از دوستان

RE: University of British Columbia - Matinking - 01-04-2016

(01-04-2016, 12:53 AM)lkkk نوشته: سلام
کسی میدونه این دانشگاه معمولا نتایجش را کی اعلام می کنه؟ من امسال این دانشگاه را اپلای کردم ولی با اینکه استادم گفته اپلیکیشن من رو تایید کرده (حدود 20روز پیش)، هنوز هیچ نامه رسمی از دانشگاه نگرفته ام. نرماله که پروسش این قدر طول بکشه؟
با سپاس از دوستان

سلام

قاعدتا بین first round admission ی ها نبودید که کار اینقدر به درازا کشیده...
تا جایی که من اطلاع دارم، final admission round در خیلی از دپارتمان های UBC همون early April هست...
احتمالا ماکزیمم تا 10م باید offer به دستتون برسه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: University of British Columbia - lkkk - 02-04-2016

(01-04-2016, 12:08 PM)Matinking نوشته: سلام

قاعدتا بین first round admission ی ها نبودید که کار اینقدر به درازا کشیده...
تا جایی که من اطلاع دارم، final admission round در خیلی از دپارتمان های UBC همون early April هست...
احتمالا ماکزیمم تا 10م باید offer به دستتون برسه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

خیلی ممنون از راهنماییتون
یه سوال دیگه اینکه چرا نباید بین first round admission باشم؟!!! من حتی موضوعی را که اونجا قراره کار کنم با خود استاد هماهنگ کردم به خاطر همین هم فقط اینجا رو اپلای کردم.

حالا به نظرتون دوباره به خود استاد ایمیل بزنم ؟ چون یکی دوبار هست درباره اپلیکیشن بهش ایمیل زدم. آخرین ایمیل رو هم خودش زد که گفت اپلیکیشن رو تایید کرده و اگه چیز جدیدی بفهمه بهم میگه. میتونه چون کمپس اکاناگان هست این قدر طول کشیده باشه؟

RE: University of British Columbia - nasim1234 - 02-04-2016

(02-04-2016, 05:40 AM)lkkk نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون
یه سوال دیگه اینکه چرا نباید بین first round admission باشم؟!!! من حتی موضوعی را که اونجا قراره کار کنم با خود استاد هماهنگ کردم به خاطر همین هم فقط اینجا رو اپلای کردم.

حالا به نظرتون دوباره به خود استاد ایمیل بزنم ؟ چون یکی دوبار هست درباره اپلیکیشن بهش ایمیل زدم. آخرین ایمیل رو هم خودش زد که گفت اپلیکیشن رو تایید کرده و اگه چیز جدیدی بفهمه بهم میگه. میتونه چون کمپس اکاناگان هست این قدر طول کشیده باشه؟

این متفاوت بودن کمپس میتونه دلیلش باشه. من اگر جای شما بودم به Graduate coordinator ایمیل میزدم. خیلی کوتاه و ساده بگید که استاد تایید کرده اما شما هنوز خبری نشنیدید و بگید که خیلی نگران هستین و این حرفا. اگر توی ویت لیست باشید ممکنه با این ایمیل بهتون بگن. هفته ای که گذشت خیلی دانشگاه ها تعطیلات بهاره بوده (بابت ایستر) پس میتونید تا دوشنبه صبر کنید بعد ایمیل رو بزنید.

RE: University of British Columbia - Matinking - 02-04-2016

(02-04-2016, 05:40 AM)lkkk نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون

سلام

- برای اینکه متوجه بشید first round admission هستید یا خیر به سایت gradcafe مراجعه کنید و در search box اون عنوان رشته/دانشگاهتون رو وارد کنید... نتایجی که میاد نشون میده در اون program پیش از این به کسی پذیرش داده ن یا نه...

- به نظر من لزومی به ایمیل نیست... همین که استاد explicitly اعلام کرده که application شما confirmed شده خودش کافی هست... ان شاالله admission offer به زودی به دستتون می رسه... Smile

براتون آرزوی موفقیت دارم