آکادمیا کافه
دکترا در پلی تکنیک تورین - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+------ انجمن: پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+------ موضوع: دکترا در پلی تکنیک تورین (/Thread-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86)

صفحات 1 2

RE: دکترا در پلی تکنیک تورین - محمد70 - 23-01-2016

سلام دوستان.
من میخواستم با رزومه زیر واسه دانشگاه پلی تکنیک تورین در رشته مکاترونیک اقدام کنم. بنظرتون شانسم چقدره؟!!

دیپلم برق-الکترونیک هنرستان با معدل 17.45-کاردانی برق الکترونیک دانشکده فنی با معدل15.12-کارشناسی برق-الکترونیک غیر انتفاعی با معدل 14.48(میانگین معدل کاردانی و کارشناسی 14.76 هست!!)- مدرک کارشناسی ارشد برق-کنترل از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با معدل 15.88-یک مقاله ISI ارسال کردم- چهارتا مقاله کنفرانسی ملی و بین المللی تایید شده- یک مقاله علمی پژوهشی تایید شده و یک مقاله ISC تایید شده- چهارتا گواهی ثبت اختراع ملی- نفر اول جشنواره جوان خوارزمی در استان و پنجم کشوری- مخترع برتر کشور در سال 94 از دید وزارت علوم و دانشگاه فنی-مدرس دانشگاه فنی- مسلط به زبان های برنامه نویسی C و CPP و مسلط بر نرم افزارهای تخصصی رشته تحصیلی و طراح مدارات الکترونیکی هم هستم.زبان هم امتحان ندادم ولی میتونم سه ماهه مدرکو بگیرم!!
پیشاپیش سپاسگزارم از لطفتون.

RE: دکترا در پلی تکنیک تورین - PeymanSa - 23-01-2016

(23-01-2016, 06:16 PM)محمد70 نوشته: سلام دوستان.
من میخواستم با رزومه زیر واسه دانشگاه پلی تکنیک تورین در رشته مکاترونیک اقدام کنم. بنظرتون شانسم چقدره؟!!

دیپلم برق-الکترونیک هنرستان با معدل 17.45-کاردانی برق الکترونیک دانشکده فنی با معدل15.12-کارشناسی برق-الکترونیک غیر انتفاعی با معدل 14.48(میانگین معدل کاردانی و کارشناسی 14.76 هست!!)- مدرک کارشناسی ارشد برق-کنترل از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با معدل 15.88-یک مقاله ISI ارسال کردم- چهارتا مقاله کنفرانسی ملی و بین المللی تایید شده- یک مقاله علمی پژوهشی تایید شده و یک مقاله ISC تایید شده- چهارتا گواهی ثبت اختراع ملی- نفر اول جشنواره جوان خوارزمی در استان و پنجم کشوری- مخترع برتر کشور در سال 94 از دید وزارت علوم و دانشگاه فنی-مدرس دانشگاه فنی- مسلط به زبان های برنامه نویسی C و CPP و مسلط بر نرم افزارهای تخصصی رشته تحصیلی و طراح مدارات الکترونیکی هم هستم.زبان هم امتحان ندادم ولی میتونم سه ماهه مدرکو بگیرم!!

با سلام ... یک نکته ی کوچیک در ابتدا..رشته ی مکاترونیک تو رشته های ارائه شده برای سال پیش رو نیست و در لیست رشته های پارسال هست اما فکر کنم بد نیست یک مکاتبه با دانشگاه بکنید (یکی از دوستان من که اونجا دکترای سازه میخونه میگه اصل قضیه تز دکتراست و در سایر زمینه ها دانشگاه انعطاف پذیر تره). نکته ی دیگه اینکه، شما اشاره ای به مدرک زبان نکردید ! معدل هاتون بد نیست ..رزومه ی پژوهشی قوی تری دارید نسبت به معدل هاتون...تا اونجا که من میدونم پلی تکنیک تورین حداقل معدل 95 تو معیار 110 ایتالیایی مدنظرشه (معادل سیستم ایرانیشو نمیدونم)...در هر صورت اگر از نکته ی اولی که عرض کردم اطمینان حاصل کردید بنظرم اپلای کنید

(23-01-2016, 08:57 PM)PeymanSa نوشته: با سلام ... یک نکته ی کوچیک در ابتدا..رشته ی مکاترونیک تو رشته های ارائه شده برای سال پیش رو نیست و در لیست رشته های پارسال هست اما فکر کنم بد نیست یک مکاتبه با دانشگاه بکنید (یکی از دوستان من که اونجا دکترای سازه میخونه میگه اصل قضیه تز دکتراست و در سایر زمینه ها دانشگاه انعطاف پذیر تره). نکته ی دیگه اینکه، شما اشاره ای به مدرک زبان نکردید ! معدل هاتون بد نیست ..رزومه ی پژوهشی قوی تری دارید نسبت به معدل هاتون...تا اونجا که من میدونم پلی تکنیک تورین حداقل معدل 95 تو معیار 110 ایتالیایی مدنظرشه (معادل سیستم ایرانیشو نمیدونم)...در هر صورت اگر از نکته ی اولی که عرض کردم اطمینان حاصل کردید بنظرم اپلای کنید

واقعا ممنونم که پاسخم رو دادید. من به این رشته(مکاترونیک) علاقه مند هستم ولی الزامی نداره که حتما همین دانشگاه باشه(فقط دانشگاه های زیر رتبه 10 در ایتالیا یا زیر 350 در دنیا باشه)!!. البته من هم همون لیست سال های گذشته رو دیدیم(منظور لیست رشته هاست)!! اگر رشته "برق-کنترل" هم ارایه بشه که فکر کنم با توجه به زمینه قبلیم بهتر هم باشه!. از کجا مطمئن بشم که رشته "کنترل" رو ارایه میدن؟؟، اخه هرچه سرچ کردم رشته کنترل رو در این دانشگاه و سایر دانشگاه های ممتازش ندیدم!!!. منظورتون از مکاتبه با دانشگاه دقیقا چیه؟ با استاد صحبت کنم یا خود دانشگاه؟ بنده فعلا سربازم!! و امتحان زبان ندادم ولی زبان انگلیسیم در سطحی هست که مطمئنم میتونم حداکثر سه ماه نمره ایلتس 6.5 رو بگیرم(سال پیش رو نتونم اپلای کنم اشکال نداره)!! سوال دیگه!. اگر امریه سازمان انرژی اتمی یا وزارت دفاع باشم، ممکنه مشکلی واسم ایجاد کنه؟ یا برعکس میتونه پون مثبت باشه؟ اگر پروژه کسر خدمت سربازی(پروژه ساخت نظامی) انجام داده باشم چطور؟
بازم ممنونم از لطفتون

RE: دکترا در پلی تکنیک تورین - PeymanSa - 23-01-2016

(23-01-2016, 10:05 PM)محمد70 نوشته: واقعا ممنونم که پاسخم رو دادید. من به این رشته(مکاترونیک) علاقه مند هستم ولی الزامی نداره که حتما همین دانشگاه باشه(فقط دانشگاه های زیر رتبه 10 در ایتالیا یا زیر 350 در دنیا باشه)!!. البته من هم همون لیست سال های گذشته رو دیدیم(منظور لیست رشته هاست)!! اگر رشته "برق-کنترل" هم ارایه بشه که فکر کنم با توجه به زمینه قبلیم بهتر هم باشه!. از کجا مطمئن بشم که رشته "کنترل" رو ارایه میدن؟؟، اخه هرچه سرچ کردم رشته کنترل رو در این دانشگاه و سایر دانشگاه های ممتازش ندیدم!!!. منظورتون از مکاتبه با دانشگاه دقیقا چیه؟ با استاد صحبت کنم یا خود دانشگاه؟ بنده فعلا سربازم!! و امتحان زبان ندادم ولی زبان انگلیسیم در سطحی هست که مطمئنم میتونم حداکثر سه ماه نمره ایلتس 6.5 رو بگیرم(سال پیش رو نتونم اپلای کنم اشکال نداره)!! سوال دیگه!. اگر امریه سازمان انرژی اتمی یا وزارت دفاع باشم، ممکنه مشکلی واسم ایجاد کنه؟ یا برعکس میتونه پون مثبت باشه؟ اگر پروژه کسر خدمت سربازی(پروژه ساخت نظامی) انجام داده باشم چطور؟
بازم ممنونم از لطفتون
دوست عزیز ..در دوره ی دکترا عنوان رشته مشخصا تم تحقیقاتیشو نشون نمیده..شما باید ببینید زمینه های تحقیقاتی تیم اون رشته  چی هست.(وب سایت شخصی اساتید رو بررسی کنید )...رنک های بالا هم معمولا میلان،بولونیا،تورین، ساپینزا، پادووا - و پاویا  قرار دارند...مکاتبه با دانشگاه معمولا مکاتبه با مدیر گروه یا کارشناس مسئول اون کورس هست ...در مورد مسائل سربازی و امریه راستش اطلاعاتی ندارم ..موفق باشید

RE: دکترا در پلی تکنیک تورین - Shihan - 23-01-2016

(23-01-2016, 06:16 PM)محمد70 نوشته: سلام دوستان.

دروود
به نظرم شانست خیلی بالا نیست. اما تلاشت رو انجام بده بهتره دنبال استاد بگردی ، اگر فرصتش رو داری برای نگارش مقالات جدید دست بکار بشی در نوشتن پروپزال خوب و گرفتن توصیه نامه مفید کوشا باش امیدوارم برای کشورهای دیگر هم اقدام کنید.

(23-01-2016, 11:13 PM)Shihan نوشته: دروود
به نظرم شانست خیلی بالا نیست. اما تلاشت رو انجام بده بهتره دنبال استاد بگردی ، اگر فرصتش رو داری برای نگارش مقالات جدید دست بکار بشی در نوشتن پروپزال خوب و گرفتن توصیه نامه مفید کوشا باش امیدوارم برای کشورهای دیگر هم اقدام کنید.

ممنون که راهنمایی کردید. شانسمو واسه دانشگاه "پلی تکنیک تورین" چقدر میسنجید؟؟ مقالات دیگه ای واسه نگارش دارم که البته نیمه کاره رهاشون کردم!! بنظر شما با این شرایط برای چه کشورهایی میتونم اقدام کنم؟ بیشتر هدفم دریافت فانده!!
مرسی از لطفتون.

RE: دکترا در پلی تکنیک تورین - Shihan - 23-01-2016

(23-01-2016, 11:33 PM)محمد70 نوشته: ممنون که راهنمایی کردید. شانسمو واسه دانشگاه "پلی تکنیک تورین" چقدر میسنجید؟؟ مقالات دیگه ای واسه نگارش دارم که البته نیمه کاره رهاشون کردم!! بنظر شما با این شرایط برای چه کشورهایی میتونم اقدام کنم؟ بیشتر هدفم دریافت فانده!!
مرسی از لطفتون.

ببینید گرفتن بورس و پذیرش دکتری در اروپا اون هم با فاند تنها در اختیار استاد و نظر ایشون و گاهی کمیته بررسی کننده است. من براساس تجربه نظر خودم رو میدم. اگر رزومه فعلی باشه ممکنه بورس بهتون تعلق نگیره! اما با تقویت رزومه و داشتن جوابی از استاد مسلماً شانس بالا خواهید داشت.

RE: دکترا در پلی تکنیک تورین - محمد70 - 26-01-2016

سلام دوستان. شرمنده مدام سوال میپرسم!!
واسه گرفتن ریکام برای دانشگاه پلی تکنیک تورین، میتونم از استاتید دانشگاهی غیر از دانشگاه خودم(صنعتی بابل) اقدام کنم(از دوتا از استاتید دانشگاه خودم میتونم بگیرم!!)؟ یعنی احتمالش هست کسی که اصلا باهاش کلاس نداشتم با توجه به رزومم بهم ریکام بده؟؟مثلا من از دکتر شفیعی(رییس انجمن کنترل ایران و استاد تمام دانشگاه امیرکبیر و رییس دانشگاه فنی ) لوح تقدیر بابت مخترع برتری کشور گرفتم!! بنظرتون میتونم امیدی داشته باشم از ایشون ریکام بگیرم؟؟ کلا چندتا ریکام نیازه یا مفیده؟؟
ممنون از لطفتون

RE: دکترا در پلی تکنیک تورین - Shihan - 26-01-2016

(26-01-2016, 01:45 AM)محمد70 نوشته: سلام دوستان. شرمنده مدام سوال میپرسم!!
واسه گرفتن ریکام برای دانشگاه پلی تکنیک تورین، میتونم از استاتید دانشگاهی غیر از دانشگاه خودم(صنعتی بابل) اقدام کنم(از دوتا از استاتید دانشگاه خودم میتونم بگیرم!!)؟ یعنی احتمالش هست کسی که اصلا باهاش کلاس نداشتم با توجه به رزومم بهم ریکام بده؟؟مثلا من از دکتر شفیعی(رییس انجمن کنترل ایران و استاد تمام دانشگاه امیرکبیر و رییس دانشگاه فنی ) لوح تقدیر بابت مخترع برتری کشور گرفتم!! بنظرتون میتونم امیدی داشته باشم از ایشون ریکام بگیرم؟؟ کلا چندتا ریکام نیازه یا مفیده؟؟
ممنون از لطفتون

برای دوره دکتری اغلب در اروپا همون 2-3 عدد کفایت میکنه. اما یکی از توصیه نامه ها حتماً باید از استاد راهنمای دانشگاه ارشد باشه باقی موردی نداره که از کجا باشه مهم اینه چقدر با جملات مناسب شما رو توصیف می کنند.