آکادمیا کافه
شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+------ انجمن: پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+------ موضوع: شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86)

صفحات 1 2 3 4

RE: شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین - Shihan - 11-05-2015

(11-05-2015, 01:11 PM)'lilifa' نوشته: سلام 
من لیسانس مهندس معماری دارم از دانشگاه ازاد"تفت" رشته ام معماری هست! نفت نیست!
معدلم هم 13.8 هست
ایا میتونم از دانشگاه پلی تکنیک یا سایر دانشگاه های ایتالیا پذیرش بگیرم ؟
خواهشا منو راهنمایی کنید ؟

شانست متوسطه. اما زبان رشته معماری در دانشگاه تورین به ایتالیایی می باشد.

RE: شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین - lilifa - 12-05-2015

(11-05-2015, 05:06 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
شانست متوسطه. اما زبان رشته معماری در دانشگاه تورین به ایتالیایی می باشد.

دانشگاه های دیگه اش چی؟ میتونم ؟ هم به انگلیسی باشه هم شانس پذیرش من بیشتر باشه

RE: شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین - hoomansaadat - 15-05-2015

آقای مدیر mr-voltage بنده در قسمت آلمان هم سوال کردم...اینجا هم درباره ایتالیا میپرسم...بنده با معدل 17.30 و اینکه اگه بتونم مدرکی از دانشگاه دال بر 4ترم معدل الف بودن بگیرم با آیلتس 6.5 به بالا شانس برای پلی تکنیک میلان و تورین دارم؟رشته هم الکترونیک هستش ترم آخرم دانشگاه آزاد قزوین

RE: شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین - Shihan - 15-05-2015

(15-05-2015, 12:36 AM)'hoomansaadat' نوشته: آقای مدیر mr-voltage بنده در قسمت آلمان هم سوال کردم...اینجا هم درباره ایتالیا میپرسم...بنده با معدل 17.30 و اینکه اگه بتونم مدرکی از دانشگاه دال بر 4ترم معدل الف بودن بگیرم با آیلتس 6.5 به بالا شانس برای پلی تکنیک میلان و تورین دارم؟رشته هم الکترونیک هستش ترم آخرم دانشگاه آزاد قزوین

شاست خیلی خوبه. اگر بتونی همون گواهی و نمره زبان بالا رو کسب کنی شانست حتی برای بورس دانشگاه هم وجود داره. من توصیه میکنم برای دانشگاههای Polimi , Sapienza de Roma , همچنین Bologna , Siena هم اقدام کنیگرایش های مختلفی از برق رو ارائه میکنن.

RE: شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین - Anahita_m - 18-05-2015

(11-05-2015, 01:11 PM)'lilifa' نوشته: سلام 
من لیسانس مهندس معماری دارم از دانشگاه ازاد"تفت" رشته ام معماری هست! نفت نیست!
معدلم هم 13.8 هست
ایا میتونم از دانشگاه پلی تکنیک یا سایر دانشگاه های ایتالیا پذیرش بگیرم ؟
خواهشا منو راهنمایی کنید ؟

ارشد معماری به زبان انگلیسی رو فقط میلان و فلورانس دارن که فکر نمیکنم برای میلان شانسی داشته باشه فلورانس رو بررسی کن

RE: شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین - Iman.S - 25-06-2015

سلام

در مقطع کارشناسی برای پذیرش در رشته معماری(با فرض اینکه زبان ایتالیایی رو خیلی خوب یاد بگیرم) غیر از portfolio چه چیزی میتونه شانس رو افزایش بده؟

اصولا برای منی که portfolio در زمینه عکاسی دارم و دیپلم ریاضی با معدل 17، می شود شانسی قایل شد؟

من دو بار در رشته های مهندسی مکانیک و مرمت بناهای باستانی در دانشگاههای دولتی و روزانه قبول شدم و هر دو بار به علت مشروطی اخراج شدم، به نظرتون اگر مدارک اینها رو ارایه کنم شانسم افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟

RE: شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین - Shihan - 25-06-2015

(25-06-2015, 01:32 AM)Iman.S نوشته: سلام

در مقطع کارشناسی برای پذیرش در رشته معماری(با فرض اینکه زبان ایتالیایی رو خیلی خوب یاد بگیرم) غیر از portfolio چه چیزی میتونه شانس رو افزایش بده؟

اصولا برای منی که portfolio در زمینه عکاسی دارم و دیپلم ریاضی با معدل 17، می شود شانسی قایل شد؟

من دو بار در رشته های مهندسی مکانیک و مرمت بناهای باستانی در دانشگاههای دولتی و روزانه قبول شدم و هر دو بار به علت مشروطی اخراج شدم، به نظرتون اگر مدارک اینها رو ارایه کنم شانسم افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟

با داشتن زبان ایتالیایی و همون پورتفولیو خوب شانست بالا هست. به نظرم با معدل خوب دیپلمت برای لیسانس شانس خوبی داری.
- نه اگر مورد مشروطی رو اضافه کنی نقطه منفی برات حساب میشه بهتره بیخیال شی.

RE: شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین - Sir Sajjad - 20-07-2015

با سلام
خیلی ممنون از وقت و توجه شما Smile

میخواستم بدونم در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر، با شرایط زیر شانس پذیرش تو دانشگاه پلی تکنیک تورین به چه صورت هست؟
کارشناسی مهندسی نرم افزار دانشگاه گیلان با معدل 14.5 و بدون مقاله خارجی.
زبان ایتالیایی هم در حال یاد گرفتن هستم.

سابقه کار 2 سال و انجام چندین پروژه نسبتا خوب و داشتن رزومه ی کاری خوب، کمکی به پیدا کردن کار خوب میکنه؟
سنم 25 سال متولد 1369 هستم.

ممنون از راهنماییتون Wink

RE: شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین - Shihan - 20-07-2015

(20-07-2015, 02:41 AM)Sir Sajjad نوشته: با سلام
خیلی ممنون از وقت و توجه شما Smile

میخواستم بدونم در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر، با شرایط زیر شانس پذیرش تو دانشگاه پلی تکنیک تورین به چه صورت هست؟
کارشناسی مهندسی نرم افزار دانشگاه گیلان با معدل 14.5 و بدون مقاله خارجی.
زبان ایتالیایی هم در حال یاد گرفتن هستم.

سابقه کار 2 سال و انجام چندین پروژه نسبتا خوب و داشتن رزومه ی کاری خوب، کمکی به پیدا کردن کار خوب میکنه؟
سنم 25 سال متولد 1369 هستم.

ممنون از راهنماییتون Wink

شانست با داشتن مدرک زبان ایتالیایی خوبه. شانس خواهی داشت.

RE: شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین - عقیل - 15-12-2015

دوستای عزیزم سلام
من میخواستم نظرتون رو بشنوم در زمینه ی گرفتن پذیرش از
یکی از دانشگاه های خوب ایتالیا
تحصیلاتم در رشته ی الکترونیک هست.
با معدل کاردانی 17.30 از دانشگاه آزاده نجف آباد اصفهان.
معدل کارشناسی 14.40 از جهاددانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی اصفهان.
با مدرک فنی ازسازمان فنی حرفه ای اصفهان در زمینه ی
مدارات تحلیلگر میکرو کنترلر AVR

مدرک فنی ازطرف دانشگاه اصفهان با امضاء و تائیدیه IEEE در زمینه ی آموزش مقدماتی درزمینه ی مدارات FPGA

زبان انگلیسیم درحد عالی هست و تور های خارجی بعضی وقتا از میراث فرهنگی استان اصفهان دارم.

و برای تافل میخوام اقدام کنم انشالله چند روز آتی که یه کلاس آماده سازی برم و بعد تست نهایی رو بدم.

زبان ایتالیایی هم چند وقته دارم میخونم.

دوستان من دانشگاه صنعتی اصفهان در شهرک علمی تحقیقاتی هم کار میکردم کارت ورود و خروج که از طرف شهرک علمی تحقیقاتی و شرکت هم بود رو هنوز دارم ولی خوب چون حقوق نداشتم بعداز چندماهه اومدم بیرون از اونجا.و یه پروژه براشون انجام دادم در زمینه ی انرژی های تجدید پذیر ولی خوب نخواستم به نام آنها ثبت اختراع بشه و خیلی اذیتم کردن.
راستی یه چیز دیگه بگم
من کارشناسی ارشد هم دانشگاه امیرکبیر قبول شدم دو ترم رفتم ولی چون دیسک کمر داشتم و واقعا سختم شد درس خوندن رفتم انصراف دادم بی پولی و درد باهم بود.
معدل کارشناسیم دلیل کم شدنش این بود که هم قبلا(سال 87تاسال 90 ) کار میکردم هم زبان میخوندم و هم واحدهای لیسانسم رو پاس میکردم
و خوب نمره های عملیم و فنیم،اکثرا از کارگاه هام 19 و 20 هستن در ریز نمراتم.
میخوام همون رشته که در دانشگاه امیرکبیر میخوندم رو در ایتالیا دنبال کنم
یعنی برای کارشناسی ارشدم قصد دارم انرژی های تجدید پذیر بخونم دوباره.
میشه کمکم کنید اصلا میتونم به فکر گرفتن پذیرش باشم به نظرتون میشه پذیرش گرفت با این وضع؟یا اصلا راه نمیدن منو?