آکادمیا کافه
همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- موضوع: همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها (/Thread-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3

RE: همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها - Babak - 24-07-2012

من هم منظورم همین بود که برای هر رشته یا دانشکده اطلاعات رو خاص کنیم. مثلا وقتی روی University of X->Admission Information یک لیست از تمام رشته‌ها (دانشکده‌ها) که اطلاعاتی در موردشون وارد شده نمایش داده بشه.
موقع وارد کردن اطلاعات هم کسی که اطلاعات رو وارد می‌کنه مشخص می‌کنه که این اطلاعات مربوط به چه دانشکده یا رشته‌ای هست.

RE: همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها - QUPHAS - 24-07-2012

(24-07-2012, 10:26 AM)Babak نوشته: من هم منظورم همین بود که برای هر رشته یا دانشکده اطلاعات رو خاص کنیم. مثلا وقتی روی University of X->Admission Information یک لیست از تمام رشته‌ها (دانشکده‌ها) که اطلاعاتی در موردشون وارد شده نمایش داده بشه.
موقع وارد کردن اطلاعات هم کسی که اطلاعات رو وارد می‌کنه مشخص می‌کنه که این اطلاعات مربوط به چه دانشکده یا رشته‌ای هست.
فکر کنم اینجوری خوب بشه.
یک حالت قابل آپدیت هم داشته باشه، که مثلا داشته باشیم اطلاعات ادمیشن سال 2013، چون ممکنه سال های بعد بعضی چیزا مثل تاریخ ها عوض بشه!
مسئله دیگه در مورد صحت اطلاعاته که فکر کنم اگر کسی بخواد چیزی اضافه کنه حتماً لینک منبع رو هم بذاره.
یک ویژگی خوب که این سیستم میتونه داشته اینه که بشه دانشگاه ها بر اساس ددلاین، مینیمم آزمون ها، اپلیکیشن فی یا هر اظلاعات دیگه ای که قراره وارد بشه مرتب کرد! البته فکر کنم کار خیلی سختری خواهد بود و سیستم پیچیده تری میخواد!

RE: همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها - Babak - 02-08-2012

امکان وارد کردن اطلاعات ایجاد و به دیتابیس سایت اضافه شده. برای توضیحات بیشتر لطفا به این ارسال مراجعه کنید.

RE: همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها - Babak - 04-08-2012

با این همه علاقه‌ای که نشون دادید و پیشنهادهایی که دادید، من فکر کردم که ظرف یکی در روز اطلاعات همه دانشگاه‌ها رو اضافه خواهید کرد! Wink

اگر در وارد کردن اطلاعات مشکلی هست یا مشخص نیست که اطلاعات رو چطور باید وارد کرد، می‌تونید همین جا بپرسید.
ضمنا در قسمت Universities که وارد بشید و اگر روی All Application Info کلیک کنید همه اطلاعاتی که تا الان وارد شده رو خواهید دید.

RE: همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها - maryam4312 - 04-08-2012

من که اینکارو خواهم کرد شاید یه کمی طول بکشه چون مشغول زبانم هرروز یه زمانی واسه اینکار درنظر گرفتم البته هنوز شروع نکردم!

RE: همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها - blur - 04-08-2012

سلام و ممنون بابت این امکان خیلی خوب،
سوال: اگر یه نکته اضافی راجع به هرکدوم از این اطلاعات بود اونو نمیشه وارد کرد؟ مثلا یه دانشگاهی شرط مینی مم GPA کل یا دوسال آخر هر دو رو میده و یا اطلاعات دیگه از این دست و یا اینکه ددلاینی اضافی هم برای دادن اسکولارشیپ داره. یا مثلا اینکه GRE لازم نیست ولی توصیه میشه... خب برای اضافه کردن این اطلاعات باید مثلا چیزی نوشته شه ولی در این صورت ارور میده چون باید فقط یک عدد وارد کرد...موقع وارد کردن، بیخیال این اطلاعات بشیم؟
یه سوال دیگه: لینک اصلی مربوط به دپارتمان گذاشته شه یا لینک office of admission مربوط به دپارتمان؟

RE: همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها - Babak - 04-08-2012

قسمت Notes برای وارد کردن اطلاعات اضافی مثل همین مواردی هست که شما گفتید. ولی در قسمت‌های GPA و غیره فقط باید عدد وارد کنید تا قابل مرتب‌سازی باشه. اگر به اطلاعات دانشگاه uci که من وارد کردم مراجعه کنید، می‌بینید که در قسمت Notes اطلاعاتی شبیه به مواردی که شما گفتید رو نوشته‌ام.
لینک هم بهتره که لینک مربوط به صفحه‌ای از وب‌سایت دپارتمان باشه که شرایط رو توضیح داده و کسی که اطلاعات رو می‌بینه اگر خواست بتونه با کلیک کردن روی لینک به راحتی به صفحه مربوط به اطلاعات پذیرش از دپارتمان برسه.
ضمنا اگر لازم باشه می‌تونید غیر از لینک اصلی یک لینک دیگه هم در صورت نیاز در قسمت Additional Link وارد کنید.

RE: همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها - sepinaz - 13-06-2014

یک بخش درست کنید که فقط مربوط به هزینه های اپلای باشه؟؟؟

RE: همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها - saaaaam - 13-06-2014

(13-06-2014, 02:34 PM)'sepinaz' نوشته: یک بخش درست کنید که فقط مربوط به هزینه های اپلای باشه؟؟؟

دوست خوبم سلام
والا هزینه های اپلای را اگه بخوایم طبقه بندی کنیم:
الف) دانشگاه هایی که اپلای انلاین دارند و اسکن مدارک برای اپلای کافی هست: در این گروه شما یکبار مدارک لیسانس و یا فوق لیسانس را ترجمه کرده + رزومه + اسکن مدرک زبان + توصیه نامه + پروپوزال + مقالات+ اسکن ترجمه سوابق کاری و یا تدریس را ارسال می کنید.
ب) دانشگاه هایی که باید مدارک بصورت هارد کپی بروند: متاسفانه اصل ترجمه مدارک معمولا تایید دادگستری و خارجه ضروری هست + نمره زبان عموما باید دایرکتلی ارسال شود + توصیه نامه که می تواند در پاکت مهر و موم شده و یا خود استاد شما ایمیل بزند + سایر مدارک بصورت پستی ارسال کنید
ج) دانشگاه هایی که باید مدارک بصورت هارد کپی بروند و اپلیکشن فی دارند: مثل مورد بالا هست ولی متاسفانه 100 تا 150 دلار فی دارند که باید با کردیت کارت پرداخت
پس هزینه های شما عبارتند از:
1- هزینه ترجمه لیسانس و ریز نمرات ان 
2- هزینه ترجمه فوق لیسانس و ریز نمرات
3- هزینه ترجمه سوابق کاری
4- هزینه ترجمه سوابق تدریس
5- هزینه ریپرت نمره تافل / ایلتس و یا جی ار ای / جیمت
5- هزینه اپلیکشن فی: در بسیاری از موارد میشه مکاتبه کرد و تخفیف گرفت
6- هزینه پست مدارک که با توجه به کشور فرق دارد
بنظر من میشه در تاپیک های موجود بخش دانشگاه مربوطه هزینه ها را درج کرد ولی بنظر من کسی که یک دانشگاه بخواد اپلای کنه به راحتی با مرور سایت دانشگاه همه موارد بالا را بدست می اورد که چکار باید بکند
ویرایش توسط ForeverBlue به دلیل درخواست کاربر جهت به روزآوری ارسال

RE: همکاری در درآوردن اطلاعات دانشگاهها - helna - 13-06-2014

سلام به دوستان از اونجایی که در سایت اطلاعات راجع به رشته های علوم پزشکی کمتر از رشته های علوم پایه و فنی ومهندسی هست،من آمادگی خودم رو برای انجام این کار اعلام میکنم.
منتها به کمک دوستان با تجربه نیاز دارم.