![]() |
Concordia University - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: دانشگاههای کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- موضوع: Concordia University (/Thread-Concordia-University) |
RE: Concordia University - nanock - 28-01-2015 سلام، ببخشید این صفحه مدارک لازم برای دانشگاه هست .... این یکی صفحه هم برای دکترای برق هست .... این لینک هم واسه اپلای آنلاین هست ... درست؟ ... حالا چند حالت پیش میاد ... 1- طبق لینک اول باید ریزنمرات واسه دانشگاه پست بشه ... درسته؟ 2- طبق لینک سوم باید آنلاین اپلای کرد ... اینم درست؟ 3- طبق دومی هم ددلاین ها مشخصه ... درست؟ ******* من ریزنمرات رو پستی بفرستم دانشگاه، بعد انلاین هم پر کنم، بعد ددلاین هم که خیلی مونده، البته باید تا 1 مارچ مدارکم اونجا باشه ....الان کسی تجربه اپلای واسه دکترای برق رو داره؟ روال همین بود دیگه درسته؟ سوال دومم اینه که جواب نهایی رو کی میدن؟ ممنون RE: Concordia University - Andre - 29-01-2015 (28-01-2015, 11:40 PM)'nanock' نوشته: سلام، اینطور که من متوجه شدم. جوابتون در این دو قسمته. Once you have completed the online application, it is important to ensure the university receives all necessary supporting documents. With the exception of your reference letters, we strongly encourage you to upload copies of your supporting documents (including unofficial transcripts and test scores) as they will allow us to proceed with the initial assessment of your application and will speed up the review of your file. یعنی اینکه شما مدارک رو آنلاین میفرستی و بعد مدارک مورد نیاز رو پست میکنید، اما به محض اینکه مدارک آنلاین دستشون برسه بررسی رو شروع میکنند.RE: Concordia University - nanock - 29-01-2015 (29-01-2015, 09:49 AM)'Andre' نوشته: آقا بسیار ممنون، اون خط اول رو نخونده بودم .... بسیار تشکر فقط سه سوال دیگه .... 1- حالا من که کارنامه و ترجمه غیررسمی اونا رو دارم، باز همونا رو پست کنم؟ 2- کد موسسه رو نتونستم واسه این دانشگاه پیدا کنم. اگه موقع ارسال نمره، تو خود ets بگردم پیدا میشه؟ 3- در مورد ریکام هم باید این فرم رو فاکس کنم براشون .... ولی گفتن که Reference letters submitted by fax must be on official letterhead حالا من سربرگ آفیشال از کجا پیدا کنم؟ منظورش خود همون فرم نباشه؟ بسیار فراوان تشکر RE: Concordia University - Andre - 29-01-2015 (29-01-2015, 11:39 AM)'nanock' نوشته: 1- بهتر بود که ترجمه رسمی آماده میکردید، چراکه باید براشون ترجمه رسمی و تأییدات رو از طریق پست ارسال کنید. ممکنه که بهشون ایمیل بزنید و باهاتون راه بیان، ولی باز اگر من بودم ترجمه رسمی رو ارسال میکردم. تعداد داوطلبین زیاده و اولویت کمک هزینه با کسانیه که هم اکنون مدارکشون حاضره. 2- من راجع به TOEFL اطلاعی ندارم، اما معمولاً خود صفحه دانشکده و یا سایت دانشگاه کدی رو اختصاص داده. اگر ننوشته میتونید ایمیل بزنید و بپرسید. 3- اکثر دانشگاهها (همه دانشگاههای دولتی) در قسمت روابط بین الملل سربرگ و پاکتهای مخصوصی دارند که اسم دانشگاه، آدرس و ... رو به انگلیسی نوشته. رو چنین برگه هایی توصیه نامه نوشته میشه. واسه قسمت آنلاین، اسکن اون توصیه نامه به همراه فرم ارزشیابی رو بفرستید. واسه قسمت پستی، دوتاشو بزارید تو پاکت مخصوص (سایز پاکت نامه است) و به همراه سایر مدارک ارسال کنید، فقط باید توسط خود استاد پاکت Seal بشه.
پ.ن.: بهتره به جای نوشتن تشکر از کلید تشکر استفاده کنید.
RE: Concordia University - فرید - 29-01-2015 (29-01-2015, 11:39 AM)'nanock' نوشته: طبق این لینک کد دانشگاه 956 هست.
RE: Concordia University - atefeh_J - 29-01-2015 (28-01-2015, 11:40 PM)'nanock' نوشته: سلام، سلام
برای این دانشگاه ریز نمره رسمی لازم نیست. همان unofficial قبول می کنند نگران نباشید. در ضمن لازم نیست پست کنید مدارکتان را ادمیشن اولیه با مدارک آپلود شده انجام میشه. ریکامندیشن ها هم حتما باید سربرگ داشته باشند. ددلاین هم به نظرم ایمیل بزنید و بپرسید که برای دانشجویان اینترنشال همان June 1 است یا خیر؟ RE: Concordia University - nanock - 29-01-2015 (29-01-2015, 06:39 PM)'atefeh_J' نوشته: این سوال من از ادمیشن آفیس: is it possible to submit unofficial transcripts of courses and its unofficial translation and bring the official documents after coming to Concordia University? I mean, can I apply with unofficial transcripts and its unofficial translation? این هم پاسخ آفیسر:You can submit unofficial transcript to start the processing of your application. But when you receive an admission, you will get a conditional admission in which you will have to submit the official documentation. ممنونRegards, Sheryl RE: Concordia University - Dynamic - 13-03-2015 سلام من میخوام واسه ارشد مستر کامپیوتر این دانشگاه اقدام کنم، ولی چندتا سوال دارم که اگه دوستان عزیز جواب بدن ممنون میشم. 1- معدل کارشناسیم 13.62 هستش و سایت دانشگاه برای ایران معدل 14 رو در نظر گرفته. اما توی GPA Admission requirement، اینو نوشته:
من یه اختراع ثبت شده تو ایران دارم، یه اختراع دیگه در حال ثبته (ایران) یکی دیگه پتنت آمریکا (در حال ثبت) و یک مقاله که هنوز اکسپت نشده. تا ددلاین که 1 June باشه هم بعید میدونم هیچ کدوم این 3تا به نتیجه ی نهایی برسن. 6سال سابقه تدریس آزاد آموزشگاهی مرتبط (با مدرک) دارم. به اضافه ی این که الان دانشجوی ارشد هستم و مدرس یه درس آزمایشگاهی و دستیار استاد در یک درس تئوری هستم. مدیرگروه گفت اینارو برام گواهی میکنه. حالا با این تفاسیر آیا به دلیل معدل پایین من ریجکت میشم؟
2- 14 April آیلتس دارم. احتمالا 7 میشم. آخر April نتیجه ی آیلتسم میاد. اگه فرض کنیم به معدلم گیر نمیدن، کی باید اپلای کنم؟ ددلاین 1 June هستش و من May رو فرصت دارم. چقدر میتونم امیدوار باشم؟ اصلا واسه ترم پاییز اقدام کنم، یا نه صبر کنم واسه بهار بهتره؟ 3- صلاح هست بگم اینجا دانشجوی ارشد هستم یا نه؟ اگه نه، صلاح هست بگم رتبم خوب بوده یا نه؟ بگم اینجا دستیار استاد و مدرس آزمایشگاه هستم یا نه؟ 4- با این شرایط چقدر میتونم به کمک هزینه (هر نوعی) امیدوار باشم؟ 5- الان صلاح هست با اساتید کنکوردیا صحبت کنم یا نه؟ ممنون RE: Concordia University - M1KE - 13-03-2015 اگر دنبال کمک هزینه باشید می بایست به هر حال بتونید نظر یک استادی رو جلب کنید که Supervisor شما بشه و باهاتون پایان نامه کار کنه. اگر ایشون شما رو بردارند و تایید کنند بعید می دونم روی معدل سخت گیری بشه. با این حال، بالاخره اون استاد هم بر یک مبنا و شواهدی شما رو انتخاب می کنه که شامل سوابق پژوهشی شماست. اگر بدون کمک هزینه و صرفا هدف گرفتن پذیرش باشه ممکنه بتونید از سد نیازمندی معدل عبور کنید ولی در هر حال بحث کمک هزینه به حال خودش باقی می مونه. برای اینکه بتونید نظر استادها رو جلب کنید باید برنامه مناسبی داشته باشید که بتونید سوابق تون رو در رزومه و جاهای دیگه به خوبی ارائه شدین و ترجیحا مرتبط با زمینه های کاری استاد موردنظر باشه. به نظر شخصی من اشاره کردن به اینکه دانشجوی ارشد هستین زیاد جالب نیست چون فردی که دانشگاهش رو رها می کنه همیشه این احتمال براش وجود داره که در آینده هم دوباره این کار رو تکرار کنه و ممکنه اعتماد زیادی بهش نداشته باشند. RE: Concordia University - Dynamic - 13-03-2015 (13-03-2015, 06:12 AM)'M1KE' نوشته: اگر دنبال کمک هزینه باشید می بایست به هر حال بتونید نظر یک استادی رو جلب کنید که Supervisor شما بشه و باهاتون پایان نامه کار کنه. اگر ایشون شما رو بردارند و تایید کنند بعید می دونم روی معدل سخت گیری بشه. با این حال، بالاخره اون استاد هم بر یک مبنا و شواهدی شما رو انتخاب می کنه که شامل سوابق پژوهشی شماست. اگر بدون کمک هزینه و صرفا هدف گرفتن پذیرش باشه ممکنه بتونید از سد نیازمندی معدل عبور کنید ولی در هر حال بحث کمک هزینه به حال خودش باقی می مونه. برای اینکه بتونید نظر استادها رو جلب کنید باید برنامه مناسبی داشته باشید که بتونید سوابق تون رو در رزومه و جاهای دیگه به خوبی ارائه شدین و ترجیحا مرتبط با زمینه های کاری استاد موردنظر باشه. ممنونم از جوابتون
1- به نظرتون واسه پاییز اقدام کنم یا بهار؟ ددلاین نگذشته، ولی آخراشه 2- اگه نگم که الان دانشجوی ارشد هستم، میتونم بگم مدرس آزمایشگاه و دستیار استاد هستم؟ 3- اگه نگم که الان دانشجوی ارشد هستم، میتونم تو رزومم رتبمو بنویسم؟ 4- کنکوردیا مستقیم واسه PhD میشه اقدام کرد. واسه Master اقدام کنم یا PhD؟ ممنون |