![]() |
دانشگاه sapienza ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: دانشگاه sapienza ایتالیا (/Thread-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-sapienza-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: دانشگاه sapienza | پذیرش | بورس | تمام مقاطع | مشاوره - brotherhood - 10-08-2012 یک سوال دارم. ما برای بورس دی اس یو از ایران نباید کاری بکنیم ؟ یعنی باید صبر کنیم رفتیم اونجا کار رو انحام بدیم ؟ در ایران هیچ کاری نیاز نیست ؟ ما باید در چه تاریخی توی ایتالیا باشیم ؟ بعد از ورود باید کجا بریم ؟ خابگاه از اول میتونیم داشته باشیم ؟ RE: دانشگاه sapienza | پذیرش | بورس | تمام مقاطع | مشاوره - Shihan - 11-08-2012 (10-08-2012, 12:30 AM)brotherhood نوشته: یک سوال دارم.برای بورس ISU کار خاصی نباید از ایران انجام دهید تنها همان مدارک مالی و فیش بانکی پدر یا مادر را به فرمت یورویی برگردانید. اکثر کلاسهای دانشگاه در ایتالیا بین 20 تا 25 سپتامبر شروع میشه و Orientation week تو همان زمان انجام میشه. بعد از وروود باید به international office مراجعه و بعد هم faculty مربوطه. برای خوابگاه هم باید قبل ار رفتن به ایتالیا با دانشگاه هماهنگ باشید که از قبل رزرو نمایید. البته یک سری از شهر ها از دادن dormitory به دانشجویان خودداری کرده و باید در student flat با دانشجویان سایر کشورها share نمایید. ازاد اندیش باشید. RE: دانشگاه sapienza | پذیرش | بورس | تمام مقاطع | مشاوره - DonArian - 16-08-2012 میشه در مورد پزشکی این دانشگاه توضیح بدین؟ چجوری میشه بورس گرفت؟ RE: دانشگاه sapienza | پذیرش | بورس | تمام مقاطع | مشاوره - ali89 - 17-12-2013 سلام ببخشید یه سوال داشتم دانشگاه sapienza برای apply گفته که کپی پاسپورت رو بفرستیم، بنده الان پاسپورت ندارم باید چیکار کنم؟ اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم RE: دانشگاه sapienza | پذیرش | بورس | تمام مقاطع | مشاوره - Shihan - 17-12-2013 (17-12-2013, 12:29 AM)'ali89' نوشته: سلام ببخشید یه سوال داشتم دوست عزیز،
شما کی پاسپورتت اماده میشه؟ تا اونجا که می دونم الان هنوز اپلیکیشن برای 2014 هنوز باز نشده!! ضمناً اگر تا 2-3 ماه اینده اماده نشه! که نمیتونی اقدام کنی! مگه کسی هست بدون پاسپورت خارج کشور بره! RE: دانشگاه sapienza | پذیرش | بورس | تمام مقاطع | مشاوره - ali89 - 18-12-2013 ممنون از پاسختون شما منظور منو بد متوجه شدید. چون الان فارغ التحصیل شدم و وقتی رفتم نظام وظیفه بهم گفتن که باید نامه پذیرش رو بیاری و بقیه کارها که انجام شد بعدش اقدام کنی برای پاسپورت، گفتند بی دلیل به کسی که مشمول خدمت باشه پاسپورت نمیدیم، گفت اگه قصد سفر داری باید 8 میلیون وصیغه بذاری بعد بهت پاسپورت بدن اونم فقط یکبار اجازه خروج داری با اون پاسپورت، اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم RE: دانشگاه sapienza | پذیرش | بورس | تمام مقاطع | مشاوره - Shihan - 19-12-2013 (18-12-2013, 02:09 PM)'ali89' نوشته: ممنون از پاسختون دوست عزیز.
چون محتوی سوال شما در خصوص مبحث روند خروج از کشور می باشد بهتره در اینجا مشترک شوید و مطالعه نمایید سپس اگر سوالی در خصوص تحصیل در دانشگاه ساپینزا بود مطرح کنید. ازاد اندیش باشی RE: دانشگاه sapienza | پذیرش | بورس | تمام مقاطع | مشاوره - ali89 - 01-02-2014 با سلام بنده مدتی قبل در همین بخش یه سوال پرسیدم اما جواب درستی بهم ندادن سوال من اینه: یکی از مدارک مورد نیاز برای apply در دانشگاه ساپینزا کپی پاسپورت هست، بنده چون مشمول خدمت هستم بهم پاسپورت نمیدن و باید پذیرش بگیرم و بعد از گرفتن پذیرش برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم و کارای ویزا رو انجام بدم، حالا با این اوصاف برای فرایند اپلای در این دانشگاه باید برای این مشکل چیکار کنم؟ ( هرچند Mr-Voltage عزیز جواب منو دادن اما منظور بنده رو به درستی متوجه نشدند) اگه جواب سوال منو بدید خیلی ممنون میشم. RE: دانشگاه sapienza | پذیرش | بورس | تمام مقاطع | مشاوره - spt - 02-02-2014 (01-02-2014, 10:10 PM)'ali89' نوشته: با سلام خیلی پیچیده نیست،
میتونید کلا هیچی نفرستید و توی فرم ها مشخصاتتون رو پر کنید و بهشون اعلام کنید که به دلیلِ خدمتِ مقدس پاسپورت ندارید که معمولا قبول میکنن.... یا برای محکم کاری میتونید شناسنامه تون رو ترجمه کنید و بفرستید براشون جای پاسپورت که اونم مشکلی نداره... کپیِ پاسپورت رو بیشتر برای دونستنِ مشخصاتِ شما میخان و نه چیزِ دیگه... خیلی سخت نگیرید این مورد رو ولی حتما باهاشون در میون بزارید... موفق باشید ![]() RE: دانشگاه sapienza | پذیرش | بورس | تمام مقاطع | مشاوره - ali89 - 02-02-2014 ببخشید یه سوال برام پیش اومده طبق مطالبی که تو سایت دانشگاه ساپینتزا خوندم برای پروسه پذیرش باید این کار هارو انجام بدم: 1) مدارک خواسته شده رو به admissions@dis.uniroma1.it ارسال کنم. 2) مدارک رو تحویل سفارت بدم و بعد از تایید، خودشون به دانشگاه پست میکنن. 3) بعد از این دو مرحله در صورت پذیرش، نامه پذیرش به ایمیل من ارسال میشه. حالا میخوام بدونم پروسه پذیرش از این دانشگاه دقیقا به همین شکل هست یا من بد متوجه شدم؟ و سوال اصلی من اینه که بعد ارسال مدارک به صورت آنلاین باید منتظر accept باشم و بعد مدارک رو ببرم سفارت یا نه، باید همزمان که مدارک رو ایمیل کردم همون مدارک رو ببرم سفارت؟ |