سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: Resume & CV (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV) +---- موضوع: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Honors-and-Awards-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87) |
RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - maryam4312 - 02-08-2012 (15-12-2011, 12:59 PM)amirhossein.gh نوشته: بچه ها تو کنکور کارشناسی تا رتبه چند میارزه آدم بره سازمان سنجش گواهی بگیره. منم همین سوالو دارم . درکل رتبه کنکور زیر چند درصد باشه مثبته و ارزش ذکر شدن در رزومه رو داره؟ RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - amirhossein.gh - 02-08-2012 دیگه مثلا زیر 5 - 6 درصد باشه خوبه ! RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - maryam4312 - 02-08-2012 معدل خوب و رتبه اول بودن توی دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی (در سطح استان !) ارزشی داره گفتنش؟ یادش بخیر روزایی بود! RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - amirhossein.gh - 02-08-2012 (02-08-2012, 04:28 PM)maryam4312 نوشته: معدل خوب و رتبه اول بودن توی دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی (در سطح استان !) ارزشی داره گفتنش؟ضرر نداره گفتنش بهرحال ولی زیاد هی روش مانور ندین ؛ یه ذکر مختصر در قسمت معدل ها و یه بار دیگه هم در قسمت افتخارات آکادمیک در حد نضف خط کافیه RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - Karim - 05-01-2013 درود ، یکی از نکات بسیار مهمی که اکثر بچه های فارغ التحصیل دانشگاههای دولتی و نیمه دولتی ایران اون را CV ذکر نمی کنند اسکالرشیپ هاهستند. بعبارت دیگر، از آنجایی که هزینه دانشگاه دولتی و حتی خوابگاهها و غیره توسط دولت و بعبارتی از درآمد های عمومی کشور و..پرداخت می شود(هرچند در ایران اسکالرشیپ ، کمک هزینه یا فاند رایج نیست )ولی در هر حال نوعی اسکالرشیپ رقابتی محسوب می گردد که عده ای توانسته اند در رقابت آن را کسب کنند و امتیاز خیلی مهمی در CV محسوب می گردد بویژه آنکه در خیلی از کشورها در دوران لیسانس و حتی ارشد دانشجویان برای تحصیل هزینه پرداخت می کنند و این کسب اسکالرشیپ برای دوره لیسانس و حتی ارشد می تونه واسه اساتید خارجی جذاب باشد و پیشنهاد می گردد بصورت زیر در CVو درقسمت Honors and Awardsآورده شود چند مثال: [/align]College of Engineering Scholarship: 1994-1997
University Scholar: 1993-1997 J.W. Jones Construction Company Scholarship: 1993 مهرتان افزون و دلتان شاد RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - bzz - 05-01-2013 یعنی کسایی که به طور مثال لیسانس و تو دانشگا های غیر انتفاعی خوندن بگن ما نصف شهریه رو فاند گرفتیم؟؟ RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - Pejman - 06-01-2013 من فکر نمی کنم تحصیل رایگان در دانشگاهی که بعدها باید تعهد بدید برای جبران رایگان بودن اون چند سال کار کنید یا هزینه اش رو بپردازید اسکالرشیپ به حساب بیاد. حتی اگر تعهد خدمت رایگان هم نمی بود، عنوان اسکالرشیپ در اینجا مصداق نداره. در کل تو رزومه هایی که تا الان دیدم، ندیدم کسی این مورد رو ذکر کنه و ذکر کردن این مساله برای جاهایی که با دانشگاه های ایرانی آشنایی دارند و یا استادایی که چند دانشجوی ایرانی دارند می تونه یه کمی وارونه جلوه کردن حقیقت به نظر برسه. به هر حال من به کسی توصیه نمی کنم این کار رو... ذکر رتبه خوب بین خیل عظیم کنکوری ها، بهترین گواه و صادقانه ترین گواه برای اثبات نخبه بودن شماست. RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - Nasim67 - 06-01-2013 من هم با پژمان موافقم. به نظر من تنها ذکر این نکته که از تحصیلات رایگان(!!!) استفاده کردید و در دانشگاه دولتی ایران پذیرفته شدید( اون هم در SOP تون و نه در CV)، کفایت می کنه. RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - spring64 - 06-01-2013 جسارتاً آقای پژمان یکی از اقوام ما ذکر کرده بود ... اینکه دانشجوی روزانه لیسانس دانشگاه تهران بود..و این رو به عنوان اسکالرشیپ داشتن تو رزومه اش آورده بود.پذیرش مستر گرفت از دانشگاه دالاس.4 سال پیش. RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - Nasim67 - 06-01-2013 (06-01-2013, 03:24 AM)spring64 نوشته: جسارتاً آقای پژمان یکی از اقوام ما ذکر کرده بود ... اینکه دانشجوی روزانه لیسانس دانشگاه تهران بود..و این رو به عنوان اسکالرشیپ داشتن تو رزومه اش آورده بود.پذیرش مستر گرفت از دانشگاه دالاس.4 سال پیش.البته مخاطب این پست پژمان هست اما خوب چون منم با پژمان هم نظر هستم، یه چیزی بنویسم که: اینکه ایشون پذیرش گرفتن، دلیلش نمی تونه تنها ذکر دانشجوی روزانه بودن( و دریافت اسکالرشیپ)، باشه. اول از همه همون دانشگاه تهرانی بودنشون نصف بیشتر راه رو هموار کرده بقیش هم احتمالا نمراتشون و بقیه بخش های مدارکشون بوده. (البته خوب زیاد ادامه نمی دم که از تاپیک دور نشیم) |