![]() |
سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: Resume & CV (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV) +---- موضوع: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Experiences-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87) |
RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - m0h3n - 05-10-2012 (05-10-2012, 03:08 AM)khorshid20 نوشته: الان من باید حتما آیتم "WORK EXPERIENCE"رو بنویسم؟وزیرش هم TEACHING EXPERIENE?بدون اینکه مابینشون چیزی نوشته بشه؟آخه من فقط تدریس کردم. یه سرفصل به اسم Teaching Experiences ایجاد کنید و درس های مورد نظر رو به تفکیک سال و ماه ذکر کنید. مکان رو هم می تونید اضافه کنید ولی بنظرم بهتره محور تفکیک تون "تایم" باشه. RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - khorshid20 - 05-10-2012 Sep.2007-Feb2012 ![]() Physics, General Physics, General Mathematics, Light Physics at Islamic Azad University of city1, Iran Sep.2009-Feb2011: Physics1,Physics2,Physics Lab.1,Physics Lab.2,Heat Physics, General Physics, General Mathematics, Light physics at Islamic Azad university of city2, Iran Sep.2007-Feb2011 ![]() physics at Payam Noor University ,city1, Iran اینجوری نوشتم.درسته یا تغییرش بدم؟ RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - MaMi - 05-10-2012 دوست من به نظرم خیلی حساس نشوید روی این قضیه چون تا حدودی سلیقه ای است، البته در جزئیات و نه در کلیات. به نظر من لزومی نداره ماه رو ذکر کنید، یعنی نمیخواد بنویسید Feb 200X-Sep200X و همون ذکر تنها سالش کفایت میکنه 2008-2010M.Sc. in ..., Faculty of ..., I.A. University, City Branch, Iran 2002-2006 B.Sc. in ..., Collage of ..., University of ..., City, Iran برای تدریس هم به این صورت به نظرم خوب خواهد بود. به نظر من میتونید هر درسی که تدریس کردید رو در یک خط جداگانه ذکر کنید؛ Statics at “University of Applied Science and Technology”, ww-w.uast.ir, to undergraduate students, City Branch, Iran. 2008 Mechanics of Materials at “University of Applied Science and Technology”, ww-w.uast.ir, to undergraduate students, City Branch, Iran. 2008 پ.ن: این موارد رو از رزومه یکی از دوستانم که در حال تحصیل در PSU هستند، براتون Copy و Paste کردم ![]() RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - ohadadi26 - 15-10-2012 با سلام آیا در رزومه ذکر iqتاثیری دارد؟واگر دارد یک مرجع خوب برای سنجش iqجطور متوان پیدا کرد؟با تشکر. RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - Babak - 15-10-2012 من تا بحال ندیدم کسی در رزومهاش IQ رو بنویسه و واقعیت اینه که معیارهای سنجش IQ اون قدر دقیق و یکسان نیست و در تستهای مختلف ممکنه IQ فرد متفاوت باشه. به همین خاطر توصیه نمیشه که در رزومه IQ رو بنویسید. در واقع تاثیر استعداد شما در قالب موفقیتها و افتخاراتی که کسب کردید بیان میشه و این موارد در رزومه گفته میشه. RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - khorshid20 - 31-10-2012 عضویت در هیات علمی فلان دانشگاه رو باید کجا بنویسیم؟و به چه صورت نوشته میشه؟اگه تو سوابق شغلی دوتا شغل همزمان باشه ایرادی داره؟مثلا از سال 2010 تا کنون هیات علمی و در همان بازه کار در شرکت فلان RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - Babak - 31-10-2012 اگر فرض کنیم که مثلا دو سال از سپتامبر ۲۰۱۰ تا سپتامبر ۲۰۱۲ استادیار بودهاید، میتونید به این صورت بنویسید: Assistant Professor, Department of XXX, University of YYY, Sep. 2010 - Sep. 2012 در توضیحاتی که برای هر شغل میدهید میتونید جزئیات بیشتری از کاری که ارائه میکردید بگید. مثلا درسهایی که ارائه کردید رو میتونید بنویسید یا اگر پروژههای مهمی انجام دادید رو میتونید بنویسید. کار همزمان در شرکتها به خصوص اگر تمام وقت باشه میتونه سوال برانگیز باشه. اگر عضو هیات علمی بودید، معمولا انتظار اینه که به عنوان مشاور یا حداقل به صورت پاره وقت در شرکتها کار کنید. RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - khorshid20 - 31-10-2012 منظورم از هیات علمی،هیات علمی دانشگاه آزاد هست اونم با مدرک فوق لیسانس و رتبه "مربی".تا جایی که می دونم استادیار از مربی بالاتر هست.ضمنا در قسمت teaching experienceاسم دروس و تاریخ و محل تدریس یبار اومده.و از کل زمان تدریس که مقلا 4 ساله 2سالش بصورت هیات علمی بوده. RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - Pink Floyd - 31-10-2012 درود شما باید بنویسید که از سال فلان تا فلان شما Lecturer بوده اید. دانشگاه محل تدریس و .... اگر کار بیرون دانشگاه تون آکادمیک نبوده لزومی نداره ذکر بشه. RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - Pejman - 01-11-2012 فکر می کنم برای هیات علمی می تونید از faculty اسم ببرید. قاعدتاً این با سابقه تدریس یکی نیست. |