![]() |
چگونه SoP بنویسیم؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: Statement of Purpose - SoP (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Statement-of-Purpose-SoP) +---- موضوع: چگونه SoP بنویسیم؟ (/Thread-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-SoP-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%9F) |
RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - AVA - 29-08-2011 سلام دوستان همانطور که می دونید دانشگاه علوم پزشکی ایران بنا بر دلایلی در دانشگاه علوم پزشکی تهران ادغام شد. سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که فارغ التحصیلانی که قبل از ادغام، با دانشگاه تصفیه حساب کرده و دانشنامه و ریز نمرات خود را دریافت کردند و هم اکنون توصیه نامه ها رو با سریرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران باید ضمیمه مدارکشون کنند این دو گانگی رو در کدوم مدرک و چگونه باید توضیح بدن تا سوال برای دانشگاه دریافت کننده مدارک پیش نیاد. البته میدونم در SOP جایی برای این توضیحات وجود نداره ولی تنها جایی که دانشجو می تونه غیر از مدارک رسمی دانشگاه در مورد خودش بنویسه همینجاست. لطفا اگر در این مورد اطلاعاتی دارین با ما در میون بگذارین. مرسی RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - Babak - 30-08-2011 به نظر من SoP جای مناسبی برای این کار نیست. این رو بهتره که در رزومه و در قسمتی که مدارک تحصیلی رو مینویسید توضیح بدید. چیزی شبیه به این: MD, Iran Medical School, 2011 Iran Medical school was merged into Tehran Medical School in 2011 and is now officially known as Tehran Medical School.
RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - AVA - 09-10-2011 دوستان همونطور که می دونید نوشتن یک SOP قوی و تاثیر گذار میتونه احتمال گرفتن پذیرش در گرایشی غیر از گرایشی که تا به حال در اون تحصیل کرده ایم (در همون رشته ) رو بیشتر کنه. به نظر شما برای نوشتن SOP برای اپلای در گرایشی غیر از گرایشی که تا به حال در رشته تحصیلی داشتیم، نوشتن چه نکاتی و به چه صورتی می تونه موثر باشه؟ اینطور که من متوجه شدم در بعضی رشته ها سخت گیری در پروسه اپلای بیش از رشته های دیگه هست و از متقاضی خواسته میشه که در همون گرایشی که تا به حال تحصیل کرده برای ادامه در مقطع بعدی اپلای کنه. RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - arad - 29-10-2011 ببخشید می شه یک نمونه Sop اینجا بذارین؟منم یاد بگیرم RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - Saeid - 19-11-2011 توی SOP میتونم بنویسم که مثلا یه نفر تشویقم کرد که برم این رشته رو بخونم؟؟؟ RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - m.arash - 19-11-2011 (19-11-2011, 04:00 PM)saeed_oroomy نوشته: توی SOP میتونم بنویسم که مثلا یه نفر تشویقم کرد که برم این رشته رو بخونم؟؟؟از نظر من آوردن چنین دلیلی اصلا خوب نیست و بهتره دلایلی که روش تحقیق و کنجکاوی شما رو می رسونه مطرح بشه! البته من نمی خوام بگم که حقیقت رو نگید! و شما می تونید حتی همین دلیل رو به گونه ای مطرح کنید که حتی سودمند هم باشه ولی به خودی خود چنین دلیل کوتاهی نمی تونه مفید باشه! RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - m0h3n - 22-11-2011 دوستان نظرتون در خصوص اشاره به استادی که باهاش قبلا مکاتبه کردی و ابراز تمایل به کار با اون، موقع نوشتن Personal Statement چیه ؟ RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - AVA - 22-11-2011 (22-11-2011, 06:32 AM)m0h3n نوشته: دوستان نظرتون در خصوص اشاره به استادی که باهاش قبلا مکاتبه کردی و ابراز تمایل به کار با اون، موقع نوشتن Personal Statement چیه ؟محسن جان اگه این استاد در دانشگاهی که قصد اپلای داری، تدریس می کنه و ابراز تمایل برای پذیرش شما کرده خوبه که در SOP اسمشون رو بیاری RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - Babak - 23-11-2011 محسن جان بر خلاف نظر AVA من فکر نمیکنم خیلی هم فکر خوبی باشه. در فرمهای پذیرش بسیاری از دانشگاهها از شما میپرسند که با چه استادهایی در ارتباط بودید و معمولا فایل شما برای اون استادها ارسال میشه و خودتون از طریق ایمیل هم میتونید با استاد پیگیری کنید تا مطمئن بشید که استاد مورد نظر فایل شما رو دیده. حالا اگر اسم استاد رو در SoP بنویسید و به هر دلیلی اون استاد نخواد یا نتونه شما رو بگیره و استاد دیگهای فایل شما رو ببینه ممکنه از گرفتن شما صرفنظر کنه و فکر کنه که شما فقط مایلید که با استادی که در SoP نوشتید کار کنید و کس دیگهای مدنظر نیست. RE: چگونه SoP بنویسیم؟ - soilman - 23-11-2011 (23-11-2011, 12:43 AM)Babak نوشته: محسن جان فکر کنم اگر در فرم انلاین دانشگاهی جایی نبود که اسم رو بگیم و استاد تاکید کرده که اسم اون رو بیاریم بهترین جا همین sopباشه چون در واقع تنها جایی که میشه نشان داد برای چی و به چه دلایلی واجد شرایط کار با اون استاد هستید این نظر منه.... ![]() |