آکادمیا کافه
مقایسه ی کشور های اروپایی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: مقایسه ی کشور های اروپایی (/Thread-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)

صفحات 1 2 3

RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - amirhossein.gh - 28-07-2012

به نظر من اروپا خوبیش راحتیه پذیرشه برای فوق
برای دکترا تو اروپا اکثرا (به غیر از دو سه تا کشور مثل ایتالیا، انگلیس) موقعیت تحصیلی به صورت پوزیشن اعلام میشه ، یعنی استاد میگه من دانشجوی دکترا میخام (فاندم بهتون میدن و اکثرن فانداشون بیشتر و بهتر از آمریکاست) . در کل تو اروپا سخت فاند پیدا میشه ولی اگه پیدا بشه مقدارش مناسبه
از لحاظ گرونی من حدس میزنم تو آمریکا بدون فاند شرایط به مراتب سخت تر اروپا هست و هزینه ها بسیار بالاست
از لحاظ شرایط زندگی هم خب شما نگاه کن » کلا ما ایرانی ها از آمریکا یه چیز دیگه تو ذهنمون ساختیم که ممکنه یه کم آرمانی باشه. البته درسته ، آمریکا خوبه و من فک میکنم جای پیشرفتش بیشتره . در ضمن فرهنگ ما ایرانی ها هم با اونا فیکس تره و راحتتر میتونیم زندگی کنیم (به دلیل چند فرهنگی بودن کانادا و آمریکا )
بازم در کل به شخصه من آمریکا رو ترجیح میدم ..... آخه یه جوری بهتره Tongue

RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - spt - 02-08-2012

به صحبت های گهر بار دوستان من فقط چند نکته رو اضافه کنم:
- چرا آمریکا؟ چرا کانادا نه مثلا؟ چرا استرالیا نه؟ اروپا از نظر تنوع فرهنگ و آب و هوا و جا های دیدنی و خیلی چیزای دیگه از همشون بهتره... (اگه یه کشور حساب بشه) به ایران نزدیک تره و راحت تر میشه رفت و امد کرد توش...
- در مورد بورس دوستان همه ی حرفا رو زدن اما خداییش اونقدرا هم کم نیست بورس و کمک هزینه.... و البته خرج هم از کشور هایی که گفتم به مراتب کمتره...
- خیلی ها (میتونم بگم اکثرا!!) که از اروپا رفتن آمریکا خیلی ناراضی بودن و نتونستن تحمل کنن و برگشتن...

البته من خودم آمریکا رو ترجیح میدم اما واقعا زندگی در اروپا رو به همه توصیه میکنم و مطمئن باشید خیلی ارزش داره... Smile

RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - ahmadpashaei - 02-08-2012

(02-08-2012, 01:03 PM)spt نوشته: به صحبت های گهر بار دوستان من فقط چند نکته رو اضافه کنم:
- چرا آمریکا؟ چرا کانادا نه مثلا؟ چرا استرالیا نه؟ اروپا از نظر تنوع فرهنگ و آب و هوا و جا های دیدنی و خیلی چیزای دیگه از همشون بهتره... (اگه یه کشور حساب بشه) به ایران نزدیک تره و راحت تر میشه رفت و امد کرد توش...
- در مورد بورس دوستان همه ی حرفا رو زدن اما خداییش اونقدرا هم کم نیست بورس و کمک هزینه.... و البته خرج هم از کشور هایی که گفتم به مراتب کمتره...
- خیلی ها (میتونم بگم اکثرا!!) که از اروپا رفتن آمریکا خیلی ناراضی بودن و نتونستن تحمل کنن و برگشتن...

البته من خودم آمریکا رو ترجیح میدم اما واقعا زندگی در اروپا رو به همه توصیه میکنم و مطمئن باشید خیلی ارزش داره... Smile
اروپا برای داوطلبای ارشد خیلی محدودیت داره مثلا 1- پیدا کردن دوره های انگلیسی زبان در اسکاندیناوی راحته و بقیه نه.
2- مدرک کارشناسی ناپیوسته رو بعضی ها خوب نمیشناسن یا اصلا قبول ندارن و بعضی ها هم میخوان شما دانشجوی ارشد داخل باشی!!
3- اجبار به یادگیری زبان اونا که با توجه به درس و مشغله و ... خیلی سخته و آدم یاد نگیره هم مشکل میشه براش.
4- جمعیت و در نتیجه فرصتهای کاری و تعداد بورسها به تفکیک هر کشور اصلا قابل مقایسه با آمریکا نیست.مثلا برای مستر تقریبا بورسی ندارن و خیلی کار سخت میشه و چندان روی daad.de و SI و ... نمیشه حساب کرد بس که محدودن.
5- بیشترین تولید علم و امکانات پژوهشی پیشرفته و بودجه علمی و دانشگاهی اول در آمریکا هزینه میشه.
6- نگاه دنیا به زبان انگلیسی و کشور آمریکا بسیار متفاوت تر هست نسبت به اروپایی ها البته انگلستان تا حد زیادی متفاوت هست از این نظر.
البته قطعا از نظر امکانات و اعتبار بین المللی خیلی خوبن بعضیاشون و نسبت به ایران خیلی سر هستن.من با آمریکا مقایسه کردم.

RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - tarakhanom - 08-08-2013

بجه ها بلاخره اروپا بهتره یا آمریکا ؟ منو گیج کردین!!! من هیچ آشنا و دوستی تو هیچ کشوری ندارم  / با خوندن نظر کارشناسها در مورد سختگیری معدل تو کانادا و تاکید روی نمره GRE تو آمریکا گفتم شاید در اروپا شرایط برای پذیرش با فاند بهتر باشه ! میشه منو راهنمایی کنید با شرایط من کجا واسه PHD بهتره ؟؟؟
رشته مهندسی شیمی طراحی فرآیند 
معدل کارشناسی 13 از دانشگاه آزاد مشهد
کارشناسی ارشد 15  از آزاد شاهرود
2 مقاله ISI
آیلتس 6 تا 6.5
GRE  امتحان ندادم
با این شرایط اروپا بهتره یا وقت بذارم واسه نمره زبان و پذیرش از آمریکا ؟
ی سوال ذیگه آیا شرط سنی واسه پذیرش و فاند وجودداره یا نه؟
ممنووووووووون که وقت گذاشتین  

RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - ForeverBlue - 08-08-2013

من هم به فرمایشات دوستان این موارد را اضافه کنم:

1- یک نکته که هرگز نباید آن را از یاد برد، امکان ماندن در کشوری است که قصد دارید برای ادامه تحصیل به آنجا بروید.
بنابراین این بحث اروپا یا امریکا یا کانادا یا استرالیا، را باید جدای از مسائل تحصیلی و علمی نیز بررسی کرد. در اینجا مسائل بسیاری مطرح میشود (اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، قوانین تابعیت و ..) که شرح مفصل آن را در همین فروم در اینجا و اینجا داده ام و تکرار نمیکنم.  

مثلا خود من همیشه زندگی در اروپا را ترجیح میدهم به امریکا یا کانادا. چون اساسا هم از یادگیری زبان خارجی لذت میبرم و هم از آن گنجینه بسیار عظیم فرهنگی اروپا با آن همه موزه و تاریخ و ادبیات و هنرهای نمایشی و تجسمی و  تقابل فرهنگهای گوناگون و ...
حال ممکن است این دو مورد که برای من بسیار مهمند، برای یک شخص دیگر مهم نباشد و مسائلی مانند تجارت یا .. مهم باشد.

2- انگلیسی صحبت کردن در کشورهای اروپایی غیر انگلیسی زبان (یعنی همه به جز انگلستان) هیچ هنری محسوب نمیشود! چون معمولا اروپایی ها همانقدر انگلیسی بلدند که شما بلدید! برای همین دوستانی که اینجا هستند و تشریف میبرند امریکا یا کانادا یا انگلستان اولین کارشان روزانه زبان انگلیسی خواندن است.

3- اروپا داریم تا اروپا! ضمنا امریکا داریم تا امریکا!
از ترکیه و کشورهای درب و داغان بلوک شرق (مانند آلبانی و رومانی و ....) تا کشورهای اسکاندیناوی و غرب همه اروپا محسوب میشوند ولی به قول شاعر میان ماه من تا ماه گردون، تفاوت از زمین تا آسمان است! حتی خود کشور امریکا نیز بسته به اینکه در کدام ایالت این کشور باشید شرایط  بسیار متفاوت است.

RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - nanock - 03-11-2013

سلام
تو مسیر اپلای الان دارم روی زبان و مقاله کار میکنم.واسه انتخاب کشور سوالی داشتم. من یه استدلالی میکنم اگه میشه جنبه های مختلف اونو بررسی کنین...
الویتم اروپاست... تو رشته من سوئد و سوئیس و آلمان و هلند و بلژیک خوبند چون هم رنک خوبی دارن هم به تخصص ارائه شده علاقه دارم(الکترونیک-طراحی آی سی). واسه انتخاب کشور و دانشگاه توی اروپا باید پوزیشن پیدا کنم. با استادش مکاتبه کنم و شروع به اپلای. ولی موقعیتی رو فرض کنید که همه شون پوزیشن دارن و من میتونم به همه شون اپلای کنم. حالا اگه کسی با
1- وضع اقتصادی اوراق 2- نیاز شدید به محیط آرام 3- داشتن کمک هزینه بیشتر واسه فرستادن به ایران واسه خونواده 4- موندن بعد از اتمام تحصیلات
بخواد بره، کشور ها رو چطوری دسته بندی میکنین؟ حالا فرض کنید بعد اتمام تحصیلات بخوام هر از چند گاهی والدینم رو هم بیارم!!![img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - ForeverBlue - 04-11-2013

(03-11-2013, 09:59 PM)'nanock' نوشته: سلام
تو مسیر اپلای الان دارم روی زبان و مقاله کار میکنم.واسه انتخاب کشور سوالی داشتم. من یه استدلالی میکنم اگه میشه جنبه های مختلف اونو بررسی کنین...
الویتم اروپاست... تو رشته من سوئد و سوئیس و آلمان و هلند و بلژیک خوبند چون هم رنک خوبی دارن هم به تخصص ارائه شده علاقه دارم(الکترونیک-طراحی آی سی). واسه انتخاب کشور و دانشگاه توی اروپا باید پوزیشن پیدا کنم. با استادش مکاتبه کنم و شروع به اپلای. ولی موقعیتی رو فرض کنید که همه شون پوزیشن دارن و من میتونم به همه شون اپلای کنم. حالا اگه کسی با
1- وضع اقتصادی اوراق 2- نیاز شدید به محیط آرام 3- داشتن کمک هزینه بیشتر واسه فرستادن به ایران واسه خونواده 4- موندن بعد از اتمام تحصیلات
بخواد بره، کشور ها رو چطوری دسته بندی میکنین؟ حالا فرض کنید بعد اتمام تحصیلات بخوام هر از چند گاهی والدینم رو هم بیارم!!![img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

درود
1- با وضع اقتصادی اوراق هیچ کدام مناسب نیستند. سوئد برای دانشجویان بین المللی بسیار بسیار گران است. آلمان شاید بهتر باشد.
2- محیط آرام بستگی به مکانی دارد که بخواهید در آن زندگی کنید. همه این کشورها محیط آرام  و ناآرام دارند.
3- چندان فرقی نمیکند.
4- در همه این کشورها اگر کار پیدا کنید (که بسیار سخت است) میتوانید پس از تحصیلات بمانید. البته در  مورد سوئد دوران تحصیل جزو دوران اقامت 5 ساله (که برای شهروند شدن لازم دارید) نمیشود. در مورد سایر کشورها شرایط متفاوت است.

نکته: همه این کشورهایی که گفتید غیرانگلیسی زبان هستند، یعنی شما باید زبان سومی را نیز یاد بگیرید.

RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - nanock - 04-11-2013

(04-11-2013, 12:08 AM)'ForeverBlue' نوشته:
درود
1- با وضع اقتصادی اوراق هیچ کدام مناسب نیستند. سوئد برای دانشجویان بین المللی بسیار بسیار گران است. آلمان شاید بهتر باشد.
2- محیط آرام بستگی به مکانی دارد که بخواهید در آن زندگی کنید. همه این کشورها محیط آرام  و ناآرام دارند.
3- چندان فرقی نمیکند.
4- در همه این کشورها اگر کار پیدا کنید (که بسیار سخت است) میتوانید پس از تحصیلات بمانید. البته در  مورد سوئد دوران تحصیل جزو دوران اقامت 5 ساله (که برای شهروند شدن لازم دارید) نمیشود. در مورد سایر کشورها شرایط متفاوت است.
نکته: همه این کشورهایی که گفتید غیرانگلیسی زبان هستند، یعنی شما باید زبان سومی را نیز یاد بگیرید.

ممنون از پاسختون،
میشه بگین اگه بخوام واسه دکترا برم، باز هم مورد 1 و 3 همونطوری خواهند بود؟ یعنی واسه دکترا بخوام برم سوئد یا آلمان باز هم با وجود دریافت حقوق ماهیانه باید وضع اقتصادی خوبی داشته باشم؟
ممنون[img]images/smilies/sad.gif[/img]

RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - rulany - 04-11-2013

(04-11-2013, 11:31 AM)'nanock' نوشته:
ممنون از پاسختون،
میشه بگین اگه بخوام واسه دکترا برم، باز هم مورد 1 و 3 همونطوری خواهند بود؟ یعنی واسه دکترا بخوام برم سوئد یا آلمان باز هم با وجود دریافت حقوق ماهیانه باید وضع اقتصادی خوبی داشته باشم؟
ممنون[img]images/smilies/sad.gif[/img]

معمولا حقوق دکترا در اروپا و حالا بعضا فاند ها از کافی یه خورده بیشتره و شما نیازی نداری که خیلی شرایط مالی خوبی داشته باشی.فقط باید هزینه های اولیه رو داشته باشی

RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - saaaaam - 04-11-2013

(04-11-2013, 04:10 PM)'rulany' نوشته:
معمولا حقوق دکترا در اروپا و حالا بعضا فاند ها از کافی یه خورده بیشتره و شما نیازی نداری که خیلی شرایط مالی خوبی داشته باشی.فقط باید هزینه های اولیه رو داشته باشی

یک نکته اضافه کنم من تقریبا همه کشورهای اروپایی مثل فنلاند دانمارک سوید نروژ هلند ایتالیا اسپانیا لوکزامبورگ فرانسه و المان و... اپلای کردم رقابت بسیار شدیدی برای این پوزیشن ها وجود دارد بنظرم بهتره ادم روی امریکا و کانادا که تعداد بورسها و دانشگاه ها بیشتر هست سرمایه گذاری کنه تا اروپا