![]() |
ثبت نام GRE General, Subject سازمان سنجش باز شد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General) +---- موضوع: ثبت نام GRE General, Subject سازمان سنجش باز شد (/Thread-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-GRE-General-Subject-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF) صفحات
1
2
|
RE: ثبت نام GRE General, Subject سازمان سنجش باز شد - spring64 - 17-10-2012 سلام دوست عزیزی که سوالمو جواب میدی و از همینجا خیلی خیلی ازت ممنونم ![]() با توجه به اینکه من میخوام برای سال تحصیلی بعد اپلای کنم و تازه در شروع خوندن برای تافل و جی.آر.ای هستم سوالی داشتم: الان سایت سنجش تاریخ برگزاری دو دوره ی بعدی جی آر ای جنرال و سابجکت رو زده:اکتبر 10 و 13-نوامبر 10 و 17 و نوشته تاریخ های بعدی رو به محض اطلاع اضافه میکنیم. اما سایت ای.تی.اس در فایل پی.دی.اف اسامی کشورها و تاریخ های برگزاری این دو آزمون برای سال های 2012-13 تاریخ نهم فوریه 2013 برای جنرال و بیستم آوریل 2013 برای سابجکت برای کشور ایران در دو حوزه ی تهران و اصفهان رو مشخص کرده و از طرف دیگه در توضیح کلی ابتدای فایل نوشته که امتحان های پیپر بیس جی آر ای جنرال (و برداشت شخصی من متعاقبا سابجکت) بیش از سه بار در سال برگزار میشه. حالا من میخوام بدونم آیا برای سال دیگه هم انتظار میره به همین منوال باشه؟که دومین و سومین تاریخ برگزاری این امتحان ها در پاییز و ماه های اکتبر و نوامبر باشه؟ چون در اینصورت من برای اینکه به اپلای سال تحصیلی جدید برسم طبیعتا مجبورم خیلی زودتر این امتحان ها رو داده باشم و طبق برنامه زودتر از این میشه همین تاریخ فوریه و آوریل 2013 یعنی تمام کسانیکه مثل من میخوان برای سال تحصیلی بعدی اقدام کنن مجبورن فوریه و آوریل 2013 امتحان بدن؟ وآیا اگر به فرض در این تاریخ ها امتحان بدیم اون کارنامه هایی که برای دانشگاه های مد نظر ما ارسال میشه خیلی زودتر از زمان اپلای ما به دست اون ها نمیرسه؟(چون اینطوری بازم مشکلاتی از قبیل اینکه هر دانشگاه بسته به شرایط و ضوابط خودش تا چه مدت کارنامه های جی.آر.ای رو قبل از اپلای کردن دانشجو نگه میداره،بوجود می آد) بینهایت ممنون و سپاسگذارم از اینکه حوصله میکنید و میخونید. RE: ثبت نام GRE General, Subject سازمان سنجش باز شد - Pejman - 17-10-2012 سلام دوست عزیز، البته سوال شما مرتبط با این تاپیک نیست، چون این تاپیک برای آزمون های اخیر GRE هست که ثبت نامشون باز شده. به هر حال من اینجا جواب مختصری می دم، اگر باز هم سوالی داشتید برای General به این تاپیک ، و برای Subject به این تاپیک مراجعه کنید. GRE General سه بار در سال در ایران برگزار می شه. در مورد Subject خبر ندارم. به هر حال 3 بار در سالش در همین تاریخ هایی هست که گفتید. شما اگر سال دیگه می خواهید اپلای کنید، همون سال بعدی ها (پاییز 92) رو امتحان بدید. مشکلی نیست. همه دوستان همین کار رو می کنند. RE: ثبت نام GRE General, Subject سازمان سنجش باز شد - MaMi - 03-12-2012 ثبت نام آزمون GRE General تاریخ 9 فوریه 2012 - 21 بهمن 1391 آغاز شد سازمان سنجش - قیمت 620 هزار تومان
مرکز آزمون دانشگاه اصفهان - قیمت 185 دلار
پ.ن سازمان سنجش در مورد هزینه آزمون:مبلغ فوق الذکر هزينه علي الحساب است که با توجه به قيمت فعلي ارز محاسبه شده است و اگر به هر دليلي ثبت نام و پرداخت هزينه آزمون را در اين لحظه به اتمام نرسانيد و با کاهش يا افزايش نرخ ارز، هزينه آزمون تغيير کند مي بايست هزينه آزمون را طبق قيمت جديد بپردازيد. - چنانچه در اين آزمون ثبت نام کنيد، تا 2012/12/25 فرصت دارید که از آزمون انصراف بدهيد، مبلغ 1110000 ريال از مبلغ آزمون که پرداخت کرده ايد به عنوان کارمزد کسر مي شود و مقدار باقيمانده به حساب بانکي متقاضي واريز خواهد شد. - در ضمن پس از اتمام مهلت فوق نيز مي توانيد تا تاريخ 2013/01/29 از آزمون انصراف بدهيد در اينصورت، مبلغ 2775000 ريال از مبلغ آزمون که پرداخت کرده ايد به عنوان کارمزد کسر مي شود و مقدار باقيمانده به حساب بانکي متقاضي واريز خواهد شد. - پروسه استرداد وجه براي آزمون هايي که لغو مي کنيد حدود دو ماه طول مي کشد. RE: ثبت نام GRE General, Subject سازمان سنجش باز شد - hnokande - 14-12-2012 (03-12-2012, 09:40 PM)MaMi نوشته: دوست عزیز ثبت نام باز شد اما الان سنتر اصفهان که اطلاعیه زده تا اطلاع ثانوی منتفیه. خود ets هم که زده تو فوریه در ایران امتحان نداره. من خودم میخوام ثبت نام کنم. الانم بدجور نگرانم که واقعا تو ایران امتحان نباشه فقط نمیدونم چرا سنجش هنوز داره ثبت نام میکنه شما میدونید جریان چیه؟ RE: ثبت نام GRE General, Subject سازمان سنجش باز شد - MaMi - 15-12-2012 (14-12-2012, 05:31 PM)hnokande نوشته: دوست من درست است که مرکز اصفهان اعلام کرده تا اطلاع ثانوی امتحان GRE برگزار نمیکنه، ETS در جواب ایمیل دوستان نوشته در ایران برگزار نمیشه و سنجش هم همچنان ثبت نام میکنه...ولی در شرایط کنونی (و با فرض اینکه شما ثبت نام کردی در سنجش) این نگرانی های شما، فقط و فقط باعث میشه که نتونید روی مطالعه تون تمرکز داشته باشید. بنظر من، شما روند مطالعه تون رو با تمرکز پیگیری کنید. طبق شنیده های من، تا چند روز آینده تکلیف این امتحان (فوریه) مشخص خواهد شد، اگر قرار بر برگزاری شد، که شما طبق برنامه تون پیش رفتید و چیزی رو از دست ندادید، ولی اگر قرار بر برگزاری بود و شما نتونستید اونجور که باید برای این امتحان آماده شده باشید، متاسفانه تنها کسی که ضرر میکنه، شما هستید. موفق باشید
![]() [برش] ثبت نام GRE General - ahmadpashaei - 16-07-2013 سلام به دوستان گلم؛ خبر جدید! به اطلاع متقاضيان ثبت نام در آزمون هاي GRE(general&subject) مي رساند ثبت نام اين آزمون ها فقط از طريق سايت ETS به نشاني(www.ets.org/gre) صورت مي پذيردو پرداخت هزينه ثبت نام نيز فقط از طريق كارتهاي اعتباري بين المللي (master,visa,…) امكان پذيرمي باشد. ![]() RE: ثبت نام GRE General, Subject سازمان سنجش باز شد - leshek - 26-11-2013 سلام برای امتحان feb تا کی وقت ثبت نام داریم ؟ RE: ثبت نام GRE General, Subject سازمان سنجش باز شد - ahmadpashaei - 26-11-2013 (26-11-2013, 12:11 AM)'leshek' نوشته: سلام سلام به شما
فکر کنم 27 دسامبر امسال باشه.البته computer based هم آورده اخیرا.خیلی خوب شد. |