چگونه مقاله علمی بنویسیم - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%BE%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D8%B2-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C) +--- موضوع: چگونه مقاله علمی بنویسیم (/Thread-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85) |
RE: نوشتن اولین مقاله - Cortex - 10-04-2011 ممنون پژمان جان سایت خیلی خوبیه... هم مقالاتش و هم تقویم کنفرانس ها... سایت خوبیه برای نوشتن اولین مقاله برای کنفرانس داخلی... الان حق عضویتش 20 تومان است و هر مقاله ای که بخوای نوشته 50% (برای اعضا)تخفیف می خوره... ممنون RE: نوشتن اولین مقاله - Mohammadreza - 21-07-2011 (31-01-2011, 04:49 AM)Harrison نوشته: معمولا دانشجویان کارشناسی و همچنین عدهای از دانشجویان کارشناسی ارشد برای نوشتن اولین مقاله مشکل دارند.در واقع هدف و برنامهٔ کلی برای نوشتن مقاله ندارند،که کمی طبیعی به نظر میرسد زیرا برخلاف مسائل دیگر مربوط به اپلای اطلاعات کمی در این زمینه وجود دارد.متاسفانه بعضا مشاهده شده همهٔ اساتید اطلاعات لازم در این زمینه را ندارند. سلام دوستان دچار یکی از پایه ای ترین مشکلات دانشجویان دوره کارشناسی هستم در نوشتن مقاله که همان نداشتن ایده و هدف اولیه است خودم به شخصه علاقه مند به موضوعاتی در زمینه امنیت در شبکه های وایرلس هستم تحقیقات کمی هم در این زمینه دارم اما هم مقاله دادن در این زمینه ها فکر کنم سخت باشه هم اینکه در زمینه TAL قرار می گیرند ادم می ترسه بره سمتشون در دانشگاه هم نه استاد خوبی داریم که بتونیم باهاش کار کنیم نه دانشچویان ارشد فعالی همه فقط بفکر پاس کردن هستن و بس حتی استاد پروژه هم حمایت لازم را نداره ، دوستان اشتباه نشه نمی خوام شروع به مقاله نویسی کنم الان فقط می خوام مقالات مختلف را بخونم چون می خوام در اینده برای دکترای مستقیم اپلای کنم می خوام روی موضوعاتی کار کنم که با بازه زمانی که دارم بتونم حداقل 1 الی 2 مقاله خوب از مورد تحقیق بشه در اورد به طور مثال این دوستمون چند مورد از مواردی که راحتتر میشه مقاله را داد در بالا اورده است اما اشنایی زیادی که در این مباحث ندارم باعث تردید در انتخاب موضوع برایم شده است کلا چه راههایی برای پیدا کردن زمینه تحقیقاتی و موضوع مورد نظر هست که بتونه کمک کنه ؟ و دوم ایا کسی از دوستان می تونه به صورت مختصر یک شرح در مورد موارد تحقیقاتی خوب مثل انچه در بالا اشاره شد بده ؟ (موارد تحقیقاتی بروزتر در این زمینه)؟ باز هم ممنون RE: نوشتن اولین مقاله - Harrison - 24-07-2011 درورد بر شما همون طور که قبلا هم گفته شد شما باید اول هدف از نوشتن مقاله رو مشخص کنید.به فرض اگر قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور رو دارید لازمه این کار شناخت صحیح از سیستم پذیرش و آموزشی کشور مقصد هست. اگر دانشجوی لیسانس هستید معدل,زبان و جی آر ای بالا,مهمترین فاکتور هستند. در رده های بعدی مقاله ,استاد و ... مثلا در رشته معماری داشتن پورفولیو جزو عوامل تاثیر گذار هست.نوشتن مقاله هیچوقت نمره تافل 60 شمارا جبران نمی کند. در هرصورت اگر وقت اضافه داشتید بعضی از سایت ها در مورد موضوع مورد نظر شما مقالات معتبر دارند(رایگان یا پولی) در قسمت پژوهشی دانشگاهتان هم یک سری لینک ها و سایتها قبلا خریداری شده و موجود هستند. اگر دانشگاه آزاد هستید هم میتوانید به سیتسم مرکزی وصل شوید و مقالات را مطاله کنید.اگر دنبال موضوعات جدید در خارج از کشور هستید سایت دانشگاه ها و شخصی اساتید بهترین منبع برای شناسایی پروژه های در حال انجام در دانشگاه ها هستند. RE: نوشتن اولین مقاله - Mohammadreza - 24-07-2011 (24-07-2011, 02:32 PM)Harrison نوشته: درورد بر شما ممنون دوست عزیز من هم به کمک یکی از دوستانم که وقت ازاد بیشتری داره با کمک هم قصد شروع را داریم (البته چون دوستم وقت ازاد بیشتری داره کارها رو بیشتر اون انجام می ده و من فقط کمک می کنم ) اما فعلا دنبال موضوع هستیم ، ما هم دو راه به نظرمون رسید برای بدست اوردن موضوع که یکی از انها همین موضوعی بود که شما اشاره کردید اما یک مشکلی که در این راه داریم تعداد زیاد اساتید است ، مثلا من MIT را که خودم چک کردم کلی اسامی در دپارتمان مربوطه داشت و کلی برای هر دانشگاه باید وقت گذاشت ایا اینکه دنبال مقاله های جدید در ژورنالهای مختلف باشیم تا به یک جامعه اماری برسیم تا بتونیم موضوع مناسبی را انتخاب کنیم به نطرتون بهتر نیست ؟ RE: نوشتن اولین مقاله - studentz - 25-07-2011 سلام Mohammadreza به نظر من، با گشتن در ژورنال های مختلف نمیشه به جایی رسید. اینهمه ژورنال و اینهمه موضوع، اینطوری بیشتر دور خودتون می چرخید و سر درگم میشید. ایدۀ خوب تو مقاله خیلی مهمه، اگر ایده خوب نباشه، تمام مدتی که صرف مقاله دادن کردید، بر باد میره و چیزی ازش در نمیاد. شما که تازه وارد پروسه تحقیقاتی شدید، نیاز به کمک و راهنمایی کسی که متخصص هست دارید. مثلا من تو رشته خودم می دونم که چه کسایی واقعا آکادمیک هستن و از روی مقاله هایی که چاپ میکنن مشخص میشه که این ها کسانی هستن که ایده های خوب دارن. شما هم تو رشته خودتون دنبال این افراد باشید، خودتون را به دانشگاه خودتون محدود نکنید و برید با اساتید دانشگاه های دیگه صحبت کنید. توی این مرحله شاید با افرادی مواجه بشید که حتی به زور جواب سلامتون را بدند، ولی افرادی هم هستند که وقتی ببینند شما واقعا مشتاق هستید، راهنمایی تون میکنند. موفق باشید. RE: نوشتن اولین مقاله - Mohammadreza - 25-07-2011 (25-07-2011, 08:15 PM)studentz نوشته: سلام Mohammadreza ممنون studentz عزیز اساسا مشکل من نداشتن موضوع است (من اصلا هیچ موضوعی ندارم تا بتونم ایده ای داشته باشم) به سبب اطلاعات کمم است منظورم اینه در موضوعات روز رشته ام بصورت سرفصل وار اشنایی دارم و هیچ اطلاعات عمقی در این زمینه ندارم بطور مثال من می دونم هوش مصنوعی یکی از موضوعات خوب است اما اطلاعاتی دیگه مثل اینکه در این رشته دروس اصلی که باید روش تسلط داشته باشم ، چه موضوعاتی در این مقوله هوش مصنوعی جایگاه خاصی داره ، اینده شغلی ، TAL بودن یا نبودن موضوع و .... را ندارم تا بتونم با خواندن مقاله ها و کتابها و... به ایده خوبی برسم (نمی دونم اخر هم تونستم منظورمو برسونم یا نه ؟؟؟؟!) در مورد استاد ها هم می ترسم به سسب عدم اشنایی با اساتید جای کسی برم که از نظر دامنه اطلاعاتی وضعیت خوبی نداشته باشه و من هم با کمک اون فرد نتونم با توجه به وقتی که می زارم چیزی دستمو نگیره ، اخه تو دانشگاههای دیگه یک استاد خوب اینقدر سرش شلوغ باید باشه که به غیر دانشجوهاش نتونه برسه !!! RE: نوشتن اولین مقاله - Babak - 26-07-2011 نمیخوام ناامیدتون کنم، اما راستش رو بخواهید نوشتن مقالهی ارزشمندی که بتونه به پذیرش شما کمک کنه، برای دانشجویان لیسانس کار دشواریه. مشکل همینه که خود شما هم گفتید. دانشجویان لیسانس معمولا در یک رشته خاص اون قدر عمیق نمیشن که بتونند کار تحقیقاتی مهمی انجام بدن که قابل چاپ در مجلات یا کنفرانسهای معتبر باشه. به همین خاطر اگر هدف شما از نوشتن مقاله کمک به پذیرشتون هست، به نظرم وقتی که میخواهید صرف این کار رو بکنید رو بذارید روی بالا بردن معدل (اگر هنوز فارغالتحصیل نشدهاید) و بالا بردن نمره زبان و GRE. به نظرم نتیجه بهتری خواهید گرفت. RE: نوشتن اولین مقاله - Mohammadreza - 26-07-2011 (26-07-2011, 10:38 AM)Babak نوشته: نمیخوام ناامیدتون کنم، اما راستش رو بخواهید نوشتن مقالهی ارزشمندی که بتونه به پذیرش شما کمک کنه، برای دانشجویان لیسانس کار دشواریه. مشکل همینه که خود شما هم گفتید. دانشجویان لیسانس معمولا در یک رشته خاص اون قدر عمیق نمیشن که بتونند کار تحقیقاتی مهمی انجام بدن که قابل چاپ در مجلات یا کنفرانسهای معتبر باشه. به همین خاطر اگر هدف شما از نوشتن مقاله کمک به پذیرشتون هست، به نظرم وقتی که میخواهید صرف این کار رو بکنید رو بذارید روی بالا بردن معدل (اگر هنوز فارغالتحصیل نشدهاید) و بالا بردن نمره زبان و GRE. به نظرم نتیجه بهتری خواهید گرفت. ممنون بابک جان من هم با نظر شما موافقم ، اگر خودم قرار بود وقت بزارم شاید اصلا دنبالش نمی تونستم برم اما یکی از دوستانم که چند صباحی است وقت ازاد بیشتری داره اون این وظیفه را تقبل کرده ، و من بیشتر هماهنگ کننده هستم از صحبتهای شما و دوستان مطالب مهمی را متوجه شدم ، حالا دنبال یک استاد و راهنمای خوب می گردم اگر پیش برد این هدف خوب بود در دیگر زمینه ها بازم مزاحمتون می شم باز هم از همه دوستان بخاطر راهنمایی های ارزشمندشون ممنون RE: نوشتن اولین مقاله - spt - 16-12-2011 یکی از مهم ترین نکته ها در نوشتن اولین مقاله این هست: عجله نکنید! خیلی طول میکشه!! این رو دارم جدا به دوستان مخصوصا جوون تر میگم که هنوز لیسانس هستن یا اینکه شروع به ارشد خوندن کردن تازه... اگه تجربه ندارید جدا از اینکه باید نگرشتون رو تقویت کنید به این مسئله باید بدونید که مدت خیلی زیادی باید مطالعه کنید تا تازه متوجه بشید که کجا نیاز به تحقیق وجود داره که شما بخاید انجامش بدید رو ازش مقاله در بیارید!!! باید اول کتاب های رفرنس رو مطالعه کنید و وقتی موضوع مورد علاقتون رو پیدا کردید برید مقاله های روز رو در موردش بخونید ببینید اوضاع چطوریه... این قضیه مخصوصا برای اولین بار خیلی خیلی سخت و زمان گیره... عجله نکنید و حوصله داشته باشید... فقط بار اولش سخته ؛) RE: نوشتن اولین مقاله - Rfdesign - 16-12-2011 شاید زیاد این سوال من مرتبط نباشه ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم: دوستان می خواستم بدونم با توجه به اینکه باید تا نیمه ی اسفند دفاع کنم آیا ژورنالهایی رو می شناسید که بشه در مدت کمتر از یک ماه به اونها مقاله ای رو فرستاد و منتشر کرد؟ فقط داشتن یک مقاله برام مهمه در موقع دفاع،حتی مقاله ی Review هم بشه مهم نیست. البته IFش هم نمی خوام خیلی پایین باشه در رشته ی برق گرایش مخابرات، یا مهندسی پزشکی هم باشه خوبه. بعد از اسفند،با سر صبر می خوام کارم رو در یک ژورنال خوب پابلیش کنم. می تونید کمکم کنید؟ ممنون میشم اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بهم بگید. تشکر |