کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- انجمن: زندگی و کار در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- موضوع: کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب (/Thread-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%9F-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%A8) |
RE: کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب - Madridista - 31-05-2014 سلام کسی از دوستان وضعیت امنیت در استرالیا رو میدونه؟ مثلا دزدی از خونه زیاد انجام میشه ؟ البته بیشتر مد نظر من کویینزلند هست. RE: کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب - Shahrouz - 31-05-2014 سلام وضعیت امنیت رو همیشه بایستی نسبی ارزیابی کرد. به نظر من وضعیت امنیت استرالیا در مقایسه با اکثر کشورهای جهان بسیار خوب هست. البته بعضی محله های سیدنی گاها خطرناک هستند. ولی آمار سرقت و جرم و جنایت نسبتا پایین هست. کوئنزلند در مجموع ایالت امنی محسوب می شه. RE: کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب - Madridista - 31-05-2014 (31-05-2014, 04:28 PM)'Shahrouz' نوشته: سلام دوست عزیز من شنیدم استرالیایی ها خیلی با خارجی ها خوب برخورد نمی کنن. شاید حتی تو مکان های عمومی اگر بفهمن مثلا ایرانی هستی بهت توهین هم بکنن. واقعا اینطور چیزها وجود داره؟
RE: کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب - Shahrouz - 31-05-2014 (31-05-2014, 06:25 PM)'Madridista' نوشته: البته این سوال شما به این تاپیک مربوط نیست و من جابه جا خواهم کرد. با این وجود قانون منع نژاد پرستی مانع از هرگونه توهین مستقیم /غیرمستقیم و یا برخورد توهین آمیز می شه و استرالیا در این زمینه واقعا جدیه. ولی استرالیایی ها بویژه نسل جوان، خیلی خونگرم نیستند. البته با توجه به شناخت یکی دو ساله من اینطور به نظر می رسه.
RE: کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب - Bahram - 01-06-2014 (31-05-2014, 06:25 PM)Madridista نوشته: استرالیا مخصوصا شهرهای بزرگش از نظر نژادی بسیار متنوعه. توهین کردن به فهم و شعور آدمها ربط داره و همهجا آدمهای نادان وجود دارند و شما نباید ناراحت شوی. ولی بخاطر یکسری مسایل احتمالش ضعیفه که فرضا در دانشگاه گروههای دوستی استرالیایی شما رو بعنوان دوست صمیمی در خود بپذیرند. دلیلش لزوما ایرانی بودن نیست، بلکه خارجی و بیگانه بودن و تفاوت فرهنگی و لهجه و موانع زبانی هست. مبارزه با نژاد پرستی اساس قانون استرالیا هست، ولی در گفت و گوها تقریبا همهجا میپرسند مال کجا هستی و بدون شک در یکسری مسائل بیتاثیر نیست. و در آخر هم اینکه سعی کنید حساس نباشید، چون کاری که نمیتونید بکنید. باید همواره به فکر پیشرفت باشید. RE: کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب - Hasegava - 05-09-2014 (04-12-2011, 08:44 PM)'Bahram' نوشته: البته که کار پیدا کردن مشکله.
با سلام در ادامه گفته دوست عزیزم که واقعا درست فرمودن,باید بگم که اصلا موضوع ساده برای نگریسدن هست.به نظر من کسی که میخواد بره اون ور درس بخونه و بمونه( حالا هرجا از اوکزامبورگ بگیر تا کانادا و استرالیا) باید پی اینو به خودش بماله که واسه اون منطقه یه غیر بومی محسوب میشه.مردم بومی هم نسبت به یک غیر بومی تقریبا میشه گفت رابطه استراتژیکی ندارن.نمونه اش همین افغانی های توی ایران حالا اینا باز ایرانی خوب میفهمن.شما خودتون رو بذارید جای یه کارفرما یک شرکت معتبر,کدومتون حاضرید افغانی استخدام کنید؟من نمیگم که اونجا کار پیدا نمیشه بلکه لپ کلام من اینه که هرجای دنیا واسه کار سختی خودشو داره حتی اگرم 400 تا شرکت خصوصی و دولتی اپ کردید نباید نا امید بشید چون باید تحمل کنید.باید کوه بشید این سختی ها اومدن که برن,نیومدن که همیشه گریبانگیر ما باشن.
RE: کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب - amirfriendship - 01-05-2015 البته من شنیدم در کشورهایی مثل کانادا و استرالیا که مهاجرپذیر تر هستند شرایط برای خارجی ها از اروپا بهتره و تبعیض نژادی کمتری هست. من لیسانس عمران و ارشد مدیریت دارم.سابقه کار فروش و عمرانی و هر دو دارم. برای کار تو زمینه نفت اقدام کنم ؟البته با توجه به اینکه سابقه کار نفتی ندارم.به صرف اینکه عمران خوندم میشه تو صنعت نفتش کار پیدا کرد؟ برای نفت حتما باید وسترن استرالیا و بریزبین برم؟ RE: کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب - hoseinf - 01-11-2015 سلام من لیسانس عمران دارم میخاستم بدونم شرایط کاری واسه رشته عمران چجوریه؟ کدوم شهرها بیشترین پذیرش رشته عمران رو دارن RE: کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب - sharareh_ag - 11-05-2017 سلام دوستان راهنماییتون خیلی میتونه کمکم کنه . تا حدود 2 ماه دیگه به استرالیا خواهم رفت . خانم هستم مجرد . تحصیلاتم هم فوق مدیریت پروژه ساختمانی هست . در انتخاب شهر تردید دارم . با توجه به رشته ام ممنون میشم راهنمایی کنید کدام شهر استرالیا از لحاظ بازار کار و هزینه های زندگی برام مناسب تره . اگر ممکنه قیاسی داشته باشید بین حداقل هزینه های زندگی در گلد کست و سیدنی در ماه . ( خانه هم اجاره ی اتاق مد نظرم هست) اگر هزینه های زندگی رو به ریز و تفکیک شده بگید ممنون میشم . هر پیشنهادی در این زمینه دارید لطفا دریغ نکنید . RE: کدام شهر استرالیا؟ مزایا و معایب - saman2018 - 22-02-2018 سلام دوستان.می خواستم بدونم تو کدوم شهر ها این بحث نژاد پرستی کمتره؟ملبورن سیدنی و کانبرا از نظر خودم این مساله توشون کمتره.درسته؟ |