هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: برق و کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1) +---- انجمن: مهندسی و علوم کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1) +---- موضوع: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن (/Thread-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AF%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%A2%D9%86) |
RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - mana - 28-12-2012 (27-12-2012, 04:12 PM)M0TRIX نوشته: mana عزیز ! نه منظورم رشته بود فکر کردم یکی از گرایشای IT ولی دیدم دارم اشتباه میکنم ممنون RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - ForeverBlue - 23-06-2013 تا جایی که من اطلاع دارم هوش مصنوعی لزوما مربوط به کامپیوتر نیست هرچند در ایران و برخی کشورها در دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات قرار داد. این رشته در کشورهای دیگر نیز رواج دارد ولی عمدتا با اسم سیستمهای هوشمند یا ... مثلا در دانشگاه استانفورد یا بارسلونا یا .... رشته ساده ای نیست و به ریاضیات نسبتا قوی و علاقه فراوان نیاز دارد. همچنین باید مباحث الگوریتمها را به خوبی دانست. RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - ahratat - 30-05-2015 سلام تا اونجایی که من میدونم هوش برای مهندسی نرم هست. اصلا نشنیدم که یکی از گرایش های it باشه.جالب بود برام کدوم دانشگاه تحصیل می کنید؟ RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - k1h - 20-08-2015 @Babak سلام کاردانی و کارشناسی ناپیوستۀ ریاضی (دولتی ولی با معدل پایین) و کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوتر نرم افزار (دانشگاه آزاد با معدل بالای 17) دارم (کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوترمو با همون کاردانی ریاضی به عنوان مدرک پایه گرفتم). به علوم شناختی علاقه مندم و دوست دارم در این زمینه ادامه تحصیل بدم. اما با توجه به این که در ایران با رویکرد روان شناسی به این موضوع پرداخته می شه (لااقل تو ارشد)، می خوام به یه کشور دیگه برم. در ضمن مقاله ای هم ندارم و مدرک زبانم ندارم. با این اوصاف پیشنهاد شما دوست عزیز چیه؟ 1. به نظرتون زبانمو تقویت کنم و به فکر نوشتن مقاله باشم بلکه جذب بشم و این که واسه مستر یا مستقیماً به دکترا اقدام کنم؟ 2. یا این که تو ایران هوش مصنوعی بخونم (ارشد) و واسه دکترا برای یه کشور دیگه (یا تو ایران) اقدام کنم (واسه همین رشتۀ علوم شناختی)؟ 3. و یا پیشنهادای دیگه ای دارین؟ 4. در ضمن کدوم کشورا و چه دانشگاه هایی در چه مقاطعی در این رشته فعالن و پذیرش می دن؟ بسیار ممنون از پاسخگوییتون و معذرت بابت سؤالای زیادم RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - ehsan70 - 21-08-2015 با سلام خدمت دوستان بنده پشت کنکوری ارشد هستم و علاقه دارم که در گرایش الگوریتم و محاسبات تحصیلمو ادامه بدم میخواستم بدونم ارائه مقالات و تحقیق برای ارشد در ایران و شرایط پذیرش برای اپلای در دانشگاه های دیگر به چه شکله بخصوص در US. تشکر RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - nasim1234 - 21-08-2015 (21-08-2015, 09:39 PM)ehsan70 نوشته: با سلام خدمت دوستان در مورد مقاله دادن در ایران اگر استاد خوبی پیدا کنید میتونید مقاله بدید ولی کلا کار الگوریتم محاسبات سخت هست تا حدی. در آمریکا هم از نظر پذیرش مثل سایر گرایش های کامپیوتر اپلایش خوبه نسبتا ولی فکر می کنم اگر مقاله ندین برای پذیرش کارتون سخت بشه. ضمن اینکه رقباتون فقط کامپوتری ها نیستن و مثلا کسایی که ریاضی خوندن هم ممکنه الگوریتم محاسبات اپلای کنن (با دید کلی تر منظورمه نه فقط ایران رقبا از سایر کشورها) توجه کنید که اگر ارشد رو در یک دانشگاهمعمولی ایران بخونین و مقاله هم ندین برای اپلای سخت میشه کارتون. ولی اگه چند دانشگاه اول ایران قبول بشین جای نگرانی نداره. اگر جزیی تر بپرسین بهتر میتونم کمک کنم RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - ehsan70 - 21-08-2015 (21-08-2015, 10:39 PM)nasim1234 نوشته: در مورد مقاله دادن در ایران اگر استاد خوبی پیدا کنید میتونید مقاله بدید ولی کلا کار الگوریتم محاسبات سخت هست تا حدی. ممنون. در فکر هستم که حتما مقاله ای بدم. و اینکه این گرایش فقط در شریف و دانشگاه تهران ارائه میشه. میخواسم نسبت به گرایش های دیگه بسنجم که بازدهی اون از لحاظ تحقیقاتی و پذیرش نسبت به گرایشایی مثل هوش و گرایش های دیگه چقدره. مثلا مگه در گرایش هایی دیگه اگر مقاله ندیم مگر میشه اپلای کرد؟ RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - nasim1234 - 21-08-2015 (21-08-2015, 11:23 PM)ehsan70 نوشته: ممنون. در فکر هستم که حتما مقاله ای بدم. و اینکه این گرایش فقط در شریف و دانشگاه تهران ارائه میشه. میخواسم نسبت به گرایش های دیگه بسنجم که بازدهی اون از لحاظ تحقیقاتی و پذیرش نسبت به گرایشایی مثل هوش و گرایش های دیگه چقدره. مثلا مگه در گرایش هایی دیگه اگر مقاله ندیم مگر میشه اپلای کرد؟ من شریف درس خوندم نمیدونستم کجاها ارایه میشه بله میشه بدون مقاله هم اپلای کرد. مخصوصا در شریف کم نیستن کسانی که بدون مقاله اپلای میکنن. خصوصا از لیسانس به دکترا با ریکام خوب و معدل خوب شریف خیلی راحته اپلای. من بدون مقاله واترلو پذیرش گرفتم که نرفتم البته. ضمنا معدل من بالا نبود. نسبت به گرایش های دیگه سخت تره به نظر من. من در دوره لیسانس یک دوره کوتاه با یک دانشجوی دکترا کار می کردم و ایشون میگفت سخته مقاله دادن. نهایتا البته ایشون ۴ یا ۵ مقاله داد و تاپ ۱۰ گرفت. از حرفم ناراحت نشین ولی سخت که میگم از نظر ذهنیه مثلا من ذهنم در اون حد قوی نبود که ایده بزنم تو این گرایش و ادامه ندادم اگر شریف و تهران برین و مقاله بدین بعیده به مشکلی بخورین برای اپلای. تو شریف دکتر قدسی الگوریتم کار می کنه فکر کنم و ریکامش بسیار بسیار راهگشاست RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - ForeverBlue - 22-08-2015 (20-08-2015, 07:52 PM)k1h نوشته: @Babak درود بر شما و خوش آمدید به این فروم در هر صورت و برای گرفتن پذیرش و تحصیل باید زبان خود را تقویت کنید و آیلتس 6.5 یا بالاتر (یا تافل حداقل 100) را داشته باشید. با داشتن فوق لیسانس ایران، گرفتن پذیرش دکتری در خارج از ایران سخت است. اگر هدف تان دکتری است بهتر است فوق لیسانس خود را هم در همان کشور و ترجیحا دانشگاهی بگذرانید که میخواهید دکتری بگیرید. دانشگاه های صنعتی در امریکا و کشورهای اروپایی برنامه های خوبی برای این رشته دارند. از دانشگاه استانفورد گرفته تا سایر دانشگاه ها. این که چطور میتوانید پذیرش بگیرید هم به معدل و نمره زبان بستگی دارد. پیشنهاد میکنم جزوه سایت را نیز مطالعه کنید. RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - kambiz_af - 24-08-2015 با سلام، رشته لیسانس و فوق من ریاضی محض بوده. با توجه به علاقه اینجانب به هوش مصنوعی و برنامه نویسی و ریاضی، کدام گرایش هوش مصنوعی را بهم پیشنهاد می کنید؟ در ضمن C++ بلدم. 5 تا مقاله آی اس آی غیر مرتبط و 3 تا ثبت اختراع داخلی دارم. |