رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 13-07-2012 شاید خلی از دوستان هنری و هنرمند علاقه زیادی برای ادامه تحصیل در دانشگاههای هنر های زیبای ایتالیا که در اروپا بسیار معروف است داشته باشند. در زیر شرحی از دانشگاهها و نکات مفید در این خصوص ارائه کردم. در ابتدا باید عرض کنم بیشتر دروس و دوره ها به زبان ایتالیایی برگزار میشه البته جدیداً شنیده ها حاکی از برگزاری دوره انگلیسی در مقاطع بالاتر از لیسانس در این اکادمی ها ارائه شده است. مهمولاً هزینه ها در این رشته ها در مقطع لیسانس معمولا سالی 1200 یورو می باشد و البته هزینه تحصیلی برای رشته های فوق و دکتری هزینه بر است طبق اطلاعات زیر: Florence Institute of Design Intl Tuition Fee per 1 year (2:Semesters) 6120 Euro (tax included) Registration Fee: 780 Euro (tax included) ------------------------------------------ MA in Communication Design NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano The total yearly fee for the attendance to the MA Degree program, pre-enrollment fee included, is - Euros 9.000, for Italian and EU citizens - Euros 12.000, for non-EU citizens. ------------------------------------------------------------ Accademia Riaci -Learn Italian Art, Design and Cooking in the heart of Florence, Italy.- €15,000 (per year) ----------------------------------------------------- ACCADEMIA ITALIANA 1 year (in a single payment) € 9.500 ---------------------------------------- در این قسمت هم منابع بالا را ذکر کرده و در پایین هم دانشگاهها و اکادمی هنره ای زیبا را قرار دادم. لینک 1 لینک 2 لینک 3 لینک 4 RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 13-07-2012 لیست اکادمی ها و دانشگاههای هنر های زیبا در ایتالیا: 1- اکادمی هنرهای زیبای Foggia > لینک 2 - اکادمی هنرهای زیبای Frizionone > لینک 3 - اکادمی هنر های زیبا Lecce > لینک 4 - اکادمی هنر های زیبای میلان > لینک 5- اکادمی هنرهای زیبای Napoli > لینک 6 - اکادمی هنر های زیبای Palermo > لینک 7 - اکادمی هنر های زیبای Roma > لینک 8 - اکادمی هنر های زیبای Torino > لینک 9 - اکادمی هنر های زیبای Urbino > لینک 10 - اکادمی هنر های زیبای Venice > لینک RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - فروغ - 15-07-2012 سلام دوستان من فروغم 23 سالمه سال سوم رشته میکروبیولوژی با معدل 14 هستم و نفر دوم المپیاد کشوری در رشته قنادی و خیلی هنر مند ولی متاسفانه سطح زبانم پایینه میخواستم اگه میشه لطف کنید و من رو راهنمایی کنید چطور از این طریق میتونم برم و این مدارک فنی حرفه ای و مقام ها برای راحت تر رفتن و کار به دردم میخوره یا نه؟و وضعیت رشته ام در ایتالیا به چه صورته به نظر شما در همین رشته بمونم یا وارد شاخه پزشکی شم درآمدش بهتره؟ RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - ahmadpashaei - 15-07-2012 (15-07-2012, 03:37 AM)فروغ نوشته: سلام دوستان من فروغم 23 سالمه سال سوم رشته میکروبیولوژی با معدل 14 هستم و نفر دوم المپیاد کشوری در رشته قنادی و خیلی هنر مند ولی متاسفانه سطح زبانم پایینه میخواستم اگه میشه لطف کنید و من رو راهنمایی کنید چطور از این طریق میتونم برم و این مدارک فنی حرفه ای و مقام ها برای راحت تر رفتن و کار به دردم میخوره یا نه؟و وضعیت رشته ام در ایتالیا به چه صورته به نظر شما در همین رشته بمونم یا وارد شاخه پزشکی شم درآمدش بهتره؟با سلام و خوشامدگویی شما وقت دارید انگلیسیتون رو قوی کنید چرا نگرانید؟!! راستی دانشگاه شما هم مهم هست،از کدوم دانشگاهید؟تا جاییکه من میدونم با داشتن مدرک فنی و حرفه ای و المپیاد نامرتبط با رشته تحصیلی نمیتونید برای ادامه تحصیل در اون قنادی به جایی برید و باید لیسانس داشته باشید تا بتونید اون رو ادامه بدین و یا اینکه اصلا برید لیسانس رو اونجا در قنادی و آشپزی و .... بگیرید که من نمیدونم دقیقا چه رشته ای هست.ولی اینکه بخواین با لیسانس میکروبیولوژی ارشد قنادی و .... بخونید هم خوب بازم ممکنه بتونید با لیسانس نامرتبط پذیرش بگیرید ولی کمی سخت میشه و احتمال کمک هزینه هم از بین میره تقریبا. در کل به نظرم ببینید هدفتون چیه؟رفتن از ایران یا ادامه تحصیل؟!منظورم اینه که ببینید به چی علاقه دارید،میکروبیولوژی یا آشپزی؟میتونید در دانشگاه های ایتالیا بگردین و شرایط هردو رو ببینید و بعد با توجه به علاقه قبلی تصمیم نهایی رو بگیرید. موفق باشید. RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 15-07-2012 (15-07-2012, 03:37 AM)فروغ نوشته: سلام دوستان من فروغم 23 سالمه سال سوم رشته میکروبیولوژی با معدل 14 هستم و نفر دوم المپیاد کشوری در رشته قنادی و خیلی هنر مند ولی متاسفانه سطح زبانم پایینه میخواستم اگه میشه لطف کنید و من رو راهنمایی کنید چطور از این طریق میتونم برم و این مدارک فنی حرفه ای و مقام ها برای راحت تر رفتن و کار به دردم میخوره یا نه؟و وضعیت رشته ام در ایتالیا به چه صورته به نظر شما در همین رشته بمونم یا وارد شاخه پزشکی شم درآمدش بهتره؟فروغ گرامی. سوال شما کمی گنگ به نظرم میاد، شما به هنر علاقه دارید یا به میکروبیولوژی؟ کلاً اگر در زمینه هنر علاقه داشته باشید که باید عرض کنم باید قید زبان انگلیسی را بزنید در ایتالیا باید در این رشته و مقطع حتماً ایتالیایی بدونید. از طرفی شما برای رشته اشپزی یا قنادی و مد و فشن هر ماه از طرف اکادمی یا دانشگاه باید گالری یا نمایشگاهی از کاراتون رو در معرض عموم قرار بدهید بنابراین دانستن و ارتباط با ایتالیایی ها مهم است. از طرفی رشته میکروبیولوژی هم وجود دارد که اگر به این رشته علاقه دارید مشکلی در خصوص زبان انگلیسی نداره و به راحتی می تونید ادامه تحصیل دهید. سوالی بود اینجا بپرسید پاسخ خواهیم داد. ازاد اندیش باشید RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - DonArian - 16-08-2012 میشه در مورد دانشگاه هایی که پزشکی ارایه میدن و خوب هستن اطلاعات بدین؟ با تشکر RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 20-08-2012 (16-08-2012, 06:51 PM)DonArian نوشته: میشه در مورد دانشگاه هایی که پزشکی ارایه میدن و خوب هستن اطلاعات بدین؟ با تشکردروود. دوست عزیز. شما متاسفانه در خصوص مقطع تحصیلی خودتان اشاره ای نکرده اید. کلاً دوره پزشکی در ایتالیا به زبان ایتالیایی تدریس میشه و برای کلیه گرایش ها و رشته های پزشکی امتحان الفا تست لازمه .در بیشتر شهرها و دانشگاهها رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی ارائه میشه. RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - DonArian - 03-09-2012 (20-08-2012, 08:12 PM)Mr-Voltage نوشته: دروود.من 19 سالم هست و ایران از مهر امسال احتمالا زیست شناسی می خونم! ولی می خواستم ساله دیگه ایتالیا باشم! می خواستم یه مقایسه ای بین دانشگاه پزشکی میلان و ساپینزا انجام بدم! به نظرتون کدوم بهتر و کدوم هزینش کمتر هست! RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - yashin124 - 24-09-2012 با سلام ، خدمت دوستان عزیزم ، به سوال داشتم در مورد پلی تکنیک میلان!!!! آیا این دانشگاه بدون اصل مدرک پذیرش می ده ! منظورم با ریز نمرات رسمی و بقیه مدارک هست ؟ ؟؟ اگر نه ! چه مدرک جایگزین می شه کرد . من تازه فارغ التحصیل شدم و مشمول هستم ! مدرک موقت و اصل بهممون نمی دن RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 24-09-2012 (24-09-2012, 09:33 PM)yashin124 نوشته: با سلام ، خدمت دوستان عزیزم ، به سوال داشتم در مورد پلی تکنیک میلان!!!!دوست عزیز با مطالعه دقیق تر سوال را در بخش مربوطه اینجا مطرح نمایید. سلام شما از دانشگاه مبدا که درس خوندید میخوای که تا اینجا که درس خوندیبه شما ریز نمره بدهند بعدش ریز نمرات را برای میلان یا تورینو میفرستی اونها هم کاندیشنال شمارا در رقابت شرکت میدهند سپس اگر قبول شدی به شما وقت میدن تا مدرک موقت را براشون بفرستی |