آکادمیا کافه
کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+---- موضوع: کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84-application)

صفحات 1 2

RE: کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application - alirezazz - 24-07-2013

شما يه لطف مي كنيد به من يگيد اين دانشگاه ددلاين واسه فاند كيه؟
تو اين صفحه نوشته ١ مارچ و ١ اكتوبر ايا اين همون ددلاين فاند هستش؟
http://prospective.nmsu.edu/graduate/degrees/eng/me.html

RE: کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application - ice - 24-07-2013

برای فاند دانشکده به این لینک مراجعه کنید. فایل پیوستی برای اسکالرشیپ هم تاریخ های:
Priority deadlines for scholarship applications
Fall Semester -- April 1st  Spring Semester -- October 1st
داده که پاییز زودتر از ددلاین دانشگاه هست و اول باید پذیرش گرفته باشید تا در نظرتون بگیرن.

RE: کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application - alirezazz - 24-07-2013

با تشكر از شما براي پاسخ
من واقعا عذرخواهي مي كنم اما كمي سردرگم شدم
يعني قانون كلي براي تمام دانشگاه هاي امريكا اينه كه ١ بار مدارك رو در زمان كفته شده براي انواع بورس ها(TA,RA,felowship,..) سابميت كنيم و ١ بار هم براي پذيرش؟

RE: کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application - m.ost - 24-07-2013

(24-07-2013, 07:40 PM)'alirezazz' نوشته: با تشكر از شما براي پاسخ
من واقعا عذرخواهي مي كنم اما كمي سردرگم شدم
يعني قانون كلي براي تمام دانشگاه هاي امريكا اينه كه ١ بار مدارك رو در زمان كفته شده براي انواع بورس ها(TA,RA,felowship,..) سابميت كنيم و ١ بار هم براي پذيرش؟

دوست عزیز 
برای دانشگاه های مختلف ممکن هست که متفاوت باشه. شما باید سایت دانشگاه مورد نظر رو درست بخونید. هیچ وقت لازم نیست دوبار مدارک رو بفرستین. ممکنه ددلاین به این صورت باشه که مثلا برای کسایی که فاند میخوان  (چه اینترنشنال چه غیر اینترنتشنال) تا فلان تاریخ مدارک رو بفرستین. ولی اگر کمک هزینه نمیخواین و خودتون پول میدین یک ددلاین دیگه بعد این تاریخ هم هست که کسی که کمک هزینه نمیخواد تا اون موقع برای فرستادن مدارک و تکمیل پذیرش وقت داره. 

یک سری دانشگاه ها هم ددلاین زودتری برای اینترنشنال ها دارن به این علت که فرستادن مدارکشون بیشتر طول میکشه. 
هر موقع که شک داشتین بهترین کار اینه که از خود دانشگاه سوال کنین. 

RE: کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application - ftaheri - 12-03-2014

دوستان توی یکی از مراحل اپلای نوشته شده بود کهBig Grino you have fund or are seeking governmental or  external funding from one of these programsSadas I've copied below)
Check the box or boxes that apply if you have or are seeking governmental or external funding from one of these programs.FAMU Feeder: Applied for funding  Funding approvedFulbright Scholar:
Please Identify Program:
 IIE
 LASPAU
 AMIDEAST
 KOMMISSION Applied for funding  Funding approvedMcNair Scholar: Applied for funding  Funding approvedMcKnight Scholar: Applied for funding  Funding approvedNational Science Foundation Fellowship: Applied for funding  Funding approvedNational Institutes of Health Fellowship: Applied for funding  Funding approvedOther (U.S. or Foreign): Applied for funding  Funding approved 
Please explain: 
Check if you are applying for any of the following. Assistantship Distance Learning Program Fellowship Joint UF Degree 3/2 Program

If you are not applying to any program, click Save to continue.
خب! من از جای دیگه ای فاند ندارم و درخواست هم ندادمُ‌ولی از این دانشگاه فاند میخوامُ با این اوصاف باید چیزی رو علامت بزنم یا فقط سیو رو بزنم و رد شم؟!!! ممنونم

RE: کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application - soheilup71 - 11-09-2014

دوستان سلام،
میخواستم بدونم آیا امکان این هست که پیش از فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی (مثلا ترم 7)، از دانشگاه مورد نظر پذیرش اولیه گرفت و transcript های ترم آخر رو بعدا ارسال کنیم؟
لطفا نگید بستگی به دانشگاه داره(فقط دانشگاههای کانادا مد نظرم هست..)
دوستانی که اطلاع دارن، ممنون میشم اگر بیشتر توضیح بدن...

RE: کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application - ahmadpashaei - 11-09-2014

(11-09-2014, 03:45 PM)'soheilup71' نوشته: دوستان سلام،
میخواستم بدونم آیا امکان این هست که پیش از فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی (مثلا ترم 7)، از دانشگاه مورد نظر پذیرش اولیه گرفت و transcript های ترم آخر رو بعدا ارسال کنیم؟
لطفا نگید بستگی به دانشگاه داره(فقط دانشگاههای کانادا مد نظرم هست..)
دوستانی که اطلاع دارن، ممنون میشم اگر بیشتر توضیح بدن...

بله کارنامه 6 ترم رو بعلاوه گواهی اشتغال به تحصیل میدین. ولی وقتی رفتین باید ریزنمرات 8 ترم + اصل و ترجمه دانشنامه رو تحویل بدین برای ثبت نام

RE: کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application - delbina - 19-12-2015

سلام،صبح بخیر
ببخشید برای پر کردن اپلیکشن علاوه بر cv و sop چه مدارک دیگه ای نیاز هست که اماده باشه؟ منظورم این هست که چه مدارکی رو بایداز دانشگاه درخواست کنیم که بهمون بدن،؟؟
سوال بعد اینکه:این مدارکی که از دانشگاه گرفتیم بعد باید بدیم دارلترجمه و بعد که ترجمه شد اپلود کنیم؟
و سوال اخر:منکه لسیانس و ارشدم از دوتا دانشگاه متفاوت بوده ایا مدرکی نیاز میشه که من مجبوربشم برم و بگیرم؟
با احترام

RE: کامل بودن مدارک در زمان تکمیل application - Matinking - 19-12-2015

(19-12-2015, 09:25 AM)delbina نوشته: سلام،صبح بخیر
ببخشید برای پر کردن اپلیکشن علاوه بر cv و sop چه مدارک دیگه ای نیاز هست که اماده باشه؟ منظورم این هست که چه مدارکی رو بایداز دانشگاه درخواست کنیم که بهمون بدن،؟؟
سوال بعد اینکه:این مدارکی که از دانشگاه گرفتیم بعد باید بدیم دارلترجمه و بعد که ترجمه شد اپلود کنیم؟
و سوال اخر:منکه لسیانس و ارشدم از دوتا دانشگاه متفاوت بوده ایا مدرکی نیاز میشه که من مجبوربشم برم و بگیرم؟
با احترام

سلام

1- این سوال بسته به application مطروحه در هر رشته و دانشگاه و کشور می تونه by case متفاوت باشه... در کل مدارکی رو submit بفرمایید که در هر application به عنوان mandatory ذکر شده ان...

2- اگر انگلیسی (یا به زبان کشور دانشگاه مقصد) نیستند، بله...

3- مشابه سوال اول بستگی به مورد داره.. مثلا ممکن هست برای تهیه نامه گواهی رتبه یا تایید course description لازم بشه مراجعاتی داشته باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم