![]() |
پذیرش از کشورهای ارزان برای تحصیل - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: پذیرش از کشورهای ارزان برای تحصیل (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84) |
RE: کشورهای ارزان... - Shihan - 02-02-2013 دوست عزیز با توجه به لیست که در این بخش قرار دادید بنده برخی از کشورهایی که ممکنه کسی بخواهد در انجا برای تحصیل و زندگی برنامه داشته باشید قرار داده ام و از برخی از کشورها هم بدلیل وجود مشکلات خاص خودداری کردم. لبنان لائوس تایلند ویتنام فیلیپین الجزایر مراکش تونس غنا کامرون لیبی قبرس مالت لیختن اشتاین صربستان مقدونیه پرو نیکاراگوئه پاراگوئه کاستاریکا کوبا RE: کشورهای ارزان... - parsley - 03-02-2013 تشکر از شما. البته لیست هنوز تموم نشده، کشورای جالبتری هم هستن! فقط موردی که به نظرم رسید اینکه مطمئنید مالت و لیختن اشتاین جزو کشورهای ارزان بحساب میان؟ چون تو لیست من نیستن... RE: کشورهای ارزان... - Shihan - 03-02-2013 (03-02-2013, 03:07 PM)parsley نوشته: تشکر از شما. البته لیست هنوز تموم نشده، کشورای جالبتری هم هستن!در کل کشور لیختن اشتاین برای تحصیل بدلیل سیستم المانی جزو کشورهای اروپایی ارزونه و بدلیل محیط کوچکش شاید بشه بهتره از المان و اتریش زندگی کرد. و شهریه حدود 500 یورو در هر ترم رو اخذ میکنه. کشور مالت هم تنها یک دانشگاه داره که برای دوره فوق و دکتری به زبان مالتی و هزینه اش زیاده و بهتره حذف بشه!!!! و حرف شما ![]() ![]() RE: کشورهای ارزان... - Shahrouz - 04-02-2013 درود کشور لیختن اشتاین، یکی از توسعه یافته ترین کشورهای بسیار کوچک جهان محسوب می شه (به نسبت جمعیت) و اتفاقا پر از شرکتهای کوچک و بزرگی هست که شما می تونید بعد از فارغ التحصیلی در زمینه های بویژه محصولات پزشکی مثل تجهیزات سنسینگ، بافتهای مصنوعی، جی آی رنال دیالیز سیستم(سیستمهای دیالیز/تصفیهروده/ کلیوی/کبدی)، پروتزهای دندانی و... فعالیت داشته باشید. این رو هم ببینید RE: کشورهای ارزان... - parsley - 04-02-2013 بسیار از همراهی دوستان خصوصا آخرین پست و مخصوصا لینکش ممنونم. من که واقعا لذت بردم از این کاتالوگ مختصر و مفید در معرفی کشور لیختن اشتاین و چه کار قشنگی هم این کشور کوچیک کرده با این معرفی جالب. دوستان عزیز، هدف من از این تاپیک هم همچین چیزی بود. یعنی هر کسی اطلاعاتی از این کشورهای ارزان و اغلب کمتر شناخته شده داره شِیر کنه تا همه استفاده کنیم و خصوصا اونایی که در شُرف رفتن بودن و یک دستهایی برنامه تحصیل و زندگیشونو بهم ریختن، بلکه اینطوری بازم امیدی برای ادامه تحصیل داشته باشن. امیدوارم حس کنیم همونطور که ادامه تحصیل خودمون بسیار مهمه، برای دیگران هم همینقدر اهمیت داشته که حالا بهردلیلی فعلا میسر نشده و بلکه اینطوری بتونیم به دوستامونم واسه ادامه تحصیل کمک کنیم. RE: کشورهای ارزان... - parsley - 06-02-2013 قسمت سوم لیست: 21. Dominican 22. Ecuador 23. Egypt 24. El Salvador 25. Eritrea 26. Estonia 27. Ethiopia 28. Gambia 29. Georgia 30. Ghana امیدوارم شاهد اطلاعات دیگر دوستان درباره این کشورها و مخصوصا تحصیل در اونا باشیم... RE: کشورهای ارزان... - Shahrouz - 06-02-2013 درود parsley این کشورهایی که شما دارید معرفی می کنید حتی جای 1ماه زندگی هم نیستند. غنا، اتیوپی، اریتره، گامیبیا 4 کشور در رده فقیر ترین و پرجنایت ترین کشورهای جهان هستند. بهتره لیست کشورها لیست منطقی تری باشه. به نظرم کشورهای آلمانی زبان، کشورهای شمال آفریقا، کشورهای جنوب شرق آسیا، کشورهای شرق اروپا و در نهایت کشورهای آمریکای جنوبی کشورهای ارزونقیمت و قابل زندگی هستند. RE: کشورهای ارزان... - rulany - 07-02-2013 منم موافقم. خدا وکیلی کی میره غنا؟ یا اتیوپی!!! بی خیال بابا. دیگه ایران انقدرم بد نیست که ادم بخواد بره این جور کشورها . ب نظرم کشورهایی که اینجا معرفی میشن لااقل دیگه بد تر از ایران خیلی نباشن.حالا بهترم نیستند اشکال نداره.مثلا همین استونی که گفته بودین ارزون واقعا.کشور خوبی هم هست. لیتوانی و لتونی هم همین جور هستند. حتی گرجستان ! درسته سطح علمی بالایی نداره اما برای زندگی جای خیلی بدی نیست RE: کشورهای ارزان... - Shihan - 07-02-2013 دروود. بنده با توجه به پست اول دوست عزیزمون parsley پیشتر به ایشون گفتم لااقل کشورهایی در این لیست که دارند زحمت میکشند اورده بشه که حداقل کسی که رفته اونجا مایوس و دچار مشکل نشه. به هر حال ممکنه ما در این فروم نظراتمون در تصمیم گیری فردی موثر باشه و ممکنه خدای نکرده مشکل ایجاد کنه. به نظر بنده هم دوستانم rulany , shahrouz به این مهم خوب اشاره کرده اند. RE: کشورهای ارزان... - parsley - 07-02-2013 (28-01-2013, 02:48 PM)parsley نوشته: با سلام به همه دوستان.البته انتظار اینرو داشتم که هنوز این لیست 88 کشوره به انتها نرسیده سیل (یا جریان!) انتقادات تند یا کند سمت من سرازیر بشه! چون این مسائل رو قبلا هم در کشورم و از هموطنام دیدم. ناراحت نشید اول خودمو میگم چون خودمم ایرانیم! که یه کم سعه صدرمون کمه! من بعمد اولین پست خودمو نقل کردم که ببینید اونجا هم نگفتم این لیست همش خوبه و میتونید تو هرکدوم از این کشورا که خواستید برید و تحصیل کنید! این یک لیست خامه دوستان! یعنی من فقط یک جنبه کار که بحث هزینه ها بوده رو در نظر گرفتم و این لیست رو درآوردم. به بقیه جنبه ها هم کاری نداشتم. واسه همینم از بقیه دوستان تقاضا کردم هر اطلاعاتی درباره این لیست (یا حتی خارج از این لیست) دارن شِیر کنن که متاسفانه خبر خاصی نشده تابحال. بهرحال همونطور که گفتم اینکه نام کشوری تو این لیست باشه اصلا بمعنای تایید یا خوب بودن اون نیست و فقط بمعنای ارزان بودن اونه. اونم بطور کلی و نیاز به تحقیق بیشتر هست. امیدوارم سوء تفاهمات رفع شده باشه با این توضیحات... |