آکادمیا کافه
وثیقه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: وثیقه (/Thread-%D9%88%D8%AB%DB%8C%D9%82%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: وثیقه - civil2015 - 10-06-2012

نقل قول:(من خودم 4 روز پیش نظام وظیفه بودم. یه برگه توی قسمت امور مالی هست که روش
واسه قسمت ضمانت نامه نوشته که اگه می خواین از بانک در قبال سپرده بلند
مدت ضمانت نامه بگیرن باید کپی سپرده ها رو ببرین تا نشون بده تاریخ
افتتاحشون مال 2 ماه پیشه ! !!!)
این قانون واقعا عمل می‌شه ؟خیلی‌ استرس گرفتم یک هو.
اولین باره که این رو میشنوم.کسی تجربه ای نداره؟؟
ممنون

RE: وثیقه - MaMi - 10-06-2012

(10-06-2012, 05:27 PM)civil2015 نوشته: این قانون واقعا عمل می‌شه ؟خیلی‌ استرس گرفتم یک هو. اولین باره که این رو میشنوم.کسی تجربه ای نداره؟؟
دوست من، من خودم وثیقه گذاشتم برای خروج از کشور (این ارسال)، ولی دقیقا فاصله بین بازشدن حساب تا گذاشتن وثیقه، 5 روز بود، اولین باره چنین چیزی میشنوم...البته در مورد حساب سپرده بلند مدت اطلاعی ندارم!

RE: وثیقه - civil2015 - 10-06-2012

مرسی. درسته ولی اگه سپرده بلند مدت بذاریم میشه که از سودش استفاده کرد.ولی وقتی این قانون راجبه سپرده بلند مدت رو دیدم جا خوردم
شاید این بند 2 ماه جدی نباشه, نمیدونمSad

[جداشده] ویزای تحصیلی ضمانت مالی میخواد؟؟!! - mhz_ir - 14-06-2012

در صورت پذیرش در یکی از دانشگاههای امریکا با توجه به مشمولیت و استفاده از معافیت تحصیلی
میخواستم بپرسم چقدر باید وثیقه بزاریم؟
سوال دیگم اینه که اگر از یکی از دانشگاههای امریکا پذیرش بگیرم بعد از تایید وزارت علوم تمام مدارکمو بهم میدن؟(مدرک کارشناسی و ارشد)
چون دانشگاه میگه تا خدمت نرفتی اصل مدرکو نمیدیم!(البته دانشگاه آزاد رو مد نظرمه)

RE: ویزای تحصیلی ضمانت مالی میخواد؟؟!! - Mike - 14-06-2012

(14-06-2012, 09:33 PM)mhz_ir نوشته: در صورت پذیرش در یکی از دانشگاههای امریکا با توجه به مشمولیت و استفاده از معافیت تحصیلی
میخواستم بپرسم چقدر باید وثیقه بزاریم؟
سوال دیگم اینه که اگر از یکی از دانشگاههای امریکا پذیرش بگیرم بعد از تایید وزارت علوم تمام مدارکمو بهم میدن؟(مدرک کارشناسی و ارشد)
چون دانشگاه میگه تا خدمت نرفتی اصل مدرکو نمیدیم!(البته دانشگاه آزاد رو مد نظرمه)
بسته به نوع وثیقتون در بانک، طول مدتش و اینکه چقدر رئیس بانک رو بشناسید این عدد از ۱۷ تومن تا ۱۸ یا ۱۹ تومن می‌تونه باشه! مال خود من ۴ ساله هستش و ۱۵ تومنی البته بانک بابت سود خودش و ... از من ۱۷ تومن گرفت.
بعضی‌ از بانکا زیر بار نمیرند که برا بیشتر از ۱ سال این کارو بکنند! در نتیجه سالیانه میدند بهتون و هرسال باید وثیقتون رو تمدید کنید.

جواب سوال دومتون هم بله هستش. یعنی‌ همون طور که گفتید

RE: ویزای تحصیلی ضمانت مالی میخواد؟؟!! - mhz_ir - 14-06-2012

(14-06-2012, 10:01 PM)Mike نوشته: بسته به نوع وثیقتون در بانک، طول مدتش و اینکه چقدر رئیس بانک رو بشناسید این عدد از ۱۷ تومن تا ۱۸ یا ۱۹ تومن می‌تونه باشه! مال خود من ۴ ساله هستش و ۱۵ تومنی البته بانک بابت سود خودش و ... از من ۱۷ تومن گرفت.
بعضی‌ از بانکا زیر بار نمیرند که برا بیشتر از ۱ سال این کارو بکنند! در نتیجه سالیانه میدند بهتون و هرسال باید وثیقتون رو تمدید کنید.

جواب سوال دومتون هم بله هستش. یعنی‌ همون طور که گفتید
مرسی.ضامن هم بردید؟
یعنی 2میلیون سود برای بانک Huh
چرا یکساله رو نگرفتید و هر سال تمدید می کردید؟

RE: ویزای تحصیلی ضمانت مالی میخواد؟؟!! - Mike - 14-06-2012

(14-06-2012, 10:13 PM)mhz_ir نوشته: مرسی.ضامن هم بردید؟
یعنی 2میلیون سود برای بانک Huh
چرا یکساله رو نگرفتید و هر سال تمدید می کردید؟
ضامن؟ من پول مال خودم بود. نظام وظیفه زیر بار نمی‌رفت که خودم ضمانت خودمو بکنم. لذا دادم مادرم ۱ حساب ۵ ساله باز کرد بعدش اون ضمانتمو کرد. 1 ساله؟ واقعا دوست داری هر سال ۱ بار بری نظام وظیفه مثل *** باهات رفتار
کنند؟ تازه من اصلا نمیخواستام که برگردم لذا کلند می‌خواستم نظام وظیفه رو واسه همیشه بذارم کنار. حتا اگر شما هم ۱ ساله بگیرید باز هم از شما سود میگیرندن. منتا ممکن که ساله اول ۱ درصد و بگیرند و ساله دوم مس الان تورم زیاد بشه درصد بیشتریو اگیرند. اینجوری بیشتر ضرر میکنی‌.

RE: وثیقه - ahmad97 - 27-09-2012

سلام دوستان
من میخوام از کشور خارج بشم اما برای پاسپورت گرفتن هر جا میریم میگن 15 میلیون پول نقد میخوان
هر بانکی میرم اینو میگن
من چیکار میتونم بکنم؟
منو راهنمایی میکنید
ممنون

RE: وثیقه - MaMi - 27-09-2012

(27-09-2012, 04:08 PM)ahmad97 نوشته: من میخوام از کشور خارج بشم اما برای پاسپورت گرفتن هر جا میریم میگن 15 میلیون پول نقد میخوان
هر بانکی میرم اینو میگن
من چیکار میتونم بکنم؟
منو راهنمایی میکنید
سلام دوست من و ضمن خوشامد به جهت پیوستن به فروم Smile
همونطور هم که در اینجا میتونید ملاحظه کنید؛ ميزان وثيقه سفر هاي مورد استفاده مشمولان در سفرهاي علمي (ارائه مقاله و... 5 میلیون و در سفرهاي غير علمي (تحصیل در یکی از دانشگاه های خارج) 15 ميليون تومان است و شما باید این مبلغ رو حتما تودیع کنید. راه دیگه ای که برای شما باقی میماند، وثیقه ملکی است

RE: وثیقه - ahmad97 - 27-09-2012

(27-09-2012, 05:21 PM)MaMi نوشته:
سلام دوست من و ضمن خوشامد به جهت پیوستن به فروم Smile
همونطور هم که در اینجا میتونید ملاحظه کنید؛ ميزان وثيقه سفر هاي مورد استفاده مشمولان در سفرهاي علمي (ارائه مقاله و... 5 میلیون و در سفرهاي غير علمي (تحصیل در یکی از دانشگاه های خارج) 15 ميليون تومان است و شما باید این مبلغ رو حتما تودیع کنید. راه دیگه ای که برای شما باقی میماند، وثیقه ملکی است
آخه متاسفانه بانک ها میگن فقط نقد؟؟؟؟
هر جا میرم میگن سند ما نمیخواییم هیچی ئنمیخواییم ما فقط پول نقد بیار قبول کنیم
خوب مثلا من 20 میلیون دارم
15 میلیون نقد بذارم اینجا با چه پولی برم ادامه تحصیل؟