آکادمیا کافه
اقدام جهت دکتری دوم - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: اقدام جهت دکتری دوم (/Thread-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D9%85)

صفحات 1 2

RE: اقدام جهت دکتری دوم - M1KE - 14-05-2015

در دانشگاه هایی که من به صفحه پذیرش اونها مراجعه کردم (که شاید بیشتر از 500 تا باشه) در نیازمندی های پذیرش مربوط به دکترا فقط اشاره میشه که متقاضی دارای مدرک کارشناسی ارشد مرتبط با معدل و سوابق پژوهشی کافی باشه (در مواردی کارشناسی هم کفایت می کنه) و تا به حال ندیدم صحبتی از نداشتن دکترا شده باشه. اگر هم موارد معدودی باشه خب شما اونها رو کنار می گذارید. 

حدس میزنم موردی که دوست شما اشاره کردن این باشه که فرد در زمان اپلای برای دکترای دوم در حال خوندن دکترا نباشه که این موضوع شامل ارشد هم میشه و در کل استادها و دانشگاه ها علاقه ندارند دانشجویانی رو بگیرند که از مقطع مشابه ترک تحصیل کنند. چون چنین افرادی به احتمال زیاد اگر دوباره موقعیت بهتری پیدا کنند اونجا رو هم ترک می کنند و این برای مقطع دکترا که کار پژوهشی استاد تا یک سال روی زمین میمونه نوعی ضرر هست.

در مورد سخت بودن گرفتن پذیرش در پست داک، طبیعیه که دانشگاه های ایرانی در مقایسه با دانشگاه های مطرح دنیا کمتر شناخته شده تر باشند و فردی که از دانشگاه های مطرح دکترا گرفته باشه راحت تر بتونه از همون دانشگاه ها پذیرش پست داک بگیره. منظور من این بود که این کار غیر ممکن نیست و در این موارد اگر ایده آل گرایی رو کنار بگذارید بالاخره دانشگاه هایی پیدا خواهند شد (دقیقا مشابه دوستانی که از دانشگاه های ناشناخته ایران مدرک کارشناسی یا ارشد گرفتن و انتظار دارند بدون هیچ سوابق پژوهشی خاصی مستقیما از MIT و استنفورد پذیرش بگیرند). اگر رزومه قوی باشه و به ویژه سوابق پژوهشی تون با پستی که برای اون اقدام می کنید مرتبط باشه شانس پذیرش هم بیشتر میشه.

(14-05-2015, 10:50 AM)'مهمان' نوشته: Mike عزیز درود
از پاسخت ممنون البته توی یک سری دانشگاه ها شرط گذاشتند که طرف باید برای پذیرش دکتری باید قبلا دکتری نداشته باشه. شما گفتید "فکر نمیکنم استادها با این موضوع مشکلی داشته باشند ....." حدس زدید؟ یا میدونید؟ البته دوست یکی از همکار ها استرالیاست اون میگفت اگه از ایران دکتری بگیری پست داک سخته. البته به نظر من اگه فرصت مطالعاتی کسی بره خارج که خودم این تصمیم رو دارم با استادهای اونجا آشنا بشه راحت تر میتونه برای پست داک اقدام کنه.

RE: اقدام جهت دکتری دوم - maryamalyari - 10-07-2015

(14-05-2015, 11:25 AM)M1KE نوشته: در دانشگاه هایی که من به صفحه پذیرش اونها مراجعه کردم (که شاید بیشتر از 500 تا باشه) در نیازمندی های پذیرش مربوط به دکترا فقط اشاره میشه که متقاضی دارای مدرک کارشناسی ارشد مرتبط با معدل و سوابق پژوهشی کافی باشه (در مواردی کارشناسی هم کفایت می کنه) و تا به حال ندیدم صحبتی از نداشتن دکترا شده باشه. اگر هم موارد معدودی باشه خب شما اونها رو کنار می گذارید. 

حدس میزنم موردی که دوست شما اشاره کردن این باشه که فرد در زمان اپلای برای دکترای دوم در حال خوندن دکترا نباشه که این موضوع شامل ارشد هم میشه و در کل استادها و دانشگاه ها علاقه ندارند دانشجویانی رو بگیرند که از مقطع مشابه ترک تحصیل کنند. چون چنین افرادی به احتمال زیاد اگر دوباره موقعیت بهتری پیدا کنند اونجا رو هم ترک می کنند و این برای مقطع دکترا که کار پژوهشی استاد تا یک سال روی زمین میمونه نوعی ضرر هست.

در مورد سخت بودن گرفتن پذیرش در پست داک، طبیعیه که دانشگاه های ایرانی در مقایسه با دانشگاه های مطرح دنیا کمتر شناخته شده تر باشند و فردی که از دانشگاه های مطرح دکترا گرفته باشه راحت تر بتونه از همون دانشگاه ها پذیرش پست داک بگیره. منظور من این بود که این کار غیر ممکن نیست و در این موارد اگر ایده آل گرایی رو کنار بگذارید بالاخره دانشگاه هایی پیدا خواهند شد (دقیقا مشابه دوستانی که از دانشگاه های ناشناخته ایران مدرک کارشناسی یا ارشد گرفتن و انتظار دارند بدون هیچ سوابق پژوهشی خاصی مستقیما از MIT و استنفورد پذیرش بگیرند). اگر رزومه قوی باشه و به ویژه سوابق پژوهشی تون با پستی که برای اون اقدام می کنید مرتبط باشه شانس پذیرش هم بیشتر میشه.
سلام. سوالی داشتم. من دانشجوی شیمی در مقطع دکتری در ایران هستم. شش ماه برای فرصت مطالعاتی کانادا بودم. در مدتی که اونجا بودم با چند استاد برای گرفتن دکترای دوم صحبت کردم. برگشتم به ایران تا هم دوره دکترای اینجارو تموم کنم و هم امتحان زبان بدم و برگردم. ولی ترس من از گرفتن ویزای مجدد برای دکتری هستش. چون یک بار به عنوان دانشجوی دکتری ویزا گرفتم و میترسم که به خاطر داشتن دکترای ایران به من ویزای مجدد برای دکتری در کانادا داده نشه. میخواستم ببینم کسی اطلاعی در این مورد داره یا تجربه مشابه. ممنون میشم از جوابهاتون.

RE: اقدام جهت دکتری دوم - M1KE - 11-07-2015

تعداد افرادی که دکترای دوم می خونند در مقایسه با مستر دوم خیلی محدوده و به همین دلیل تجارب مربوط به اونها هم به همون نسبت محدودتر. ولی من تا به حال موردی رو ندیدم که به این دلیل بهشون ویزا نداده شده باشه، همونطور که در مورد ارشد دوم هم ندیدم مستقیما به این دلیل رد کرده باشند. در نتیجه اگر بقیه موارد پرونده مشکلی نداشته باشه بعید می دونم این موضوع تاثیر شگرفی روی شانس ویزا داشته باشه.

گرفتن پذیرش برای دکتری مجدد ؟ - Meghdad1 - 08-08-2015

با سلام.
من دانشجوی سال سوم دکترای رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک (گرایش biomedical Implant)در دانشگاه فردوسی هستم، با توجه به اوضاع مبهم فارغ التحصیلان دکتری تو ایران از همه لحاظ ،تصمیم گرفتم برای پذیرش در مقطع دکتری در گرایش دیگه ای از رشته الکترونیک اقدام کنم، که چه بسا با اینکار زمینه شغلیمو تو کشور مقصد ایجاد کنم .من از لحاظ رزومه هم معدل ارشد بالا،تعداد مقالات زیادی دارم و تنها نقطه منفی رزومم معدل 13/8 دوره کارشناسیم هست.
میخواستم ازتون سوال کنم آیا همچین چیزی مرسوم هست؟اینکه یک دکتری دارم آیا امتیاز منفی محسوب میشود یا مثبت؟و ممنون میشم راهنماییم کنیم.
با تشکر

RE: اقدام جهت دکتری دوم - Honeyeh - 27-06-2016

سلام دوستان
کسی برای دکتری دوم از دانشگاههای کانادا پذیرش گرفته؟ و اگر پذیرش گرفته با فاند بوده یا بدون فاند؟
بطور کلی می خوام بدونم میشه برای دکتری دوم فاند گرفت یا نه.
ممنون میشم پاسخ بدید

RE: اقدام جهت دکتری دوم - PARDIS1396 - 14-09-2016

سلام
دوستان اگر کسی اطلاعات دارد لطفا بگه ممنون میشم.
من دانشجو دکترا ایران هستم و برای فرصت مطالعاتی رفتم آمریکا و حالا برگشتم و می خواهم برای دکترای دوم ویزا بگیرم.
با توجه به اینکه سفارت میدانه من یکبار دانشجو دکترا بودم. حالا سر دادن ویزا 1 F دادن برام مساله ایجاد میکنند؟ یا اینکه مشکلی ندارد؟ یا اصلا راهش چیه که آفیسر را قانع کنم؟
ممنون میشم اگر اقدام کردین یا میدانید نتیجه را به منم بگید. 
سپاس

RE: اقدام جهت دکتری دوم - مهمان - 15-09-2016

سلام، چون 5-6 سالی از فوقم میگذره و میترسم بهم پذیرش ندن تصمیم گرفتم خوندن دکترا رو اینجا شروع کنم بعد برای پذیرش اقدام کنم  به بهانه ی اینکه گرایش مورد علاقه ام توو ایران وجود نداشت. به نظرتون این راه حل احمقانه ست برای اینکه به استاد ثابت کنم از تحقیق دور نیفتادم؟

RE: اقدام جهت دکتری دوم - سحر رضایی - 20-11-2016

(10-07-2015, 04:33 PM)maryamalyari نوشته: سلام. سوالی داشتم. من دانشجوی شیمی در مقطع دکتری در ایران هستم. شش ماه برای فرصت مطالعاتی کانادا بودم. در مدتی که اونجا بودم با چند استاد برای گرفتن دکترای دوم صحبت کردم. برگشتم به ایران تا هم دوره دکترای اینجارو تموم کنم و هم امتحان زبان بدم و برگردم. ولی ترس من از گرفتن ویزای مجدد برای دکتری هستش. چون یک بار به عنوان دانشجوی دکتری ویزا گرفتم و میترسم که به خاطر داشتن دکترای ایران به من ویزای مجدد برای دکتری در کانادا داده نشه. میخواستم ببینم کسی اطلاعی در این مورد داره یا تجربه مشابه. ممنون میشم از جوابهاتون.

سلام دوست عزیز
من هم دقیقا شرایط شما را دارم. دوره فرصت مطالعاتی دکتری را در بلژیک گذروندم و الان میخوام از پایان نامه دفاع کنم و برای دکتری دوم در همان دانشگاه فرصت اقدام کنم. پوریشن فول فاند هم دارم و استادم خیلی تمایل به برگشت من داره من هم از گرفتن ویزا خیلی نگرانم. شما اقدام خاصی نکردید فعلا برای ویزا؟