آکادمیا کافه
بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)
+----- انجمن: روادید سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)
+----- موضوع: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس (/Thread-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - M1KE - 16-01-2014

از نظر رسمی کشور سوییس عضو شنگن هست ولی عضو اتحادیه اروپا نیست (نروژ هم همین طور).

با این حال این کشورها نگاه می کنند که مبدا ورودی شما کجا هست و معمولا می گویند از آنجا ویزا بگیرید. مثلا اگر ترم اول در نروژ باشید و ترم دوم در فرانسه و غیره. فرانسه یا کشورهای سوم می گویند بروید از نروژ ویزا بگیرید. اگر سفرتان به شکلی باشد که مدت زمان اقامت تان در همه یکسان باشد ممکن است سفارت کشورهای دوم یا سوم هم قبول کنند که به شما ویزا بدهند (مثلا توریستی ها) ولی اگر مثل تحصیلی ها مشخص باشد که مبدا کجاست به احتمال زیاد همکاری نمی کنند هر چند اگر همکاری کنند و ویزا بدهند از نظر قانونی نباید مشکلی برای ورود داشته باشید.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - ForeverBlue - 16-01-2014

(16-01-2014, 09:33 PM)'GordAfarid' نوشته:
ممنون
ولی اطمینان دارین که سوئیس عضو پیمان شینگن نیست؟ چون ایشون میگفتن که هست!

من این مورد را اصلاح میکنم. همانطور که مایک عزیز اشاره کردند، سوییس جزو اتحادیه اروپا نیست اما بخشی از پیمان شنگن است. میتوانید اطلاعات بیشتر را در اینجا یا اینجا مشاهده کنید

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - M1KE - 16-01-2014

با توجه به اینکه برخی از کشورهای اروپایی مثل نروژ و سوییس عضو شنگن هستند ولی عضو اتحادیه اروپا نیستند و بعضی هم مثل بریتانیا و ایرلند وضعیت شان برعکس هست گاهی این اشتباه به وجود میاد. نکته در اینجاست که این کشورهای خاص به دلیل اینکه یک مقدار دامنه روابط و شکل عضویت شان با بقیه محدودتر هست بیشتر روی این نوع موارد خاص سخت گیری می کنند و فقط وقتی وارد عمل می شوند که مستقیم به خودشان مربوط شود.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - fariba-1 - 25-08-2014

(07-05-2013, 11:13 AM)'Raid3n' نوشته:
از تاریخ ۱۴ آوریل سفارت سوئیس تنها دلار آمریکا را جهت ویزای شنگن قبول خواهد داشت،لذا از ۱۴ آوریل انجام امور کنسولی توسط این سفارت فقط و فقط با دلار آمریکا صورت خواهد گرفت.
منبع:سایت مهاجرتی روادید
سلام. این خبری که دادید هنوز برقراره؟ یعنی باید وجه ویزا رو به دلار تبدیل کنیم؟ همچی چیزی توی لیست مدارک سوئیس نیومده.

(15-01-2014, 10:36 PM)'ForeverBlue' نوشته: ویزای شنگن بین 3 تا 10 هفته پاسخ داده میشود. شاید منظور از یکسال، طول دوره اعتبار ویزا بوده وگرنه فقط بررسی اقامت و ... ممکنه اینقدر طول بکشه
3 تا 10 هفته طول میکشه تا جواب بدن؟ اگر بگم دانشجو هستم کمکی میکنه یا نتیجه عکس میده و میگه پس برو بدرست برس؟

(16-01-2014, 09:55 PM)'ForeverBlue' نوشته:
من این مورد را اصلاح میکنم. همانطور که مایک عزیز اشاره کردند، سوییس جزو اتحادیه اروپا نیست اما بخشی از پیمان شنگن است. میتوانید اطلاعات بیشتر را در اینجا یا اینجا مشاهده کنید

حالا یه سوال دیگه داشتم:
خوب اینکه جزء اتحادیه اروپا نباشه در تردد در کشورهای شنگن موثره؟
موقعیت من اینه خواهرم که  الان اجازه کار و اقامت بهش داده شده (قبلا پناهنده بوده) برام دعوت نامه میفرسته.
این مورد که قبلا پناهنده بوده ممکنه که مشکلی در پذیرفتن دعوتش ایجاد کنه؟
با توجه به اینکه ضمانت مالی توسط خواهرم داده میشه آیا نیاز به نامه تمکن مالی از بانک وجود داره؟ و اگر بله این تمکن مالی برای 15 روز و من که بار اولم هست چقدر باید باشه؟

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - ForeverBlue - 26-08-2014

درود
خیر هیچ مشکلی نیست و میتوانید در کشورهای عضو شنگن تردد کنید.
مورد دوم هم هیچ مشکلی ندارد.

شما همچنان باید پرینت حساب خود را ببرید. میزان دقیق مبلغ را میتوانید در پست های قبلی یا سایت سفارت ببینید.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - مجتبی سلیمانی - 16-11-2014

دوستان من می خوام بدونم از چه طریقی می شود ویزای اقامت در سوییس گرفت.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - mov2233 - 14-12-2014

دوستان بیمه مسافرتی از کدوم شرکت بگیرم؟ (رفتم بیمه سامان گفتن سفارت سوییس ماله مارو قبول نمی کنه؟ ) 

شما پیشنهادتون چیه؟ از چه شرکتی بگیرم؟ 

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - Shihan - 17-12-2014

(14-12-2014, 04:28 PM)'mov2233' نوشته: دوستان بیمه مسافرتی از کدوم شرکت بگیرم؟ (رفتم بیمه سامان گفتن سفارت سوییس ماله مارو قبول نمی کنه؟ ) 
شما پیشنهادتون چیه؟ از چه شرکتی بگیرم؟ 

سفارت سوییس روی مدارک بانکی و بیمه کمی حساسه به نظرم شما اول به بيمه اسيا که حدود300000 تومان هزینه داره اقدام کن.(تابستان امسال)  اما بيمه از sos قابل قبول نيست مراقب باشيد. ضمن اینکه من شنیدم جلوی درب سفارت نماینده از بیمه هست که کارهای بیمه رو انجام میده میتونی یه گذری به اونجا هم داشته باشی اما بچه ها از اسیا اسفاده کردند و مشکلی نبود.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - mov2233 - 21-12-2014

سلام دوست عزیز. چون من از بیمه پاسارگاد ، بیمه مسافرتی تهیه کردم--30 هزار یورو کارو می کنه-- و اینکه همون iran assistance هستش یا همون چیزی که شما گفتید SOS

برای همین چون من الان این بیمه رو خریدم و نگران شدم؛ به سفارت ایمیل زدم و اسکن بیمه رو هم براشون فرستادم و گفتم لامسبا آخرشما این بیمه رو قبول می کنید یا نه 

که گفتند

YES WE DO

پس دوستان بیمه مدیکال یا کمک رسان ایران Iran Assistance مورد قبول است.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - آیین افتخاری - 01-04-2015

سلام به همه ی افراد گروه
من تازه این گروه رو دیدم و عضوش شدم.
سوال های زیادی دارم که خوب کم کم شروع می کنم.
اول اینکه من 3 ماه هست که به همراه همسرم مقیم سوییس شدیم.
همسرم استخدام شرکتی در لیشتن اشتاین هست و ما در شهر Chur ( خور) اقامت داریم.
اگر بخواهم برای پدر و مادرم دعوت نامه بفرستم ، بایذ چه اقداماتی را انجام بدم؟
و اینکه قاعدتا چون من فعلا کار نمیکنم، احتمالا همسرم باید دعوت نامه را تنظیم کند، درسته؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید