آکادمیا کافه
وکالت نامه محضری - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: سایر مدارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+---- موضوع: وکالت نامه محضری (/Thread-%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%B6%D8%B1%DB%8C)

صفحات 1 2

RE: وکالت نامه محضری - kimia2005 - 21-07-2014

(21-07-2014, 06:13 PM)'M1KE' نوشته: مورد اول اینکه فقط به افرادی که بهشون اطمینان صد در صدی دارین وکالت بدین. افرادی مثل اعضای خانواده. مورد دوم هم اینکه به طور مشخص تعیین شده باشه که برای چه اموری این وکالت داده میشه و کلی نباشه. برای دانشجوها معمولا شامل مواردی مثل گرفتن ارز دانشجویی و آزاد کردن مدرک تحصیلی هست. شما وقتی به محضر میرین که وکالت نامه رو تنظیم کنید ازتون در مورد حدود اختیارات وکیل سوال میشه و وقتی کلیت موضوع براشون روشن شد، جملات حقوقی لازم که اون کار رو برای وکیل امکان پذیر کنه رو خودشون تنظیم می کنند.
هر وکالت نامه دارای یک متن بلند و یک پاراگراف کوتاه در انتهای اون هست که حدود اختیارات وکیل رو مشخص کرده. حتما حتما در بخش حدود اختیارات وکیل دقت کنید که وکالت نامه از نوع بلاعزل نباشه که هر زمان مشکلی ایجاد شد بتونید وکیل رو عزل کنید. در حالتی که بلاعرل باشه معمولا می نویسند موکل حق عزل وکیل را از خود صلب نمود.
ممنونم یعنی اگر وکالت بلاعزل باشه دیگه هیچوقت نمیشه وکیل رو عزل کرد ؟؟

RE: وکالت نامه محضری - M1KE - 21-07-2014

بستگی داره که زمان مشخصی برای وکالت در نظر گرفته شده باشه یا نامحدود باشه. در بازه زمانی که وکالت برقرار هست خیر شما نمی تونید ایشون رو عرل کنید. این نوع وکالت معمولا در قبال چیزهایی داده میشه که شما از قبل بابت اون پولی چیزی ار وکیل گرفته باشید. مثلا ممکنه فردی قصد داشته باشه که ماشین یا خونه ای رو از شما بخره و پول اون رو به طور کامل به شما داده ولی به دلیل اینکه سند زدن به نام اون فرد وقت گیر هست و نمی تونه در اون زمان ماشین یا خونه رو بفروشه از شما یک وکالت بلاعزل برای فروش اون ماشین/خونه می گیره تا کارهای سند زدن و در نهایت فروش رو از طرف شما پیگیر بشه.

در موارد معمولی که شما دانشجوها باهاش سر و کار دارید نباید به هیچ وجه این نوع وکالت بلاعرل رو به کسی بدین و حتی الامکان وکالت نامه ها هم زمانش محدود باشه مثلا برای یک سال یا دو سال که خود به خود بعد از مدتی وکالت نامه از اعتبار ساقط بشه. مگر اینکه وکیل شما مثلا پدر یا مادرتون باشه که خیلی بهش اعتماد دارین که مدت زمان اعتبارش نامحدود باشه.

جدای از بحث بلاعزل بودن و محدود بودن زمان وکالت نامه، همچنین حق توکیل به غیر رو هم نباید برای وکیل در نظر بگیرید. یعنی وکیل نتونه از طرف شما یک وکیل سومی رو معرفی کنه که ایشون کارها رو به جای خودش پیگیر بشه. چون وکیل سوم ممکنه فردی باشه که مورد اعتماد شما نباشه و از طرف شما چیزهایی رو امضا کنه که به ضرر شما تموم بشه.

(21-07-2014, 09:25 PM)'kimia2005' نوشته:

[برش] آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - nasim1234 - 19-07-2015

با سلام خدمت دوستان
من الان آمریکا هستم و دانشجو نیستم اما مدرک لیسانسم رو برای سال آینده لازم دارم. امکانش هست پدرم به عنوان وکیلم کارها رو انجام بده؟
اگر تاریخ وکالت بهار آینده باشه میتونه تابستون کارها رو بدون مشکل پیش ببره؟ تصمیم دارم بهار ایران باشم اما نمیتونم تا مهلت یک سال مدرک که مرداد آینده هست ایران بمونم چون طولانی میشه سفرم.
راهی هست که در اردیبهشت انجام بدم و دیگه تابستون نگن خودش کجاست؟ یا کپی پاسپورت رو برای چک کردن حضور در ایران در هر حال چک می کنن؟
ممنون میشم اگر کمک کنین.

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - rainbow trout - 19-07-2015

(19-07-2015, 09:23 AM)nasim1234 نوشته: با سلام خدمت دوستان
من الان آمریکا هستم و دانشجو نیستم اما مدرک لیسانسم رو برای سال آینده لازم دارم. امکانش هست پدرم به عنوان وکیلم کارها رو انجام بده؟
اگر تاریخ وکالت بهار آینده باشه میتونه تابستون کارها رو بدون مشکل پیش ببره؟ تصمیم دارم بهار ایران باشم اما نمیتونم تا مهلت یک سال مدرک که مرداد آینده هست ایران بمونم چون طولانی میشه سفرم.
راهی هست که در اردیبهشت انجام بدم و دیگه تابستون نگن خودش کجاست؟ یا کپی پاسپورت رو برای چک کردن حضور در ایران در هر حال چک می کنن؟
ممنون میشم اگر کمک کنین.

به نظر بنده با کمی همکاری کارمندهای دانشگاه موردنظر امکان پذیر هست...بعید یمدونم قبول نکنن
از طرفی اگه وکالت بدید به پدر گرامی....فکر کنم 100 درصد قابل انجام باشه

RE: وکالت نامه محضری - مهمان - 06-10-2015

باعرض سلام.بنده به یکی از آشناهامون وکالت داده ام.اما نمیخوام خودش بفهمه که میخوام وکالتم رو پس بگیرم،حال بدون اینکه ایشان متوجه و مطلع بشن میتونم وکالت نامه ام رو لغو کنم؟درضمن بنده بنا به مسایلی اصلا خود برگه وکالت رو ندارم واصلا نمیدانم چه نوع وکالت و درکدام دفترخانه داده ام.میشه برای لغو آن کاری کرد؟
تاکید میکنم نمیخواهم آشنامون متوجه لغو وکالت باشن.