قانون کپی رایت در خارج از ایران - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی بعد از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: قانون کپی رایت در خارج از ایران (/Thread-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86) |
RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - Torkan - 11-10-2013 (19-07-2013, 04:36 AM)'Babak' نوشته: در محیطهای دانشگاهی، کپی رایت گاهی خیلی جدی گرفته نمیشه و معمولا کسی از دانشگاهها به خاطر این مساله شکایت نمیکنه، اما در محیطهای کاری و به خصوص شرکتهای بزرگ جریان کاملا متفاوته و کپیرایت خیلی سفت و سخت رعایت میشه. پس بابک عزیز کلا میشه نرم افزار یا کتاب یا موارد اموزشی رو دانلود کرد؟
چه در داخل دانشگاه چه مثلا در بیرون از اون؟ ممنون RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - Leopold - 20-11-2013 سلام، میخواستم بدونم تو دانشگاه های آمریکا دستگاه کپی وجود داره که مثلا کتاب از کتابخونه امانت بگیریم بدیم از روش کپی بزنن؟ یا در آزمایشگاه ها دستگاه کپی وجود داره خودمون این کار انجام بدیم؟ چون پی دی اف بعضی از کتاب ها در اینترنت نیست و قیمت بعضی از این کتاب ها به 130$ یا بیشتر هم میرسه و واسه ما که تو کل دوران تحصیلمون 130$ هم واسه تمامی کتاب ها هزینه نکردیم سخته که به خاطر یک کتاب اینقدر پول بدیم. RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - MaMi - 20-11-2013 در کتابخونه ها دستگاه فتوکپی وجود داره و میتونید کتاب رو فتوکپی کنید (توجه داشته باشید که فتوکپی رایگان نیست، حتی با کارت دانشجویی) و مشکلی از لحاظ کپی رایت وجود نخواهد داشت. ضمن اینکه میتونید کتاب ها رو اسکن کرده و به صورت PDF مطالعه کنید. همچنین میتونید کتاب ها رو به رایگان از کتابخونه دانشگاه امانت گرفته یا با هزینه کمی از سایت های مشابه، اجاره کنید.
RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - ForeverBlue - 21-11-2013 در سوئد خود معلم ها و اساتید (بویژه در کلاسهای زبان) برخی صفحات از کتابهای مختلف را فتوکپی گرفته و به صورت جزوه در اختیار دانش آموزان و دانشجویان قرار میدهند. در کتابخانه ها هم همانطور که محمد عزیز فرمودند، امکان استفاده از اسکنر و فتوکپی وجود دارد. همانطور هم که قبلا گفته شد، بیشتر تاکید قانون کپی رایت بر روی محتوای چند رسانه ای (موسیقی و فیلم و ...) است. RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - ForeverBlue - 06-04-2014 استفاده قانونی از تصاویر دارای کپی رایت این سوال همواره مطرح است که چگونه میتوانیم از تصاویر موجود در سایتهای دیگر به شیوه استفاده کنیم بدون این که قانون کپی رایت را زیر پا گذاشته باشیم. پاسخ: هرگز نمیتوان محتوایی (عکس/ فیلم و ...) را که در مالکیت ما نیست استفاده کنیم مگر در شرایط زیر: 1- مالک اجازه استفاده از آن را داده باشد: بعنوان مثال میتوانید قسمت کپی رایت سایت شهر برلین را ببینید که در مورد استفاده از محتوای این سایت اینگونه اجازه داده شده است: نقل قول: مثال دوم سایت رسمی شهر نیویورک است که در صفحه کپی رایت آن چنین ذکر شده: نقل قول:به وضوح مشخص است که برای استفاده از محتوای این سایت در هر رسانه ای باید از مالکین این سایت کسب اجازه کرد. مثال آخر در خصوص سایت wikihow است که در مقررات آن استفاده از محتوای آن سایت را برای استفاده های غیر تجاری مجاز دانسته است. 2- محتوا مربوط به حیطه عمومی باشد. 3- Fair use (استفاده منصفانه): بر اساس این قانون میتوانید محتوای دارای کپی رایت را در موارد محدودی بدون کسب اجازه از صاحب آن استفاده کنید. این قانون هم اکنون در امریکا و فیلیپین جاری است (در مورد کشورهای دیگر اطلاع دقیق در این لحظه ندارم) در مورد کشور امریکا میتوانید کد " 17 U.S.C. § 107" را جستجو کنید. RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - Torkan - 06-05-2014 سلام اومدم یه نکته مهم بگم راجع به کپی رایت که در ایالات متحده حداقل در دانشگاه ما وجود داره: اینجا واقعا اصلا اونقدر کار درسته که کپی رایت اصلا بحثش نیست. من خودم رفتم و تمام نرم افزار ها رو خود دانشگاه برام install کرد و خودم هم پرسیدم :برادر من، من نرم افزارهای مختلفی دارم و میخوام باهاشون مقاله کار کنم ایا مشکلی پیش میاد که گفت نه بابا چه مشکلی. شما میتونی با تمام نرم افزارهایی که خودت داری کار کنی اصلا مهم نیست. اینجا این مهمه با اون نرم افزار تواناییت رو نشون بدی و مقاله publish کنی. همه نرم افزارها رو رایگان زدن(البته در نهایت fee رو میدیم ولی خوب دیگه واقعا ارزش داره) نکته دوم این بود که خود دانشگاه کامپیوترهای زیادی داره بهت یوزر پسوورد میدن میگن آقا هر کاری میخوای بکن. فیلم ها رو میشینیم نگاه میکنیم در you tube و یا دانلود میکنیم و اصلا هم مشکلی پیش نمیاد. کتاب 400 صفحه ای رو دانلود کردم زدم پرینت و هیچ مبلغی هم نداشت. یعنی اینجا کاری ندارن چون شما دانشجو هستید و عزیز اینا دیده عینی من بود. بااحترام RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - ashkan065 - 06-05-2014 (06-05-2014, 04:18 AM)'Charming' نوشته: سلام ممکنه بزارن از هر نرم افزاری استفاده کنی اما وقتی با کامپیوتری که نرم افزاره غیر قانونی داره به اینترنت وصل بشی میتونن ادرستو پیدا کنن بیان جریمت کنن.
مثلا ویندوز غیر قانونی RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - Torkan - 06-05-2014 (06-05-2014, 03:02 PM)'ashkan065' نوشته: اشکان عزیز اینا همش شنیده هایی هست که شما میگی. اینجا مبنا بر صداقته و من الان میفهمم چرا میگن در امریکا هر قدر درستکار باشی همونقدر پیشرفت میکنی! من خیلی دیگه کم میتونم بیام سایت و فقط اومده این نکته رو بگم و دیده هام رو نوشتم. من اینجا از همون ویندوزی که اصلی نیست به اینترنت حتی در دانشگاه وصل شدم و مشکلی پیش نیومد. اصلا مشکلی نیست. من هم قبلا اینطور فکر میکردم ولی الان میبینم نه اونطوری نیست. حداقل در دانشگاه ما. خودم هم از مسوولش پرسیدم که اگر اینجوری باشه مشکلی هست گفت نه پسر چه مشکلی. در ضمن دانلود فیلم و ...هم مشکلی نداره لااقل از خونه. نکته: مادامی که شما تجارت راه نندازی هر کار میخوای بکن. واسه تجارت باید certification داشته باشی. خودت میای میبینی بااحترام RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - soheilup71 - 02-09-2014 ببخشید، یعنی تو فرودگاه هارد اکسترنال و کامپیوتر ها رو نمیگردن؟ بازم میتونیم از سایتهای ایرانی نرمافزار کرک شده دانلود کنیم و به اینترنت وصل شیم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - saaaaam - 02-09-2014 (02-09-2014, 08:07 PM)'soheilup71' نوشته: ببخشید، یعنی تو فرودگاه هارد اکسترنال و کامپیوتر ها رو نمیگردن؟ سلام دوست خوبم
نه اصلا چک نمیشه من کل هاردم پر از نرم افزار بود و کلی هم فیلم کپی رایت دار داشتم اصلا چک نمی کنند |