آکادمیا کافه
هزینه ها و شرایط زندگی در کشور چین - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: چین (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%86%DB%8C%D9%86)
+---- موضوع: هزینه ها و شرایط زندگی در کشور چین (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D9%86)

صفحات 1 2

RE: هزینه ها و شرایط زندگی در کشور چین - comboy - 25-02-2017

این اتفاق آگوست 2015 چند روز پس از عروسی یک دختر چینی با یه پسر فرانسوی اتفاق افتاده. در پایتخت پکن.
لطفا به یاد داشته باشید دموکراسی چین رتبه 136 در جهان داره و ممکنه گرفتن دست یک چینی و راه رفتن توی خیابون براتون خیلی گرون تموم بشه:

https://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index

اگه به قصد ازدواج با یه دختر چینی می خواین برین چین، یا مجرد هستین به تصاویر زیر دقت کنید.

[عکس: 6l3b_mmexport1439450389962.jpg]

[عکس: zn0w_sanlitun-uniqlo-stabbing.jpg]

[عکس: g7ui_capture.jpg]

[عکس: g4oo_sanlitun-uniqlo-stabbing-8.jpg]

امیدوارم بتونم این پست را اینجا نگه دارم چون شعار این سایت for education, not for profit هست. چون گذاشتن همچین پست هایی معمولا باعث میشه قراردادها با شرکت های صرافی به هم بخوره و کسی نخاد بره چین. امیدوارم به کشورهای دیگه فکر کنید و زندگی و تحصیل خوب و امنی داشته باشید. البته هزاران نفر می رن و مشکلی براشون پیش نمی آد. ولی مرگ خسارتی برگشت ناپذیر است. اون هم تو پایتخت.

ممکنه مارک زاکربرگ معروف یا همسر چینی الاصلش خیلی راحت تو آمریکا زندگی کنن. ولی فکر نکنین چین کشور امنی هست. چینی ها با قرار دادن چوب بین دندونهاشون آموزش داده می شن تا به خارجی ها لبخند بزنن. ولی داشتن رابطه عاطفی با یک خارجی در فرهنگ چین قابل قبول نیست، حتی شهرهای بزرگ:

[عکس: 5350e61ae73fb_CEN_SmilePractise_03.jpg]

[عکس: r2rg_capture2.jpg]

شما می تونین به چین به عنوان کره شمالی بزرگ نگاه کنین تا تصویر دقیق تری از وضعیت زندگی در اونجا داشته باشین و انتظاراتتون شوک زده نشه. ظمنا فیس بوک، گوگل، یوتوب در چین پیلتره و از برنامه های جایگزین استفاده می کنند تا تمام مکالمات شما تحت کنترل دولت کمونیستی باشه. چین به مدت 24 سال المپیک را تحریم کرد به علت اینکه کمیته جهانی المپیک IOC به تایوان اجازه داد به عنوان کشور جداگانه در المپیک شرکت کنه. چین سواحل فیلیپین را مین گذاری کرده. از روسیه موشک می گیره و باز می کنه تا خودش بتونه بسازه.
یک ژاپنی، چند تا خونه تو جزایر چین خرید، دولت چین هواپیمای نظامی فرستاد تو آسمان ژاپن و گفت یک قدم تا جنگ (خرید املاک توسط ژاپنی، تجاوز به خاک چین تلقی شده بود)
چین قصد داشت ژاپن را تحریم اقتصادی کنه، ولی به علت نیاز به محصولات با تکنولوژی پیشرفته که فقط توسط ژاپن تولید می شه، نتونست تحریم را عملی کنه.
رئیس جمهور چین به دونالد ترامپ ایراد گرفت که چرا تماس تلفنی از تایوان را جواب داده و از تبریک رئیس جمهور تایوان قدردانی کرده. رئیس جمهور چین خاطر نشان کرد لازمه داشتن رابطه با چین، قبول چین به عنوان یک کشور واحد هست و به رسمیت شناختن تایوان به مشابه بیرون آوردن دست از دستکشه (ضرب المثلی به معنی بر هم خوردن آرامش و مقدمه درگیری)

در شهر نانجینگ موزه "کشته شدگان دلاوران نانجینگی در برابر وحشیان ژاپنی" وجود داره و هر سال مراسم یادبود برگزار میشه.
در هیروشیمای ژاپن، اسم مراسم حادثه بمب اتمی "یادبود صلح" هست تا دشمنی با آمریکا نداشته باشن و کدورت ها را فراموش کرده باشن و آینده را به خاطر گذشته توعم با کینه نکنن....

谢谢, 好学习

RE: هزینه ها و شرایط زندگی در کشور چین - Torkan - 26-02-2017

(26-02-2017, 09:43 PM)Agirl نوشته: سلام
ممنونم ازتون
من متوجه نشدم اینجا چه اتفاقی افتاد برای اقاهه (داماد فرانسویه)؟
با تشکر

(26-02-2017, 10:23 PM)iman7 نوشته: من که هرچی می خونم متوجه نمیشم کلا چه اتفاقی افتاده. شما حداقل قضیه خانمه براتون حل شده.

من اصلا متن رو نخوندم
منظور ایشون اینه که خانم رو به علت عاشق یک فرد غیر چینی شدن لت و پار کردن در چین! اون اقاهه هم مجازاتش کمتر از خانومه بوده!
ظاهرا ایشون تجربه تلخی از چین دارن که این مورد رو کمی با آب و تاب بیان کردن. شاید هم واقعا فرهنگ چینی ها این هست که به دخترانی که عاشق غیر چینی ها میشن با دید بسیار منفی نگاه میکنن. به خاطر همینم هست شاید هم که دختران زیاد چینی در خارج از چین با غیر چینی ها ازدواج میکنن و برنمیگردن دیگه!

RE: هزینه ها و شرایط زندگی در کشور چین - iman7 - 26-02-2017

(25-02-2017, 05:40 PM)comboy نوشته: این اتفاق آگوست 2015 چند روز پس از عروسی یک دختر چینی با یه پسر فرانسوی اتفاق افتاده. در پایتخت پکن.
لطفا به یاد داشته باشید دموکراسی چین رتبه 136 در جهان داره و ممکنه گرفتن دست یک چینی و راه رفتن توی خیابون براتون خیلی گرون تموم بشه:

https://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index
...

آقا چین اصلا دموکراسی نیست! شاخصش را بریز دور. ولی من که متوجه ارتباط حمله به یک نفر در پایتخت با رتبه دموکراسی نمیشم.

کشور می تونه در زمینه دموکراسی در زمین و منظومه شمسی و کهکشان راه شیری رتبه آخر را داشته باشه ولی امنیت توش مثال زدنی باشه. مثل عراق صدام حسین و کشورهای دیکتاتوری کمونیستی اروپای شرقی. عراق زمان صدام رو مستقیما از پدربزرگ هایی که خودشون قبل از انقلاب رفتن می تونید بپرسید.
یا ممکنه کشور مثل امریکا رتبه دموکراسی 21 داشته باشه ولی تو قلب کالیفرنیا یه افراطی یا روانی اسلحه برداره مردم رو سلاخی کنه. اصلا ممکنه تو نروژ با رتبه اول دموکراسی دنیا باشی و یه نژادپرست به اسم آندرس برویک اسلحه برداره 77 نفر رو کشتار کنه که بعد جلو دوربین با دست سلام فاشیستی بده بگه هدفش حفظ نروژ از اسلامی شدن و انتقام از حزب کارگر برای سقوط نروژ باشه. (لینک)
آیا امنیت عمومی نروژ با یک یا چند حمله از بین میره؟ آیا لوس انجلس "امن" محسوب میشه؟ تو لوس انجلس و هر کلا شهر دیگه آمریکا محله هایی هست که اگه اشتباهی گذارت بیفته حاضری همه چیزت رو بدی اون لحظه دروازه غار باشی و ....

مطلب پیچیده تر از این حرف هاس.

RE: هزینه ها و شرایط زندگی در کشور چین - Shihan - 28-02-2017

کلیه پستهای غیرمرتبط با تاپیک حذف شدند.

*لطفاً دوستان گرامی و سایر کاربران محترم در خصوص پستهای مربوط به تاپیک اظهارنظر بفرمایید و از  بیان مسائل غیر از تاپیک خودداری کنید.*

RE: هزینه ها و شرایط زندگی در کشور چین - comboy - 02-03-2017

اینجا می تونین خیر را بخونین. قاتل یک جوان بیست و پنج ساله از استان جیلین بوده.

https://www.thebeijinger.com/blog/2015/08/13/woman-stabbed-outside-uniqlo-sanlitun

طبق خبر شوهر فرانسوی برای نجات دادن همسرش زخمی شده. چون یکی تون پرسده بود چرا پلیس داره آقاعه را می بره.

*** ویرایش : بدلیل بکاربردن کلمات نامناسب***

RE: هزینه ها و شرایط زندگی در کشور چین - amirfriendship - 19-03-2017

من فکر کنم این آقا تو چین شکست عشقی خوردن. من از هر کدوم از دانشجویان ایرانی مقیم چین پرسیدم, همه راضی بودن. حالا نمی دونم شرایط چطور بوده که ایشون انقدر ناراضی بوده.
---------------------
برای من یکی که کلا کمونیستی بودنش خود جذابیت! دوستان چپ گرای زیادی دارم که بدشون نمیاد برن چین درس بخونن! اقتصاد اول دنیا و پیشرفت خیره کننده اش فرصت مطالعه مناسبی است

RE: هزینه ها و شرایط زندگی در کشور چین - alexboin - 10-07-2017

سلام دوستان
پيشنهاد ميكنم براي استفاده ي بهتر از مطالب اينجا و همينطور تسريع در كمك كردن بچه ها به همديگه، مثل ساير كشورها گروه تلگرامي براي اپلاي و زندگي در چين هم ساخته بشه.وجود چنين محيطي براي چين واقعا جاش خاليه
https://t.me/joinchat/ESQ2oT6bG7LPaIPWRV-yqQ

RE: هزینه ها و شرایط زندگی در کشور چین - comboy - 10-07-2017

(19-03-2017, 12:01 PM)amirfriendship نوشته: من فکر کنم این آقا تو چین شکست عشقی خوردن. من از هر کدوم از دانشجویان ایرانی مقیم چین پرسیدم, همه راضی بودن. حالا نمی دونم شرایط چطور بوده که ایشون انقدر ناراضی بوده.
---------------------
برای من یکی که کلا کمونیستی بودنش خود جذابیت! دوستان چپ گرای زیادی دارم که بدشون نمیاد برن چین درس بخونن! اقتصاد اول دنیا و پیشرفت خیره کننده اش فرصت مطالعه مناسبی است

دخترها مزاحمم میشدن، من هم گفتم برین گم شین. یکی از دخترها پیغام های من را برداشت داد به حراست و اخراجم کردن. (طبق قوانین دانشگاه هیچ دانشجویی نباید زودتر از 6 ماه اخراج بشه حتی اگه دعوای فیزیکی کنه)
من عاشق کسی نبودم، البته شما به مسخره کردنتون ادامه بدین.
فقط توجه بیش از حد و فضولی دخترها (و پسرها) کلافه ام کرده بود. فکر کنم دلیلش اینه که خارجی ندیده هستن و پوست و لهجه من مثل پاکستانی ها نبود.

نمی دونم، شاید ایرانی ها تو شانگهای وضعیت بهتری دارن، ولی شهر من آخرین شهری بوده که تا قبل از پیدایش کمونیسم مورد حمله خارجی ها قرار گرفته. افراد بسیاری در اون شهر از حمله به هیروشیما خوشحال بودن.

من رو خیلی زود اخراج کردن، شاید همین دلیل قانع کننده ای برای شما باشه که من تو این مدت عاشق نشده بودم.

البته درسته که من مجرد هستم و همین باعث دردسر میشه برام. تا قیامت و بعد از اون هم با ایرانی ازدواج نخواهم کرد و هیچ مشکلی با مجرد مردن هم ندارم. سیاه پوست هم به هموطن ترجیح می دم. اگه شد هم خارجی می گیرم. امیدوارم ابهاماتتون برطرف شده باشه.

اگه همسر ایرانی دارین یا می خواین، بعید می دونم مشکلی براتون پیش بیاد. من زن ایرانی نمی خام، نمی دونم اگه تو خارج نمی شه گرفت پس کجا باید گرفت. نظرم هم هیچ وقت عوض نمی شه و 15 ساله این توی سرم هست. اگر مسخره ام کنید بلافاصله وارد لیست سیاهتون می کنم و دلیل بر ادامه بحث نمی بینیم. خواستین احترام بگذارین به انتخاب بقیه، نخواستین هم انتظاری نمی ره.

خیلی دوست دارم کسانیکه زن خارجی گفتن بهم پله پله توضیح بدن چه کار کردن و چطور شد گول نخوردن و سر کاری نبود دخترها. کجا رفتن، چه کار کردن. چون مادرم می گفت با یک ارشد مکانیک صحبت می کرد، پسر گفته بود برای سه تا دختر کلی هدیه خریدم و آخرش همه یکی یکی در میرفتن.  خیلی دوست دارم اون آقای مکانیک هم به آرزوش برسه و راهشو پیدا کنه تا خوشحال بشه. اگر از من نظر بپرسه می گم چین نرو. رودخونه بوخوره تو سرشون وقتی دختر نمی دن. می ریم جایی دیگه درس می خونیم که آدم حسابمون کنن.