ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی (/Thread-%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%A7-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C) |
RE: ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی - Iman.S - 10-07-2015 اطلاعات ارایه شده در سایت رسمی Study-in-Italy در این لینک اطلاعات نسبتا کاملی به زبان انگلیسی در مورد ضوابط آزمون ورودی، آورده شده. نکات مهمی رو که به نظرم میرسه عرض میکنم خدمتتون: - قبل از آزمون ورودی یک آزمون برای سنجش زبان ایتالیایی از کلیه داوطلبین کارشناسی به زبان ایتالیایی در ایتالیا گرفته میشه،در برخی موارد ممکنه کارشناسی ارشدهای انگلیسی زبان هم این آزمون رو بدن، البته بدون شرط حدنصاب و فقط برای شناسایی سطح زبانشون. -هر انستیتویی اعم از دانشگاه و آکادمی هنر، در تعیین شروط لازم برای ورود به کورس های مختلف آن انستیتو، دارای اختیار تام است.بنابراین ممکن است غیر از آزمون ورودی رسمی وزارت آموزش، آزمونی را هم خود دانشگاه از شما بگیرد. -پس از برگزاری آزمون انستیتوها باید ظرف 15 روز دو لیست جداگانه را منتشر کنند .یک لیست برای اسامی تمام کسانی که حدنصاب آزمون را کسب کرده اند یا اصطلاحا آزمون را پاس کرده اند، و دیگری لیست اسامی کسانی که برنده ی سهمیه ی محدود رشته ی انتخابی خود شده اند. -به کسانی که در آزمون پذیرفته شده اند اما به علت تکمیل ظرفیت نتوانستند صندلی آن دانشگاه را بدست آورند و اصطلاحا idonei (مناسب) نامیده میشوند یک فرصت دوم داده میشود. -idonei ها برای ماندن در ایتالیا دو راه پیش رو دارند; انتخاب رشته دیگری در همان دانشگاه یا انتخاب رشته ی دلخواه در دانشگاههای دیگر.باید توجه کرد که در این مرحله نیز مانند مرحله ی پیش ثبت نام در ایران تنها مجاز به انخاب یک رشته و یک دانشگاه میباشید. -در صورت انتخاب دانشگاه دیگر، دانشگاه مقصد در قرار دادن هرگونه شرطی برای ورود شما نظیر آزمون ورودی اختیار تام دارد.پس همانند انتخاب اول، برای انتخاب دوم هم هیچ تضمینی وجود ندارد و ملاک تنها وجود جای خالی برای شماست. احساس میکنم تنها کسی که در این سایت متقاضی کارشناسی در ایتالیا ست من هستم، چون هیچکس دیگه ای به تکمیل اطلاعات کمک نمیکنه و این زیاد جالب نیست RE: ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی - negarossaltaneh - 11-07-2015 سلام از زمانی که آلفا تست میدیم چه قدر طول می کشه تا نتایج بیاد؟ ممنون RE: ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی - Iman.S - 11-07-2015 (11-07-2015, 12:24 AM)negarossaltaneh نوشته: سلام شما حتی به خودت زحمت ندادی دقیقا 1 پست قبل از خودت رو بخونی دوست عزیز. به نظر من با خوندن مطالب سایت در موضوع مورد نظر خیلی زودتر به جواب میرسی تا اینکه بخوای سوالت رو بپرسی و ساعتها و شاید روزها منتظر جواب بنشینی. پرسیدن سوال آخرین مرحله ی بدست آوردن اطلاعات از یک فروم است. تازه،چه بسا سوال تکراری که بی جواب مانده اند. RE: ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی - Iman.S - 11-07-2015 برخی از دانشگاههای ایتالیا برای ورود به مقطع لیسانس از یک آزمون آنلاین استفاده میکنند در سایت CISIA و به نام TOLC. سایتش شباهتهایی با SAT دراه مثلا از این نظر که میتونید با نوع سوالات و حتی شبیه سازی آزمون قبل از آزمون واقعی آشنا بشید.با ثبت نام در این سایت از این شبیه سازی ها استفاده کنید سوالهای آن شباهت زیادی به آلفاتست دارند. لیست دانشگاههایی را که در دپارتمان های مختلف از این آزمون برای پذیرش استفاده میکنند را هم در خود سایت پیدا میکنید. RE: ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی - Iman.S - 04-09-2015 بعد از مدتی دوری از اینجا، سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز میخواستم بدونم بعد از آزمون آلفا چه مدت زمانی برای ثبتنام فرصت داریم؟ آیا این فرصت به قدری هست که بشود آزمون ورودی آکادمی هنر را بدهیم و از نتیجه ی آن هم با خبر شویم؟ منظورم این است که اگر قصد ما قبولی در آکادمی هنر باشد و در صورت قبولی در آلقاتست، میشود آنرا به صورت رزرو نگه داشت تا در صورت قبول نشدن در آزمون هنر، در دانشگاه ثبت نام کنیم؟ RE: ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی - arash.rn - 05-09-2015 با سلام و درود عضو جدید هستم، کل مطالب فروم رو که مربوط به تحصیل پزشکی به زبان ایتالیایی بود مطالعه کردم، میخواستم بپرسم که در مسیر گرفتن پذیرش از دانشگاه بولونیا، غیر از امتحان استرنی و الفاتست، خود دانشگاه هم امتحان میگیره؟ با تشکر RE: ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی - Iman.S - 05-09-2015 (05-09-2015, 05:46 PM)arash.rn نوشته: با سلام و درود سلام به دانشگاه مورد نظر شما بستگی دارد دوست عزیز.گرچه معمولا فقط همان آلفاتست هست اما هر دانشگاهی مختار است که هر نوع آزمون دیگری برای گزینش دانشجویان جدید برگزار کند.برای اطلاع از آن باید سایت دانشگاه را بخوانید. مثلا من دیده ام که بعضی دانشگاهها قبل از آلفاتست یک آزمون زبان ایتالیایی هم میگیرند که لول آن B2 است! RE: ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی - arash.rn - 05-09-2015 ممنونم از پاسخ سریع و خوبتون. یعنی من اگر بخوام برای 2016 اقدام کنم باید اول از همه امتحان استرنی بدم، بعد مدارک رو برای سفارت آماده کنم، ویزا بگیرم و برم ایتالیا برای الفاتست و منتظر جواب باشم. درسته؟ آیا طی این مدت با دانشگاه هم مکاتبه باید بکنم یا نه؟ RE: ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی - Iman.S - 05-09-2015 بله آزمون استرنی 13و14 آذر هست و وقت زیادی ندارید روند کلی مسیری که پیش رو دارید دقیقا همین هست که فرمودید در مورد پزشکی اطلاعی ندارم اما فکر میکنم شباهت زیادی با کارشناسی داشته باشه و در کارشناسی برای خود امر پذیرش معمولا نیازی به مکاتبه با دانشگاه ندارید مگر بعضی از دانشگاهها که از شما میخواهند فرم آنلاین رو هم پر کنید( البته آقای احمدی مشاور اونیتالیا در مدرسه ایتالیایی گفت که اگر هم پر نکردید اشکالی به وجود نمیاره) شما مدارکتون رو به علاوه پرینت انتخاب رشته تحویل مدرسه میدین و مدرسه خودش با دانشگاه مکاتبه میکنه. و البته این فقط برای پذیرش هست و برای مسایلی مثل بورس و خوابگاه مدرسه کاری انجام نمیده و نیاز هست که خودتون اقدام کنید. RE: ازمون الفا تست برای تحصیل به زبان ایتالیایی - Iman.S - 06-09-2015 (04-09-2015, 12:46 PM)Iman.S نوشته: بعد از مدتی دوری از اینجا، سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز ببخشید که پست خودم رو نقل قول کردم، احساس کردم دیده نشده چون پاسخش برام مهمه. |