قوانین تابعیت و گذرنامه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +--- موضوع: قوانین تابعیت و گذرنامه (/Thread-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87) |
RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - roshanak25 - 04-09-2013 (04-09-2013, 08:15 PM)'ForeverBlue' نوشته: نیازی نیست ترک تابعیت بکنه؟ من از اون جمله که قرمزش کرده بودم اینطور برداشت کردم. پس منظور از اون جمله چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ ممنونم RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 05-09-2013 (04-09-2013, 11:25 PM)'roshanak25' نوشته: خیر همانطور که عرض کردم نیازی نیست.
آن پست را کامل بخوانید. به لحاظ قانونی این ابهام در قوانین ایران وجود داره (که قانون مدنی با قانون اساسی یک هم پوشانی و تضاد دارند) ولی چیزی که هست، بر اساس قانون مدنی تصمیم گیری میشود. بازهم عرض میکنم، نیازی به ترک تابعیت نیست. تاحالا هم نشده (یا حداقل من نشنیدم) که ایران، تابعیت یک تبعه خودش را باطل کند به دلیل گرفتن تابعیت یک کشور دیگر. RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - deadxxxqueen - 06-02-2014 نقل قول:اتباع ایران نمی توانند تبعیت خود را ترک کنند مگر به شرایط ذیل : 1.خب كسايي كه قبل 25 سال از كشور خارج شدن يني نميتونن به كمك تابعيت تحصيلي ترك تابعيت ايراني بكنن؟؟؟
2.اينو فهميدم كه واسه پسرا ترك تابعيت به شرطي امكان پذيره كه سربازي رفته باشن.واسه دخترا هيچ شرطي نيس؟ چون تو قوانين وزرارت علوم خونه بودم كه به دختري كه بورس تعلق بگيره در صورتي ميتونه از كشور خارج شه كه ازدواج كنه. لطفا راجع به اين مسائل توضيح بدين RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 06-02-2014 اینها شرایط بورس خود وزارت علوم هست که به تعداد معدود و به مقصد کشورهای خاصی داده میشه. در صورتی که شما با هزینه شخصی یا کمک هزینه ای که دانشگاه مقصد به شما میده (که در مورد 99 درصد دانشجویانی که به خارج می روند به این شکل هست) قصد ادامه تحصیل داشته باشید مشکلی ندارید. برای گرفتن گذرنامه تا زمانی که مجرد هستید پدر شما و بعد از اون همسر شما می بایست موافقت خودشون رو با خروج شما اعلام کنند و وقتی هم که گذرنامه رو گرفتید بدون هیچ مشکلی می تونید به خارج رفته و ادامه تحصیل بدین در هر سنی هم که باشید و اصلا هیچوقت به ترک تابعیت و اینگونه موارد نمی رسه. ترک تابعیت به معنی خروج از کشور نیست به معنی این هست که شما ملیت خودتون رو پس بگیرین و به این راحتی ها نیست و اساسا نیازی هم به انجام اون نیست. پینوشت: اون اصطلاح تابعیت تحصیلی که در چند پست قبل تر دیدین یک اصطلاح حقوقی هست که منظورش تابعیت یا ملیتی هست که تحصیل میشه (به معنای حاصل شدن و به دست اومدن) و نه به معنای تحصیل کردن و درس خوندن. RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - deadxxxqueen - 06-02-2014 (06-02-2014, 07:11 PM)'M1KE' نوشته: اینها شرایط بورس خود وزارت علوم هست که به تعداد معدود و به مقصد کشورهای خاصی داده میشه. در صورتی که شما با هزینه شخصی یا کمک هزینه ای که دانشگاه مقصد به شما میده (که در مورد 99 درصد دانشجویانی که به خارج می روند به این شکل هست) قصد ادامه تحصیل داشته باشید مشکلی ندارید. برای گرفتن گذرنامه تا زمانی که مجرد هستید پدر شما و بعد از اون همسر شما می بایست موافقت خودشون رو با خروج شما اعلام کنند و وقتی هم که گذرنامه رو گرفتید بدون هیچ مشکلی می تونید به خارج رفته و ادامه تحصیل بدین در هر سنی هم که باشید و اصلا هیچوقت به ترک تابعیت و اینگونه موارد نمی رسه. ترک تابعیت به معنی خروج از کشور نیست به معنی این هست که شما ملیت خودتون رو پس بگیرین و به این راحتی ها نیست و اساسا نیازی هم به انجام اون نیست. اين طور كه من فهميدم اگه بخوايم با كمك هزينه ي دانشگاه مقصد بريم اونور كلا هيچ ربطي به وزارت علوم نداره و مجرد هم ميشه رفت!
چه خوب[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] فقط يه سوال... خب حالا اين اجازه ي خروج كه توسط همسر يا پدر داده ميشه به صورت رسمي هستش؟ مثلا كاغذي چيزي امضا ميكنن؟ متوجه منظورتون نشدم. سوال دوم اين كه مگه ازدواج كنيم نميشه همسرمونم با خودمون ببريم؟ خودشم باشه اجازه ي خروج نميخواد كه سوال مهمتر : خب من ميخوام از كشور كه خارج شدم تابعيت كشور مورد نظرو بگيرم و ديگه تابعيت ايرانو نداشته باشم.چند سال بايد صبر كنم تا اين اتفاق بيفته؟ يه چيزيم فهميدم از حرفاتون....اينكه اگه از كشور خارج شديم بدون اين كه تابعيت اون كشورو بگيريم هم ميشه اونجا موند.درسته؟ RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - Torkan - 06-02-2014 (06-02-2014, 09:04 PM)'deadxxxqueen' نوشته: با اجازه از دوست خوبمون MIKE
بله کلا هیچ ربطی نداره چه مجرد چه متاهل...پذیرش گرفتین و میرین...البته وزارت علوم تازگیا به سختی بورس میکنه دانشجوها رو و در واقع شما که با هزینه شخصی یا کمک هزینه ای که دانشگاه مقصد به شما میده (که در خیلی از موارد به این گونه هست) اصلا به هیچ کسی مربوط نیست. مساله سربازی و ... و ....هم که ندارین و وثیقه و چیزی لازم نیست. دوست عزیز یعنی چی نمیتونین ببرین همسرتون رو؟!! میتونین هر دو با هم برین و یا فقط یکیتون بره. اصلا مشکلی نیست. بله تا جایی که یادمه اجازه نامه پدر و یا شوهر به صورت رسمی لازمه واسه خروج از کشور. مثلا من خودم هفته پیش شرکت هواپیمایی بودم و یه دختر اومد گفت که بلیط میخوام واسه دبی و کارمنده گفت پاسپورتت کو؟ دختره هم پاس رو داد...بعد گفت اجازه نامه پدر کو؟! که دیگه من بقیش نمیدونم چی شد.. سوال اخر بستگی شدیدی به مملکتی که میرین داره: مثلا امریکا باید دانشجو باشین و ویزاتون f-1 باشه و مادامی که انقضاش تموم نشده میتونین تو ایالات متحده بمونین. و یا ویزاتون رو تبدیل به ویزای کار بکنین و با اون زندگی کنین... منظورتون از همیشه موندن چیه دقیقا؟ همیشه موندن یعنی citizenship اون مملکت رو گرفتن. ویزای دانشجویی و یا توریستی و یا کاری موقتی هستش و حتما در نهایت باید تبدیل به شهروندی بکنین تا بتونین تا ابد بمونین. شما ویزا رو که گرفتین تا زمانی که انقضا داره میتونی بمونی بعد از اون یا باید تمدید کنی و یا شهروندی اون کشور رو بگیری تا بتونی بمونی. RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - deadxxxqueen - 06-02-2014 (06-02-2014, 09:26 PM)'Charming' نوشته: خب من منظورم اينه كه وقتي ميشه همسرمونم با خودمون ببريم ديگه خودش مياد خب.اجازه لازم نيس كه!
[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] بعدش منظورم از هميشه موندن آره همون سيتيزنشيپو ميگم.مثلا ويزا رو كه گرفتيم بعد يه مدت اگه بخوايم سيتيزنشيپ مملكتو بگيريم بايد تابعيت اون كشورو بگيريم.نه؟ مگه تابعيت و سيتيزنشيپ گرفتن يكي نيستن؟ مثلا من ميخوام وقتي رسيدم اون كشور با اين كه اعتبار ويزام مونده , تابعيت اون كشورو بگيرم.اين امكان نداره؟ بايد صبر كنم تا اعتبارش تموم بشه بعدا تابعيتشو بگيرم؟ ربطي به سن هم داره؟ RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 06-02-2014 بله سيتيزنشيپ همون دريافت تابعيت هست. البته قبل از سيتيزنشيپ براي افراد معمولي كه در اون كشور به دنيا نيومدن يك حالت مياني به اسم اقامت دايم هست كه اينها هم هميشه مي تونند با حفظ يك شرايطي هميشه در اون كشور زندگي كنند. ايران اگرچه تابعيت دوگانه رو قبول نداره و اون رو به رسميت نميشناسه ولي مشكلي هم با افرادي كه تابعيت دوگانه دارند نداره. بسياري از ايراني ها تابعيت امريكا كانادا يا كشورهاي ديگه رو دارند و با گذرنامه اون كشور سفر مي كنند ولي مي خواهند به ايران بيان مي بايست از همون گذرنامه ايراني شون استفاده كنند و گذرنامه كانادايي يا امريكايي اونها به رسميت نميشناسه. بنابراين شما مي تونيد بدون اينكه ترك تايعيت كنيد مليت كشورهاي ديگه يا همون تابعيت شون رو داشته باشيد.
اجازه نامه رسمي همسر براي مرحله گرفتن گذرنامه لازم هست و بعد از اون من نديدم ديگه به شكل رسمي اجازه كسي لازم باشه و مي تونيد تنها يا با همسر خارج بشين. دختران مجرد مشکلی در گرفتن گذرنامه و خروج از کشور ندارند. ویرایش توسط MaMi به دلیل درخواست کاربر RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - سیستر - 30-04-2014 با سلام و درود خسته نباشید لطفا دقیق راهنماییم کنید با سپاس . خواهر همسرم بارداره و ویزای تفریحی کشور آلمان رو گرفته و خیلی تمایل داره اونجا زایمان رو انجام بده که فرزندشون که پسر هم هست تابعیت آلمان رو بگیره آیا چنین چیزی ممکن هست و چگونه اقدام کنند که کمتر هزینه کنند یا اینکه مشکل نخورند ممنونم از راهنمایی با ارزش شما دوست عزیز . RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 30-04-2014 قوانین تابعیت آلمان تا حدی شبیه ایران هست و تابعیت از راه خون (اینکه فرزند از پدر یا مادر آلمانی به دنیا اومده باشه) رو به تابعیت از راه خاک (اینکه فرزند در آلمان به دنیا اومده باشه) برتری میده. به همین دلیل در صورتی که فرزندی از یک پدر یا مادر آلمانی در هر کشوری به دنیا اومده باشه به طور خودکار آلمانی به حساب میاد. ولی در صورتی که پدر یا مادر هیچکدوم تابعیت آلمان رو نداشته باشند و فرزندشون در خاک آلمان به دنیا بیاد در صورتی اون فرزند می تونه آلمانی به حساب بیاد که دست کم یکی از والدین "مقیم دائم" آلمان باشه و همین طور اون پدر یا مادر دست کم "8 سال" در آلمان زندگی کرده باشه. به همین دلیل اینکه فردی با ویزای توریستی فرزندش رو در آلمان به دنیا بیاره او رو به طور خودکار شهروند آلمان نمی کنه ولی به حتم مسیر اقامت و شهروندی اون فرزند رو در آینده ساده تر می کنه که من از جزئیات اون اطلاع ندارم. |