پيگيري پست DHL - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: پست مدارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9) +---- موضوع: پيگيري پست DHL (/Thread-%D9%BE%D9%8A%DA%AF%D9%8A%D8%B1%D9%8A-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-DHL) |
RE: پيگيري پست DHL - m.ost - 29-12-2011 سلام من مدارکمو برای British Columbia فرستادم. سه شنبه هفته قبل ولی از شنبه تا حالا وضعیتش همین مونده: Departed Facility in RICHMOND - CANADA عجیب اینکه بسته هایی که برای آمریکا فرستاده بودم رسیده. همین یکی نمیدونم چرا گیره کرده اونجا. به نظرتون چرا اینطوری شده؟ یعنی مرکز اونجا تعطیل بوده؟ الان من چی کار می تونم بکنم؟ ددلاین 2 روز دیگست. مدارکم دیر حاضر شده بود نتونستم زودتر بفرستم. :'( RE: پيگيري پست DHL - Saeid - 29-12-2011 این جور که دوستان میگن سیستم ترکینگ یه مقدار مشکل داره.....ولی در مورد دیر رسیدن مدارک به شما میتونم بگم که ددلاین بیشتر برا آنلاین اپلیکیشن هست و اگه چند روز حتی مدارک دیر برسه مشکلی نیست (29-12-2011, 11:40 PM)m.ost نوشته: سلام RE: پيگيري پست DHL - Pejman - 30-12-2011 برای من پیش اومده که بسته با پست DHL به مقصد رسیده ولی تو سایت چند روز دیرتر آپدیت کردند و آخرین نوشته چیزی شبیه همین بوده که شما نوشتید. احتمال زیادی داره اینطور باشه و بسته به موقع رسیده باشه. با DHL ایران تماس بگیرید و بعد هم به دانشگاه ایمیل یا زنگ بزنید. RE: پيگيري پست DHL - amirhossein.gh - 20-01-2012 اه اه ! این dhl واقعا افتضاحه! من دو تا بسته فرستادم آمریکا یکی بعد از یه هفته رسید و اون یکیم بعد 10 روز هنور تو ایالت، shipment on hold هست. مثل اینکه خوابن اینا !! اگه مجبور نبودم عمرا با این پست میفرستادم . پول زیاد که میگیره ، تازه دیرم میرسونه RE: پيگيري پست DHL - Saeid - 20-01-2012 (20-01-2012, 06:38 PM)amirhossein.gh نوشته: اه اه !زمان رسیدن بسته برا بعضی ایالتا مخصوصا غربی زیاده....حتی TNT هم اینجوریه....البته تو ایالتای غربی RE: پيگيري پست DHL - amirhossein.gh - 20-01-2012 اها سعید ! الان تازه میفهم مکان دانشگاه چقدر فرق داره این دانسگاه تو یه روستا هست(واقعا روستا هست) به همین دلیل کمتر پست میره اونجا!! خدا رحم کنه! RE: پيگيري پست DHL - Pejman - 07-02-2012 هر دم از این باغ بری می رسد. نمی دونم با این همه خبر خوب چی کار کنم. یکی از دانشگاه ها می گه ریز نمره لیسانست نیست. در حالی که من همه مدارکم رو یه جا وقتی فرستادم و اصلاً امکان نداره این یه دونه نباشه. احتمالش هست تو پست بلایی سرش اومده باشه؟ یه دانشگاه دیگه هم الان یه هفته است DHL می نویسه رسیده، ولی با دانشگاه چک کردم می گه نرسیده. شهری که امضا شده فرق داره با مقصد من. ولی من فکر کردم که شاید چون نزدیک هستند بردن اونجا، که از اونجا ببرن دانشگاه... فردا به DHL زنگ می زنم ببینم چیه قضیه ولی واقعاً امسال برای من خیلی دارن بد عمل می کنند. اون از کلیرنس های طولانی، این از گم شدن مدارک و نرسیدن مدارک به مقصد. خبری شد همینجا می نویسم. شما هم نظر یا تجربه ای در این خصوص دارید بگید ممنون می شم. RE: پيگيري پست DHL - m.ost - 07-02-2012 مورد اول خیلی عجیب نیست. البته برای خود من پیش نیومده ولی از چند نفر شنیده بودم که این اتفاق براشون افتاده، یعنی گفته بودن یکی از مدارکشون رو دانشگاه گفته نرسیده ولی بعدا معلوم شده رسیده بود(حالا یا قصور از مسئول محترم بوده که گم کرده بوده یا رفته بوده یک قسمت دیگه) احتمال اینکه تو راه اتفاقی براش افتاده باشه کمه. مورد دوم، آدرس رو دوباره چک کنین، یک بار برای یکی از بسته هام کارمند DHL دو سه تا عدد رو غلط زده بودم که موقع فرستادن من دقت نکرده بودم بعد که اومدم خونه دوباره چک کردم و زنگ زدم درست کردن. اگر آدرس درسته پس شاید تحویل پست محلی داده شده.(اگر تو شهر مورد نظر DHL مرکز نداره، در اینصورت طبیعیه)بهر حال DHL حتما پیگیری میکنه. نهایتا این هست که کل ماجرا رو به دانشگاه توضیح بدین و اگر پیگیری ها به نتیجه نرسید یک نسخه دیگه بفرستین. یا اگر دارین و دانشگاه قبول کرد اسکن مدارک رو ایمیل کنید. نگران نباشین، درست میشه RE: پيگيري پست DHL - Pejman - 07-02-2012 (07-02-2012, 07:19 AM)m.ost نوشته: مورد اول خیلی عجیب نیست. البته برای خود من پیش نیومده ولی از چند نفر شنیده بودم که این اتفاق براشون افتاده، یعنی گفته بودن یکی از مدارکشون رو دانشگاه گفته نرسیده ولی بعدا معلوم شده رسیده بود(حالا یا قصور از مسئول محترم بوده که گم کرده بوده یا رفته بوده یک قسمت دیگه) احتمال اینکه تو راه اتفاقی براش افتاده باشه کمه.ممنون از جواب خوب و کامل. راستش در مورد اول، به دانشگاه گفتم که من کاملاً مطمئنم که ریزنمره لیسانس هم همراه مدارک بوده، بازم چک کنید. فعلاً که دیگه جوابی ندادند. در مورد دوم هم من چک کردم تو شهر مقصد DHL نمایندگی نداره. واسه همین به نظر من هم نباید مشکلی پیش اومده باشه، ولی دانشگاه بهم گفت نباید می رفته فلان جا، از DHL سوالی بکن. حالا از خود DHL هم می پرسم ببینم چیه قضیه. RE: پيگيري پست DHL - mahyarelc - 07-02-2012 پژمان جان واسه مورد اولت واسه منم همچین مشکلی تقریبا پیش اومده بود؛ با این تفاوت که فکر کنم اول میگفتن کلا مدرکت نرسیده، بعدش گفتن کارنامه آیلتست تو دیتا بیسمون نیست (همه مدارک با هم بود دیگه) پیشنهادم اینه بیخیال ایمیل شی زنگ بزنی دقیق توضیح بدی؛ بگی این آدم امضا کرده از DHL که دریافت شده..بعد که کامل توضیح دادی بگی مشخصات رو براتون الان ایمیل هم میرنم (همون delivery واسه DHL) بعضی وقتها اینایی که جواب میدن تو دانشگاه خیلی مسلط نیستن...من آخر سر به یکی وصل شدم(البته با ایمیل) که به نظر میرسید همه ازش حساب میبرن!..ایمیلم رو cc زد به یکی دو نفر در عرض 10 دقیقه همه چی حل شد!! |