آکادمیا کافه
بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان (/Thread-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%8A%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - m.ost - 27-08-2012

(27-08-2012, 01:15 AM)blur نوشته: سلام...یه سوال: من اگر بعد امتحان GRE شروع کنم به ارسال میل (اول آبان)، دیر میشه به نظرتون؟ چون علاوه براینکه بیشتر میخوام رو امتحان تمرکز کنم، یه کار هم انجام دادم که در مرحله پایانی آنالیزش هست و واقعا خیلی خوبه اگه بتونم مقاله شو بنویسم و تو رزومه م داشته باشم. کار خیلی خوبیه (البته اگه جواب آنالیز خوب باشه!). نظرتون چیه دوستان؟
خیلی ممنون
مسلما هرچه قدر رزومه شما کاملتر باشه شانس بیشتری برای جلب نظر استاد دارین. ولی نباید فراموش کرد که اساتید در فصل اپلای حجم بسیار زیادی ایمیل رو دریافت میکنن. معمولا بهترین زمان برای تماس با اساتید رو آخر شهریور و اوایل مهر توصیه میکنن. البته در این زمان ها معمولا رزومه اکثر افراد کامل نیست و امتحان زبان و یا GRE ندادن. ممکنه بعضی اساتید بگن اول برو امتحان بده که نمرت مشخص بشه بعد ایمیل بزن ولی اکثرشون رزومه پژوهشی افراد رو بررسی میکنن.
شما میتونین به اساتید ایمیل بزنین و برفرض اگر استادی پیدا کردین که موضوع کاریش به همین مقاله ای که شما دارین مینویسین مربوط بود در مورد مقاله هم بهش بگین که دارین آنالیزهاش رو انجام میدین و به زودی سابمیت میشه. در واقع میتونین در رزومتون به عنوان working paper اون رو ذکر کنین.
اگر جواب خوبی از اساتید دریافت کردین که هیچ وگرنه بعد از تمام شدن مقاله و دادن امتحان GRE هم میتونین دوباره به اساتید ایمیل بزنین.

RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - blur - 27-08-2012

(27-08-2012, 10:08 AM)m.ost نوشته: مسلما هرچه قدر رزومه شما کاملتر باشه شانس بیشتری برای جلب نظر استاد دارین. ولی نباید فراموش کرد که اساتید در فصل اپلای حجم بسیار زیادی ایمیل رو دریافت میکنن. معمولا بهترین زمان برای تماس با اساتید رو آخر شهریور و اوایل مهر توصیه میکنن. البته در این زمان ها معمولا رزومه اکثر افراد کامل نیست و امتحان زبان و یا GRE ندادن. ممکنه بعضی اساتید بگن اول برو امتحان بده که نمرت مشخص بشه بعد ایمیل بزن ولی اکثرشون رزومه پژوهشی افراد رو بررسی میکنن.
شما میتونین به اساتید ایمیل بزنین و برفرض اگر استادی پیدا کردین که موضوع کاریش به همین مقاله ای که شما دارین مینویسین مربوط بود در مورد مقاله هم بهش بگین که دارین آنالیزهاش رو انجام میدین و به زودی سابمیت میشه. در واقع میتونین در رزومتون به عنوان working paper اون رو ذکر کنین.
اگر جواب خوبی از اساتید دریافت کردین که هیچ وگرنه بعد از تمام شدن مقاله و دادن امتحان GRE هم میتونین دوباره به اساتید ایمیل بزنین.
مرسی، درسته. خب من پارسال که یه تعدادی میل زدم....جوابای مثبتی که گرفتم همه از اواخر آبان و اوایل آذر شروع شدن! در حالیکه از شهریور شروع کرده بودم....مثلا بعد از دو بار میل زدن، دفعه سوم اون آخرا جواب دادن یکی دوتاشون و ...البته زیاد تجربه محسوب نمیشه چون کلا اپلای نکردم تا ببینم نتیجه چی میشه...ولی رو این حساب گفتم شاید اساتید تا اونجا که ممکنه صبر میکنن تا موارد بهتر رو انتخاب کنن و این تصمیم رو زود نمی گیرن...

RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - Paradise4 - 28-08-2012

من یک دو ماهه خیلی برای استاد ها در آمریکا و کانادا ایمیل زدم و با اینکه زمینه کاریم بهشون میخورد، میگفتن فعلا دانشجو نمی خوان در سال 2013 !!!!! واقعا با این وضع که تا بحال داشتم، فکر کنم باید سال 2013 رو بیخیال بشم.... خیلی سخته استاد پیدا کردن ! Sad

RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - amin_mb - 28-08-2012

(28-08-2012, 10:41 AM)Paradise4 نوشته: من یک دو ماهه خیلی برای استاد ها در آمریکا و کانادا ایمیل زدم و با اینکه زمینه کاریم بهشون میخورد، میگفتن فعلا دانشجو نمی خوان در سال 2013 !!!!! واقعا با این وضع که تا بحال داشتم، فکر کنم باید سال 2013 رو بیخیال بشم.... خیلی سخته استاد پیدا کردن ! Sad
دوست عزیز.
ناامید نباشید و به زدن ایمیل ادامه دهید. من هم خیلی از این جواب ها گرفتم امسال.
پیشنهاد می کنم، جستجو در مورد استاد، به این نکته هم توجه داشته باشید که وضعیت دانشجویان استادها چطوری هست.
دنبال اساتیدی باشید که در قسمت Graduate Students ,وبسایتشون دانشجویان جدید الورودی نباشند و دیگه در حدود ورودی 2008-2009 باشند که کم کم درسشون تموم بشه.

RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - ghasedak.1391 - 24-12-2012

سلام.
من میخوام برای ترم بهار 2014 اقدام کنم که اکثرا ددلاینهاشون از اواخر بهار تا اواسط تابستونه.
امتحان زبان و جی آر ای ندادم و قراره فروردین بدم. به نظرتون اگه از اوایل اسفند شروع به ایمیل زدن کنم مناسبه؟ تا اگه بعدا نمره زبان خواستن دست پر جوابشونو بدم؟
آیا ممکنه اسفند ماه دیر باشه و من از الان شروع کنم؟؟
اونطور که پست های قبلی رو خوندم چیزی که برای اساتید مهمتره سابقه پژوهشیه بیشتر.

RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - Shahrouz - 24-12-2012

(24-12-2012, 07:31 PM)ghasedak.1391 نوشته: سلام.
من میخوام برای ترم بهار 2014 اقدام کنم که اکثرا ددلاینهاشون از اواخر بهار تا اواسط تابستونه.
امتحان زبان و جی آر ای ندادم و قراره فروردین بدم. به نظرتون اگه از اوایل اسفند شروع به ایمیل زدن کنم مناسبه؟ تا اگه بعدا نمره زبان خواستن دست پر جوابشونو بدم؟
آیا ممکنه اسفند ماه دیر باشه و من از الان شروع کنم؟؟
اونطور که پست های قبلی رو خوندم چیزی که برای اساتید مهمتره سابقه پژوهشیه بیشتر.
سلام
ددلاین دانشگاهها تا اواخر سپتامبر یا حتی اوایل اکتبر هم ادامه داره.
امتحان جی ار ای رو بهمن بدید. از اواسط بهار یا حتی اواخر اون هم ایمیل زدنو شروع کنید دیر نمی شه.
برای استادها بله. برای دپارتمان که اونم تاثیر داره در پذیرشتون جی ار ای مهمتره.

RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - ghasedak.1391 - 24-12-2012

(24-12-2012, 07:54 PM)Shahrouz نوشته: سلام
ددلاین دانشگاهها تا اواخر سپتامبر یا حتی اوایل اکتبر هم ادامه داره.
امتحان جی ار ای رو بهمن بدید. از اواسط بهار یا حتی اواخر اون هم ایمیل زدنو شروع کنید دیر نمی شه.
برای استادها بله. برای دپارتمان که اونم تاثیر داره در پذیرشتون جی ار ای مهمتره.

بله درسته. ولی یکی دو تا دانشگاه اواسط تابستونه ددلاینشون ( اول اگوست) که من باید 1 ماه قبل مدارک بفرستم.
پس با این حساب فک کنم وقت کافی برای بررسی اساتید و زمینه کاریشون دارم و میتونم نمره زبان و جی آر ای سابجکت( جنرال بهمن شرکت نکردم) هم داشته باشم موقع ایمیل زدن.
ممنون Smile

RE: بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - Karim - 25-12-2012

(28-08-2012, 10:41 AM)Paradise4 نوشته: من یک دو ماهه خیلی برای استاد ها در آمریکا و کانادا ایمیل زدم و با اینکه زمینه کاریم بهشون میخورد، میگفتن فعلا دانشجو نمی خوان در سال 2013 !!!!! واقعا با این وضع که تا بحال داشتم، فکر کنم باید سال 2013 رو بیخیال بشم.... خیلی سخته استاد پیدا کردن ! Sad
در مورد آمریکااینطوری نیست که بدون استاد شانسی واسه پذیرش وجود نداشته باشه و اساسا در اکثر رشته ها تماس با استاد جزو requirementsنیست. تماس با استاد به شرط اوکی دادن شانس پذیرش را زیاد می کنه و شما هم اصلا بی خیال013 2 نشوید هیچ تضمینی وجود نداره اساتید سال بعد بهتون اوکی بدهند!

اما یک نکته کلی در مورد تماس با اساتید بخصوص در مورد امریکا رو عرض می کنم(منظورم شما دوست عزیز نیستید کلا عرض می کنم): زمینه کاری اگر منظور رشته تحصیلی باشد خوب میشه ادعا کرد که یک فارغ التحصیل ارشد مثلا در رشته زیست شناسی درس خونده و پوزیشنی هم که واسش اپلای می کنه مرتبط با زیسته.

اما اگر زمینه کاری منظور مقاله ها باشد فقط با چاپ مقاله در ژورنال های بسیار باکیفیت اون هم در حد مثلا 4-5تا مقاله با موضوع کاملا مرتبط میتوان ادعا کرد که یک نفر کارشناسی ارشد زمینه علمی پژوهشی مشخص دارد. مثلا امشب من CV یک استاد در یک دانشگاه متوسط به پایین آمریکا رو می دیدم این خانم در سال1978 از جان هاپکینز دکتری گرفته و تا امروز بالغ بر 100 مقاله در ژورنال های تاپ داده( متوسط سالی سه عدد) بجز کنگره و .. خب طبیعی است کسی با داشتن یک یا دو مقاله فقط ISIدار نمیتونه به این خانم دکتر و امثالهم ایمیل بزنه که من زمینه کاری پژوهشیم به شما میخوره، البته می شه ایمیل زد که من ارشد این رشته هستم و ازکارهای شما خوشم میاد ولی کلمه داشتن زمینه کاری پژوهشی مشخص برای افراد ارشد یک مقدار سنگینه

[برش] سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - maryamseyedi - 09-09-2013

سلام دوستان 
برای تیمیل زدن به اساتید حتما باید نمره GRE مشخص باشه؟ممنون

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - reza_1st - 09-09-2013

(09-09-2013, 04:41 PM)'maryamseyedi' نوشته: سلام دوستان 
برای تیمیل زدن به اساتید حتما باید نمره GRE مشخص باشه؟ممنون

نه، لازم نیست منتظر نمره زبان و GRE بشین. به استادها ایمیل بزنید با همین شرایط، ماکزیمم می شه نوشت که GRE رو برای فلان تاریخ برنامه ریزی کردم و دارم می دم. هرچند همین هم لازم نیست.