آکادمیا کافه
پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- انجمن: تحصیل در هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- موضوع: پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند - سارا1369 - 08-11-2012

من نمیخوام بورس بگیرم یعنی همون فاند اگه اشتباه نگم.چون مطمئنم کار سختیه میخوام با هزینه خودم برم.
اما نمیخوام تو رشته غلوم اجتماعی باشم.الان شرایط رشته مدیریتو دیدم باید جی مت رو به انگلیسی امتحان بدم این خیلی سخته.حتی نمیدونم واسه رشته چیکار کنم؟لطفا راهنماییم کنیید

RE: پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند - Shihan - 08-11-2012

(08-11-2012, 02:48 PM)سارا1369 نوشته: من نمیخوام بورس بگیرم یعنی همون فاند اگه اشتباه نگم.چون مطمئنم کار سختیه میخوام با هزینه خودم برم.
اما نمیخوام تو رشته غلوم اجتماعی باشم.الان شرایط رشته مدیریتو دیدم باید جی مت رو به انگلیسی امتحان بدم این خیلی سخته.حتی نمیدونم واسه رشته چیکار کنم؟لطفا راهنماییم کنیید
به هر حال برای هلند با هزینه شخصی همواره شانس وجود داشته و نگران تغییر رشته نباشید اما باید نمره ایلتس حدقل 6.5 رو داشته باشید و برای دانشگاههای خوب هم نمره GMAT داشته باشید. بهتره برای اشنایی و منابع این ازمون به این لینک مراجعه نمایید.

RE: پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند - سارا1369 - 08-11-2012

آهان اینجا جوابمو دادین ممنونم ببخشید من چه جوری میتونم با شما تماس بگیرم؟کلی سوال دارم اما...

RE: پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند - spt - 08-11-2012

(08-11-2012, 04:50 PM)سارا1369 نوشته: آهان اینجا جوابمو دادین ممنونم ببخشید من چه جوری میتونم با شما تماس بگیرم؟کلی سوال دارم اما...
Smile
اول خیلی خوش آمد میگم بهتون و امیدوارم بتونیم بهتون کمک کنیم هر رشته ای دوست دارید پذیرش بگیرید هر جایی که دلتون میخاد Smile

من خوب متوجه این تماس گرفتن شما نشدم!! اگه منظورتون اینه که جدا گانه سوال هاتون رو بپرسید باید خاهش کنم ازتون که همینجا بپرسید چون بقیه هم در آینده میتونن از این سوال و جواب ها استفاده کنن Smile

ببینید همون طور که گفته شد اگه بخاید شهریه بدید نه پذیرش گرفتن سخته و نه مدیریت خوندن، خیلی جا ها هم نیازی به جی مت نداره... جی مت برای اکثر دانشگاه های آمریکا و تعداد خیلی کمی از بهترین دانشگاه های اروپا هست.... پس نگران جی مت نباشید،
مثلا دانشگاه قوی ای مثل webster میتونید مدیریت و یا ام بی ای بخونید، اما شهریه ای حدود 12000 تا 18000 یورو در سال هم داره این دانشگاه (لینک )
برای خیلی دانشگاه های دیگه هم همین داستان هست و راستش رو بخاید شانستون هم بالا هست برای قبول شدن، فقط کافیه تمام مدارکی که میخان رو دقیقا براشون بفرستید Smile

موفق باشید و لطفا سوال هاتون رو اینجا یا در تاپیک های دیگه بپرسید که آیندگان استفاده کنن...

RE: پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند - max - 07-12-2012

با سلام و خسته نباشيد. تاريخ دقيق ددلاين چند دانشگاه زيرو ميشه ايميل كنيد

erasmus uni-wageningen uni-vrege uni of amesterdsm-tilburg uni

با تشكر

RE: پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند - Shihan - 07-12-2012

(07-12-2012, 01:27 PM)max نوشته: با سلام و خسته نباشيد. تاريخ دقيق ددلاين چند دانشگاه زيرو ميشه ايميل كنيد

erasmus uni-wageningen uni-vrege uni of amesterdsm-tilburg uni

با تشكر
دروود.
دوست عزیز، شما مقطع تحصیلی و رشته خودتون رو مشخص نکردید!!! اما بنده اولویت رو برای لیسانس و فوق لیسانس میزارم و براساس اون ددلاین ها رو اشاره میکنم.
1- دانشگاه تیلبروگ>>> اپریل ددلاین - و شروع ترم هم سپتامبر
2- دانشگاه ازاد امستردام>>> اپریل و مارس هرسال ددلاین و شروع ترم هم سپتامبر
3- دانشگاه واخنینگن>>> بین اگوست تا می هر سال - و شروع تحصیل سپتامبر
4- دانشگاه اراسموس در رتردام >>> اول تا 15 می هر سال ددلاین - شروع ترم از اول سپتامبر

RE: پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند - sony - 14-04-2013

با سلام 
من میخوام واسه master هلند برم
رشتم Horticulture هست ,فعلا GPA 16/3 هست.ترم چهار هستم 
در دانشگاه سراسری ارومیه 
و میخوام همین رشته رو هلند بخونم
و اصلا هم نمیخوام ایران بمونم
آیا میشه از دانشگاههای Netherland fund گرفت؟ یا این که حد اقل شهریه ندم؟

RE: پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند - Shihan - 14-04-2013

(14-04-2013, 05:45 PM)'sony' نوشته: با سلام 
من میخوام واسه master هلند برم
رشتم Horticulture هست ,فعلا GPA 16/3 هست.ترم چهار هستم 
در دانشگاه سراسری ارومیه 
و میخوام همین رشته رو هلند بخونم
و اصلا هم نمیخوام ایران بمونم
آیا میشه از دانشگاههای Netherland fund گرفت؟ یا این که حد اقل شهریه ندم؟

دروود.
من تا اونجا که اطلاع دارم برخی رشته های مهندسی با رزومه خوب بعنوان  مثال دانشگاههای صنعتی دلفت و ایندهوون این رشته ها رو برای فوق بخشی از فاند تحصیلی رو اختصاص می دادند اما برای رشته شما و علوم انسانی خیلی نمیشه دقیق بیان کرد. بهتره یه مکاتبه با دانشگاههای هلند داشته باشید هر چند تمرکز این 2 دانشگاه بیتر برای رشته های مهندسی می باشد. به نظرم روی کشور المان و اسکاندیناوی کار کنید که شهریه رایگان دارند.
ازاد اندیش باشید

RE: پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند - mehran20 - 25-06-2013

باسلام خدمت شما و تشکر بابت زحماتتان
میخواستم از یکی از دانشگاه های فنی هلند توی رشته های مرتبط با کامپیوتر پذیرش بگیرم برای ارشد بدون فاند
ایا نحوه گرفتن پذیرش با فاند و بدون فاند فرق میکنه؟
وقتی به استاد ایمیل میزنم چجوری باید عنوآن کنم که فاند نمیخوام؟آیا اصلا نیازی به عنوان کردن هست؟
معدل لیسانسم 16 از دانشگاه آزاد یه شهر جنوبی پارسیان()
زبانم که در حال خوندنم که انشاالله 6.5 به بالا میشه

RE: پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند - Shihan - 25-06-2013

(25-06-2013, 09:02 AM)'mehran20' نوشته: باسلام خدمت شما و تشکر بابت زحماتتان
میخواستم از یکی از دانشگاه های فنی هلند توی رشته های مرتبط با کامپیوتر پذیرش بگیرم برای ارشد بدون فاند
ایا نحوه گرفتن پذیرش با فاند و بدون فاند فرق میکنه؟
وقتی به استاد ایمیل میزنم چجوری باید عنوآن کنم که فاند نمیخوام؟آیا اصلا نیازی به عنوان کردن هست؟
معدل لیسانسم 16 از دانشگاه آزاد یه شهر جنوبی پارسیان()
زبانم که در حال خوندنم که انشاالله 6.5 به بالا میشه

دروود.
شما برای مقطع فوق نیازی به کمک و تماس با استاد ندارید مگر در مواقع خاص برای انتخاب سوپروایزر یا موضوعات خاص که قراره در اینده روی ان کار کنید و غیره. اینکه شما فاند نخواهید این کار رو برای خودتان هم راحت می کنه اما مشکل بزرگ هزینه بالای تحصیل در هلند که بین 10000 تا 12000 هزار یورو در سال می باشد. شرایط کلی خوبی دارید با این معدل و نمره زبان ایده الی که مد نظر دارید می تونید به راحتی پذیرش بگیرید. دانشگاههای صنعتی دلفت، صنعتی ایندهوون، دانشگاه تونته و والدن و دانشگاه امستردام رشته کامپیوتر و کرایش متنوع اون رو ارائه می دهند.