آکادمیا کافه
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- موضوع: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - arash9925 - 20-01-2013

من دانشجوي ترم آخر ساخت و توليد هستم
دانشگاه آزاد نجف آباد-معدل ١٥.٣
زبانم هم خوبه-ميتونم زود جمعش كنم
به نظر شما من ميتونم از دانشگاه هاي نروژ پذيرش بگيرم!؟و اصلا دانشگاه هاي نروژ خوبه برا اين رشته!؟
و اين كه آيا بجز ntnu بقيه دانشگاه هاي نروژ ارزش هزينه كردن و رفتن دارن!؟
من واقعا هدفم اينه كه بتونم بروم نروژ فوق بگيرم
بعدش كار در رابطه با رشتم پيدا كنم و بتونم بعد از سه سال اقامت دائم بگيرم
به نظرتون چي كار كنم!؟
ممنون ميشم راهنماييم كنين

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 20-01-2013

(20-01-2013, 12:49 PM)arash9925 نوشته: من دانشجوي ترم آخر ساخت و توليد هستم
دانشگاه آزاد نجف آباد-معدل ١٥.٣
زبانم هم خوبه-ميتونم زود جمعش كنم
به نظر شما من ميتونم از دانشگاه هاي نروژ پذيرش بگيرم!؟و اصلا دانشگاه هاي نروژ خوبه برا اين رشته!؟
و اين كه آيا بجز ntnu بقيه دانشگاه هاي نروژ ارزش هزينه كردن و رفتن دارن!؟
من واقعا هدفم اينه كه بتونم بروم نروژ فوق بگيرم
بعدش كار در رابطه با رشتم پيدا كنم و بتونم بعد از سه سال اقامت دائم بگيرم
به نظرتون چي كار كنم!؟
ممنون ميشم راهنماييم كنين
دروود.
برای رشته شما شاید سوئد و نروژ از همه بهتره. اما نروژ به جز 4-5 دانشگاه بقیه کثراً کالج می باشند. ارزش رفتن که داره اما اگر بشه از پس هزینه های بالای جانبی اون بر بیایید.
در ضمن به نظر من در اروپا کشور المان ، فرانسه و انگلیس و ایتالیا در بحث مهندسی مکانیک قوی هستند.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - farkhonde - 22-05-2013

سلام
ببخشید من ارشد شریف دارم با معدل 16 و 5 تا ISI دارم و دکتری یزد دارم میخونم و زبان نمره 6.5 آیلتس دارم ولی به خاطر این کارام اصلا از اپلای عقب موندم. میخام برم یه جایی که دوندکی و بروکراسی نداشته باشه و هزینه تحصیلم کم باشه. کدوم کشور؟ کدوم مقطع و کدوم دانشگاهو برای مهندسی صنایع پیشنهاد می دین ؟

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 22-05-2013

(22-05-2013, 02:02 PM)'farkhonde' نوشته: سلام
ببخشید من ارشد شریف دارم با معدل 16 و 5 تا ISI دارم و دکتری یزد دارم میخونم و زبان نمره 6.5 آیلتس دارم ولی به خاطر این کارام اصلا از اپلای عقب موندم. میخام برم یه جایی که دوندکی و بروکراسی نداشته باشه و هزینه تحصیلم کم باشه. کدوم کشور؟ کدوم مقطع و کدوم دانشگاهو برای مهندسی صنایع پیشنهاد می دین ؟

دروود بر شما.
دکتر عزیز، شما برای ابتدای کار به وب سایت دانشگاه مراجعه نمایید و موقعیت خالی رو پیدا کنید، سپس از طریق COORDINATOR رشته و دپارتمان مراحل را پیگیری نمایید. از معدل دوره لیسانس صحبتی نکردید، اما با بالا بودن و داشتن مقاله و موقعیت مناسب دانشگاه شریف احتمالش وجود داره که پذیرش بگیرید. مهندسی صنایع هم تا اونجا که اطلاع دارم دانشگاه stavanger و NTNU این رشته رو اارئه می کنند. البته به نظرم برای سوئد و المان هم اقدام کنید و تنها روی یک کشور تمرکز نکنید.
ازاد اندیش باشی

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - persian_maani - 07-08-2013

سلام. من مقطع کارشناسی مهندسی نرم افزار در دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 15 و کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات در دانشگاه سراسری غیر انتفاعی نور طوبی (با کنکور سراری ) در تهران با معدل 17 خوندم. هنوز امتحان زبان IELTS را ندادم ولی حتما می تونم 6.5 بگیرم . 4 سال هم سابقه ی کار در زمینه ی رشتم دارم. متاسفانه مقاله ندارم. می خوام بدونم برای رشته های زیر برای کارشناسی ارشد مجدد چقدر شانس پذیرش دارم؟
norwegian university of science and technology:
1- Communication Networks and Networked Services
2- Security and Mobile Computing

University of OSLO:
1-Network and System Administration

ممنون می شم راهنماییم کنیید.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - spt - 09-08-2013

(07-08-2013, 02:02 PM)'persian_maani' نوشته: سلام. من مقطع کارشناسی مهندسی نرم افزار در دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 15 و کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات در دانشگاه سراسری غیر انتفاعی نور طوبی (با کنکور سراری ) در تهران با معدل 17 خوندم. هنوز امتحان زبان IELTS را ندادم ولی حتما می تونم 6.5 بگیرم . 4 سال هم سابقه ی کار در زمینه ی رشتم دارم. متاسفانه مقاله ندارم. می خوام بدونم برای رشته های زیر برای کارشناسی ارشد مجدد چقدر شانس پذیرش دارم؟
norwegian university of science and technology:
1- Communication Networks and Networked Services
2- Security and Mobile Computing
University of OSLO:
1-Network and System Administration
ممنون می شم راهنماییم کنیید.

سلام   Smile
امیدوارم که بتونید نمره ی زبان خوبی بیارید...   و اگه مقاله هم تو این مدت بدید که چه بهتر...
به نظر من که شانس دارید...   نمیشه با قطعیت گفت...   فک میکنم بالای 50 درصد اگه همه ی مدارکتون کامل باشه و نکات مهم در گرفتن پذیرش رو رعایت کرده باشید (مثل سی وی خوب نوشته شده و موتیویشن خوب نوشته شده و این چیزا)
یه چیز مهم هم اینه که این رشته ها رو چطوری ربط میدید به رشته ای که خوندید...   اون هم تاثیر داره...  
به هر حال شانس دارید    حتما تلاشتون رو بکنید...
موفق باشید   Smile

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - persian_maani - 21-08-2013

ممنون از راهنماییتون. اگر بخوام فقط برای یکی از 2 دانشگاهی که گفتم اقدام کنم، آیا به نظرتون دانشگاه اوسلو راحت تر میشه پذیرش گرفت؟

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - spt - 22-08-2013

(21-08-2013, 09:40 AM)'persian_maani' نوشته: ممنون از راهنماییتون. اگر بخوام فقط برای یکی از 2 دانشگاهی که گفتم اقدام کنم، آیا به نظرتون دانشگاه اوسلو راحت تر میشه پذیرش گرفت؟

والا به نظر من که خیلی فرقی نداره...   چرا فقط یکی رو اپلای کنید؟ وقتی برای یه دانشگاه اپلای کنید برای بقیه خیلی هزینه ی بیشتر و زحمت دیگه ای نداره...
من واقعا نمیتونم نظر بدم که کدوم شانست بیشتره اما فک میکنم آره، همون دانشگاه اوسلو احتمالا یه کوچولو شانست بیشتره...  اما واقعا خیلی فرقی نداره..
موفق باشی   Smile

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - sarah_jase - 30-11-2013

سلام
اگر ممکنه من رو هم راهنمایی بفرمایین که شانسی برای پذیرش دکترا از دانشگاه NTNU دارم یا خیر چون الان یک پوزیشن خوب هست و می ترسم اپلای کنم قبولم نکنن
لیسانس نرم افزار از دانشگاه غیر انتفاعی معدل 14.30
دانشجوی فوق لیسانس رباتیک از upm مالزی با معدل 3.5 از 4 که تا 4 ماه دیگه درسم تموم می شه
آیلتس 6
سه سال و نیم سابقه کار در سمت کارشناس آی تی (قبل از شروع فوق لیسانس در ایران شاغل بودم)
هنوز مقاله چاپ شده ندارم
اگر در این دانشگاه شانسم پایینه می شه دانشگاههای دیگه ای که فکر می کنید در زمینه رباتیک و کنترل قوی هستند رو بهم معرفی کنین؟ ممنون

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Andre - 30-11-2013

(30-11-2013, 07:24 PM)'sarah_jase' نوشته: سلام
اگر ممکنه من رو هم راهنمایی بفرمایین که شانسی برای پذیرش دکترا از دانشگاه NTNU دارم یا خیر چون الان یک پوزیشن خوب هست و می ترسم اپلای کنم قبولم نکنن
لیسانس نرم افزار از دانشگاه غیر انتفاعی معدل 14.30
دانشجوی فوق لیسانس رباتیک از upm مالزی با معدل 3.5 از 4 که تا 4 ماه دیگه درسم تموم می شه
آیلتس 6
سه سال و نیم سابقه کار در سمت کارشناس آی تی (قبل از شروع فوق لیسانس در ایران شاغل بودم)
هنوز مقاله چاپ شده ندارم
اگر در این دانشگاه شانسم پایینه می شه دانشگاههای دیگه ای که فکر می کنید در زمینه رباتیک و کنترل قوی هستند رو بهم معرفی کنین؟ ممنون

تا فرصت دارید یک امتحان IELTS دیگه هم بدید. سوا سایر ایتم هایی که تاکنون کسب کردید، بر اساس سایت رسمی دانشگاه مینیمم 6.5 نیازه.
http://www.ntnu.edu/studies/choreomundus/admission-schedule