آکادمیا کافه
داوری مقالات - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%BE%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D8%B2-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C)
+--- موضوع: داوری مقالات (/Thread-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA)

صفحات 1 2 3

ارسال مقاله به ژورنال توسط داوران کنفرانس - کنکوری - 05-08-2014

با سلام به همگی.من مقاله ای به یکی از کنفرانس های بین المللی فرستادم و بعد از ارائه شفاهی اون، به من از طرف کنفرانس ایمیلی اومد که بعد از داوری مجدد مقاله شما بوسیله کمیته علمی کنفرانس، ما مقاله شما رو به یک ژورنال فرستادیم تا بعد داوری چاپ بشه. حالا سوال من اینه که کسی از دوستان میدونه که ایا واقعا مقاله منو دوباره داوری خواهند کرد؟یعنی منظورم داوران خود این ژوررنال هست.یا نه دیگه ، بدون داوری چاپ میشه؟بیشتر میخوام بدونم چقدر احتمال داره که مقاله من از اخر چاپ بشه.

خیلی ممنون از راهنمایی شما.مخصوصا مدیران سایت که همیشه پاسخگوی ما هستن Smile

RE: داوری مقالات - emperor23 - 24-03-2015

سلام، یک سوال داشتم در مورد داوری مقاله. راستش شنیدم که کسانی زیاد مقاله هاشون ریجکت میشه بعد یه مدت بقیه مقاله هایی که تو سایر جورنال ها سابمیت میکنن  هم رد میشه! اینو از چند نفر شنیدم آیا صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: داوری مقالات - Andre - 24-03-2015

(24-03-2015, 09:30 PM)'emperor23' نوشته: سلام، یک سوال داشتم در مورد داوری مقاله. راستش شنیدم که کسانی زیاد مقاله هاشون ریجکت میشه بعد یه مدت بقیه مقاله هایی که تو سایر جورنال ها سابمیت میکنن  هم رد میشه! اینو از چند نفر شنیدم آیا صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر دلایل ریجکتون سرقت ادبی/علمی و دستبردن در آمار و ارقام و نتایج باشه حتماً، ولی اگر دلیل این باشه که به ژورنال مناسبی مقاله رو سابمیت نکردین یا به اندازه کافی جذابیت علمی برای چاپ شدن تحت عنوان مقاله رو نداشته باشه، این موضوع برقرار نیست. اغلب کار تحت داوری قرار میگیره نه شخص، البته نه الزاماً.

RE: داوری مقالات - shapol46 - 14-07-2017

@Andre  عزیز می دونم حیلی از پست قبلی گذشته ولی امیدوارم شما یا دیگران جواب بدید.

سلام دوستان

حدودا یک هفته قبل از عید مقاله ای به یک مجله داخلی انگلیسی زبان فرستادم. "peer review time= 3-8 weeks" تو سایت SJR زده بود برای همین اینجا فرستادم که مثلا زود اکسپت شه کارش داشتم. الان 16 هفته شده. 11 جون پیرریویو شده و بعد از اون دو بار نوشته do.اخریش 1 جولای. الان من به مجله ایمیل بدم بگم چی؟ الان این do دقیقا یعنی چی؟

RE: داوری مقالات - Matinking - 15-07-2017

(14-07-2017, 12:25 PM)shapol46 نوشته:  @Andre  عزیز می دونم حیلی از پست قبلی گذشته ولی امیدوارم شما یا دیگران جواب بدید.

سلام دوستان

حدودا یک هفته قبل از عید مقاله ای به یک مجله داخلی انگلیسی زبان فرستادم. "peer review time= 3-8 weeks" تو سایت SJR زده بود برای همین اینجا فرستادم که مثلا زود اکسپت شه کارش داشتم. الان 16 هفته شده. 11 جون پیرریویو شده و بعد از اون دو بار نوشته do.اخریش 1 جولای. الان من به مجله ایمیل بدم بگم چی؟ الان این do دقیقا یعنی چی؟

سلام

هر ارتباطی (correspondence) که بین editor و reviewer ها شکل میگیره، یا هر مرحله از فرآیند فنی بررسی مقاله که تموم میشه، طبق رویه هر ژورنال یک update در وضعیت manuscript اتفاق می افته... بعضی ژورنال ها فقط تاریخ update رو در بخش status به روز رسانی می کنند و بعضی هم مثل مورد شما notification دارن به ازای هر update... نویسندگان مقاله مورد خطاب این update ها نیستند بنابراین کار لازم نیست بکنید...

RE: داوری مقالات - shapol46 - 15-07-2017

خیلی ممنون که جواب دادید.
من کارم خیلی لنگه مقاله ست. به نظرتون ایمیل بدم که اقا چی شد وضعیت مقاله م, اکسپت میشه یا نه کار درستی نیست؟ باعث نمیشه زودتر جواب بدن؟

RE: داوری مقالات - Matinking - 15-07-2017

(15-07-2017, 12:28 PM)shapol46 نوشته: خیلی ممنون که جواب دادید.
من کارم خیلی لنگه مقاله ست. به نظرتون ایمیل بدم که اقا چی شد وضعیت مقاله م, اکسپت میشه یا نه کار درستی نیست؟ باعث نمیشه زودتر جواب بدن؟

دو ماه اصلا زمان طولانی نیست... تجربه من میگه که بی فایده اس...

RE: داوری مقالات - shapol46 - 16-11-2017

سلام دوستان

مقاله من بعد از چندین ماه از پیرریویو رفت تو ادیتوریال ریویو و حدود 2 هفته تو این حالت موند.من امیدوار بودم بعدش جواب بدن ولی از دیروز دوباره رفته تو پیرریویو. دلیلش چی میتونه باشه؟ آیا منطقیه بنظرتون؟ 

مرسی

RE: داوری مقالات - retro44 - 17-11-2017

(16-11-2017, 02:52 PM)shapol46 نوشته: سلام دوستان

مقاله من بعد از چندین ماه از پیرریویو رفت تو ادیتوریال ریویو و حدود 2 هفته تو این حالت موند.من امیدوار بودم بعدش جواب بدن ولی از دیروز دوباره رفته تو پیرریویو. دلیلش چی میتونه باشه؟ آیا منطقیه بنظرتون؟ 

مرسی

احتمالا داورایی که مقاله رو از ادیتور گرفته بودن برای بررسی منصرف شدن و ادیتوره الان مقاله رو داده دسته داورای جدید
اون دو هفته هم ادیتور داشته میگشته داور جدید پیدا کنه

RE: داوری مقالات - shapol46 - 17-11-2017

(17-11-2017, 08:32 AM)retro44 نوشته: احتمالا داورایی که مقاله رو از ادیتور گرفته بودن برای بررسی منصرف شدن و ادیتوره الان مقاله رو داده دسته داورای جدید
اون دو هفته هم ادیتور داشته میگشته داور جدید پیدا کنه

فکر نمی کنم این طوری باشه. آخه من قبلا با مجله تماس گرفتم (ایرانیه) گفت فقط یکی از داورا جواب دادن. بعدش من خودم چند تا داور معرفی کردم که حداقل 3 تاشون رو مطمئنم جواب دادن چون باهاشون تماس گرفتم. بنظرتون دوباره باهاشون تماس بگیرم؟ تا الان خیلی پیگیر بودم میترسم اثر منفی داشته باشه بعد 7 ماه. Sad