![]() |
چه رشته هایی ممکن است موقع مصاحبه برای ایرانیان مشکل درست کند؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2) +----- موضوع: چه رشته هایی ممکن است موقع مصاحبه برای ایرانیان مشکل درست کند؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه رشته هایی ممکن است موقع مصاحبه برای ایرانیان مشکل درست کند؟ - فرید - 17-12-2015 (17-12-2015, 01:19 PM)raziehghamari نوشته: سلام دوستان من رشته لیسانسم فیزیک اتمی مولکولی هست و ارشدم کیهان شناسی که البته اسمش تو مدرکم cosmology engineering هست که کاملا مربو به فیزیک نظری میشه.برای دکترا میخوام برا high energy physics که اونم کاملا نظریه و به کیهان شناسی مربوط میشه اقدام کنم ..میخواسم ببینم اسم انرژی مشکلی ایجاد میکنه.یعنی اونا ممکنه نفهمن که این هیچ ربطی به اون انرژ ی که اینا فک میکنن نداره ؟؟ سلام از این اشتباهات پیش اومده ولی خیلی احتمالش زیاد نیست. معمولا خود افیسر کاری به اینکه با 501 رد کنه نداره و فرد یا افراد دیگری این موضوع بررسی میکنه که مقداری در این مسائل اطلاع دارند. بخاطر همینه که بعضی افراد زمان های طولانی منتظر می شوندتا معلوم بشه کارشون. چون احتمالا کارشناس های مختلفی در موارد مشکوک نظر می دهند که کار دچار مشکل نشود. RE: چه رشته هایی ممکن است موقع مصاحبه برای ایرانیان مشکل درست کند؟ - sb_urmia - 17-12-2015 در مورد رشته های غیرفنی چطوره؟ مثلا من اقتصادم ولی دوره ارشد روی اقتصاد نفت خیلی کار کردم. یکی از گرایش های مورد علاقه ام هم اقتصاد انرژی هست. الان یعنی من برا امریکا مشکل خواهم داشت؟ [برش] بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - over - 24-12-2015 این طوری که من فهمیدم بازار کار برای رشته ی مهندسی هوا و فضا تو امریکا خوبه ولی شنیدم که مشکل برا ویزا و پذیرش دکترا اون به وجود میاد دلیلش چیه؟ RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Torkan - 24-12-2015 (24-12-2015, 12:36 AM)over نوشته: این طوری که من فهمیدم بازار کار برای رشته ی مهندسی هوا و فضا تو امریکا خوبه ولی شنیدم که مشکل برا ویزا و پذیرش دکترا اون به وجود میاد درود این سوال زیاد به این تاپیک ربطی نداره، ولی شما بهتره برای مساله ویزا قسمت کلیرنس رو ببینید و با بندهای ریجکتی اشنا بشید (برای این مورد خاص بند 212b) و برای مساله پذیرش مشکل خاص فقط برای بعضی از دانشگاهها هت هر چند تازگی ها اساتید با توجه به این که میدونن احتمالا دانشجوی ایرانی رد میشه در ویزا کمتر راغب هستن به گرفتن اون دانشجو و حتی دانشگاهها. ولی هنوز هستند دانشگاههایی که پذیرش میدن و حتی هستن کسایی که تونستن ویزا بگیرن ولی خوب با چاشنی شانس. بااحترام، ترکان RE: چه رشته هایی ممکن است موقع مصاحبه برای ایرانیان مشکل درست کند؟ - over - 17-01-2016 من نمی تونم لیست رشته های حساس رو ببینم کسی میدونه مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات جزع اوناست یا نه؟ RE: چه رشته هایی ممکن است موقع مصاحبه برای ایرانیان مشکل درست کند؟ - Matinking - 17-01-2016 (17-01-2016, 09:10 PM)over نوشته: من نمی تونم لیست رشته های حساس رو ببینم کسی میدونه مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات جزع اوناست یا نه؟ سلام یکی از لینک های TA خدمت شما... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: چه رشته هایی ممکن است موقع مصاحبه برای ایرانیان مشکل درست کند؟ - iman7 - 17-01-2016 (17-01-2016, 09:10 PM)over نوشته: من نمی تونم لیست رشته های حساس رو ببینم کسی میدونه مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات جزع اوناست یا نه؟ فایل فهرست تکنولوژی های حساس Technology Alert List -TAL ضمیمه شد. البته توضیح اینکه بعضی از این موارد کاربرد دوگانه دارن - مثلا Biomedical , Chemical Engineering - یعنی به صورا اتوماتیک به ریجکت ویزا منتهی نمیشن ولی حساسیت رو بالا می برن. (مثلا اگر کسی از کشور دوست مثل عربستان و پاکستان و .... برای این رشته ها بخواد بره در حالیکه افیسر ازش 10 بار عذرخواهی می کنه 1 هفته می ره تو کلیرنس و بعد بهش ویزا می دن ! و اگه از ایران کسی بخواد بره بعد از 1 سال علافی تو کلیرنس ریجکت میشه! حالا خیلی نترسید تعداد زیادی هم با داشتن موارد حساس ویزا گرفتن قاعده قطعی نداره) مهندسی مکانیک مستقیما اسم برده نشده ولی زمینه هایی مثل توربوماشین، آیرودینامیک، احتراق، توربولانس، جریان های سیال در محیط متخلخل، کامپوزیت ها، روشهای ساخت و تولید دقیق و.... حساسیت داره. RE: چه رشته هایی ممکن است موقع مصاحبه برای ایرانیان مشکل درست کند؟ - over - 18-01-2016 پس همه ی چیز های به درد بخورش که حساسیت داره (17-01-2016, 10:13 PM)iman7 نوشته: فایل فهرست تکنولوژی های حساس Technology Alert List -TAL ضمیمه شد. البته توضیح اینکه بعضی از این موارد کاربرد دوگانه دارن - مثلا Biomedical , Chemical Engineering - یعنی به صورا اتوماتیک به ریجکت ویزا منتهی نمیشن ولی حساسیت رو بالا می برن. (مثلا اگر کسی از کشور دوست مثل عربستان و پاکستان و .... برای این رشته ها بخواد بره در حالیکه افیسر ازش 10 بار عذرخواهی می کنه 1 هفته می ره تو کلیرنس و بعد بهش ویزا می دن ! و اگه از ایران کسی بخواد بره بعد از 1 سال علافی تو کلیرنس ریجکت میشه! حالا خیلی نترسید تعداد زیادی هم با داشتن موارد حساس ویزا گرفتن قاعده قطعی نداره) پس همه ی چیز های به درد بخورش که حساسیت داره RE: چه رشته هایی ممکن است موقع مصاحبه برای ایرانیان مشکل درست کند؟ - automotive - 13-02-2016 با سلام، مهندسهای عزیز، آیا مطلبی در علم مکانیک وجود دارد که پتانسیل چاپ مقاله را داشته باشد و در این لیست نباشد؟ آیا برای بالا بردن احتمال گرفتن فاند در پذیرش، چاپ مقاله با موضوع حساس، یا غیر حساس با یک استاد که از مدرک دانشگاهی گرفته تا تمام مقالاتش را مسائل حساس شکل میدهد را انجام داد، یا اینکه ریسکش بسیار بالا است و بدون مقاله هم میتوان امید به دریافت فاند در مقطع ارشد، برای رشتهی مکانیک در ایالات متحده، داشت؟ با احترام automotive RE: چه رشته هایی ممکن است موقع مصاحبه برای ایرانیان مشکل درست کند؟ - Torkan - 13-02-2016 (13-02-2016, 04:31 PM)automotive نوشته: با سلام، درود ببینید اینطوری نگاه کردن به قضیه کمی ممکنه مشکل افرین باشه براتون. اینده نگری خوب هست اما به چه قیمتی!؟ من میام TAL رو میذارم جلوم میبینم هر چی در اون موجود هست رو کار نمیکنم چون همه اون لیست یه چورایی شامل همه چی میشه! اتفاقا مقالات زیاد و خوبی از اون مواردی که هست قابل استخراج هست. یک چیزی بگم که حتما قرار نیست کسی که این موارد رو کار کرده رد بشه. اونایی که واقعا فقط به خاطر کار کردن در روی اینها رد میشن به کنار که اندک هستن ولی مطمین باش کسی رو با دو یا سه مقاله در مثلا زمینه کامپوزیت رد نمیکنن مگر اینکه طرف شاخ باشه در اون موضوع و امریکا هم بهش نیاز نداشته باشه!! اینهایی که بزرگنمایی میکنن رو شما زیاد روش تمرکز نکنید. مثلا میاد میگه زمینه کاری توربو ماشین رد شده کاکپوزیت رد شده مکانیک شکست رد شده فلان رد شده بهمان رد شده! اینها اکثرشون بعضی مسایل دیگه دارند که افسر حالا شک میکنه یا بهونه میکنه ویزا نمیده! همونطور که قبلا هم گفتم جلوی چشم بنده پسری رو که میرفت هوافضا بخونه رو با کلیرنس 75 روزه ویزاش رو دادن یک خانوم با شرایط مشابه بهش ویزا ندادن! چنین چیزی ممکنه!؟ در مورد ارشد فقط این رو بگم که داشتن و یا نداشتن مقاله انقدرها روی فاند تاثیر گذار نیست! شما علامه دهر هم باشی و بخوای ارشد بری باز اولویت با دکتراست مگر دانشگاهی بری که واسه ارشد خوب فاند بده که خوب رنکش زیاد جالب نیست چون ادمای کمی اپلای میکنن! خیلی ساده! منظورم از فاند به خصوص فول فاند هست احتمال گرفتن فاندهای نصفه و نیمه و دست و پا شگسته هست به خصوص از ابتدا که بعد تبدیل میشه به فول! بااحترام، ترکان |