آکادمیا کافه
شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: ترکیه (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87)
+---- موضوع: شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه - saaaaam - 09-10-2014

(06-10-2014, 11:10 PM)'sam1700' نوشته: لیسانس عمران
13.67
فوق سازه
15
سابقه کار مرتبط : 1.5 سال
کوانت gre رو میتونم بیارم - ندادم ولی فعلا
مقاله هم اگه لازم باشه یه دونه داخلی
شانس پذیرش در دانشگاه های ترکیه رو دارم ؟
با فاند ؟ بدون فاند؟
برای دکترا میخوام

سلام دوست عزیز
بنظر من هم شانسی برای بورس دکتری شدن در ترکیه ندارید و بهترین کار اپلای برای مستر دوم هست 
در اروپا دانشگاه های رایگان وجود دارد و بنظر من با معدل بالا از یک دانشگاه اروپایی شانس خوبی برای بورس دکتری خواهید داشت و یا نهایتا دکتری در ایران تحصیل کنید

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه - sam1700 - 10-10-2014

(09-10-2014, 08:54 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
Dear Applicant
Unfortunately, you have no chance to get any fund from some good universities in Turkey with your educational background in my opinion it is better to reform your resume with publishing on good papers and take a high score in english language then try for many universities in EU not only in Turkey
با تشکر
آیا من میتونم با نوشتن مقاله و گرفتن نمره حداقل زبان با این شرایط معدلی و دارای سابقه کار مرتبط از دانشگاه های اروپا و یا ترکیه پذیرش با فاند بگیرم ؟ امکانش هستش ؟
الان دقیقا برای دکترای سازه در ترکیه چه چیزهایی لازم است ؟ فقط کوانت زبان ؟ gre 

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه - sam1700 - 10-10-2014

(09-10-2014, 05:28 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام دوست عزیز
بنظر من هم شانسی برای بورس دکتری شدن در ترکیه ندارید و بهترین کار اپلای برای مستر دوم هست 
در اروپا دانشگاه های رایگان وجود دارد و بنظر من با معدل بالا از یک دانشگاه اروپایی شانس خوبی برای بورس دکتری خواهید داشت و یا نهایتا دکتری در ایران تحصیل کنید
برای مستر دوم چه چیزهایی لازم است ؟ آیا با معدل لیسانس 13.67 میشه واسه مستر دوم پذیرش با فاند گرفت ؟
چند سال است ؟ شرایطش به چه صورت است ؟
در ترکیه میشه مستر دوم خوند؟
با تشکر

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه - saaaaam - 10-10-2014

(10-10-2014, 10:52 PM)'sam1700 نوشته:  
سلام والا معدلت برای فاند اصلا تعریفی نداره ولی اگر دانشجوی مستر در اروپا باشی نه ترکیه امکان اینترنشیپ شدن مثلا برای 6 ماه هست

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه - blueearth - 11-10-2014

سلام من یه سوال دارم
ایا داشنگاهی در ترکیه برای مقطع فوق هست که بورسیه ارائه کنه و برای رشته زیست GRE نخواد؟

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه - Shihan - 12-10-2014

(11-10-2014, 01:56 AM)'blueearth' نوشته: سلام من یه سوال دارم
ایا داشنگاهی در ترکیه برای مقطع فوق هست که بورسیه ارائه کنه و برای رشته زیست GRE نخواد؟

من بعید میدونم برای رشته های علوم نیاز به جی ار ای باشه. بهتره از دانشگاه بپرسی. اما اگر قبول نکنند. بسیاری از دانشگاههای خوب این مورد رو میخوان.

RE: ارتباط با دانشگاه های ترکیه - ehsan_92gh - 07-11-2014

با سلام . من میخوام برم ترکیه و از اول پزشکی بخونم . مهندسی نرم افزار خوندم اینجا .

فقط خواهش دارم اگه میشه ایمیل ارتباطی دانشگا های معروف انکارا و استانبول رو برام بددید هر کاری کردم نتونستم پیدا کنم ..

انکارا ، حاجت تپه ، غازی ؛ جراح پاشا ... ممنون میشم ... خصوصا آنکارا ...

مدیران به دادم برسید کارم خیلی فوریه .. با سپاس .. یا علی

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه - Shihan - 07-11-2014

(07-11-2014, 02:02 AM)'ehsan_92gh' نوشته: با سلام . من میخوام برم ترکیه و از اول پزشکی بخونم . مهندسی نرم افزار خوندم اینجا .
فقط خواهش دارم اگه میشه ایمیل ارتباطی دانشگا های معروف انکارا و استانبول رو برام بددید هر کاری کردم نتونستم پیدا کنم ..
انکارا ، حاجت تپه ، غازی ؛ جراح پاشا ... ممنون میشم ... خصوصا آنکارا ...
مدیران به دادم برسید کارم خیلی فوریه .. با سپاس .. یا علی

شما به راحتی میتونید در بخش international office , admission  دنبال کلمه contact us بگردی و ایمیل اونها رو پیدا کنید.
بطور مثال برای دانشگاه حاجت تپه، اینجا میتونید ملاحظه کنید.

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه - Emir - 01-12-2014

با سلام
یکی از دوستام میخواد دکتری حسابداری اقدام کنه .

ارشد دانشگاه علامه (غیر حضوری ) با معدل 17
تافل 84
مسلط به ترکی استامبولی
5 مقاله انگلیسی بین المللی
سابقه 1 سال تدریس در دانشگاه ها
3 سال سابقه شغلی

شانس پذیرش بدون فاند یا با فاند رو داره ؟
با تشکر

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه - saaaaam - 02-12-2014

'artash dateline='' نوشته: با سلام
یکی از دوستام میخواد دکتری حسابداری اقدام کنه .
ارشد دانشگاه علامه (غیر حضوری ) با معدل 17
تافل 84
مسلط به ترکی استامبولی
5 مقاله انگلیسی بین المللی
سابقه 1 سال تدریس در دانشگاه ها
3 سال سابقه شغلی
شانس پذیرش بدون فاند یا با فاند رو داره ؟
با تشکر

سلام
دوست خوب در ترکیه بورس رشته حسابداری وجود دارد ولی نمره جی ار ای الزامی هست